INKSPIRATION: Back tattoos.

Tattoo’s, ik blijf het incredible vinden. Hoe kun je zoiets simpels tot leven brengen op een stuk huid van iemand? Dat is echt art. Mijn derde en vierde tattoo zit alweer op het netvlies gebrand en dat al voor jaren, maar helaas nog niet op het lichaam. Ik wist dat tatoeages verslavend waren en daarom maakte ik een uitstekende afspraak met mijzelf, namelijk dat ik mijn rug alleen mag vol tatoeëren als ik succesvol ben en nooit meer hoef te werken! Kortom dat gaat nooit gebeuren, maar dan mag ik er nog wel over fantaseren. + het is goede motivatie!

1 TAT

Tatoeages op de rug hebben mij altijd al gefascineerd, vooral de sierlijke grote letters bovenop de schouders, verwerkt naar de rest van de rug, helemaal door tot onder. Plakplaatjes die uit het niets poppen zijn niet zo mijn ding. Als je het doet, doe je het goed!

2 TAT

BMW, Mercedes, Bentley.. tudu. Lloyd Banks schoof op zijn eigen tempo voorbij in de wereldberoemde televisieshow Miami Ink. De letters op zijn rug is wat ik bedoel, LOVELY. In het zwart met fantastische schaduwen. Chris Garver tatoeëerde de rapper zelf, waardoor hij zichzelf blootgaf en het totaal plaatje in één viel toen alles erop stond. WAUW. IK. WIL. OOK! Wel door Chris Garver btw, kthxbye.

3 TAT

De heer zijn rug is half meegenomen, inclusief een stuk van zijn bovenarm. Tribals zijn zo niet mijn ding, alleen in dit soort varianten vind ik ze mind-blowing. De intensiviteit van de inkt is ook iets wat meetelt. Fel, aanwezig en prachtig gezet! Wat een kunst hé?

4 TATOp de schouderbladeren.

5 TAT

6 TAT

7 TAT

Niet te hard met je armen wapperen of je stijgt op! De vleugels zie je vaak verschijnen, maar als ze all over the place zitten, schitterend getatoeëerd zijn, smelt ook mijn hart hier. Ja, ik heb geen ruggengraat als het om tattoo’s gaat. BOEYA, dat rijmde.

8 TATTatoeages in kleur blijven amazing!

9 TATVrouwelijk en heel schattig + een lovely kleurencombinatie!

10 TATWOW. WAUW. OMG.

11 TATHier zie je echt van alles in, dat is juist wat de tattoo uniek maakt. Het vertelt echt een verhaal. Net zoals bij een schilderij, soms is het verhaal mooier dan de painting itself.

12 TATWings. Winged eyeliner. Sorry, moest daaraan denken.

13 TATNatuurlijk mocht Kat Von D niet in het rijtje missen!

14 TATDit is de mooiste tattoo qua diepte die ik tot nu toe heb gezien.

15 TATLove da pop of colour.

16 TAT

Tijdens mijn zoektocht naar speciale tatoeages op de rug vond ik ontzettend veel kledingstukken die op het lichaam waren bevestigd. Korsetten zoals hierboven, maar ook lingerie – van die hoge kousen – maar ook strikjes zoals bij een korset op de rug. Oh, laten we de sieraden niet vergeten!

17 TATWie de Peppers kent, weet om die dit gaat. Anthony Kiedis met zijn bekende ink!

18 TATSUPERVET. Heel handig trouwens voor de anatomie lessen.

19 TATDit is wat ik bedoel, je hele rug gewoon vol. Er kan helemaal niets meer bij!

20 TATDe schaduwen zijn hier prachtig.

21 TAT

Het lettertype pakt mij ook in, sierlijk, maar toch nog stoer. Awesome om alle tattoos eens op een rijtje te hebben, want men laat heel wat prachtwerk vastleggen op het lichaam. Je hebt nog veel meer ontwerpen, met of zonder kleur, geen of wel met grote schaduwen. Spectaculaire meesterwerken zijn het zeker!

Heb jij een tatoeage? En waar bevindt die zich?

Bron foto’s: Pinterst.com + Tumblr.com + Weheartit.com.

41 Comments

 • pixelsbyemilia

  03/04/2013

  Waaauw, wat zitten er gave dingen tussen! Bij mij zou zo’n grote tattoo never nooit staan (en een kleine ook niet echt denk ik), maar ik vind het ontzettend tof om te zien. Bij sommige mensen past het gewoon echt.
  Nu vraag ik me wel af wat voor tattoo jij zou nemen, als je je rug liet tatoeëren?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Ja, goed gezegd Emilia! Bij sommige mensen hoort het gewoon. :) Ik zou heel groot mijn achternaam op mijn schouderbladeren laten tatoeëren die naar mijn onderrug gaan ofzo en dan een hugeass ghettoblaster. :) Daar houdt het op, de rest moet nog komen. xD

   Reply
 • femketje

  03/04/2013

  Die met vleugels zijn super awesome ;3

  Reply
 • martinaa89

  03/04/2013

  Die tattoo met diepte is wel bijzonder!

  Reply
 • themakeuphotspot

  03/04/2013

  Ik heb geen tattoo, zo’n hele grote zou ik nooit durven maar een kleine nog wel :)

  Reply
 • Anne Solveig

  03/04/2013

  Wauw, mooi!

  Reply
 • rosita

  03/04/2013

  Mooi stukje artwork! ik heb 1 tattoo op mijn schouderblad moet je met een loep zoeken haha

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Wat voor een tattoo heb je? Die je met de loep moet zoeken. :’)

   Reply
 • aspasiablog

  03/04/2013

  Brrr, zo’n dingen vind ik nu verschrikkelijk. Er zitten best wel mooie tekeningen tussen, maar om dat nu voor eeuwig en altijd op je eigen lichaam te hebben staan? En dan nog zo groot! Nee, toch maar niet. :-)

  Reply
 • charlotte

  03/04/2013

  Zo eentje met vleugels vind ik echt heel erg mooi! Toch zie ik mezelf hier niet mee lopen maar dat hoeft natuurlijk ook niet!

  Reply
 • edithmeijer

  03/04/2013

  De tattoos met vleugels vind ik wel erg mooi!

  Reply
 • ChantalAngel

  03/04/2013

  Wauw dat mannetje op de plank, wat een diepte!! En ja de peppers ken ik heel goed ;). Ik heb er zelf 2. 1 op mijn buik en een schorpioen tribal op mijn enkel. Maar vraag me wel af als het zover komt dat je nooit meer hoeft te werken, wat zou er dan op jou rug komen?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Oh wauw, klinkt vet! Ik ben wel benieuwd hoe het eruit ziet! Ik zou voor “Koning” groot op mijn schouders gaan, sierlijk naar beneden, waarin een grote ghettoblaster – love muziek – de onderrug versiert. Verder weet ik het nog niet. :’)

   Reply
   • ChantalAngel

    04/04/2013

    als je naar mijn oude blog gaat en even tattoo intikt in de zoekbalk, dan kom je bij de Tag ‘hoe fake ben jij” daar staan foto’s ;). Ik hoop dat je tegen die tijd dat je de tattoo gaat zetten nog een blog hebt.

    Reply
 • Lisa

  03/04/2013

  Jaaaa met trots vertel ik dat ik een tattoo heb. Een anker op de zijkant van m’n arm. Maar dat wist je misschien al wel.

  Rugtattoos vind ik bij mannen wel heel tof, meiden niet zo. Die ene met de rug en armen vol (vrouw en tijger) ahhhh. Pretty pretty!

  Reply
 • Leonie K

  03/04/2013

  Ik ben er niet helemaal weg van.
  Vind ze net iets te. vooral bij een vrouw. Geef mij maar een subtiel kleine tatoeage met grote betekenissen.

  Reply
 • bibibianca

  03/04/2013

  ik heb 6 zwaluwen vliegend van mijn schouderblad naar mijn nek, van groot naar klein. ik ben erg erg blij mee :) mooie creaties hier boven. vooral Kat Von D vind ik cool :)

  Reply
 • talsbeauty

  03/04/2013

  Prachtige plaatjes zitten er tussen!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/04/2013

  Er zitten echt kunstwerken tussen ! Die voorlaatste is just plain creepy

  Reply
 • Jana

  03/04/2013

  Het ziet er zo gaaf uit! x

  Reply
 • Sarah

  03/04/2013

  Bij een man vind ik het wel sexy haha ;-)
  Zelf zou ik nog heel graag een tattoo willen iets klein, ik heb al op het punt gestaan maar heb toch wel bang haha! :D

  Reply
 • ValleyDoll

  03/04/2013

  Zou het zelf nooooit durven maar vind het wel superstoer staan !

  Reply
 • lindabeautyties

  03/04/2013

  Anthony Kiedis!!!!!!
  Potverdorie er staan echt een paar super mooie tatoo’s bij!

  Reply
 • miss073

  04/04/2013

  Ik vind tatoo`s echt mooi, maar dan denk ik weer.. als ik oud en verrimpeld ben.. wil dan wel een tatoo??? Dan krijg ik een beeld voor mee en dan komt te gedachte van de naaldjes… en dan denkt steffie… neee laat maar zitten ;)

  Reply
 • Irma

  04/04/2013

  Wow! Die ene met die man en de diepte, lijkt heel echt! verder vind ik die ruggengraat ook wel heel tof! ik weet niet of ik het zelf zou nemen, want het is toch best groot. Maar bij anderen vind ik het echt pretty (:

  Reply
 • bylondena

  04/04/2013

  Ik heb drie tattoo’s, toevallig ook alledrie op mijn rug maar ze nemen lang mijn hele rug nog niet in haha! Ik wil er wel al meer!

  Reply
 • Amanda

  04/04/2013

  Ik hou persoonlijk van wat kleinere subtiele tattoo en tattoo bestaande uit sierlijke letters. Ik heb er geen een, omdat ik bang ben dat ik hem zat raak.. wanneer laat jij die van jouw nou nog zien! Ik ben zo benieuwd.

  Reply
 • Kaylani

  04/04/2013

  Wauw, staan erg mooie tattoo’s tussen!
  Ik heb er zelf 2 :)
  Eentje heb ik in mijn lip, en de ander op mijn linker zij. Deze heb ik laten zetten door de enige echte Henk Schiffmacher :D

  Reply
 • cellamaassen

  04/04/2013

  zelf zou ik het nooit zo groot durven, heb er nu 2 een klein hartje op mn heup en n ster op mn enkel.. wil ooit nog de letters van mijn vader moeder en zusje op mn vinger laten zetten in witte inkt, dat vind ik helemaal gaaf…

  Reply
 • Monique

  04/04/2013

  Er zitten echt prachtige plaatjes tussen!
  Als ik een tattoo op mijn rug zou willen, komt er een mooie boom op mijn heup/rugkant. Maar mijn eerst volgende tattoo komt op mijn ribben, ik ben op moment aan het kijken waar. Ik heb al een tatoeage op mijn lies, waar een verwekte roos staat..

  Reply
 • Deb

  04/04/2013

  Geweldig de tattoos met korset en vleugels. Voor mijzelf too much, maar leuk om naar te kijken. Zelf heb ik een tattoo op mijn enkel. Heel safe dus ;-)

  Reply
 • makemydayalovely

  04/04/2013

  Omy! Wat een tattoos! Die met die man die de diepte in wil springen is wel geniaal trouwens. Zou alleen niets voor mij zijn!

  Reply
 • Jill

  04/04/2013

  Hier zitten een hoop prachtige tattoeages bij. Ik heb zelf alleen een kleine tattoo op m’n onderarm maar een tattoo over heel m’n rug blijft een droom van me. Komt ook nog wel ooit, moet alleen het onderwerp even zeker weten ;)

  Reply
 • desiree

  04/04/2013

  het liefste wil ik ook me rug en arm helemaal vol met tattoo’s (maar erg duur en tijd rovend werk). heb nu al 3 best grote tattoo’s, 1 op me schouderbladen, mij hele binnenkant van me linker arm en 5 sterren vanaf me nek naar me borst lopen…

  Reply
 • Suzanne

  04/04/2013

  Echt kunst! Ik hou alleen zelf meer van wat subtielere tattoo’s

  Reply
 • Ja een zwarte op mijn schouder :)

  Reply
 • myshoediction

  05/04/2013

  Ik heb er 2 op mijn voet. Ik wil heel graag nog op mijn zij, onder mijn arm. Beetje zoals Rihanna heeft. Maar ik weet nog niet welke tekst dus dat idee zit nog even in de koelkast. :)

  Reply
 • Estrella

  05/04/2013

  Ik vind tattoos erg mooi en heb er zelf ook 6, maar van die ‘beeldvullende’ rugtattoos vnd ik vaak toch iets te veel van het goede.

  Reply
 • LaineV

  12/04/2013

  Mijn tattoo zit op mijn enkel, er komt er nog eentje bij op m’n rug; tussen mijn schouderbladen. ”On ne voit bien qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux”’, dat is van de kleine prins en is iets tussen mijn vader et moi.

  Reply

Geef een reactie