Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara.

Bij het horen of zien van een make-up merk krijg ik lichte kriebels in mijn buik, alsof de beginnende vlinders gaan proberen te vliegen. Miss Sporty is daar één van! Enkele jaren terug – voor mijn blog zelfs! – had ik een workshop gewonnen van het merk, sinds dien ben ik bij Miss Sporty blijven hangen. De beruchte lipliner is een favoriet, maar hoe zit het met hun mascara’s? Zijn ze Incrediball?

1 BALL

2 BALL

3 BALL

Een oranje huls met een zeer toepasselijke naam voor mij, namelijk de Miss Sporty Studio Lash Incrediball! In een oogwenk moet je de mascara op je wimpers voorzien door het unieke borsteltje met een “ball” aan het einde. Ben jij ook zo nieuwsgierig?!

4 BALL

5 BALL

Dat was een verrassing toen ik de mascaraborstel uit de huls haalde! Sowieso gaat mijn voorkeur uit naar plastic of siliconen applicators, omdat mijn wimpers negen van de tien keer dwars liggen en gemakkelijk een badlashday veroorzaken. Door middel van de fijne flexibele haren kun je prima door de wimpers heen. Daarnaast doseert hij uitstekend.

6 BALL

7 BALL

Helaas stelt hij hem weer niet op de eerste foto scherp. Mijn blonde wimpers worden niet door camera opgenomen, helaas. Ze zijn niet gekruld, valt ook te zien, vooral de buitenste rij hangt er wat zielig bij.

8 BALL

9 BALL

10 BALL

Meestal ga ik met de mascaraborstel zo’n twintig keer door mijn bovenste wimpers en zo’n negen tot tien keer aan de onderkant. Ditmaal was het anders! Ik denk dat ik met tien keer separeren door de wimpers klaar was en een tweede laag was niet nodig, aan de onderkant was het maar vier keer. INCREDIBALL!

De volume is inderdaad te zien, overduidelijk zelf. Mijn buitenste wimpers zijn gelift, niet zoals je het zo doen met een wimperkruller, dus die gebruik ik nog steeds, maar ze worden gitzwart, zoals de naam het eigenlijk al zegt Extra Black! Blijft de gedurende tijd op zijn plek zitten en is niet waterproof. De Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara is verkrijgbaar bij OnlineMakeup voor maar €3,99!

Heb jij weleens een mascara van Miss Sporty uitgeprobeerd?


48 Comments

 • Sofie

  05/03/2013

  Ziet er goed uit, leuk borsteltje ook. Dit had ik echt niet verwacht van Miss Sporty… Fijne review!

  Reply
 • Tessa

  05/03/2013

  wauw mooie mascara, en een fijn borsteltje!
  xx

  Reply
 • redhotjillypeppers

  05/03/2013

  Mooi resultaat ! Soms kunnen budgetmerken je echt verrassen.

  Reply
 • theBlondBeauty

  05/03/2013

  ziet er mooi uit!

  Reply
 • bibibianca

  05/03/2013

  Toch jammer dat hij niet waterproof is, daar gaat toch min voorkeur naar uit. :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  05/03/2013

  Dat klinkt niet slecht! En je wimpers zien er praaachtig uit.

  Reply
 • Esmay

  05/03/2013

  Dat ziet er goed uit zeg! Maar op dit moment gebruik ik ‘r eentje van Etos (met nog een paar anderen, lol) en die vind ik ook wel prima!

  Reply
 • Natasja

  05/03/2013

  Haha, dus inderdaad incrediball! Fijn dat ‘ie niet waterproof is. :)

  Reply
 • charlotte

  05/03/2013

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd of ik met dat ‘balletje’ overweg kan.

  Reply
 • Amanda

  05/03/2013

  Hihi ik ben deze momenteel ook aan het testen :)

  Reply
 • cellamaassen

  05/03/2013

  grappig dat balletje aan het einde, lijkt me wel even wennen hoor:P jammer dat hij niet waterproof is, dat is wel veel fijner met waterige oogjes:P

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Of course, maar ik heb liever geen waterproof, mijn wimpers kunnen dat niet verdragen. Ja, dont ask. xD

   Reply
 • elke

  05/03/2013

  Deze klinkt erg fijn & ziet er ook goed uit! Enkel jammer dat ie niet waterproof is.

  Reply
 • femketje

  05/03/2013

  funky borsteltje, heb zelf nog nooit een miss sporty mascara geprobeerd!

  Reply
 • DennaMichelle

  05/03/2013

  Oooo..Ik twijfel. Ik vind het resultaat echt goed. Maar bij mijn korte en rechte wimpers is nog geen een mascara gelukt om er een mooie krul in te krijgen.

  Reply
 • pretty beauty land

  05/03/2013

  ik krijg ook kriebels van dit merk maar dan op een andere manier, haha. Ben helemaal geen miss sporty fan. Maar laatst heb ik een eyeliner gekocht om te proberen. ik ben benieuwd!

  Reply
 • Miranda

  05/03/2013

  Wat een mooie effect. Hij lijkt mij best fijn (a)

  Reply
 • Danielle Springer

  05/03/2013

  Mooi resultaat! :)

  Reply
 • Sarah

  05/03/2013

  Wat een resultaat! en voor z’on lage prijs, damn it!

  Reply
 • Kimberly

  05/03/2013

  Dat borsteltje vind ik er leuk uitzien! En die prijs, geweldig! Je wimpers zijn echt BAM omhoog gelift

  Reply
 • Kiss & Make-up

  05/03/2013

  20 keer? Serieus? Woah :-D Ik vind het borsteltje een beetje gimmicky, maar verder ziet er wel oké uit. Ik vind je oogschaduw trouwens heel mooi.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ja, en dat maar met één laagje. Echt incrediball! :’) Dankjewel!

   Reply
 • La Rosa

  05/03/2013

  Apart borsteltje, maar ziet er mooi uit!

  Reply
 • Wendy

  05/03/2013

  Ziet er mooi uit! Ik heb om eerlijk te zijn nog niet zo vaak wat van miss sporty gehad! alleen een paar nagel lakjes! Het is niet heel erg in de buurt bij ons te koop en vind het er kwa verpakking meestal ook niet denderent uitzien dat ik denk dat moet ik hebben! Maar misschien toch wat vaker proberen als ik deze review lees:)

  Reply
 • Josephine

  05/03/2013

  Wooohooo, looks good! Ik had een mascara van Miss Sporty, I liked it a lot. Deze met het balletje eraan lijkt mij ook fijn.

  Reply
 • Irma

  05/03/2013

  Wow, zo’n mascara voor maar €3,99!
  Ik heb eigenlijk niets van Miss Sporty, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt (:

  Reply
 • Ayla

  05/03/2013

  Goedkoop zeg! Goede mascara voor dat geld!

  Reply
 • LounaBeauty

  05/03/2013

  Goed zeg. Dat klinkt fijn. Leuk prijsje ook!

  Reply
 • Belllezza

  05/03/2013

  Lijkt me echt fijn!

  Reply
 • Suzanne

  05/03/2013

  Ik zal hem morgen ook eens testen, heb hem liggen ziet er goed uit!

  Reply
 • Lotte

  05/03/2013

  Jouw wimpers zijn van zichzelf al zooo mooi! En wel gekruld joh, haha! Maar true: met deze mascara zijn ze nóg mooier en vallen ze nóg meer op.

  Reply
 • Gerrianne

  05/03/2013

  Zo’n huls heeft GOSH volgens mij ook in hun assortiment gehad. Helemaal leuk om deze dan te zien, want ik vind zo’n huls met een balletje op het einde zo fijn werken! Enna, die volume – dat ziet er héél goed uit bij je wimpers!

  Reply
 • martinaa89

  05/03/2013

  ik ga deze zeeeker eens proberen!

  Reply
 • Jana

  05/03/2013

  Heel mooi resultaat :D x

  Reply
 • Bertine

  05/03/2013

  deze mascara ziet er goed uit!! fijne budgettopper!

  Reply
 • Melissa

  05/03/2013

  Het effect is best mooi, maar het lijkt me toch nog wel wat lastig werken met zo’n borsteltje!

  Reply
 • Estrella

  05/03/2013

  Ik zweer bij de Falsies mascara van Maybelline, de mijne is bijna op, maar ik ga denk ik dezelfde weer kopen…

  Reply
 • robin

  05/03/2013

  prachtige ogen heb je! ik heb nog nooit een mascara van miss sporty geprobeerd :3

  Reply
 • Mooi effect zeg!

  Reply
 • BeautyFrique

  06/03/2013

  Jammer dat het niet waterproof is, maar geeft wel een heel mooi effect (ach ja, dat doet elke mascara bij jou wel ;) )

  Reply
 • Laralaurentia

  07/03/2013

  Vera was er ook al zo tevreden over, dit wordt mijn volgende mascara :)

  Reply
 • Rosanne

  09/03/2013

  Stond vandaag met de mascara in me handen. Uiteindelijk niet gedaan, Nu wel spijt..

  Reply
 • Deb

  10/03/2013

  Je lashes zien er gorgeous uit! Gitzwart en mooi krullend! Geen blond meer te bespeuren. Ik vind het altijd lastig om de wortels te raken.. misschien dat ik deze mascara eens moet proberen.. maar misschien ligt het wel aan mijn skills ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Klopt, dat heb ik ook. Ik haal hem er altijd zigzaggend doorheen, zodat ik ook bij de wortels kom. :)

   Reply
 • Evelien

  13/03/2013

  Mooie mascara! Ik heb ook zo’n mascara met zo’n balletje, maar dat was 3x niks. Fijn dat je ook snel klaar bent – altijd handig als je haast heb, zoals ik altijd xD

  Reply
 • petra

  11/04/2013

  lijkt me een goede mascara voor n fijne prijs…vind je oogschaduw ook geweldig, van welk merk is deze?

  Reply

Geef een reactie