Bidutchy Montana zonnebril.

Voor sommige is het een opgave om de juiste bril te zoeken – gelukkig heb ik het favoriete model al gevonden! – maar voor de anderen is het moeilijk om hem compleet en onbeschadigd te houden. Vooral het laatste! Sleutels in je tas, pennen die krassen of als hij op de grond valt, ondanks de Edwardmove raakt hij beschadigd. Maar daar is nu een oplossing voor!

1 BID

2 BID

Een Nederlands merk wat de geweldige Bidutchy Montana brillen uitbrengt met vervangbare lenzen, waardoor je niet meteen een geheel nieuwe bril hoeft aan te schaffen, maar alleen de glazen als zij kapot zijn of beschadigd. Daarnaast kun je ze ook nog eens makkelijk verwisselen door een hippe kleur.

3 BID

4 BID

5 BID

6 BID

Een matzwart montuur wordt de Rebel Black genoemd, maar ook nog eens verkrijgbaar in negen andere kleuren, zowel rood, (licht)blauw en alle andere zomerse tinten! Dit is het model voor mij, lekker modern, simpel en niet teveel poespas. Geblindeerde glazen met een ombre effect, smelt!

7 BID

8 BID

De lenzen, daar draait het grotendeels om. Ook deze zijn er in allerlei kleuren, zodat je kunt colorblocken, maar ook matchen met de glasses. Natuurlijk koos ik voor het laatste, maar ook omdat mijn glazen snel beschadigen, oeps! Hoe gaat het in zijn werking?

9 BID

10 BID

11 BID

12 BID

Bij stap één zorg je ervoor dat je de bril goed vasthoudt + steun levert, daarna druk je hem met je duim door en pak je de volgende lens, die zet je erin en met een gemakkelijke klik zit hij vast! En nee, ze vallen er niet uit. Zodra je de klik hoort, zit hij muurvast, totdat je hem er weer uitdrukt.

13 BID

Een piece of cake om de lenzen te vervangen voor een gloednieuw exemplaar, een hip modern montuur, zit als gegoten en verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor je ze leuk kunt combineren met je zomerse outfits! De Bidutchy Montana Zonnebril Rebel Black is verkrijgbaar op Zonnebrillen.com voor €34,00!

Heb jij al van de nieuwe zonnebril gehoord? En heb je hem inmiddels ook al aangeschaft?


24 Comments

 • Belllezza

  04/03/2013

  Ik vind hem erg leuk, maar ik raak mijn zonnebrillen altijd kwijt, dus ik ga gewoon voor H&Mmetjes van een paar euro haha.

  Reply
 • martinaa89

  04/03/2013

  Ik heb al een mooie zonnebril :)

  Reply
 • Sofie

  04/03/2013

  Ziet er leuk uit, alleen ik denk dat het model veel te groot is voor mijn hoofd haha.

  Reply
 • DennaMichelle

  04/03/2013

  Ik vind hem heel leuk. Vooral de zwarte en dan met een knalkleurtje als extra lens. ;D

  Reply
 • Jorinde

  04/03/2013

  Ik wil dit jaar weer voor een nieuwe zonnebril gaan kijken :-)

  Reply
 • Suzanne

  04/03/2013

  Haha wel heel gaaf! Leuk voor festivals

  Reply
 • Josephine

  04/03/2013

  Dat click-on systeem is zo geniaal! Ik had ook andere kleuren gezien, die vind ik heel gaaf :D

  Reply
 • Xaviera

  04/03/2013

  Ziet er goed uit! En super handig dat de glazen zo makkelijk om te wisselen zijn! Ik koop altijd goedkope zonnebrillen van een paar euro omdat ze zo snel stuk gaan haha.

  Reply
 • femketje

  04/03/2013

  ik vind ze echt leuk, en ze zijn ook zo lekker light weight als je ze op hebt :D

  Reply
 • charlotte

  04/03/2013

  Ik heb helaas helemaal geen brillen hoofd! Vind ze wel lekker apart, maar denk dat ik hem toch het leukst vind met het dunste randje!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/03/2013

  Ik vind ze niet zo mooi. Beetje goedkoop en kinderachtig…

  Reply
 • Mme Sophistique

  04/03/2013

  Ik vind ze wel grappig, maar zou ze zelf niet dragen denk ik

  Reply
 • Irma

  04/03/2013

  Haha, wat een cool systeem!
  Ik had eigenlijk nog wel een headshot willen zien (:

  Reply
  • Beauty Koning

   04/03/2013

   Hij was niet zo charmant. xD Binnenkort zal ik hem op Instagram posten en dan weer publiceren op le blog!

   Reply
 • Shelly

  04/03/2013

  Wat een leuk idee! Met mijn normale bril, kan ik de zijkantjes ervan ook vervangen voor een ander printje of kleurtje. Net als wat je hier met de lenzen doet!

  Reply
 • Jana

  04/03/2013

  Ik vind ze erg leuk :D x

  Reply
 • Anne Solveig

  04/03/2013

  Gek ding, haha.

  Reply
 • Deb

  04/03/2013

  Hij ziet er super leuk uit en is vanwege het omisselen van lenzen best heel origineel en niet super duur.

  Reply
 • Tessa

  04/03/2013

  Super leuk!
  Ik heb een witte met zwarte stipjes van de action, ik wil er nog een met bloemetjes!
  xx

  Reply
 • BeautyFrique.com

  04/03/2013

  Goed artikel :)! Handig, zo’n click-on systeem! Maar de bril zelf vind ik helaas niet zo mooi..

  Reply
 • Estrella

  04/03/2013

  Ben ‘m op andere blogs ook al tegengekomen. Het concept is grappig, maar ik vind het écht niet mooi.

  Reply
 • Danielle Springer

  05/03/2013

  Ik vind het leuk bedacht en vind ze oook nog eens mooi!

  Reply
 • cellamaassen

  05/03/2013

  wow dit is echt iets voor mij, ik sloop mn zonnenbrillen áltijd binnen n week. vorige keer had ik een rayban fake, echt superleuk ging ik erop zitten met mn tas uitpakken….

  Reply
 • Just a Girl ...

  05/03/2013

  Ik had er nog niet eerder van gehoord.
  Ik hou persoonlijk niet zo van deze stijl, maar ik vind het wel heel erg grappig bedacht. En slim natuurlijk !!

  Reply

Geef een reactie