Instagram with a personal touch!

INSTAGRAM. Het gaat met pieken en dalen, op dit moment zit ik in een zeer stijgende lijn. Niet alleen door mijn lovely followers – THAN YOU GUYS! – maar ook met mijn verslavingsdrang. Ik kijk bijna dagelijks op Instagram, meestal op de schooldagen. Heerlijk wat uren doorbrengen op de app, foto’s delen met mensen all over the world, maar nu even met de bezoekers. Kijk je mee naar mijn zoveelste Instagram update?!

1 IN

Grime, ik ga uitbreiden dames en heren. Dollfaces en babyfaces! Mijn nichtje was ditmaal mijn slachtoffer.

2 INWachtend na een gods lange stagedag, kreeg een kerstpakket + een vogelflets op mijn tas. Thanks crapbird.

3 INSushi bikken met mijn bru.

4 INHet sneeuwde in de maand januari! God, ik voelde mij echt weer een klein kind.

5 INVanwege mijn stage in een verzorgingstehuis moest ik ook avonddiensten draaien, maar ik wilde eens kijken hoe het in de nacht werkte. Tijd om een nachtdienst te draaien! Dit was mijn tweede alweer + mijn laatste. Twee volle nachten achterelkaar and I LIKE IT.

6 INDe NYX Blush Taupe zou uit het assortiment worden gehaald, waardoor ik in paniek snel twee bestelde, omdat ik nog met mijn derde bezig was. Toen bleek dat het helemaal niet zo was, nu ben ik goed op voorraad en is mijn nieuwe bronzer alweer aardig gebruikt!

7 INNo filter + grime + mijn nichtje. Ik had ook nog de visagie bij haar gedaan, dus gewoon een dagelijkse look, simpel + the huge eyes. Daarna sloeg ik haar in elkaar, natuurlijk met grof geweldig. Bedankt voor het model zitten homeboy!

8 INIk houd van whiskey. Ik houd van Jack Daniels. Ik houd van de glazen van JD – ze drinken goddelijk! – maar versgeperste sinaasappelsap in zo’n glas is echt heavenly.

9 INSamen ging ik met een homeboy naar de Primark, waar ik schandalig veel kocht. Inmiddels heb ik daar een shoplog van gemaakt. Die kun je hier zien! Het was enorm gezellig om samen even de winkel leeg te kopen, daarnaast heb je weer een ander oog wat dingen anders bekijkt. Als je snapt wat ik bedoel!

10 INNa 20 weken stage te hebben gelopen was ik eindelijk klaar + ging ik vrijdag naar de Primark en datzelfde weekend was de Super Bowl. Alsof mijn week niet meer stuk kon, goddelijke afsluiting! Super Bowl was uuuuuumaaaazing.

11 INNew shoes van de Primark.

12 INIn de late avonduren was ik nog bezig met een DIY! Ik houd van late-night-creatieve-buien!

13 INOp school met ANNY Paradise on Earth + INGLOT Flakies = Goddelijke groene combo.

14 INEen week later ging ik nog een keer naar de Primark, maar ditmaal met mijn zuster! Oh oh, such fun!

15 INPyjamabroek die ik gewoon gebruik voor joggingbroek + een sportoutfit. Who cares. Ik niet. Ik vind het dope.

16 INSNOW!

17 INEn toen ineens kwam het met hele bakken uit de lucht. Het stopte niet meer met sneeuwen op de zaterdag, helaas was maandag alles alweer weg. Voor een groot deel dan. Geen sneeuwvrij..

18 INPrimark Shoplog aan het omzetten, zodat ik hem kon gaan uploaden.

19 INOp school hebben wij van die rare poppen die je de hele tijd aankijken, dus besloot ik maar eens met mijn boyfriend op de foto te gaan. Ik denk dat hij mij leuk vind, daarom kijkt hij natuurlijk! Oh, stom van mij.

