SAW Meets Cynthia!

Fobiën en angsten, iedereen heeft ze. Of het nou pindakaas is wat aan je gehemelte blijft plakken, het woord geel of kleine ruimtes. Laten we de spinnen niet vergeten – ze kruipen in je oren – maar ook de angstaanjagende poppen. Ring ring. The Hole. Wie de film kent, weet wat ik bedoel. Maar misschien ben je de psycho Jigsaw niet vergeten. Natuurlijk heb ik het over SAW MEETS CYNTHIA..

gifs creator

Not my cup of tea als het om de filmreeks gaat, ondanks dat er steeds nieuwe delen verschijnen worden mijn interesses gewekt. Voorheen vanwege de lugubere daden die er werden uitgevoerd, maar tegenwoordig vanwege de grime. “Ah, wat kan een mens toch veranderen..”

3 SAW

Geen bloed, maar wel de lachende creepy pop die je in je ziel aankijkt, maar voordat de pop werd gecreëerd, bracht ik de Too Faced Shadow Insurance aan + de Kat Von D Primer in Smokey. Alleen Smokey bleef op het ooglid. Wenkbrauwen donkerbruin/zwart bijkleuren + liften en ook nog eens uithoeken naar boven toe, voor de strenge en gemene blik.

4 SAW

Met of zonder Saw, de blendtruc kwam hier ook weer voorbij schuiven. 120 Palette in de hand, zwart op het ooglid, aanbrengen in de crease omhoog blenden als de neten en dit vervolgens ook doen onder het oog. Toch nog de smokey eyes. Misschien nog in het beginstadium van de smokey eyes, maar de diepe kijkers worden op de kaart gezet. Mijn wimpers + waterlijn moesten zo zwart worden als ze ziel van Jigsaw, dankzij Pupa Multiplay 09 ging dat uitsteken. Wimpers krullen, nepwimpers erop en voorzien van een laagje Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara.

5 SAW

Voor de look moest ik aardig wat bomen kappen, om wat om te zetten tot de Ben Nye Nose & Scar wax! Voordat ik de wax op mijn neus plakte, bracht ik een laagje wimperlijm aan van DUO, zodat de wax beter op mijn neus hechtte en de gedurende tijd zou blijven zitten. Een rolletje nephuid aan de zijkanten van mijn neusbrug + drie dikke lagen op de brug van mijn neus. Goed vormen, smelten, kneden, doen en tada!

6 SAW

Ondanks dat het masker van de pop niet eens zo heel wit is, ging ik voor de Grimas witte schmink + de Barry M foundation in White. Gewoon met de Beautyblender over elkaar heen, een transparante poeder daar overheen en mijn wangen schetste ik met de blending brush waarmee ik mijn ogen had vervaagd. TEEEZ oogpotlood Black Deluxe voor het mondje en de BWC lipstick Ripe Cherry voor op de lippen + wangen!

7 SAW

Dan nog de final touch, wat rimpels hier, een highlighter op de gemaakte neusbrug + een shape er langs en de pruik die ik ook bij mijn Edward Scissorhands look gebruikte op het hoofd, beetje stylen. Done. En BAM, drie uur verder!

Het was een lange tijd – gewoon een hele avond – maar ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van een look! Heel onverwachts besloot ik JigSaw na te maken, maar wel op de vrouwelijke manier, waardoor hij misschien niet perfect is, but hay, een stapje vooruit in de grime! I LOVE GRIME! Wanna play a game?

Ken jij Saw? En heb jij de filmreeks gezien?


69 Comments

 • femketje

  23/03/2013

  Freaky shiznit maar awesome gemaakt XD

  Reply
 • edithmeijer

  23/03/2013

  Oei eng, maar wel heel mooi gemaakt! Ik heb alle saw films gezien haha. I want to play a game…

  Reply
 • Linda

  23/03/2013

  Wow Wow en nog eens wow! Erg gaaf gemaakt!!!

  Reply
 • hahaha, gaaf joh! Kan je ook dat stemmetje na doen?

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Haha, volgens mij niet. xD Mijn stem is daar te vrouwelijk voor. :’)

   Reply
 • Kimberley

  23/03/2013

  WOW! Dit heb je goed nagemaakt zeg! En die neus.. hilarisch!

  Reply
 • theBlondBeauty

  23/03/2013

  wauw cynth, je bent echt weer ver gegaan he? En dan zo random mensen op skype bellen en zeggen: want to play an game? hahahaha, nee heel erg gaaf!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Breng mij niet op ideeën Laura! Breng mij niet op geweldige ideeën! xD Misschien ga ik dat nog wel een keer doen. :p Dankjewel lady!

   Reply
 • Anne Solveig

  23/03/2013

  Cooool!

  Reply
 • Sofie

  23/03/2013

  Wauw! Echt tof gemaakt! You make me scared… :)

  Reply
 • mysupersweetlife

  23/03/2013

  Haha geweldig gedaan!
  Liefs

  Reply
 • Jorinde

  23/03/2013

  Damn girl, ik durfde amper verder naar beneden te scrollen. Wat heb je toch een talent girl. Super gaaf gemaakt! Ik vind dat je IT ook moet namaken :D

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/03/2013

  Haha super!! Echt leuk gemaakt

  Reply
 • Deb

  23/03/2013

  Hihi je hebt jezelf weer overtroffen met deze angstaanjagende geweldige look!

  Reply
 • Miranda

  23/03/2013

  Wauw goed gemaakt :D

  Reply
 • Amanda

  23/03/2013

  Ik durf Saw niet te kijken haha. Ik ben veel te bang daar voor. Een tekenfilm gaat nog net haha grapje. Ziet er heel vet uit Cyn! Je ogen zijn super mooi opgemaakt.

  Reply
 • Xaviera

  23/03/2013

  Echt geweldig gedaan! Ik vind het zo gaaf dat je dit kunt :D Het is gaaf en een beetje scary tegelijkertijd ;)

  Reply
 • Joyce

  23/03/2013

  haha leuk, mooi gemaakt!

  Reply
 • Lotte

  23/03/2013

  Ieeeeh, engste look ever! Oh man, wat vind ik Saw toch vreselijk. Ik heb deel 1 en deel 2 gezien, of nou ja… gezien… Ik zat meer met mijn handen voor mijn ogen dan dat ik heb gezien wat er gebeurde. Die pop heeft me de stuipen op ’t lijf gejaagd, ik schrok me elke keer dood als die weer in beeld kwam! Anyway, de look is echt heel goed gelukt, supertof dat je dat kan! Lijkt me best lastig met die wax, om zo’n neppe neus te maken. Knap hoor!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Ja klopt, de wax is wel plakkerig en moeilijk te blenden, maar oefening baart kunst! Hoop ik. Jaaa, die pop is eng.. I know. xD Hij kijkt je echt diep in je ziel aan.. xD Dankjewel Lot. :)

   Reply
 • lovexbug

  23/03/2013

  wauw, wat gaaf! echt geweldig!

  Reply
 • Moniek

  23/03/2013

  Hahaha geweldig!

  Reply
 • Kimberly

  23/03/2013

  Ik word hier echt een beetje bang van Cynth xD

  Reply
 • shirley

  23/03/2013

  Deel 1 vond ik eigenlijk wel een goede film. De delen daarop draait het meer om de gore. De pop heet overigens Billy. Hij word door Jigsaw gebruikt om de boodschap over te brengen (niet dat hij daardoor minder eng is, haha).

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Oh, daar staat mij nog wel iets van bij! :) Danjewel Shirley!

   Reply
 • birds4free

  23/03/2013

  wow! echt supermoeilijk om te maken! respect :p

  Reply
 • Jasmine

  23/03/2013

  Shitterend Cynthia, die neus is zo geweldig- je bent echt all the way gegaan. De film (1, 2, 3 of…) heb ik niet gezien, maar ken zeker de enge pop ervan wel.

  Reply
 • charlottebax

  23/03/2013

  Alvast bedankt voor de nachtmerrie die ik vanavond ga hebben… Maar mooi gedaan! Ik vind jouw looks altijd zo gaaf :)

  Reply
 • Just a Girl ...

  23/03/2013

  Echt super gaaf !!
  Vind het gewoon stiekem een beetje eng haha !!
  Dus dan is het zeker goed gelukt !!

  Reply
 • makemydayalovely

  23/03/2013

  Hahahah freaky! Ik hoop dat ik er nu niet over ga dromen ;)

  Reply
 • Kaylani

  23/03/2013

  Dat is echt badass! Gaaf!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  23/03/2013

  Ik schrok mee dood wanneer die foto van jou bewoog! haha!
  Gave look Cynth!

  Reply
 • Lidewij

  23/03/2013

  %$#@&*!!!!!!! Ik schrok me helemaal naar! Ik vind de Saw films best ok en ook niet heel eng, maar die verdomde Billy laat me elke keer weer schrikken, en nu stop jij hem ook nog eens in bewegend plaatje… brr! Ik had hem even apart gezet, thee gemaakt, kom terug, open hem weer, en schrik me WEER helemaal kapot. Lekker hoor ;)
  I think it’s safe to say dat ie goed is gelukt….

