Cynthia Meets Cynthia!

Favorieten looks, we hebben ze allemaal! Back in the days ging ik voor de Copper van GOSH met een aardetint van Everyday Minerals, maar de laatste tijd koos ik vaker voor de luchtere varianten. Totdat ik in comments las dat niet bij iedereen het voor elkaar kreeg om een tutorial in het algemeen na te maken. Toen ging ik er een lampje branden, zou dat bij mij wel lukken? Tijd voor een originele Cynthia Meets Cynthia!

1 GOLD

2 GOLD

Niet alleen de wenkbrauwen zijn drie tinten lichter, maar ook de fotografie is aardig veranderd. De kwaliteit is verbeterd, maar je kunt nu duidelijk zien wat er zichtbaar is. De kleuren komen niet helemaal overeen, maar dat komt door de donkere wenkbrauwen op de eerste foto. Best fascinerend hoe een look van een jaar geleden zo anders is dan nu.

3 GIKD

Dansend met de Too Faced Shadow Insurance in mijn hand bracht ik hem aan op de oogleden, waar ook de Copper van GOSH kwam. Ik houd ervan als het in een snel tempo gaat, daarom ging ik over naar de blendtruc en BAM, meteen Meteor van de Make Up Store in combinatie met de mixing medium van TheBodyNeeds blendde ik hem de binnenste ooghoeken in voor het lichtpuntje van de daglook.

4 GOLD

Geïnspireerd door Doe-de-Earl-look schoot ik ook een foto met mijn ogen dicht, le resultaat! Niet weer, maar de Too Faced Natural Eye Palette is weer terug van weggeweest! Sexpresso in de crease met een mengelmoes van Everyday Minerals I Do Declare. Samen ging dit ook onder het oog, eigenlijk haalde ik hem in een “C” door onder het oog.

5 GOLD

Een winged eyeliner erbij met de gelliner Black Jack with Jack Black van Catrice. FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois en de Pupa Multiplay 09 op de waterlijn. O, en let niet op de kleine oogjes, het was vroeg.

6 GOLD

Subtiel op de lippies, want de favo lipliner van Essence In the Nude kwam er weer aan te pas. Sorry, maar ik kan niet zonder de huidkleurige lipliners, soms is het gewoon beter dan een lipgloss. Daarnaast moest ik naar school, lipgloss is dan niet mijn ding. Don’t ask me why, maar om terug te komen op de make-up look. Het is de look precies, misschien is de arcadeboog wat donkerder en de wenkbrauwen wat lichter, maar ik zeg: “Missie geslaagd!”

Draag jij liever een lipstick of een lipgloss naar school?


57 Comments

 • Estrella

  16/03/2013

  Mooie ooglook!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  16/03/2013

  Haha geweldig idee om een look van jezelf na te maken. Ik vind hem beide keer ontzettend mooi gelukt! En je blouse is trouwens heel leuk. Je ogen lijken nog blauwer door die blouse (of door de oogschaduw, dat kan ook). Nice!

  Reply
 • heel mooi met dat koperbruin

  Reply
 • beautyfizz

  16/03/2013

  gave en draagbare look, hoe dan ook jij weet elke kleur wel mooi uit te laten komen<3

  Reply
 • Anne Solveig

  16/03/2013

  Mooooi!

  Reply
 • Lidewij

  16/03/2013

  Ik hou zoveel van dit soort looks! Ikheb vorig jaar een periode gehad dat ik heel vaak heel vroeg op moest en geen zin/tijd/energie had om iets creatiefs met mijn look te doen, en toen heb ik echt weken achter elkaar koper+bruine arcadeboog gedragen. Het werkt gewoon altijd! En bij jouw ogen nog net een tikkie mooier ;) wow!

  Reply
 • Deb

  16/03/2013

  Deze kleuren staan je prachtig en die winged eyeliner is: pure perfection! Moet je vaker doen foto’s maken van je ogen dicht (jammer van je mooie blauwe ogen, dat wel) dan zie je de kleuren nog beter en hoe goed alles geblend is. Ja, bij jou zit altijd alles goed in elkaar: Mrs Picasso. Ik draag zowel glosses als lipstick naar mijn werk (ik ga al eeuwen niet meer naar school hihi) maar het meeste gloss omdat dat makkelijker is.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Bedankt voor de complimenten Deb! Ja, zelf vind ik een foto van mijn ogen dicht niet altijd even charmant, dus daar moet ik nog even een oplossing voor zien te vinden. :)

   Reply
 • beautiesatwork

  16/03/2013

  liever lipgloss :)

  Reply
 • Tessa

  16/03/2013

  Heel mooi gedaan! echt prachtig!
  Heb je dat blousje toevallig van de primark?
  x

  Reply
 • theBlondBeauty

  16/03/2013

  Ik vind ze alle 2 heel mooi. Maar eigenlijk gaat mijn voorkeur naar de 1e. Daar zijn de kleuren iets warmer en daar houd ik altijd wel van. Ik vind dat je altijd super foto’s maakt hoor cynth!

  Reply
 • Sofie

  16/03/2013

  Erg pretty looks!

  Reply
 • LounaBeauty

  16/03/2013

  Wauw girllllllllll!! :) prachtige look. Heerlijk opgebouwd. heellll mooi! <3

  Reply
 • martinaa89

  16/03/2013

  Prachtige ooglook Cynthia !

  Reply
 • Marie Beauty

  16/03/2013

  Da’s echt een heelerg mooie ooglook.
  Ik draag in het algemeen lipstick, ik ben niet zo van de lipgloss ;) xxx

  Reply
 • Miranda

  16/03/2013

  Dit vind ik zo’n mooie look :D

  Reply
 • Amanda

  16/03/2013

  Toen ik die eerste foto zag dacht ik al dat je Copper had gebruikt haha. Weer een prachtige look! En die eyeliner maak jij altijd zo mooi dat hij je zo goed staat haha

  Reply
 • mysupersweetlife

  16/03/2013

  Pretty!! Ik ben jaloers op jouw wenkbrauwen! Je staat trouwens ook super leuk op die foto`s!
  Liefs

  Reply
 • femketje

  16/03/2013

  oeh pretteh! :D

  Reply
 • Mme Sophistique

  16/03/2013

  wauw, wat mooi! Hij ziet er een tikje anders uit, maar ik denk echt niet dat iemand twee keer exact dezelfde look kan maken, en zo lang ze allebei zo mooi zijn als de jouwe maakt het al helemaal niet uit :D

  Reply
 • charlotte

  16/03/2013

  Heel erg mooie look Cynthia! Van alle beautybloggers die ik volg vind ik toch dat jij altijd de mooiste looks weet te maken! Zo professioneel. Prachtig!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Wat een groot compliment, dankjewel Charlotte! Erg leuk om te horen. :D

   Reply
 • Danielle Springer

  16/03/2013

  Heel erg mooi, Wauw.

  Reply
 • beamingbeauty

  16/03/2013

  echt prachtige looks Cynthia!

  Reply
 • Kimberly

  16/03/2013

  Ik vind ze beide keren goed gelukt! I like it :) Ik draag zelf liever een lipstick naar school, is niet zo glimmend!

  Reply
 • bylondena

  16/03/2013

  Erg mooi!

  Reply
 • Lotte

  16/03/2013

  Heel mooi! De vorige look vond ik ook prachtig hoor, maar nu heb je inderdaad net wat betere foto’s waardoor je de kleuren beter kunt zien. En je wenkbrauwen vind ik nu ook mooier, wat lichter en natuurlijker!

  Reply
 • birds4free

  16/03/2013

  waw!

  Reply
 • missmagsnl

  16/03/2013

  Mooie look! Vind de foto’s erg mooi trouwens.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Dankjewel! Yeah, fijn om te horen dat het vooruit is gegaan!

   Reply
 • Esmay

  16/03/2013

  Oh my god, Cynth! Deze look ga ik denk ik namaken vanavond :D Perfect voor uitgaan!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/03/2013

  Originele post :-) Je ziet er alweer geweldig uit!

  Reply
 • Evelien

  16/03/2013

  Daaaaamn, ik ben echt jaloers op jouw make-up skills! GURL, WAI U SO TALENTED :(

  Reply
 • Just a Girl ...

  16/03/2013

  Heel erg mooi !!
  Ik wou dat ik me zo mooi kon opmaken !!

  Reply
 • Laura

  16/03/2013

  Deze look staat je zo mooi en laat je blauwe ogen echt eruit poppen! Zelf grijp ik altijd het eerst weer naar grijze tinten voor m’n ogen. Om je vraag te beantwoorden; vroegah toen ik nog op school zat, droeg ik alleen lippenbalsem. Toen ik studeerde ook wel eens een lipgloss en nu ik werk ligt het er maar net aan waar ik zin in heb, want inmiddels heb ik ook een grote lipstick collectie.
  O ja, bij het vorige artikel heb ik per ongeluk 2x gepost, omdat ik dacht dat mijn eerste reactie niet doorkwam, maar je mag er eentje verwijderen hoor. Lekker lame van me…

  Reply
 • cellamaassen

  16/03/2013

  grappig om te zien dat je je wenkbrauwen eerst donkerder had, dat had ik zelf ook.. nu meer de natuurlijke kleur but better! Staat je veel beter!
  toen ik nog naar school ging droeg ik altijd de labello met iets van fruit die had ook een zachtroze tintje eraan..

  Reply
 • Irma

  16/03/2013

  Oeh prettaah!
  Dat koper staat zo mooi bij je ogen!
  Ik draag ook niet zo graag lipgloss naar school, mijn haar blijft er altijd aan plakken (:

  Reply
 • Judith

  16/03/2013

  Missie zeker geslaagd, hij is weer erg goed gelukt! :)

  Reply
 • Jorinde

  16/03/2013

  Ik ga niet meer naar school, maar naar mijn werk draag ik meestal alleen lipbalsem. Je look heb je super nagemaakt :-)

  Reply
 • Josephine

  16/03/2013

  gorgeous, geweldige tinten!

  Reply
 • rachnel

  16/03/2013

  wauw, hele mooie look!

  Reply
 • Xaviera

  16/03/2013

  Gaaf dat je je eigen look hebt nagemaakt! Erg mooi, de lichtere wenkbrouwen vind ik ook mooier :)

  Reply
 • Shelly

  16/03/2013

  Die eyeliner is echt flawless! x___x

  Reply
 • debby

  16/03/2013

  Lady! Ten eerste wat een uber cute blouske heb je aan! Uiteraard is de look weer geweldig…. like it.

  Reply
 • Suzanne

  16/03/2013

  Wat een mooie ooglook, staat je echt prachtig!

  Reply
 • Jana

  16/03/2013

  Wow pretty! x

  Reply
 • lindy

  16/03/2013

  Je krijgt het altijd voor elkaar om mij jaloers te maken;)! Wat een prachtige look weer meid!

  Reply
 • Gerrianne

  16/03/2013

  Arcadeboog misschien iets te donker en wenkbrauwen te lichtjes, nee – ’t is precies goed! Het ziet er geslaagd uit en juist het donkerste vind ik fantastisch! Enne ik draag geen van beide liever naar school! Lipstick, vanwege beugel (not fun) en lipglos niet omdat het plakt. Ik draag dan lippenbalsem haha! In de hoop snel weer eens lipstick!

  Reply
 • Joyce

  17/03/2013

  Wat een leuk idee zeg, haha. Ik vind hem de tweede keer eigenlijk nog wel mooier! Maar ook vooral omdat je je wenkbrauwen nu minder hard aanzet, staat je goed! :)

  Reply
 • shirley

  17/03/2013

  De tweede is mooier, maar de look an sich is dan ook erg pretteh. Goed werk!

  Reply
 • contentable

  18/03/2013

  Mooi!

  Reply
 • makemydayalovely

  18/03/2013

  Pretty, as usual ;) Draag zelf liefst lipbalm gewoon. Ben eigenlijk niet zo van de lipsticks & glossjes

  Reply
 • Allissa

  18/03/2013

  Wat ben je toch mooi en heb je prachtige kijkers. Lovely!

  Reply

Geef een reactie