FOTD: Red + Blush Alert!

Vandaag is rood, de kleur van het bloed wat van het mes afdruipt. OH. Wie zei dat? Not mah. Oké, misschien wel, maar dat komt omdat ik in de gore, better know as grime-mood ben. Lugubere wonden, totally mijn ding! Rode oogschaduw is net zo gewaagd, want je draagt het niet met gemak naar school/werk, maar misschien wel op deze manier! Comfort zone verlaten.

1 RED

2 RED

Is dit voor overdag? Ja, voor mij wel. BOOYAH! Maar dat doet er op dit moment niet toe, want bij mijn voorbereiding moest ik al groot uitpakken, namelijk een basis van potloden. Oogschaduws die nieuw waren + een blush op de wangen. Zucht, veel nieuwe dingen.. maar oh zo leuk!

3 RED

Voor alle basissen ging ik aan de slag met mijn Too Faced Shadow Insurance en verdeelde het oog op in drie delen – ooglid werd deels ingekleurd met de MAC Redd lipliner – mijn binnenste ooghoeken hield ik vrij en de arcadeboog kreeg een Gold laagje door het Jumbo Pencil van NYX. Blendtrucje niet vergeten!

4 RED

Als de sodemieter depte ik Bloody Mary van Sleek – de Caribbean Curaçao Collection – op het rode gedeelte, maakte ik de INGLOT 63 vloeibaar met mijn waanzinnige mixing medium, depte dit op het buitenste gedeelte van mijn ooghoeken + onder het oog, om het vervolgens te blenden als een gek! Rokerig moet het worden.

5 RED

120 Palette Smoke and Fire in de hand en licht nummer één met twee mengen voor in de outer v, voor de diepte in de look. De schaduwen moeten kloppen, waardoor ik ook onder het oog verder ging. Ik besloot nog wat extra pigment van INGLOT aan te brengen, vervolgens droog met de oogschaduw er weer overheen, meer naar binnen toe en als finishing touch een gebroken wit in de binnenste ooghoeken. Oplichten die boel!

6 RED

Een winged eyeliner kon niet missen, daarom trok ik met een dun penseeltje een gitzwarte lijn langs de wimperrand met Black Jack with Jack Black van Catrice, vulde de lege stukken tussen mijn wimpers op met de Multiplay 09 van PUPA. De wimpers moesten gekruld worden, nog even tussendoor een huidkleurig oogpotlood van Essence All I Want op de waterlijn, vervolgens wat FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois op de wimpers and that’s it!

7 RED

Een oudje op de wangen, namelijk de Multi-Colour Rouge van Catrice in de kleur 010 Riviera Rose, maar spectaculair hoe minimaal hij aanwezig kan zijn en toch nog de kleur op de juiste manier geeft. Eyeko highlighter en daaroverheen mijn schatje Silk Teddy van Too Faced.

Op de lippen droeg ik een lipliner van Essence In The Nude met een dun laagje foundation en een oud favoriet, namelijk de Lavera lipgloss in Magic Red. Rood, rood en nog eens rood. Roder dan vandaag kan het niet worden, aangezien ik ook nog eens een rode trui droeg.. Oh Wolowitz, volgens mij moeten wij trouwen..

Draag jij weleens rode oogschaduw? Daarnaast heb ik nu de kleuren + productnamen vetgedrukt aangegeven, is dit duidelijk? Of moet ik ook het merk vetgedrukt laten zien? Leave it in the comment please, thank you!


62 Comments

 • sarahdiiamonds

  28/03/2013

  Love de techniek! Heerlijk die kleuren. Prachtige subtiele blush ^^ rode oogschaduw heb ik nog nooit echt in een ‘draagbare’ look gecombineerd. Ga ik zeker eens doen!

  Reply
 • edithmeijer

  28/03/2013

  Wauw, echt een super mooie look!

  Reply
 • Maud

  28/03/2013

  Just WOW! Prachtige look en wat staat rood je goed zeg!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  28/03/2013

  Gaaaf! Ik had het al op Instagram gezien en toen dacht ik al ‘WOW’. Echt bizar hoe goed alle kleuren van de regenboog jou lijken te staan, dit rood staat je ook weer prachtig.
  En ja, ik vind je tutorial duidelijk hoor! (Al zou ik het nooit na kunnen maken haha. Maar ik ben echt een ei als het om oogschaduw gaat.)

  Reply
 • martinaa89

  28/03/2013

  Staat je goed!! Zelf nog nooit rood gedragen !

  Reply
 • Sabien

  28/03/2013

  Wow, wat staat het je goed! Mooi zeg dat rood met dat brons, i love it :) xoxo

  Reply
 • Heel mooi eindresultaat!

  Reply
 • Kimberly

  28/03/2013

  Deze look vind ik zo mooi! <3 Rood vind ik altijd lastig te combineren, maar oooo i LOVE deze look

  Reply
 • Sofie

  28/03/2013

  Ik zou rood zelf niet zo snel dragen maar jou staat het prachtig! Erg mooie look :)

  Reply
 • beautiesatwork

  28/03/2013

  dol op rood :) prachtige look!

  Reply
 • Danielle Springer

  28/03/2013

  Hmm, zal ik origineel zijn en zeggen dat je look prachtig is?! Haha. Is die ook en vooral met bronze kleurtje. Ik vind het trouwens wel fijn dat je de namen vetgedrukt hebt.

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Dankjewel, dan doe ik dat voortaan. Het is wat overzichtelijker!

   Reply
 • LounaBeauty

  28/03/2013

  Wow een echte knal look! :) GAAF!

  Reply
 • Jorinde

  28/03/2013

  Ik draag bijna nooit rode oogschaduw. Je hebt er weer een prachtige draagbare look van gemaakt en wat zit je eyeliner weer perfect :-)

  Reply
 • femketje

  28/03/2013

  oh men, super gorgeous!

  Reply
 • Miss Newthing

  28/03/2013

  Gaaf zeg, en wat een lef om juist rood te kiezen! Leuk om te zien dat zelfs die kleur draagbaar kan zijn.

  Reply
 • robin

  28/03/2013

  je bent zo mooooooi, ik denk serieus dat jij alles op kan doen wat je wil en er nog mooi uit kan zien haha!

  Reply
 • Mme Sophistique

  28/03/2013

  looking good as always! je ziet er echt stunning uit

  Reply
 • ChantalAngel

  28/03/2013

  Heel mooi. Ik vind rood heel gaaf in een ooglook. Ik zou dit ook gerust overdag dragen.

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/03/2013

  Wauw wat een mooie look!

  Reply
 • Jasmine

  28/03/2013

  Hoe lukt het je toch om rood zo draagbaar te maken! Als ik rood zou gebruiken op mijn ogen zou het enkel ontstoken lijken, lol.

  Reply
 • beamingbeauty

  28/03/2013

  Mooie look!

  Reply
 • charlotte

  28/03/2013

  Hoe doe je het toch iedere keer weer? Elke kleur staat jou echt gewoon fantastisch! Zelfs zo’n gewaagde kleur als rood. You’ve got skills my friend!

  Reply
 • makemydayalovely

  28/03/2013

  Pretty & pittig! ;) Jij kan ook echt alles hebben!

  Reply
 • pretty beauty land

  28/03/2013

  haha inderdaad pretty & pittig. Prachtig weer meis!

  Reply
 • Wendy

  28/03/2013

  Wauw echt een mooie look! Pretty! en staat je ook heel mooi. Jij hebt echt talent.

  Reply
 • Amanda

  28/03/2013

  Men wat hou ik toch van rood! Ik word altijd helemaal blij als ik rode oogschaduw draag. Het is zo’n geweldige kleur, helemaal na Twilight gezien te hebben <3 en natuurlijk van de liefde! Mooie look zoals altijd Cyn. Love it :D

  Reply
 • Beautyjuf

  28/03/2013

  Wat een ontzettende gave ooglook!! Het staat je ontzettend goed! Met name met het matchende truitje. Als ik rood gebruik, lijkt het net alsof ik heb zitten huilen, haha! Dus, de kleur is niet aan mij besteed…

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/03/2013

  Tuurlijk is dit voor overdag! ALLES is voor overdag als ik het voor het zeggen heb, haha :-) Heel heel mooi!

  Reply
 • theBlondBeauty

  28/03/2013

  Heel mooi gedaan, geen ontstoken ogen effect :)

  Reply
 • Bo

  28/03/2013

  Zelfs rood is bij jou gewoon draagbaar. Pff, GIRL hoe doe je dat toch?! You look FAB!

  Reply
 • Super om te zien dat je meer en meer van de blush wordt Cynthia!

  Reply
 • Irma

  28/03/2013

  Looking good! Dat dikgedrukte maakt voor mij trouwens niet zoveel uit, ik lees het toch allemaal (:
  Die blush staat je trouwens echt mooi, heel naturel!

  Reply
 • Jana

  28/03/2013

  Heel erg mooi gedaan xx

  Reply
 • Sophia

  28/03/2013

  Wauw! Niet verwacht dat rode oogschaduw zo mooi kon zijn :D Ur lookin’ gooood

  Reply
 • Esmay

  28/03/2013

  YAY YAY YAY voor blush. YAY. Haha :D pretty look babe!

  Reply
 • Anne Solveig

  28/03/2013

  Prachtig :D

  Reply
 • cellamaassen

  28/03/2013

  je eyeliner zit hier echt fabulous! mooie look, jou staat ook alles he?

  Reply
 • bibibianca

  28/03/2013

  hahaha blush alert! geweldig Cynthia!

  Reply
 • Estrella

  28/03/2013

  Ondanks dat ik zelf nooit een roodtint zou gebruiken als oogschaduw, vind ik het jou toch wel super staan!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/03/2013

  Jouw blend-skills zijn echt ongelooflijk !

  Reply
 • Luxepaard

  28/03/2013

  Mooi, mooi, mooi!

  Reply
 • Renate

  28/03/2013

  Oh wauw, ik heb eigenlijk nooit iets met rode oogschaduw gehad, maar de laatste tijd vind ik het steeds mooier worden en jij hebt er natuurlijk weer een prachtige look mee gemaakt! Het staat je ook super!

  Reply
 • Deb

  29/03/2013

  Gorgeous hoe je rood hebt gecombineerd, dare-devilish en super geslaagd! Ik moet het ook echt eens proberen. Dik gedrukte namen van de producten vind ik handig en springen eruit net als die killer rode kleur op je ogen!!

  Reply
 • Lotte

  29/03/2013

  Alleen jij kan rode oogschaduw er zo mooi en draagbaar uit laten zien! Echt een prachtige look, en de blush staat je onwijs mooi Cynth!

  Reply
 • Josephine

  29/03/2013

  Wow, rode oogschaduw én nog eens draagbaar, dat kan alleen ene Cynthia. Geweldig gedaan met de bruine kleur!

  Reply
 • Ayla

  29/03/2013

  heel mooie look Cynthia!

  Reply
 • Linda HJHV

  29/03/2013

  Mooie look! Mooie kleurencombinatie ook. Ik gebruik echt nooit rood, heb het wel eens geprobeerd, maar ik zag er echt heeel raar uit bij mij :)

  Reply
 • BeautyFrique

  29/03/2013

  Jij kan dit gewoon zó goed hebben! Mij staat zo’n kleur volgens mij echt niet ;)

  Reply
 • Sherr

  30/03/2013

  Ahh Cynthia dit vind ik echt een hele mooie look, je maakt rood draagbaar

  Reply
 • ValleyDoll

  01/04/2013

  Oeh gorgeous ! Rood is niet zo draagbaar maar jij hebt er toch weer iets fabulous van gemaakt !

  Reply

Geef een reactie