  Reply
 • Linda

  23/03/2013

  Ik zag net de foto op instagram, echt heel gaaf! Saw vind ik echt een hele leuke filmreeks (:

  Reply
 • Noor

  23/03/2013

  waaw super mooi gedaan zeg !,
  ik haat die film maar toch kijk ik heb de hele tijd hahaha
  xx

  Reply
 • Gerrianne

  23/03/2013

  Hahaha, bizar! Het ziet er zo gaaf uit en die dikke neus, iehl. Ik wil de film nog een keer zien, maar echt no way – niet in m’n eentje haha!

  Reply
 • Eline

  23/03/2013

  OMG wat creepy maar wat geweldig goed gedaan! wat zou je familie zich rot hebben geschrokken haha! ik heb de films nog niet gezien maar ik weet niet of het wat voor mij is :P

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Die zijn het inmiddels wel gewend! Oké, mijn zus schrok wel toen ik ineens mijn hoofd draaide. xD Dankjewel Eline!

   Reply
 • Estrella

  23/03/2013

  Heftig! Wel heel knap gedaan!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  23/03/2013

  OMG Cynthia, wat ben je een artiest :-D Echt supergoed gedaan! Ik ben dol op alle Saw films by the way :-)

  Reply
 • debby

  23/03/2013

  fucking Hell ladybug, wat heb je toch een talent en wat ben je uitermate grappig…..

  Reply
 • Jana

  23/03/2013

  Wow supergoed nagemaakt :D x

  Reply
 • Xan

  23/03/2013

  Oh mijn lieve hemel Cynth, wat eng. Goed nagedaan. Ben geen Saw fan, helemaal niet van de horrors. Ik wilde de film ooit kijken thuis, nieuwsgierigheid, om 00:00u en m’n beeld werd paars. Serious Purple. Volgende dag deed ie het gewoon. Dus dat was voor mij het einde. Nooit meer (af)gekeken. Hahahha
  Love,

  Reply
 • ChantalAngel

  23/03/2013

  Wat ontzettend gaaf en goed gedaan!! Jeetje wat een werk, maar lijkt me onwijs leuk om te doen. En ja ik heb wel 1 van de films gezien, maar niet echt mijn ding haha

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Jaaa, het is echt geweldig om te doen joh! Super leuk, alleen er zit enorm veel tijd in, maar je bent zo druk dat je dat niet eens meer door hebt. :)

   Reply
 • Lisanne

  23/03/2013

  Waaa, super tof gemaakt. Maar die eerste foto is echt creapy, hihi.

  Reply
 • beautyfizz

  23/03/2013

  eng mens! Ik schrok mij rot haha! Wel super gaaf gedaan ook met de eerste foto haha

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/03/2013

  Oeh, een Cynthia-gif ! :’) Heel knap gedaan !

  Reply
 • myshoediction

  24/03/2013

  Fantastisch!! ik word er gewoon bang van! ;)

  Reply
 • Mariska

  24/03/2013

  Wow wat gaaf gemaakt! :D

  Reply
 • Josephine

  24/03/2013

  OMG CYNTH!! Freakin’ awesome, geweldig heb je de neus gedaan, maar ook de rest ofcourse. De GIF aan het begin is geweldig, zou zo op tumblr kunnen haha :D

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   OHHHH! Wat lief van je Joos! Zelf heb ik nog nooit Tumblr-waardige pictures gemaakt. Hihi, I feel proud. xD Dankjewel!

   Reply
 • Juudith

  24/03/2013

  Okaaay dit is echt je vetste look everrr!! ik vind hem echt super naise!! enn die neuss gaaaf! jaaaa echt super tof dit!

  Reply
 • cellamaassen

  24/03/2013

  sow! cool gedaan! ik vind de films wel cool! heb alleen de laatste nog niet gezien… die neus… brr!

  Reply
 • Irma

  25/03/2013

  oh my god, ik word er echt bang van.
  echt heel erg knap gemaakt! ziet er cool uit

  Reply
 • Leonie K

  26/03/2013

  Doe niet zo eng haha.
  heb wel een paar films gezien. eigk raar dat je daar mensen mee kan vermaken he :P

  Reply
 • Sherr

  29/03/2013

  hihihi deze look vind ik zo awesome :D

  Reply
 • Rosita

  02/04/2013

  Geweldig gedaan!

  Reply
 • alexa

  16/09/2015

  ik wil dit jaar misschien zo gaan naar Halloween!

  Reply

Geef een reactie