Filmpje: Review Sigma Brushes + Sigma Stash!

Make-upkwasten, het is verdomd moeilijk om de juiste te vinden. Schitterende set met harige dingen prikken als de neten, verpesten de ooglook of verliest de kwast het haar als voordat het bij het ooglid is aangekomen. Mijn zoektocht startte ik een tijd terug al, daarom besloot ik over te gaan naar een ander merk, een ander soort en totaal andere kwasten. Kijk je mee naar de review + mijn Sigma Stash?

1 SIG

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De kwasten die ik in de video heb benoemd:
Mrs. Bunny Kit: $65 

 • Pencil E30
 • Tapered Blending E40
 • Eye Shading E55
 • Small Angle E65
 • Large Powder E30
 • Large Angled Contour F40
 • Foundation F60

Precision Angled P84 $16
Flat Angled Kabuki F88 $18
– Eyeliner E05

2 SIG

3 SIG

IMG_9699

Dit was meteen Sigma Stash, aangezien ik niet meer brushes in bezit heb, daarnaast is dit wel voldoende voor de komende tijd. Het zijn dure aankopen, maar ik denk dat het tot nu toe één van mijn beste aankopen zijn geweest. Naast de Too Faced Natural Eye Palette, hihi. Ben je opzoek naar goede kwasten? SIGMA BABY!

Heb jij Sigma Brushes? En welke heb jij in bezit?


37 Comments

 • Belllezza

  03/03/2013

  Wauw, mooie kwasten!

  Reply
 • Velaija

  03/03/2013

  Fijne review! Ik heb de F80 voor foundation en een klein schuin afgesneden kwastje (P nogwat) voor highlighter. Verder heb ik nog veel kwasten van Everyday Minerals en ik heb er een paar van Mac, en ben aan het denken om hier nog een paar Real Techniques kwasten te scoren (heb er nu voor een vriendin en voor mijn oma gehaald, maar ze zijn toch wel heeeel erg lekker!).

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/03/2013

  Ik heb ondertussen ook al heel wat Sigma brushes en ik vind ze echt heel goed.

  Reply
 • Sofie

  03/03/2013

  Deze kwasten lijken me erg fijn! Leuk filmpje :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  03/03/2013

  ahh jaloers. ik ziet hier met mijn hema kwasten, hahaha :)

  Reply
 • Beautydagboek

  03/03/2013

  I love Sigma! Ik heb er echt veel kwasten van. Het was een rib uit mijn lijf, maar nog altijd goedkoper dan MAC. Ik heb zowel de large synthetic Kabuki set als de small kabuki set en nog een pencil brush en een blending brush. Ze zijn echt fantastisch! Jij heb ook mooie kwasten zeg. Ik heb alweer zin om te bestellen, haha! :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  03/03/2013

  Ik wil de sigma kwasten al zo lang proberen, maar die verzendkosten houden me echt tegen

  Reply
 • Natasja

  03/03/2013

  Ik heb ook al een hoop kwasten van Sigma! :) Vind ze ook erg prettig werken. Moest wel douanekosten betalen dat was iets minder, haha.

  Reply
 • naelisa

  03/03/2013

  Ik vind de kwasten van sigma zo gaaf! Ze zien er zo schattig uit door de kleurtjes en ze lijken me heel erg fijn werken, maar helaas moet ik eerst even sparen voordat ik ze aan kan schaffen. En ik moet zeggen dat ook nog steeds erg nieuwsgierig ben naar de Real Technique brushes, ben jij hier bekend mee?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Het is inderdaad een investering, maar waar voor je geld. Nee, ik ben niet bekend met de Real Technique brushes. :)

   Reply
 • Amanda

  03/03/2013

  Het klinken als geweldige kwasten, maar ik blijf voorlopig bij Zoeva. Ben daar zo enorm tevreden over en de kwasten zijn stukken goedkoper :)

  Reply
 • beautiesatwork

  03/03/2013

  mijn kwasten zijn een mengelmoes van verschillende merken :)

  Reply
 • Josephine

  03/03/2013

  *bekijkt in 720 HD*, want bij de 1080 loopt het filmpje bij mij de hele tijd vast haha. Wat een toffe set, leuke verpakking ook! Blauwroze kwasten, awesome :D Ik vind ze niet echt ieniemini nee, het lijken mij fijne kwasten! Je ziet er trouwens gor-geous uit in dit filmpje :D

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Oké, dat probleem had ik dus niet alleen. :’) De ene keer werkt de 1080 HD wel en de andere keer is het 720 HD. Thank you lady!

   Reply
 • Suzanne

  03/03/2013

  I’m jealous right now! Boehoeee! Ze lijken mij echt geweldig!

  Reply
 • femketje

  03/03/2013

  ze zien er super uit :D

  Reply
 • Sophie

  03/03/2013

  Mrs Bunny Set, how cute! Ze zien er erg mooi uit, de prijs zeker waard :)

  Reply
 • Nicool

  03/03/2013

  Hahaha, jij bent echt grappig in je filmpjes :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/03/2013

  Ik heb heel wat Sigma borstels en ik vind ze echt allemaal goed!

  Reply
 • Tessa

  03/03/2013

  leuk filmpje!, ik heb gewoon hema kwasten!

  xx

  Reply
 • sarahdiiamonds

  03/03/2013

  Sigma is z’on fijn merk, ik heb er ook kwasten van. Maar zou nog wel eens een set willen bestellen zoals de essentials kit die heeft ook z’on houder die lijken me zo handig. Ik heb plaats tekort voor mijn kwasten dus, en het lijkt me wel eens leuk om ook eens een volledige set te hebben haha :D
  nooit kwasten genoeg jo.

  Reply
 • sarahdiiamonds

  03/03/2013

  waar heb je ze besteld trouwens? :)

  Reply
  • Beauty Koning

   03/03/2013

   Gewoon bij Sigma, als je op de naam klikt kom je er vanzelf!

   Reply
 • Bo

  03/03/2013

  Klinkt goed zeg, ik heb nog nooit wat van Sigma geprobeerd ^^

  Reply
 • Eline

  03/03/2013

  Ik wil ze ook graag maar ik denk dat ik toch goedkopere kwasten probeer want ze zijn toch wat te duur :(

  Reply
 • charlotte

  03/03/2013

  Ik heb hier echt al heel veel goede verhalen over gehoord via amerikaanse beautybloggers! Nou wil ik ze ook proberen, daar gaat mijn portemonnee niet blij mee zijn.

  Reply
 • LounaBeauty

  03/03/2013

  Super handig dit.. ben altijd erg benieuwd naar kwasten! Altijd lastig om te kopen en de prijzen die om je oren vliegen. Toppie dit! X

  Reply
 • Evelien

  03/03/2013

  Mooie kwasten, ze lijken me zó fluffy! Must.. feel! Ik heb zelf geen Sigma brushes, alleen van Zoeva. Die vind ik ook heel fijn!

  Reply
 • Lies

  03/03/2013

  Lijken mij hele fijne kwasten en ze zien er ook nog eens erg schattig uit met het blauw en roze. Zelf heb ik alleen goedkope kwasten zoals die van de Hema en Essence, maar wil zeker wel een keer wat duurdere gaan kopen.

  Reply
 • Wendy

  03/03/2013

  Lijken me erg fijne kwasten heel leuk dat je dit in een filmpje hebt gedaan is het heel duidelijk en kun je ze ook goed zien! Zelf gebruik ik kwasten van Real Techniques, Karaja, en extenso.

  Reply
 • Jorinde

  03/03/2013

  De kwasten zien er super uit! Gebruik zelf kwasten van zoeva en real techniques. Zo’n foundation kwast is fijn om een masker mee aan te brengen :-)

  Reply
 • bibibianca

  03/03/2013

  erg mooie kwasten, maar ik vind ze nog een beetje te duur haha

  Reply
 • Anne Solveig

  03/03/2013

  Prachtig!

  Reply
 • cellamaassen

  03/03/2013

  aaah ze zien er ook echt adorable uit zo met dat roze en blauw, fijne review!

  Reply
 • Judith

  04/03/2013

  Leuk om te zien!
  Zelf heb ik geen kwasten van dit merk, maar ze lijken me wel erg fijn :)

  Reply
 • Deb

  04/03/2013

  Geweldige brush set heb je! Onmisbaar als die hard picasso make-up artist! Ik heb zelf ook een eyes brush set van Sigma maar ik zou er serieus meer kwasten van willen hebben.

  Reply

Geef een reactie