Filmpje: How to Easter nailart!

Voor de Pasen moest ik iets speciaals doen, nadat ik meerdere malen de vraag kreeg om nailarts te gaan maken. Wat een vraag! Ik heb twee linkerhanden als het om nagellak gaat, maar is niet voor alles een eerste keer? Ik wil jullie wel graag bedanken voor het vertrouwen in mij, haha! Voor Pasen een speciale Easter nailart!

1 EASTER

2 EASTER

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De benodigdheden voor de nailart:
– Papier als onderlegger
– Wattenstaafjes
– Nagellakremover
– Een striper
– Een breder kwastje
– Orly Bonder
– Barry M Cyan Blue 294
– GOSH Pink Rose 543
– Catrice Let’s Mauve On 140
– Catrice Bye, Bye Birdy 510
– Essence Fatal 20
– Priti Mini Nailpolish Fishbone Cactus 503
– Maybelline Electric Yellow 749
– Hema French Manicure 06
– Hema Long lasting 82
– Catrice Topcoat

3 EASTER

Wist je dat dit trouwens de eerste nailart is die ik heb gemaakt uit de losse pols? Yes, misschien niet perfect, maar ik ben best trots op het eindresultaat en dat allemaal geinspireerd door de prachtige nagels van Pshiiit! Gewoon vrolijke nagels voor bij het paasontbijt, waarmee je de ochtendhumeur gasten mee kunt opvrolijken. YES! Fijne Pasen dollfaces!

Wat siert er vandaag op jouw nagels?

37 thoughts on “Filmpje: How to Easter nailart!

  1. Ahh, cute!! :-) Echt zo ontzettend knap je! Ik zou hier het geduld absoluut niet voor hebben. Bij mij zou je geen onderscheid zien tussen de wolken, de paaseieren & het konijntje ;-) Hmm, het zou bij mij het marble-effect worden. Ook leuk ;-) Fijne paasdagen!

  2. Wat leuk! Knap gedaan hoor, zeker voor een eerste nail art. Ik weet niet of ik dat zou kunnen..zie mezelf al helemaal uitschieten met het laatste dingetje en dan al mn nagels verpesten ;)

  3. Je nagels zien er op hun paasbest uit. Ik vind je creatie super geslaagd. Vooral de bunny vraagt om precisie werk en dat heb je heel mooi gedaan. Ik vind de details ook erg mooi en de kleuren die je hebt uitgezocht hiervoor zijn helemaal top! Ik moet ook nog eens voor een hemelsblauwe lak kijken. Op mijn nagels heb ik nu Life is a Freeride van Essence zonder nailart. Misschien saai voor mijn doen al is deze kleur verre van saai… Fijne paasdagen girl!

  4. Cyn, het is hartstikke goed gelukt hoor! Met je ik kan niets met nagellak bla bla. Een hoop gebla, maar er zijn veeeeel slechtere nagellakkers! Fijne pasen nog :D

  5. Echt een superschattige nail-art! Je hebt het jezelf echt goed aangeleerd joh, ik weet nog wel dat je een tijd terug schreef dat je echt heel slecht was in het lakken van je nagels. Niks meer van te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *