Snoepringen, Buddha to Buddha en sieraden!

Iedereen heeft een parfum voor een speciale gelegenheid waar je weinig van gebruikt, een nieuw paar hakken die daar ook voor zijn gekocht en natuurlijk de bijbehorende outfit. Gelukkig ben jij een make-uphero en pas jij je gemakkelijk aan, maar er mist nog één ding. Het is niet het ondergoed wat je vergeten bent aan te trekken, maar .. de sieraden!

kerstoutfit

Een simpele watch om mijn pols en een klein lief armbandje wat ik voor kerstmis kreeg met mijn bijnaam. Het schattige naamarmbandje is geperforeerd door een hartje en bungelt sierlijk om mijn rechter pols met parels in de oren en nog een roos om de vinger. Binnenkort ga ik opzoek naar de ring.

Nee lieverds, ik ga nog niet trouwen. Wel verloven. Joke, mijn droomman komt natuurlijk aanzetten met een nepzilveren ring gemaakt van plastic met daarop een knoeperd van een snoepdiamant.. Aah, perfect!

Maar bij zo’n snoepring moet ik bijpassende jewelry hebben, namelijk een aantal Buddha to Buddha armbanden. Schitterend hoe versierd ze zijn, matchen met de Buddha to Buddha oorbellen en niet te vergeten de kettingen daarvan.

Nu is de vraag, waar koop je de sieraden nou? Gelukkig hebben we daarvoor de webshop Sieraden.com! Heerlijke naam ook, makkelijk te onthouden en een goede service, want als je voor 16:00 besteld, heb je het de volgende dag in huis! Perfect voor cadeautjes en jezelf, moehaha! En ook nog eens een gratis verzending vanaf €50!

Heb jij weleens bij Sieraden.com wat besteld? Of wat van Buddha to Buddha in bezit?

In samenwering geschreven.


26 Comments

 • Simone

  20/03/2013

  Nooit geweten dat ze ook kettingen enzo hadden! Kende de robuuste armbanden wel, uiteraard! Ik vind ze eerlijk gezegd iets ‘te’ lomp, maar die kettingen vind ik wel gaaf! :)

  Reply
 • Xaviera

  20/03/2013

  Ik heb nog nooit iets besteld daar, maar het ziet er wel erg leuk uit allemaal! :D

  Reply
 • pretty beauty land

  20/03/2013

  ooehh zo mooi!!!!

  Reply
 • Miranda

  20/03/2013

  Ik was wel benieuwd, maar helaas zijn ze bezig met de webshop :(

  Reply
 • ChantalAngel

  20/03/2013

  Ik heb helaas het probleem dat ik allemaal sieraden draag die ik gekregen heb van dierbaren. Dus als ik ze af doe voel ik me een soort schuldig haha.Ik wil het binnenkort toch wel eens gaan doen want er zijn zoveel mooie sieraden als hierboven.

  Reply
 • Sofie

  20/03/2013

  Leuke webshop! Ik zou heel graag iets willen van Buddha to Buddha, maar ik vind het iets te prijzig…

  Reply
 • theBlondBeauty

  20/03/2013

  Gave assecoires! Ik heb er nog nooit iets besteld :)

  Reply
 • cellamaassen

  20/03/2013

  buddha to buddha vind ik echt zo mooi, jammer dat ze ook redelijk duur zijn.
  misschien als ik een keer veel loon heb;)

  Reply
 • Kimberly

  20/03/2013

  Ik draag eigenlijk niet heel veel sieraden, ik krijg wel sieraden van dierbare en die draag ik wel altijd, maar ik zou niet zo snel een armbandje kopen en die vaak dragen. Ik weet ook niet waarom eigenlijk

  Reply
 • miladylike

  20/03/2013

  Leuk om te zien! :) Ik heb er zelf nog nooit iets besteld maar ik zal eens gaan kijken.

  Reply
 • charlotte

  20/03/2013

  Ziet er wel heel mooi uit allemaal! Heb er nog nooit iets bij bestelt eigenlijk.

  Reply
 • imfashionstoned.com

  20/03/2013

  jaa leuk! maar ik koop het eigelijk best weinig!

  Reply
 • Just a Girl ...

  20/03/2013

  Erg mooie sieraden zijn dat !!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/03/2013

  Ik ben een echte juwelenjunkie (waarschijnlijk overcompensating voor het feit dat the boyfriend NOOIT wat blingbling voor me koopt :-)). Bedankt voor de tip!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  20/03/2013

  Ik heb er nog nooit iets besteld. Ik ga zeker eens kijken! :)

  Reply
 • Mariska

  20/03/2013

  Ik heb er nog nooit iets besteld, maar er zitten hele mooie sieraden bij!

  Reply
 • Anne Solveig

  20/03/2013

  Mooi zeg!

  Reply
 • Jorinde

  20/03/2013

  Ik vind dat buddha to buddha altijd zulke mooie sieraden hebben :-)

  Reply
 • Monique

  20/03/2013

  Nu de lente begint, begin ik ook weer meer sieraden te dragen.. gek eigenlijk, maar strakjes met het warme weer ben ik wat minder ingepakt natuurlijk. Wel een leuke shop, lekker even neuzen nu :)

  Reply
 • Lies

  20/03/2013

  Ik heb zelf nog nooit wat bij Sieraden.com besteld, maar ik ga er wel even een kijkje nemen. Ik ben toch wel echt gek op sieraden. Alleen doordeweeks tijdens het werken kan ik ze altijd beter niet dragen en dat vind ik toch wel jammer.

  Reply
 • makemydayalovely

  20/03/2013

  Would looooooove to have a Buddha to Buddha bracelet! Maar argh, als het nou eens niet zo een investering zou zijn.. :(

  Reply
 • Yasmin

  20/03/2013

  O die schakelarmband van Buddha to Buddha is amazeballs! Die is heel erg gaaf.

  Reply
 • Michelle

  20/03/2013

  Buddha to Buddha heeft mooie sieraden, helaas heb ik er nog geen kunnen bemachtigen. -x

  Reply
 • Suzanne

  21/03/2013

  Buddha to Buddha is een prachtig merk! Ik heb ook zo’n mooie armband gespot! Nog even sparen! Mijn wishlist is erg lang.

  Reply
 • Ziet er heel mooi uit!

  Reply
 • Irma

  25/03/2013

  Ik ben dol op sieraden!
  De laatste tijd vergeet ik ze een beetje, maar ik houd er wel van om ermee af te wisselen.

  Reply

Geef een reactie