Vakantie bucket list update!

De meeste van ons zitten alweer in het gareel, omdat de goddelijke vakantie voorbij is gerend. Vervelend, maar gelukkig is het over enkele uren alweer weekend! Laten we maar niet vermelden dat we alweer toe zijn aan de volgende vakantie.. maar om terug te koppelen op de vrije uren, hoe is het met mijn bucket list verlopen?

39dfdb287b9211e2adac22000a1fbe03_7

Hihi, geen Whoopie Pies, maar een chocolate pie. Tijdens een filmavond besloot ik weer eens de beruchte chocoladetaart te maken, die je beter eens in de zoveel tijd kunt maken. Geen kleine taartjes, maar een big one! Goddelijk was het. Afgevinkt iets..

Afgelopen zaterdag ging ik er even goed voor zitten, nepwimpers plakken – ondanks dat ik werd omgelegd door de vervelende ziektekiemen die in mijn lichaam waren geslopen – maar tijdens The Next Pop Talent plakte ik de nepwimpers, die de vorige dag waren binnengekomen, tegen mijn eigen lashes aan. Na enkele tutorials op YouTube om de tips samen te vatten, lukte het mij. Nog niet soepel, maar ik weet nu wel hoe ik het moet doen! BEHAALD!

Paint something on canvas. Gefaald en keihard. Ik wilde speciaal naar de stad gaan voor een huge canvas, maar in het begin van de week was ik bezig met het regelen van de filmavond, stadje hier, stadje zo, dingetje hier, blogje daar, geen canvas die ik in mijn handen heb gehad. Mission failed.

IMG_5587HAHA, almost right!

Learn how to make hair bows! Ik kan tegenwoordig ook een hair bow maken, nog niet perfect, omdat mijn haar niet meewerkt en oefening baart kunst, toch? Het is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt, misschien is het leuk – als ik het onder de knie heb! – om er een tutorial van te maken? Accomplished!

Het maken van dé perfecte sock bun! Helaas heb ik niet de haardonut kunnen maken van een sok, dus die verschuif ik gewoon naar dit weekend, of in ieder geval deze week. Doordat ik zo ziek werd, ging ik echt gestrekt en heb ik ook alleen maar naar Rudolph gekeken die aan het koken was. I know.. blame Rudolph. Failed.

Jongleren, ik krijg de techniek niet onder de knie hoor! Goddamn, dit is verdomd moeilijk. Het proces verbeterd ook niet, zouden ze hier ook gewoon YouTube tutorials over hebben? Ik ga het opzoeken, want ik wil leren jongleren. Al is het maar voor even.

Yeaaap, ik heb de Twilight Saga gekeken. Deel 1, 2 en bij deel drie was ik gebleven, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik alleen deel 1 het leukst vind. Gewoon omdat alles nieuw is, deel twee is ook wel oké, maar daarna vind ik het minder leuk + ik ben verwend met the Vampire Diaries. En Damon. Gehaald babeh!

IMG_5596

Afgelopen dinsdag ging ik voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste. Woops, iets buiten de vakantie, maar toen we gingen reserveren was hij al vol! Het was nogal apart om te gaan liggen, omdat ik gewend ben om de cliënten zelf te behandelen, maar dit keer was ik de knol die in de watten werd gelegd. Ik snapte nooit waarom iedereen er zo verliefd op was, but guuuurl I get it now. Daar heb ik rond mijn verjaardag ook een dagje ingepland om lekker te chillen, voordat ik oud word.. mhprh zucht.

Oké, misschien heb ik niet alles volgens mijn bucket list gedaan, maar ik had er nog een, meer een to do en daarvan heb ik ook de meerderheid behaald. Volgende keer moet ik minder doelen opstellen, of ik moet ze eenvoudig maken + niet ziek worden. HA, vooral het laatste. Geuw awah flu.

Had jij ook een bucket list in de vakantie? En wat heb jij gedaan/behaald?


32 Comments

 • LounaBeauty

  01/03/2013

  Ik heb nu een weekje vrij ;-) Maandag weer starten! oeeeeeef.. nog even genieten!

  Reply
 • Sarah

  01/03/2013

  Leuk dat je een paar dingen van je lijstje behaald hebt!
  Ik ben ook geen krak in nepwimpers in video’s lijkt het zo soepel te gaan, bij mij is het een en al lijm overal en een hoop gevloek haha!
  Ik heb ook eens een bun proberen te maken, ogod giiiiiirl wat een gedoe, er vliegen altijd maar plukjes uit. Niets voor mij! :D

  Reply
 • Belllezza

  01/03/2013

  Leuk om te lezen! Goed dat je er veel behaald hebt :)

  Reply
 • Tessa

  01/03/2013

  Super leuk!
  om er een tutorial van te maken? JAAA natuurlijk!
  xx

  Reply
 • Lotte

  01/03/2013

  Ah, jammer dat je niet alles hebt behaald maar wel heel logisch! Een weekje vakantie maar hè, zo lang is dat niet. En jaaa, tutorial van de strik in het haar please :D

  Reply
 • Lifesplash

  01/03/2013

  Oh wow, ik vind het best wel veel haha! Maar wel leuke en toffe dingen en wat betreft die strik in je haar die is echt heeeeel erg tof en staat je leuk. :D EN JAAA tutorial!

  Reply
 • cellamaassen

  01/03/2013

  Toch al n heel stuk op weg, je moet ook nog kunnen relaxen in je vakantie! was je chocotaart lekker?

  Reply
 • Sofie

  01/03/2013

  Je hebt best veel kunnen afvinken van je bucketlist! Ik ben erg benieuwd of het jongleren je lukt, zo ja, dan willen we daar natuurlijk wel een filmpje van zien (!) :)

  Reply
 • Desiree

  01/03/2013

  Je hebt genoeg gedaan zo te lezen!

  Reply
 • Mme Sophistique

  01/03/2013

  Die sockbun, daar wil ik ook nog eens echt de perfecte knot mee kunnen maken. Good luck met het vervullen van je lijstje, lady!

  Reply
 • thebeautylife

  01/03/2013

  Haha, leuk om te lezen!

  Reply
 • Amanda

  01/03/2013

  Je hebt best nog wat dingen gedaan. En OMG, hoe kun je Twilight niet leuk vinden? Ik had zo de behoefte om alle delen te kijken & te lezen. Ik moet op de laatste 2 delen dan ook maanden wachten. Damon is ook best leuk, maar Edward <3

  Reply
 • Kimberly

  01/03/2013

  Jaa ik wil een tutorial zien van je hair bow! :) En een behandeling bij een schoonheidsspecialise is zo lekker, ik wil snel nog een keertje hihi!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  01/03/2013

  Haha, je hebt nog hartstikke veel van je lijstje af kunnen strepen! Vervelend dat je ziekjes was, dat gebeurt mij ook altijd in de vakantie.. :(

  Reply
 • beautyforgirls

  01/03/2013

  Een hair bow is zo schattig.
  Liefs, xxx

  Reply
 • heel wat te doen zeg :)

  Reply
 • Lies

  01/03/2013

  Ook al is niet alles gelukt, dan vind ik nog dat je toch wel heel veel af hebt kunnen strepen. Een tutorial van de hair bow lijkt mij heel leuk om te zien! Wat jammer dat de rest van de delen van Twilight toch wat tegenvielen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nu alle delen al zeker 3 tot 4 keer gezien heb en bij de boeken ben ik nu bij deel 3 haha.

  Reply
 • AreyouShir?

  01/03/2013

  Haha! Een vakantie bucket list! Leuk. Ik wil ook zo’n hair bow leren maken.

  Reply
 • Anne Solveig

  01/03/2013

  Aaah super leuk!

  Reply
 • Esther van Boggelen

  01/03/2013

  Leuk om te zien dat je veel wel bent nagekomen! En die Chocolate Pie had ik graag willen proeven hifi

  Reply
 • Estrella

  01/03/2013

  Mooi lijstje!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  01/03/2013

  Omg you are so right! Ik vond deel 1 van de Twilight films ook de leukste. De rest heb ik gekeken omdat ik het van mezelf ”moest”, maar ik ben ook rotverwend door The Vampire Diaries en finger-licking sexy Damon… :-)

  Reply
 • Gerrianne

  01/03/2013

  Gooood lady! Het meeste heb je behaald én dat is al knap! En tha face lashes, fijn dat je ze nu écht perfect op kan brengen. Zo makkelijk is het nog niet, haha!

  Reply
 • myshoediction

  01/03/2013

  die hair-bow wil ik ook kunnen!

  Reply
 • Yak Man

  01/03/2013

  Je hebt nog best veel gedaan hoor! Haha hele tijd 24kitchen gekeken? Dat is zo’n leuke zender.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   I knooow.. echt terrible. Als je het eenmaal kijk, dan wil je het blijven kijken.. Oké, dat doe ik dan dus ook. :/

   Reply
 • Josephine

  01/03/2013

  Nou, jij hebt heel veel bereikt! Dat is pas een nuttige vakantie, kon je van die van mij niet bepaald zeggen haha. Ik vind de hairbow wel tof ^^

  Reply
 • Jorinde

  01/03/2013

  Nou, je hebt best veel doelen bereikt zeg!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  01/03/2013

  Leuke lijst ! Je hebt je vakantie goed besteed :)

  Reply
 • karinmeerbeauty

  01/03/2013

  Ik vind dat je nog best veel gehaald hebt! Als ik vakantie heb doe ik meestal helemaal niets van wat ik me voorneem :p

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Haha, herkenbaar hoor! Maar ditmaal wilde ik mij richten op het echt hebben van vakantie en niet alleen maar werken en school. :’) Dankjewel!

   Reply
 • makemydayalovely

  02/03/2013

  Ooooh de sock bun! Vroeger deden wij ook altijd sokken om onze haarelastiekjes om zo een gigantische bun te maken. En heerlijk genieten zo een filmavondje met allemaal lekkere hapjes!

  Reply

Geef een reactie