De amazing Orly Bonder!

Basecoat, ik gebruikte ze bijna nooit. Waarom niet? Het werkte niet, want mijn rode nagellakken kwamen gewoon door het transparante laagje heen. Oranje nagels zonder nagellak, zo niet charmant. De ridgefiller gebuikte ik daarentegen altijd! Waarom? Het werkte, totdat hij dik en op raakte. Mijn nagellak bleef niet meer zo lang zitten, dus ik moest opzoek naar een alternatief. De Orly Bonder.

1 ORLY

Met nog geen Orly nagellakken in mijn stash mocht ik dit schatje van eBay toevoegen aan mijn nagellakstash. Het is een basecoat met een rubberen touch, waardoor de kleurlak die je eroverheen aanbrengt beter hecht, maar ook perfect op zijn plek blijft zitten gedurende dagen.

2 ORLY

3 ORLY

Dit is nog de oude verpakking, but who cares, zolang het product nog nieuw is en prima werkt! Op de achterkant wordt vermeld dat je nagellak wel twee weken lang kan meegaan. Ik denk dat als je de extra long lasting nagellakken gebruikt in combinatie met deze en nog een killertopcoat dat het wel werkt.

4 ORLYHier draag ik de Orly Bonder onder de nagellak, maar de finish zelf van de kleurlak verandert niet!

Breng net zoals je normale basecoat maar één laagje aan, wacht hooguit twee minuten en dan is de Orly Bonder mat opdroogt. Hij voelt zelfs een beetje ruw, waardoor je echt merkt dat je grip hebt op je basis.

Mijn nagellak bleef inderdaad langer zitten dan voorheen en heb de basecoat al zelfs uitgeroepen tot één van mijn favorieten van 2013 .. dat deed ik al in februari.. oeps. De Orly Bonder kocht ik op eBay bij deze verkoper voor $5 met daarbij $2 aan verzendkosten, wat samen $7 werd en dat is omgerekend rond de €5,47.

Heb jij de Orly Bonder in bezit? Of een andere goede basecoat?


38 Comments

 • martinaa89

  02/04/2013

  Ik gebruik ook heel weinig een base coat!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/04/2013

  Ik heb hem ook en vind hem best wel goed, als ik hem niet vergeet te gebruiken tenminste :)

  Reply
 • Sofie

  02/04/2013

  Wat een leuk product, het klinkt erg goed!

  Reply
 • Tessa

  02/04/2013

  Klinkt goed, ik had er nog nooit van gehoord!
  xx

  Reply
 • Amanda

  02/04/2013

  Dat klinkt goed. Je verleidt me nu wel of hem ook te gaan kopen haha

  Reply
 • beautylovesbe

  02/04/2013

  Ik wil hem ook! Heb er al veel over gelezen dus nu ben ik ook nieuwsgierig of hij werkt op mijn nagels. Als mijn huidige op is, koop ik deze dus :)

  Reply
 • Ja heb deze, kocht hem hier op de markt voor 2 euro

  Reply
 • femketje

  02/04/2013

  deze moet ik denk ik ook maar eens ff gaan scoren :D

  Reply
 • beautiesatwork

  02/04/2013

  ik kan een goeie base coat gebruiken :)

  Reply
 • Charlotte

  02/04/2013

  Deze klinkt wel echt heel erg prettig. Ik gebruik er altijd een van Essence maar als deze er echt voor zorgt dat het langer blijft zitten dan weet ik het wel. O.O

  Reply
 • beautyjuf

  02/04/2013

  Ik gebruik altijd een basecoat. Nu heb ik er eentje van Etos eigen merk. Maar, in het verleden heb ik ook Hema gebruikt of Essence. Daarentegen vind ik een topcoat niet werken. Ik krijg juist het idee dat de nagellak nog sneller gaat chippen. Ik heb wel eens gehoord van deze ‘Bonder’. Wat fijn dat ‘ie zo goed werkt:-) Ook een fijne review! :-) Ik heb twee nagellakjes van Orly en jeetje wat een topmerk is dit!!

