Vloggen met Cynth?!

BAM. NEW PROJECT. Oké, misschien niet zo nieuw voor iedereen, want ik had het al op Twitter lopen spuien, over het onderwerp. Dat is ook alweer een langere tijd geleden, maar natuurlijk heb ik ook verschillende materialen nodig om het proces te gaan uitvoeren. In de Tinychat werd het al aangegeven – god, wat heb ik daar toch verdomd veel aan gehad! – daarom leek het mij leuk om..

1 VLOG

TE GAAN VLOGGEN BABUH. Mijn laptop is wat aan het verslechteren, wat ik al meerdere malen heb vermeld, waardoor het moeilijker is om te gaan editen. Dat is ook de reden dat ik nu ga beginnen met vloggen, maar nog niet dagelijks. Eens in de zoveel tijd, daarnaast doe ik ook niet zoveel op een normale dag, maar wil ik jullie wel lastigvallen met mijn dagelijkse onzin.

2 VLOG

Je hebt bloggen en vloggen, bij bloggen – wat ik dagelijks doe – zie je artikelen verschijnen en noem maar op. Maar bij vloggen gaat het om de video’s, waarin je van alles voorbij ziet komen. Alleen moet ik even kijken hoe ik het allemaal ga uitwerken. Moet ik speciaal een nieuw account aanmaken? Of zou ik gaan vloggen op het Beauty Koning kanaal? En wat zouden jullie allemaal voorbij willen zien komen?

3 VLOG

Vandaag ga ik mijn eerste vlog opnemen – noteer het even in mijn agenda. – zodat ik hem kan gaan bewerken over enkele dagen en maybe publiceer ik hem dan. Hij moet wel iets boeiends hebben, dus laat morgen iets ernstig gebeuren.. OH HAHA. Nee, dat is niet grappig. I will give it a try!

Moet ik voor het vloggen een nieuwe account aanmaken? Of liever op het Beauty Koning account zelf? En wat zou jij graag willen zien?


49 Comments

 • Angelique

  03/04/2013

  Je filmpjes zijn sowieso wel leuk dus ook al zijn ze onzinnig gewoon posten:D

  Reply
 • martinaa89

  03/04/2013

  Ik zou lekker hetzelfde kanaal gaan gebruiken.. Ik ben benieuwd ! ;)

  Reply
 • Sofie

  03/04/2013

  Oeh, super leuk! Ik ben erg benieuwd, volgens mij gaan je vlogs heel leuk worden :)

  Reply
 • Tineke

  03/04/2013

  Vlogs zijn echt mijn favoriete filmpjes om te bekijken! Ik zou het gewoon op je eigen kanaal doen. Ben heel erg benieuwd!
  Liefs

  Reply
 • jlovesbeauty

  03/04/2013

  Leuk! Ik vind vlogs echt leuk om te bekijken dus ik ben benieuwd!!

  Reply
 • Jorinde

  03/04/2013

  Gaaf! Ik zou het lekker op je bestaande kanaal doen :-)

  Reply
 • themakeuphotspot

  03/04/2013

  Ik vind vlogs wel leuk altijd, gewoon op je oude kanaal doen :)

  Reply
 • cellamaassen

  03/04/2013

  leuk! gewoon via Beautykoning, lijkt me het handigste en het makkelijkste te vinden voor bezoekers! veel plezier en ik kijk ernaar uit!

  Reply
 • Ayla

  03/04/2013

  Ik ben benieuwd! :)

  Reply
 • Joyce

  03/04/2013

  Wat gaaf haha, ik kijk uit naar je vlogs!

  Reply
 • Lidewij

  03/04/2013

  Haha, wat fijn dat je ons ook met je dagelijkse dingen wilt lastigvallen :D ik zeg doen! En gewoon op je Beautykoning kanaal, hartstikke leuk! Opnemen, editen en uploaden die hap! Ben benieuwd ;)

  Reply
 • theBlondBeauty

  03/04/2013

  super leuk idee!

  Reply
 • pretty beauty land

  03/04/2013

  ik zou hem gewoon op je beautykoning kanaal doen. Wel super leuk!

  Reply
 • Moniek

  03/04/2013

  Leuk!

  Reply
 • femketje

  03/04/2013

  ik zou er een apart kanaal voor aanmaken :) anders krijg je misschien van die akelige opmerkingen onder je vlog filmpjes dat mensen alleen maar beauty willen zien e.d. >.< ben wel erg benieuwd naar je vlogs! :D

  Reply
 • ChantalAngel

  03/04/2013

  Heel eeg leuk. Ik ben heel benieuwd naar je eerste vlog! Ik zou her gewoon lekker op je bestaande kanaal doen. Voor iedereen makkelijk te vinden.

  Reply
 • beamingbeauty

  03/04/2013

  Lijkt me echt heel erg leuk! Ben benieuwd! Zou het gewoon op je bestaande kanaal houden, lijkt me veel makkelijker te vinden :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  03/04/2013

  wat leuk! ik ben echt superbenieuwd :D

  Reply
 • charlotte

  03/04/2013

  Jaaa leuk! Ben heel erg benieuwd! Kom maar op met je verhalen en belevenissen!

  Reply
 • Karin

  03/04/2013

  Leuk! Ik vind vlogs altijd erg leuk om te kijken.

  Reply
 • Ik kijk er eigenlijk nooit naar, sorryyyyy

  Reply
 • Liesbeth

  03/04/2013

  Dat zou echt leuk zijn, ik vind vlogs altijd top om te kijken! Doe het gewoon op het Beauty Koning account

  Reply
 • Kimberly

  03/04/2013

  aaaa yeahh! Eindelijk Cynth! :D Ik heb hier maaaanden op gewacht, haha noo just kidding! :) Heel gaaf! Ik ben heel benieuwd naar je vlogs :) Ik zou het ook gewoon op je eigen kanaal doen!

  Reply
 • Amanda

  03/04/2013

  Ik ben erg benieuwd Cyn! Ik zou ook best willen vloggen, maar wat moet ik invredesnaam gaan vertellen en laten zien haha

  Reply
 • Danielle Springer

  03/04/2013

  Oeh ik ben benieuwd. Lijkt me leuk! :)

  Reply
 • Jill

  03/04/2013

  Vlogs, leuk! Ik zou het ook gewoon op hetzelfde kanaal doen hoor, het hoort er gewoon bij toch :D

  Reply
 • Josephine

  03/04/2013

  Ik kan maar een ding zeggen: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ik heb zelf al mijn filmpjes op een kanaal.

  Reply
 • Esmay

  03/04/2013

  Jaaa vloggen sowiesooo! Lijkt me tof :D

  Reply
 • Miranda

  03/04/2013

  Wat leuk :D Ik zal het gewoon op je eigen kanaal doen.

  Reply
 • Make Up For Women

  03/04/2013

  Leuk ik kijk er alvast naar uit!:D

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • Sarah

  03/04/2013

  AAA super leuk!
  Ik kijk er echt naar uit, om te zien wat jij allemaal meemaakt girl, het gaat zo gezellig zijn! :D
  Ik zou het op je gewone account, moest je er nu een dagelijks ‘ding’ van maken, kan je misschien een extra account doen. Maar zo is het vele handiger!

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Dankjewel Saar! Haha, dat valt wel mee hoor. ^^ Ik las je comment voor in de vlog, omdat hij op dat moment binnenkwam. Ik weet alleen nog niet of het stukje erin blijft.. ik moet reteveel knippen. xD

   Reply
 • filosophiee

  03/04/2013

  Super leuk zeg!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/04/2013

  Ben benieuwd, dit wordt sowieso een succes, dat weet ik nu al :-D

  Reply
 • Amy

  03/04/2013

  I looooooove vlogs! Ik zou er misschien wel een ander kanaal voor maken omdat niet iedereen zo gek is op vlogs en dan zouden ze misschien wel kunnen afhaken. Maar je doet er mee wat je wilt natuurlijk, ik ben errug benieuwd! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   03/04/2013

   Yes, daar zat ik ook aan te denken. Misschien als ik veel vlogs maak en niet wat met Beauty Koning heeft te maken. Dankjewel Amy!

   Reply
 • makemydayalovely

  03/04/2013

  Haha ik ben benieuwd! Good luck ;)

  Reply
 • rosita

  03/04/2013

  leuk idee! zal vast gezellig worden :)

  Reply
 • Anne Solveig

  03/04/2013

  Super leuk! :D Doen!

  Reply
 • LLBeautyBlog

  04/04/2013

  Super! Gewoon op je eigen kanaal doen.

  Reply
 • Irma

  04/04/2013

  Aaaah, wat leuk! Ik ben dol op je filmpjes, dus de vlogs zullen vast super worden ((:

  Reply
 • Estrella

  05/04/2013

  Leuk! Ben benieuwd!

  Reply
 • Aïsha

  05/04/2013

  Wow jij hebt echt mooie & grote ogen ! Jaloers!

  Reply
 • Deb

  12/04/2013

  Mij moet je helemaal niks vragen over vloggen, want ik ben echt een n00b op dat gebied.. Ik vind je make-up trouwens heel erg mooi, moest gelijk denken aan KLM… vanwege de kleuren. Je zou eens ingehuurd moeten worden om al die stewardessen van deze make-up te voorzien zou Tha bomb staan!

  Reply
 • Gerrianne

  17/04/2013

  JAAAAAA, doen joh. Het vloggen zelf is al leuk, maar lijkt me zo tof om jouwn dagje eens in een filmpje te zien. Ik moet er ook snel weer één opnemen. Éh, enne wel beginnen als je wekker gaat hé. Haha, no that’s a joke. :)

  Reply

Geef een reactie