Update Beauty Koning en een vraag aan jou!

Ligt het aan mij? Of zit ik in een dagelijkse sleur? School, blog, een ditje en een datje, over and over again. Hoe wil je mij gek maken? Juist. Daarom ga ik even wat dingen omgooien, wat ook gevolgen heeft voor het bloggen. POSITIEF of course. Geen paniek in de tent, maar wel een kopje thee. Cola joke. Wie drinkt er nu thee.. *zipt een slokje groene thee met citroen*, very nice btw.

Snapchat overzicht 19

Wat staat er op mijn to do list? Nieuwe lay-out. Al jaren staat dat erop. Oké, dat is onzin, want Beauty Koning bestaat nog niet eens twee jaar. Soms praat ik echt onzin. Nieuwe lay-out. Waarom? Daarom. Georganiseerd + overzichtelijk.

De zoekwoorden zijn nog niet helemaal juist op de site, waardoor je soms de gekste dingen tegenkomt. Stel je voor je bent opzoek naar Too Faced, krijg je alle artikelen waar ik dat in heb getagd. Even bijwerken, binnenkort functioneert dit ook weer!

De reacties, ik loop kuch wat achter. Operatie, stage – blugh – en ook nog eens school + het schrijven van de artikelen zelf + slapen en normaal functioneren. Het schoot er de laatste tijd er een beetje bij in, maar deze week + het weekend zal ik alles bijwerken, waardoor je binnenkort door mij weer wordt gespamt! Inmiddels zit ik al ruim over 25,000 heen, THANK YOU GUYS!

Snapchat overzicht 16

Video’s. Ik weet het. Niet met tomaten gaan gooien, dat is niet vriendelijk + geeft veel troep. Maar ik ga deze week filmen, dat sowieso + editen, dus als het goed is moet er binnenkort een video online staan. Het editen gaat niet volgens wens, waardoor het allemaal wat tegenzit + ik dan geen zin erin heb. Bad, I know. Maar ze komen eraan!

Wat moeten we nog meer ophelderen? Hoe gaat het met de reacties? Ik ontvang er echt zo ontzettend veel, maar soms neemt men contact met mij op dat het nog niet helemaal lukt. Dus kunnen jullie mij daar misschien meer over informeren? Bij wie lukt het wel? En bij de dames/heren waar het niet lukt, antwoord in de comments. Haha nee, e-mail mij → cynthia@beautykoning.com Ja, je mag mij ALTIJD e-mailen! Daarvoor heb ik een mail, je hoeft niet je excuses aan te bieden als je mailt, ik vind het heerlijk om alle verhalen door te nemen en daar enthousiast op reageren. Ge-wel-dig!

Als laatste, ik blog gewoon door, schrijf de artikelen over alles wat er in mij opkomt, maar is er nog iets wat jullie willen voorbij zien komen? Heb jij nog een suggestie? Een look? Een foto? Of een totaal ander iets en wil je dat ik het er een keer met jou over heb? Laat het dan achter in de comments of de beruchte e-mail → cynthia@beautykoning.com

Heb jij nog suggesties? En hoe gaat het met het posten van de comments?


53 Comments

 • Xaviera

  04/03/2013

  Leuk al die veranderingen, ik ben benieuwd naar je nieuwe layout en nieuwe video’s zijn altijd welkom! :D Bij mij werkt het reageren bij jou gewoon goed gelukkig :) Succes met alles!

  Reply
 • femketje

  04/03/2013

  oeh ben benieuwd wat er allemaal aan je layout gaat veranderen.. soms twijfel ik of ik die van mij niet meer moet aanpassen met printjes en ditjes en datjes.. maar ik hou zelf van rustige pagina’s met lekker drukke artikelen :D anders is het druk en nog drukker en dan word ik gek XD

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/03/2013

  Ik kijk al uit naar de veranderingen! Niet dat ik het nu niet goed vind, hoor :-)

  Reply
 • charlotte

  04/03/2013

  Ben vooral benieuwd naar je nieuwe layout! + natuurlijk die geweldige ooglooks die je altijd maakt in een video! Jeej!

  Reply
 • Mme Sophistique

  04/03/2013

  Ben benieuwd naar je layout en nieuws filmpjes, jippie!

  Reply
 • beautiesatwork

  04/03/2013

  ik heb nog nooit problemen gehad bij het commenten :)

  Reply
 • Sofie

  04/03/2013

  Leuk om te lezen! Ik ben erg benieuwd naar je toekomstige nieuwe layout :)

  Reply
 • Irma

  04/03/2013

  Cool, ik ben heel erg benieuwd naar al je voornemens en filmpjes.
  En dat je alle comments gaat lezen, volgens mij zijn dat er nogal wat (:

  Reply
 • Miranda

  04/03/2013

  Ah leuk weer een video :D En ik ben ook wel benieuwd wat je met je lay-out gaat doen. En ja hoor ik dronk thee ;D

  Reply
 • Belllezza

  04/03/2013

  Ik ben benieuwd naar de veranderingen! Ik vind het comment systeem erg fijn trouwens.

  Reply
 • trendymommynl

  04/03/2013

  ben benieuwd! *stuiter stuiter stuiter*

  Reply
 • Maaike

  04/03/2013

  Cynthia, wat heb je dit toch weer heerlijk geschreven met jouw fijne humor er in :D Ik ben benieuwd naar de veranderingen die gaan komen & de sleur + druk + school + normaal willen functioneren ken ik helaas ook.. Nu proberen er uit te komen! Maar dat gaat jou wel lukken ;) Yeah, video’s bewerken met windows live movie maker zeker? same story! Het gaat ook zo vaak mis of dat het vast loopt, heb er ook helemaal geen zin in ^^ En oja, comments achterlaten kan & kon ik gewoon altijd al, maar ik heb dan ook zelf wordpress :D Succes met alles Cynth! x

  Reply
 • fablouise

  04/03/2013

  Wat heb je het leuk gescheven, leest echt heerlijk weg!

  Reply
 • shirley

  04/03/2013

  Ik ben nieuwsgierig naar de veranderingen. En gewoon lekker door bloggen. Ik blijf vrolijk door lezen. :D

  Reply
 • pretty beauty land

  04/03/2013

  blijven veranderen is altijd goed :)

  Reply
 • LounaBeauty

  04/03/2013

  Lekker verhelderend meis. :) goed zo! Ga je zelf werken aan je lay-out? Ben benieuwd. :D Ik ben gek op al je ooglooks, dus dat zie ik natuurlijk graag voorbij komen. Misschien een mooie pastel ooglook? En een knallende fluor ooglook? :D

  Reply
 • Teri

  04/03/2013

  Ik ben echt heel nenieuwd naar de veranderingen! Het vergt idd veel werk en tijd maar het tevreden gevoel achteraf is super! Zelf heb ik geen problemen meer met te commenten op je site!

  Reply
 • Amanda

  04/03/2013

  Wij willen ook nog steeds een nieuwe lay out. Ik begrijp het helemaal! You go girl :D

  Reply
 • Sarah

  04/03/2013

  Ik ben heel benieuwd naar de veranderingen! vooral naar de nieuwe lay-out, damn het geeft wel veel stress om hem zelf te maken ik spreek uit ervaring haha. School en bloggen valt inderdaad echt moeilijk te combineren, maar het gaat je wel lukken Cynth, we steunen jou!

  btw: Nooit problemen gehad met commenten :)

  Reply
 • maloubeld

  04/03/2013

  Ik ben erg benieuwd naar de veranderingen!

  Reply
 • Xan

  04/03/2013

  Ooowww spannend. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Even afwachten dus:) Oow en, bloggen- werken- foto’s maken- tijd voor jezelf. OMG PLANNEN is ever een drama. Hahahha
  Btw: ik heb geen problemen met commenten.
  Love,

  Reply
 • Make Up For Women

  04/03/2013

  Ik heb helemaal geen problemen met de comments, gelukkig:D Ik begrijp het hoor, het evenwicht tussen werk en bloggen is voor mij ook soms moeilijk:) Maar als het een troost mag zijn, je doet het geweldig goed! Ben benieuwd naar de changes:)

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • Yak Man

  04/03/2013

  Ik ga wel met rozen gooien, dat is een stuk zachter :D. Natuurlijk zonder scherpe stukjes haha.
  Oe, nieuwe layout ;o, ben erg benieuwd zeg! Uhg, school is gewoon vermoeiend, succes met je stage nog ^^!

  Reply
 • Lifesplash

  04/03/2013

  Ik ben echt heeeeeul nieuwsgierig naar je nieuwe lay-out haha!