  Reply
 • Sophia

  02/04/2013

  Ik gebruik wel altijd basecoat maar dan een cheapass bacecoat van de action. Works fine, maar deze lijkt me ook wel wat! :D De prijs valt me ook heel erg mee, ik dacht dat Orly zo duur was

  Reply
 • cellamaassen

  02/04/2013

  hmm ziet er goed uit! ik gebruik zelf die peel off van essence maar dat is het ook niet helemaal, moet toch maar eens opzoek naar deze of een andere goede basecoat

  Reply
 • Liesbeth

  02/04/2013

  Ik gebruik zo goed als altijd basecoat, maar ik heb ook het idee dat het niet echt werkt :p Deze ziet er wel fijn uit!

  Reply
 • Kimberly

  02/04/2013

  Die wil ik!!!

  Reply
 • Lisa

  02/04/2013

  Oh wow die lijkt me geweldig :D

  Reply
 • Irma

  02/04/2013

  Klinkt goed! ik gebruik eerlijk gezegd nooit basecoat, want ik heb het gevoel dat het niet zoveel doet voor mij.

  Reply
 • sarahdiiamonds

  02/04/2013

  Dit lijkt me een wonderproduct!

  Reply
 • Marjet

  02/04/2013

  Lijkt me een erg fijn product! Ik heb nog nooit een product van Orly gebruikt. Misschien wordt dit wel mijn eerste? Haha.

  Reply
 • Leonie K

  02/04/2013

  ik gebruik bijna nooit base coat, en dat is gewoon uit pure lammigheid :P
  Dan duurt nagels lakken zo lang. vijlen-base coat- laten drogen – nagellak- laten drogen – topcoat – laten drogen. En dan ben ik weer zo’n iemand die denkt dat de nagellak droog is en dan even naar de wc gaat ofzo en dat dan heel de nagellak verschuift. En ik heb vaak het idee dat dat door de basecoat komt.

  Reply
 • Jorinde

  02/04/2013

  Wow, die lijkt me erg fijn zeg!

  Reply
 • Anne Solveig

  02/04/2013

  Klinkt goed!

  Reply
 • pretty beauty land

  02/04/2013

  soundss good!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/04/2013

  Klinkt goed. Zelf gebruik ik de Grow Stronger Base Coat van Essie en die vind ik echt heel goed. Mijn nagels zijn merkbaar sterker en langer sinds ik hem gebruik.

  Reply
 • Mariel

  02/04/2013

  Klinkt goed! Ik ben ook heel lui met basecoat.. tot ik m’n gele nagels zie na een blauw lakje haha!

  Reply
 • Jana

  02/04/2013

  Deze klinkt heel erg goed :D x

  Reply
 • ChantalAngel

  02/04/2013

  Ok dat lijkt me wel wat. ik heb altijd gele nagels ondanks dat ik basecoat gebruik. Misschien dat het er bij mij ook doorheen gaat. En voor die prijs is het leuk om te proberen.

  Reply
 • ValleyDoll

  02/04/2013

  Oh dat klinkt goed !

  Reply
 • Just a Girl ...

  02/04/2013

  Ik gebruik ook wel eens een nagelverharder als basecoat.
  Maar deze lijkt me erg fijn !!

  Reply
 • Jasmine

  02/04/2013

  Altijd fijn als je langer kan genieten van je prachtige polish!

  Reply
 • BeautyFrique

  02/04/2013

  Heb deze zelf ook en ben er errugg tevreden over!

  Reply
 • Nu ben ik wel nieuwsgierig geworden, hij lijkt me fijn!

  Reply
 • Evita

  03/04/2013

  Hey cynthia.
  Wat voor een geweldig mooie nagellak heb je op de foto op je nagels?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Heya Evita! Ik heb een nagellak van de Hema op, nummer 802!

   Reply
 • Lisa

  03/04/2013

  Klinkt heel goed. Ik denk dat ik hem ook ga bestellen!

  Reply
 • Petit Trois

  04/04/2013

  Ik heb al een fijne basecoat maar deze ziet er ook goed uit!

  Reply
 • Claudia

  04/04/2013

  Wat toevallig! Ik heb deze nagellak bij dezelfde verkoper gekocht 1,5 week terug. Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb! Ik gebruik op dit moment nagel verhardener als basis, want mijn vorige base coat is opgegaan.

  Reply
 • Evelien

  08/04/2013

  Oh die klinkt heel fijn! Daar moet ik eens naar kijken als ik weer op eBay bestel :)

  Reply

Geef een reactie