20 INSporten bij de sportschool in mijn swaggeroutfit.

21 INOp school met gekrulde lokken + BIG BANG!

22 INMontana can in het rood voor mijn Valentijnslook.

23 INGeïnspireerd door de sneeuw met een zonsondergang. No filter of course! Je kunt de FOTD hier terugvinden.

24 INICE MEETS CYNTHIA BABY! Ice Ice Baby. Shoot me.

25 INEen verfrissende look, klaar in een handomdraai en op dit moment één van mijn favorieten!

27 INFilmavond = inkopen doen = in stijl.

28 INFilmavond food. Ik besloot nacho cheese te maken + chocoladetaart. NOM. Oh en de wraprolletjes. Daar ga ik binnenkort een tutorial over maken. Doen? Niet doen? Food is altijd goed toch? Er zit trouwens niet veel in.. laat het mij weten in de comments.

29 OMNieuwe nagellak van China Glaze binnen, komt ooit nog een review over.

Ondertussen heb ik 500 followers op Instagram waarmee ik mijn liefde deel, wil je dat ik ook met jou foto’s uitwissel? Volg mij dan gerust op Instagram, waar ik te vinden ben onder de naam CynthiaKoning. Daarnaast heb ik alweer een nieuwe lading aan foto’s, maar lamme vingers door het scrollen is geen pretje, haha! Have a nice day!

Heb jij Instagram? En wat fotografeer jij het liefst? + drop je naam!

58 thoughts on “Instagram with a personal touch!

 1. Ah leuk om te zien! Ik volg je al op instagram, maar nu staat er net wat meer tekst onder hihi. Door jou heb ik nu trek in sushi (zelfs al is het nog zo vroeg) en chocoladetaart, mmm, thanks. En je make-uplooks vind ik altijd heel gaaf om te zien!

 2. Op deze vroege morgen schrok ik wel even toen ik de eerste foto voorbij zag komen, haha. Maar het ziet er heel mooi en realistisch uit :) De combi van Anny & Inglot is prachtig!

 3. Ik ben benieuwd naar de review van de nagellak. Fijn dat je stage af is, maar kom je nu stage lopen bij mij in het verzorgingshuis :P Ik wil het recept van die wraprolletjuhs :-)

  1. Jo, ik waardeer het aanbod, maar ik zet nooit meer een stap in een verzorgingstehuis. :””’) Yes, nouja.. ik moet nog even de nagellakken swatchen, maar de tijd rent steeds weg. Ja, binnenkort zal ik even een how to maken van de rolletjes!

  1. Dankjewel ladybug! Je moet dat echt doen, ik zweer erbij dat het het lekkerste eten is! Heel healthy en best tasty.. Tasty as fuck. :’) Maar je moet het eigenlijk in een restaurant eten, want die bakjes van de AH zijn heel vissig en als je niet zo gek bent op vis dan kom je van een koude kermis thuis.

 4. Zo leuk om te zien Cyn. Helaas heb ik geen instragram zoals je weet :( Soms vind ik dat best wel jammer. ANNY Paradise on Earth + INGLOT Flakies vind ik een geweldig mooie combinatie!

  1. Met een filter worden vaak de kleuren versterkt of je kunt het gebruiken als een soort van photoshop, maar ik photoshop mijn blogfoto’s niet en als ik op Instagram er geen filter bij gebruik, dan post ik altijd “#nofilter” met andere woorden, IT’S ALL NATUREL! :p

   1. Ja dat is zo.. Je hebt echt super make-up skills, ook voor fotografie. De kleuren springen er altijd vanaf en dat zonder filter respect! Ik smokkel hier en daar wel met filters, maar juist omdat de kleuren anders niet goed overkomen omdat een groot deel wegvalt op de foto.

 5. Wauw, die grime ziet er echt heel cool uit.
  Waar heb jij je nyx blushes besteld? Ik wil namelijk ook nog graag de taupe blush, maar ik kan zelf geen goede webshop vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *