Pupa Multiplay Pencil Deep Black.

Je zit urenlang in de make-up en hebt waanzinnig hard je best op je oogmake-up gedaan. Een prachtig eindresultaat, totdat je je mascara als finishing touch aanbrengt. Tadaa! OH MY GOD. Kale plekken tussen de wimpers, je eyeliner heeft niet helemaal gepakt en aan het einde van de dag is het zwarte potlood op je waterlijn als sneeuw voor de zon verdwenen.. Maar kan Pupa het aan?!

1 PUPA

Spannende intro hé? Ja, vond ik ook! Waar het vandaag echt om draait is natuurlijk het Multiplay Pencil Deep Black 09 oogpotlood van Pupa. Tot nu toe had ik nog geen ervaringen met het merk, maar ik ben zeer onder de indruk en het merk mij zich gerust aan mijn stash toevoegen!

2 PUPA

3 PUPA

4 PUPA

Gewoon een simpel potlood met een zilveren opdruk en een plastic dop, die ook nog in 18 andere kleuren verkrijgbaar is. Geen draai systeem, maar je kunt hem gewoon slijpen. Een vrij zachte punt met een creamy finish. Pupa vermeldt hierbij dat het potlood soepel op de ogen glijdt, door de oliën die erin zijn verwerkt. Daarnaast kun je het Pupa oogpotlood gebruiken voor een intense kleur op de waterlijn, een eyeliner, maar ook als basis voor de oogschaduw. Sounds good!

5 PUPA

6 PUPA

De intensiviteit is inderdaad perfecto, hierdoor zie je ook meteen hoe stevig het potlood is, maar ook weer romige touch behoudt door de oliën. Alsof je boter op je waterlijn smeert, maar op een positieve manier. Deep Black 09 blijft gedurende dag best goed op zijn plek zitten, misschien vervaagd hij wat in mijn buitenste hoeken, maar ik traan ook snel.

7 PUPA

Hier draag ik hem op mijn waterlijn, maar ook tussen de wimpers om de lege plekken op te vullen! Inmiddels liggen drie zwarte potloden in mijn everyday bakje, maar grijp ik negen van de tien keer naar die van Pupa!Het potlood heeft mijn hart veroverd door de smoothness, maar ook de houdbaarheid. Het Multiplay Pencil Deep Black 09 oogpotlood van Pupa is verkrijgbaar op het internet voor zo’n €12,25!

Ben jij al bekend met PUPA make-up? En heb jij ook een oogpotlood in bezit?


35 Comments

 • sarahdiiamonds

  01/04/2013

  Hij ziet er heel romig uit, hij lijkt me heel erg fijn als basis hij ziet er goed smudgebaar (wat een woord?)
  Ik heb Pupa nog niet geprobeerd.

  Reply
 • femketje

  01/04/2013

  ik vind deze echt zo fijn! :D blijft lang goed zitten :3

  Reply
 • Mme Sophistique

  01/04/2013

  niet slecht zeg, ziet er een superfijn potlood uit!

  Reply
 • charlotte

  01/04/2013

  Deze klinkt echt heel prettig! Het roept gewoon mijn naam. Haha.

  Reply
 • edithmeijer

  01/04/2013

  Lijkt me een fijn potlood. Ik heb nog geen product van Pupa.

  Reply
 • themakeuphotspot

  01/04/2013

  Toevallig heb ik hier vandaag ook een review over geschreven haha :P

  Reply
 • martinaa89

  01/04/2013

  Ik gebruik niet zo vaak een zwart oogpotlood eerlijk gezegd!

  Reply
 • Angelique

  01/04/2013

  lijkt mij een fijne oogpotlood!

  Reply
 • Yak Man

  01/04/2013

  Ziet er goed uit! Ik gebruik geen potlood omdat het heel snel bij mij onder mijn ogen zitten dan op mijn bovenste waterlijn of tussen mijn wimpers =.=. Maar hij klinkt wel erg goed!

  Reply
 • Danielle Springer

  01/04/2013

  Ik heb hem ook en vind hem enorm fijn!

  Reply
 • Irma

  01/04/2013

  hm, als boter… jij laat alle producten zo goed klinken! nou wil ik het ook hebben (:

  Reply
 • Just a Girl ...

  01/04/2013

  Oeh die lijkt me erg fijn !! Mooie look heb je ook weer gemaakt !!

  Reply
 • ChantalAngel

  01/04/2013

  Heel mooi. Zo vervelend als je oogpotlood uit loopt. Ik traan ook heel veel en heb dan juist heel snel zwarte ophopingen in mijn binnenste ooghoek. Bah zo’n vies gezicht haha

  Reply
 • joliefie

  01/04/2013

  Dat ziet er een goed oogpotlood uit. Jammer genoeg vind je Pupa niet in België! Leuk artikel trouwens :)

  Liefs

  Reply
 • Judith

  01/04/2013

  Hij klinkt erg fijn!

  Reply
 • Liesbeth

  01/04/2013

  Klinkt heel fijn, en de kleur is ook lekker intens!

  Reply
 • Jana

  01/04/2013

  Ik vind deze ook heel fijn :D x

  Reply
 • lindy

  01/04/2013

  Ik vind Pupa een heel fijn merk. De mascara is ook heel erg goed!

  Reply
 • Estrella

  01/04/2013

  Volgens mij heb ik deze ook, erg fijne potloodjes van Pupa. Maar wel wat prijzig.

  Reply
 • Lidewij

  01/04/2013

  Haha, wat een spannende intro ;) ik zit nooit úúúren in de make-up, maar als het eens voorkomt weet ik dat ik Pupa nodig heb ;)

  Reply
 • Leonie K

  01/04/2013

  hmm als hij romig is dan blijft hij bij mij vaak niet goed zitten :(
  super mooie ooglook trouwens

  Reply
 • Jasmine

  01/04/2013

  Ah wat fijn, de meeste oogpotloden verdwijnen vaak haast meteen naar de rest van mijn gezicht. Hum wordt Pupa ook niet verkocht in Nederlandse Etos’ of DA, want dat zou perfect zijn.

  Reply
 • Vera

  01/04/2013

  Wow, dat klinkt erg goed en ziet er zeker mooi uit!

  Reply
 • makemydayalovely

  01/04/2013

  Ik ben helemaal verliefd op de pupa mascara, misschien moet ik ook maar dit oogpotlood toevoegen aan mijn voorraadje! Je hebt me overtuigd (bij je spannende intro al bijna ;).. haha!)

  Reply
 • bonjourSophie

  01/04/2013

  Inderdaad een hele spannende intro ;).
  En wat ziet dit potlood er mooi uit! Lekker zwart en creamy!

  Reply
 • cellamaassen

  02/04/2013

  altijd fijn als een oogpotlood creamy is, ik had vroeger een perfecte van de Hema.. maar die is nu uit het assortiment helaas.
  ik heb een pupa lipstick en een mini palette met 4 paarstinten

  Reply
 • Miranda

  02/04/2013

  Hij lijkt mij echt heel erg fijn :D

  Reply
 • Anne Solveig

  02/04/2013

  Wowie, klinkt goed :D

  Reply
 • Deb

  02/04/2013

  Klinkt als een heerlijk potlood. Ik heb er vaker goede reviews over gelezen en houd hem zeker in gedachten ;-)

  Reply
 • jill

  02/04/2013

  Klinkt goed! Ik gebruik nu een 24/7 potlood van Urban Decay maar zelfs die houdt niet op mijn waterlijn. Misschien dat ik deze van Pupa nog een kans geef voordat ik besluit dat mijn ogen gewoon anti-potlood zijn haha.

  Reply
 • jiru

  02/04/2013

  Klinkt goed! Ik gebruik nu een 24/7 potlood van Urban Decay maar zelfs die houdt niet op mijn waterlijn. Misschien dat ik deze van Pupa nog een kans geef voordat ik besluit dat mijn ogen gewoon anti-potlood zijn haha.

  Reply
 • Dilara

  05/04/2013

  Ziet er goed uit :)

  Reply
 • Evelien

  08/04/2013

  Jaaaa, ik vind hem ook zo goed! :D Blijft lekker lang zitten en écht zwarte kleur. Yay! Ze bestaan nog! <3

  Reply

Geef een reactie