FOTD: Snow inspired.

De perfecte zonsondergang in een besneeuwde omgeving in de bergen, mooier kan je het niet hebben. Zodra de eerste sneeuwvlokken uit de hemel donderen beginnen de fotografeerkriebels te rennen als gekken in mijn buik. De natuur ziet er op dat moment adembenemend uit en mijn hersenen nemen dit soort stuff serieus. MAKE-UP BABY!

1 SNO

No, de kleuren lijken niet perfecto op elkaar, maar daar ging het niet om. Niet? No, ik zal het eens in geur en kleur gaan vertellen! Oké, geur niet, maar wel kleur. De zon moest overkomen als de eyecatcher achter de sneeuwbuien – Nederland kleurt ook steeds wit! – maar uiteindelijk komen we op hetzelfde neer.. de ZOMER!

3 SNO

Blenden en passen was op dat moment the key, maar ook de oogschaduwbasis die ik aanbracht, namelijk de Too Faced Shadow Insurance. Voor het popping effect van de oogschaduws had ik wel een witte basis nodig, mijn Milk van NYX is daarvoor ideaal!

4 SNO

Deppend blende ik het Jumbo Pencil Milk over het gehele ooglid, binnenste ooghoeken + onder het oog en ook nog eens de arcadeboog in. Matwit in de binnenste hoeken, onder het oog de INGLOT Eyeshadow AMC SHINE 24 en een mandarijnkleur op het deel voor de iris van het ooglid.

5 SNO

6 SNO

Ik schoof elke keer een klein stukje op, ditmaal ging een donkeroranje op het ooglid en vervolgens Bloody Mary uit de Caribbean Collection Curaçao van Sleek. Blue Hawaiian in de arcadeboog en onder het oog, puur als blendbasis + het verloop van de kleuren. Witte highlighter op het wenkbrauwbot voor het blenden.

7 SNO

8 SNO

Twee donkerblauwe tinten die ik samen mengde, Blue Lagoon uit de Sleek palette en nog een blauwe variant ui de 120 Palette, beide in de outer v + onder het oog. Dit blendde ik net zolang, totdat de kleuren vervaagde als rook. Verder blende ik de INGLOT oogschaduw op het wenkbrauwbot.

9 SNO

Een zwarte eyeliner met een wing leek mij het meest gepast. Met behulp van de zwarte gelliner Black Jack with Jack Black maakte ik de eyeliner, voorzag de wimpers van een laagje FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois en op de waterlijn verscheen een wit oogpotlood van de Etos.

10 SNO

SMASHBOX Candid lipgloss gecombineerd met een Miss Sporty Lipliner in de kleur Toffee 010. Het lippotlood is een oud-bekende en ook nog eens een favoriet. Een uitdaging voor naar school, joke! Wel fleurig, ondanks de sneeuwvlokken en alle ongelukken die gebeuren dankzij de spekgladde grond.

Draag jij weleens een oranje oogschaduw? Of een andere gekke kleur?


56 Comments

 • Belllezza

  28/02/2013

  Wauw, deze is echt super mooi!

  Reply
 • Tessa

  28/02/2013

  Wauw super mooi gedaan. Ik heb wel heel veel rare kleuren maar ik draag ze eigenlijk niet, ik heb er geen tijd voor ’s ochtends..
  xx

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/02/2013

  Mooie look ! Ik gebruik eigenlijk nooit echt felle kleuren oogschaduw.

  Reply
 • Josephine

  28/02/2013

  Nou DAT is pas inspired! Toen ik alleen de foto zag snapte ik het niet, waar kwam die roodoranje kleur vandaan? Toen kwam de afbeelding and now I get it. Gor-geous.

  Reply
 • Lotte

  28/02/2013

  Wauw, die foto is echt prachtig! Ik snap wel dat dat je inspireerde, haha. Ik vind de look heel mooi geworden, ik zie de foto er ook duidelijk in terug! Niet heel draagbaar voor mij, maar dat hoeft ook niet altijd. Love the blending!

  Reply
 • Kimberley

  28/02/2013

  En Cynthia slaagt er weer eens in om een prachtige ooglook te maken. ;-) Erg mooi hoor!

  Reply
 • naelisa

  28/02/2013

  Wauw! Het ziet er weer geweldig uit. Wat een prachtige kleuren en wat heb je weer een amazing look gemaakt!

  Reply
 • Sofie

  28/02/2013

  Wat een mooie look geïnspireerd op die foto. Wauw, je bent zo creatief!

  Reply
 • Mme Sophistique

  28/02/2013

  Wat een mooie inspiratiefoto, ontzettend origineel! En het resultaat is weeral to die for, zo mooi.

  Reply
 • Beautydagboek

  28/02/2013

  Ik vind je ooglook echt heel mooi. Bijzondere kleuren heb je gebruikt! Vind het echt fantastisch hoe je goed gepigmenteerde oogschaduw gebruikt. Zelf draag ik meestal geen felle kleuren, ben toch wat meer van de zachte nude of warme donkere kleuren.

  Reply
 • martinaa89

  28/02/2013

  Zie echt duidelijk de inspiratie van de foto terug in je look, mooi hoor!

  Reply
 • cellamaassen

  28/02/2013

  mooi gedaan hoor, je kunt zo in de foto gaan staan met je ogen dicht, en dan zijn we je ”kwijt”

  Oranje en rood zijn 2 kleuren die ik nog nooit gebruikt heb in een ooglook…

  Reply
 • Kaylani

  28/02/2013

  Wooow wat prachtig! Ik sta elke keer weer versteld van je mooie kunst ;)

  Reply
 • Kimberly

  28/02/2013

  Ik vind het weer een geweldige look! <3

  Reply
 • Danielle Springer

  28/02/2013

  Wauw, heel mooi gedaan!

  Reply
 • Ayla

  28/02/2013

  Wauw mooi en je ogen komen er ook echt heel mooi door uit! Beautiful!

  Reply
 • DennaMichelle

  28/02/2013

  Wow echt schitterend gedaan,ik snap niet hoe je zo mooi je make-up kan doen en iedere keer wat anders bedenkt.
  Oranje oogschaduw heb ik volgens mij nog nooit geprobeert maar meestal ga ik wel voor kleur.

  Reply
 • Sylvana

  28/02/2013

  Wow, echt super mooi gedaan! Ik vind het leuk dat je je ooglook hebt geïnspireerd op een plaatje!

  Reply
 • femketje

  28/02/2013

  wauw :D pretty!

  Reply
 • beautiesatwork

  28/02/2013

  O-M-G :D snoepjes!

  Reply
 • Natasja

  28/02/2013

  Wauw, wederom gorgeous!

  Reply
 • Miranda

  28/02/2013

  Wat een mooie look heb je gemaakt ;D

  Reply
 • LounaBeauty

  28/02/2013

  Wauwwwwwiee meid. :) haha. Word gek van je mooie ooglooks. Super X

  Reply
 • ja maar niet zo uitgesproken :)

  Reply
 • Make Up For Women

  28/02/2013

  Hoe doe je dat toch! Zulke mooie looks altijd!:D

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • Estrella

  28/02/2013

  Supermooi! Zoiets zou ik dus echt niet kunnen maken :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/02/2013

  You totally nailed that one! Echt heel knap hoe je die inspiratie omzet in een look.

  Reply
 • Amanda

  28/02/2013

  Die foto is zooo adembenemend mooi! Echt een hele toffe look.

  Reply
 • Annika

  28/02/2013

  Wauw, mooie look! :D

  Reply
 • Gerrianne

  28/02/2013

  Inspired! Je ziet de kleuren overgaan van ’t plaatje. Amazing! Dit is weer goed werk & geweldig gedaan!

  Reply
 • Wendy

  28/02/2013

  Hele mooie look!

  Reply
 • Irma

  28/02/2013

  Prachtige look! Je laat alle kleuren weer zo mooi in elkaar over lopen (:
  I love it!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  28/02/2013

  Prachtige look weer!

  Reply
 • Jorinde

  28/02/2013

  Jeetje, weer een knap staaltje werk geleverd! Prachtig hoe die kleuren van het beeldscherm afkomen :-)

  Reply
 • Kayla

  28/02/2013

  Wauw, mooi! de kleuren uit je ooglook komen heel mooi terug vanuit de foto.. Knap hoor!

  Reply
 • Jasmine

  28/02/2013

  PAHPOEW, wauw wat een bom van kleur zeker met dat oranje temidden van al dat blauw!!

  Reply
 • beautyfizz

  28/02/2013

  wauw prachtig gedaan weer meis!

  Reply
 • Bibiane

  28/02/2013

  Immens mooie look, denk niet dat zoiets mij ooit zal lukken…

  Reply
 • Deb

  28/02/2013

  Prachtige look! En wat zitten je haren mooi! Die Inglot oogschaduw heeft het maar zwaar hihi.

  Reply
 • xxxJudithh

  28/02/2013

  Oke wauw, volgensmij ben ik zo net verliefd geworden op een ooglook!
  Seriously Cynthia, wat een prachtige look is dit weer :)

  Reply
 • Jessica

  28/02/2013

  Mooi gemaakt! Maar ik zou het nooit zelf (durven te) dragen.

  Reply
 • Jana

  28/02/2013

  Wowie deze is prachtig :D x

  Reply
 • Anne Solveig

  28/02/2013

  Waaauw, heel erg mooi! Gaaf gaaf gaaf!

  Reply
 • Lies

  28/02/2013

  Echt weer zo’n mooi look die je gemaakt hebt! Erg leuk dat je die foto hebt gebruikt voor als inspiratie en vind het ook zeker erg goed gelukt.

  Reply
 • Wow, knallend weer!

  Reply
 • beautybyjuly

  01/03/2013

  The queen of blending over here, echt elke keer zit ik met volle verbazing te kijken hoe perfect jij alles weg blend.
  Ik heb het ook geprobeerd met de tip die je gaf van de highligter maar ik krijg het echt niet zo als jou :P
  Wil je me niet een keer een lesje geven hahaha :’) x

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Sure, dat wil ik eigenlijk best wel een keer gaan doen! De Beauty Koning Workshop. :’) .. Ik krijg een idee, dankjewel! Bedankt voor je lieve complimenten! ^^ Blenden gaat ook niet in tien secondes hoor, maar gerust zo’n halve minuut tot minuten.

   Reply
 • makemydayalovely

  02/03/2013

  Waaaauw echt prachtig! Echt super knap gedaan!

  Reply
 • Anne

  02/03/2013

  Wow, het ziet er leuk uit. Je kunt mooie looks maken!

  Reply
 • Sophia

  02/03/2013

  Waaaauw, wat mooi! :D

  Reply
 • Evelien

  02/03/2013

  Hmmm, mooie kleuren! <3 Oranje en geel is niet waar ik meteen aan dacht toen ik Snow inspired las, maar door die foto besef ik inderdaad dat het juist wél toepasselijk is! Echt een prachtige look weer, wederom!

  Reply

Geef een reactie