  Reply
 • Anne Solveig

  04/03/2013

  Super leuk, ben benieuwd naar je nieuwe layout!

  Reply
 • Jana

  04/03/2013

  Ik ben benieuwd :D x

  Reply
 • Deb

  04/03/2013

  Hihi je bent geweldig! Gewoon om hoe je je uitdrukt!! Ik ben echt benieuwd naar je lay-out er gaat altijd veel tijd in zitten daarom heb ik dat destijds ook uitbesteed ;-) Gewoon vanwege tijdgebrek. Commenten gaat trouwens prima! No complaints here!

  Reply
 • Natasja

  04/03/2013

  Wat goed dat je alles even op een rijtje zet zo. :) Ben benieuwd naar je nieuwe layout! Ennuh, ik zal die tomaten bij me houden, haha. I know editing can be a bitch.

  Reply
 • Jasmine

  04/03/2013

  Reageren gaat hier heel soepeltjes, no problemo. Benieuwd naar je nieuwe layout, net als vele hier en jah filmpje maken is niet zo moeilijk, maar het bewerken vergt tijd en soms ook veel doorzettingsvermogen. Welk videobewerkingsprogramma gebruik jij daar eigenlijk voor?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Op dit moment gebruik ik Windows Live Movie Maker ofzo, maar op mijn laptop werkt die niet meer, dus moet ik het op de computer doen, maar die is wat ouder waardoor de kwaliteit verminderd. Ja, heel raar. :’)

   Reply
 • Juudith

  04/03/2013

  Zoals gewoonlijk weer geweldig geschreven! reageren gaat heeeull normaal bij mij! haha! nergens last van!

  Reply
 • Tessa

  04/03/2013

  Super leuk geschreven, ben super benieuwd naar je lay-out!
  Kan je eens nail-arts maken? ik vind dat altijd zo leuk om te zien!
  xx

  Reply
 • ChellesBlog

  04/03/2013

  Ik ben wel benieuwd naar die nieuwe lay-out. Ja ik mis filmpjes, altijd leuk om jouw filmpjes terug te kijken. X

  Reply
 • Gerrianne

  04/03/2013

  Oh, alles wordt omgegooid! Tof! Ik ben vooral heel benieuwd naar je nieuwe lay-out! Ennn je filmpjes, ja – die zijn altijd leuk! :D

  Reply
 • Estrella

  04/03/2013

  Leuk artikel. Mijn suggestie? Vooral écht géén e-mail adressen op je site rond laten slingeren. Geloof me, dat gaat je bakken spam opleveren. Er zijn zogenaamde bots die heel het internet afscannen naar bruikbare e-mail adressen. Die worden toegevoegd aan lijsten die vervolgens gespamd worden. Beter is het om een contactformulier te hebben waarmee mensen je kunnen contacteren, die zijn zo gecodeerd dat daar geen e-mail adres uit te plukken valt en dat scheelt heel veel spam!

  Reply
 • Ik kan commenten ^^
  En ik ben benieuwd naar de nieuwe layout :)

  Reply
 • cellamaassen

  05/03/2013

  goed dat je het positief houd, gewoon lekker t roer omgooien en doen wat jij leuk vind, want dat vinden wij leuk om te lezen! ben benieuwd naar de nieuwe lay out!

  Reply
 • Nicool

  05/03/2013

  Goed bezig, ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! En ook bij mij gaat het reageren nog altijd gewoon goed.

  Reply
 • Just a Girl ...

  05/03/2013

  Ik ben erg benieuwd naar een nieuwe Layout !!
  En verder vind ik je site echt helemaal leuk !!
  Ik reageer altijd via WordPress en tot nu toe gaat het altijd nog goed !!
  Ga zo door meissie !!
  Liefs xx

  Reply
 • Bo

  06/03/2013

  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe layout! Reageren gaat bij mij altijd gewoon goed, nog nooit last van gehad. Hold on that good work!

  Reply
 • Mariska

  07/03/2013

  Ben benieuwd naar je nieuwe layout :)

  Reply
 • Ik ervaar geen problemen met commetnen op je blog, verloopt prima! Nieuwe layout? Cool! Bring it on :)

  Reply
 • Nicky

  08/03/2013

  Ben benieuwd naar je nieuwe layout, weet dat het wel goed komt! Bij mij levert de commentveld geen probleem.

  Reply

Geef een reactie