SAW Meets Cynthia!

Fobiën en angsten, iedereen heeft ze. Of het nou pindakaas is wat aan je gehemelte blijft plakken, het woord geel of kleine ruimtes. Laten we de spinnen niet vergeten – ze kruipen in je oren – maar ook de angstaanjagende poppen. Ring ring. The Hole. Wie de film kent, weet wat ik bedoel. Maar misschien ben je de psycho Jigsaw niet vergeten. Natuurlijk heb ik het over SAW MEETS CYNTHIA..

gifs creator

2 SAW

Not my cup of tea als het om de filmreeks gaat, ondanks dat er steeds nieuwe delen verschijnen worden mijn interesses gewekt. Voorheen vanwege de lugubere daden die er werden uitgevoerd, maar tegenwoordig vanwege de grime. “Ah, wat kan een mens toch veranderen..”

3 SAW

Geen bloed, maar wel de lachende creepy pop die je in je ziel aankijkt, maar voordat de pop werd gecreëerd, bracht ik de Too Faced Shadow Insurance aan + de Kat Von D Primer in Smokey. Alleen Smokey bleef op het ooglid. Wenkbrauwen donkerbruin/zwart bijkleuren + liften en ook nog eens uithoeken naar boven toe, voor de strenge en gemene blik.

4 SAW

Met of zonder Saw, de blendtruc kwam hier ook weer voorbij schuiven. 120 Palette in de hand, zwart op het ooglid, aanbrengen in de crease omhoog blenden als de neten en dit vervolgens ook doen onder het oog. Toch nog de smokey eyes. Misschien nog in het beginstadium van de smokey eyes, maar de diepe kijkers worden op de kaart gezet. Mijn wimpers + waterlijn moesten zo zwart worden als ze ziel van Jigsaw, dankzij Pupa Multiplay 09 ging dat uitsteken. Wimpers krullen, nepwimpers erop en voorzien van een laagje Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara.

5 SAW

Voor de look moest ik aardig wat bomen kappen, om wat om te zetten tot de Ben Nye Nose & Scar wax! Voordat ik de wax op mijn neus plakte, bracht ik een laagje wimperlijm aan van DUO, zodat de wax beter op mijn neus hechtte en de gedurende tijd zou blijven zitten. Een rolletje nephuid aan de zijkanten van mijn neusbrug + drie dikke lagen op de brug van mijn neus. Goed vormen, smelten, kneden, doen en tada!

6 SAW

Ondanks dat het masker van de pop niet eens zo heel wit is, ging ik voor de Grimas witte schmink + de Barry M foundation in White. Gewoon met de Beautyblender over elkaar heen, een transparante poeder daar overheen en mijn wangen schetste ik met de blending brush waarmee ik mijn ogen had vervaagd. TEEEZ oogpotlood Black Deluxe voor het mondje en de BWC lipstick Ripe Cherry voor op de lippen + wangen!

7 SAW

Dan nog de final touch, wat rimpels hier, een highlighter op de gemaakte neusbrug + een shape er langs en de pruik die ik ook bij mijn Edward Scissorhands look gebruikte op het hoofd, beetje stylen. Done. En BAM, drie uur verder!

Het was een lange tijd – gewoon een hele avond – maar ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van een look! Heel onverwachts besloot ik JigSaw na te maken, maar wel op de vrouwelijke manier, waardoor hij misschien niet perfect is, but hay, een stapje vooruit in de grime! I LOVE GRIME! Wanna play a game?

Ken jij Saw? En heb jij de filmreeks gezien?

69 thoughts on “SAW Meets Cynthia!

 1. Damn girl, ik durfde amper verder naar beneden te scrollen. Wat heb je toch een talent girl. Super gaaf gemaakt! Ik vind dat je IT ook moet namaken :D

 2. Ik durf Saw niet te kijken haha. Ik ben veel te bang daar voor. Een tekenfilm gaat nog net haha grapje. Ziet er heel vet uit Cyn! Je ogen zijn super mooi opgemaakt.

 3. Ieeeeh, engste look ever! Oh man, wat vind ik Saw toch vreselijk. Ik heb deel 1 en deel 2 gezien, of nou ja… gezien… Ik zat meer met mijn handen voor mijn ogen dan dat ik heb gezien wat er gebeurde. Die pop heeft me de stuipen op ’t lijf gejaagd, ik schrok me elke keer dood als die weer in beeld kwam! Anyway, de look is echt heel goed gelukt, supertof dat je dat kan! Lijkt me best lastig met die wax, om zo’n neppe neus te maken. Knap hoor!

  1. Ja klopt, de wax is wel plakkerig en moeilijk te blenden, maar oefening baart kunst! Hoop ik. Jaaa, die pop is eng.. I know. xD Hij kijkt je echt diep in je ziel aan.. xD Dankjewel Lot. :)

 4. Deel 1 vond ik eigenlijk wel een goede film. De delen daarop draait het meer om de gore. De pop heet overigens Billy. Hij word door Jigsaw gebruikt om de boodschap over te brengen (niet dat hij daardoor minder eng is, haha).

 5. Shitterend Cynthia, die neus is zo geweldig- je bent echt all the way gegaan. De film (1, 2, 3 of…) heb ik niet gezien, maar ken zeker de enge pop ervan wel.

 6. %$#@&*!!!!!!! Ik schrok me helemaal naar! Ik vind de Saw films best ok en ook niet heel eng, maar die verdomde Billy laat me elke keer weer schrikken, en nu stop jij hem ook nog eens in bewegend plaatje… brr! Ik had hem even apart gezet, thee gemaakt, kom terug, open hem weer, en schrik me WEER helemaal kapot. Lekker hoor ;)
  I think it’s safe to say dat ie goed is gelukt….

 7. OMG wat creepy maar wat geweldig goed gedaan! wat zou je familie zich rot hebben geschrokken haha! ik heb de films nog niet gezien maar ik weet niet of het wat voor mij is :P

 8. Oh mijn lieve hemel Cynth, wat eng. Goed nagedaan. Ben geen Saw fan, helemaal niet van de horrors. Ik wilde de film ooit kijken thuis, nieuwsgierigheid, om 00:00u en m’n beeld werd paars. Serious Purple. Volgende dag deed ie het gewoon. Dus dat was voor mij het einde. Nooit meer (af)gekeken. Hahahha
  Love,

 9. OMG CYNTH!! Freakin’ awesome, geweldig heb je de neus gedaan, maar ook de rest ofcourse. De GIF aan het begin is geweldig, zou zo op tumblr kunnen haha :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *