FOTD: Work your Silver!

Silver was niet echt mijn favoriet voor op het ooglid en dan de kleur vervolgens te fotograferen. Zodra ik de naam hoor, krijg ik al de kriebels op mijn rug. Ondanks de geweldige pigmentatie en de unieke kleur bracht de oogschaduw van de Make Up Store mij nachtmerries. Waarom? Nou, dat zou ik je eens vertellen..

1 GRAY

Een dekking waar je U tegen moet zeggen en waanzinnig neerkomt op de ogen, maar helaas lukt het mij niet altijd om een perfecte winged eyeliner aan te brengen. Soms laat de gelliner los en blijft het aan mijn penseel plakken of krijgt kleine bergjes waar elk landschap jaloers op wordt. Daarnaast maakte ik de schitterende – één van mijn favorieten! – ooglooks na en fotografeerde die in het begin van mijn blog met trots.. totdat ik close-up ging. HORROR. Dat is het, slecht herinneringen!

2 GREY

De oogschaduws liggen precies op volgorde, want ik ging namelijk het ombre effect volgen. Voordat ik begon met het kleurengevaarte, bracht ik de Too Faced Shadow Insurance aan, griste ik de 120 Smoke and Fire Palette uit de lade en blende ik het Jumbo Pencil Pots and Pans op het ooglid + binnenste ooghoeken van NYX. Blendtruc niet vergeten! Silver van de Make Up Store all over the eyelid en ook hier nam ik weer de ooghoeken mee, maar daar depte ik een vleugje van de Ultra Pearl Mania White ook van NYX overheen.

3 GREY

Grijs op een rij en ik begon bij nummer twee in de palette, hoog de arcadeboog in vervagen om hem op te volgen met de donkergrijs die zich ernaast bevindt. Doordat ik voor diepte ging in de ooglook, besloot ik hem alleen te schetsen in de outer v, zodat ik hem kon aanzetten met de zwart. Niet teveel, maar een vleugje! Vergeet niet om dit ook onder het oog te doen.

4 GREY

Een gitzwart potlood Black Deluxe van TEEEZ ging surfend over de waterlijn heen, pikte de onderste wimpers mee en tightlining aan de bovenkant! De Black Jack with Jack Black gelliner van Catrice gebruikte ik voor de winged eyeliner en voorzag de wimpertjes van een laag FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois. Nog een snufje wit van NYX op het wenkbrauwbot voor de ultieme lift!

5 GREY

Eyeko highlighter op de jukbeenderen, de blush Riviera Rose van Catrice daaronder en vervolgens de bronzer die alles liet compenseren. Een finishing touch met een lipliner van Miss Sporty In The Nude gemengd met de highlighter van Eyeko. Lichtere variant, staat verfrissend en de kleur lijkt een beetje op Silk Teddy!

6 GREY

OOH GUURL, let’s pose! Nee, het ging om mijn highlighting and contouring die hier perfect te zien zijn! Mijn neus lijkt wel een diamant – op een gezonde manier – mijn jukbeenderen worden benadrukt door de blush en ondersteunt door de bronzer. LE LOVE! Dit is trouwens dé look die ik nooit zou publiceren met de oudere foto’s. Ik heb de foto nog opgezocht, maar kon hem helaas niet meer vinden. Alsof het zo had moeten zijn..

Heb jij een ooglook die je nooit draagt, maar wel gek op bent?


51 Comments

 • Sofie

  05/04/2013

  Wauw, pretty look! Zelf draag ik nauwelijks zilver, misschien moet ik het toch maar een keertje gaan wagen :)

  Reply
 • Lifesplash

  05/04/2013

  Ik vind zilver erg mooi, maakt je ogen vaak ook groter. En hell damn, deze look kun jij goed hebben. Past ook goed bij je trui, haha.

  Reply
 • LounaBeauty

  05/04/2013

  Wauwww heel mooi!!! :) Staat je super goed zeggg! :)
  Ik heb zoiets met de kleur rood. Ik krijg echt een gevoel van ziek zijn bij de kleur rood. Ze vragen mij altijd of ik me wel lekker voel. hahaha

  Reply
 • beautyjuf

  05/04/2013

  Wauw, wat een ontzettende mooie look! Er zit nu veel diepte in je ogen, mooi!

  Reply
 • Esmay

  05/04/2013

  Wauw! Can’t wait to wear eyeshadow by my own! :(

  Reply
 • Jorinde

  05/04/2013

  Ik vind zilver erg mooi. Mooie contouring lady :-)

  Reply
 • jlovesbeauty

  05/04/2013

  Wat staat zilver je mooi! Prachtige look

  Reply
 • martinaa89

  05/04/2013

  Je gezichts make up is ook prachtig! :)

  Reply
 • Amanda

  05/04/2013

  Ik heb ook een haat liefde verhouding met silver. Maar dat komt meer, omdat je dan echt heel erg goed ziet dat ik een warm type ben…. maar ik wil gewoon alles kunnen dragen, dus ik heb er een beetje schijt aan haha

  Reply
 • Teri

  05/04/2013

  Zilver kan je echt goed hebben hoor! De combinatie is ook weer perfect gekozen ^^. Zelf was zilver niet zo mijn ding tot ik ermee ging experimenteren. Als je de juiste toon vindt staat het echt heel mooi! ^^

  Reply
 • pretty beauty land

  05/04/2013

  prettyyyyy! wauw heel mooi!

  Reply
 • Heel mooi! Draag je die looks die je maakt zo gewoon alledaags of is dat alleen voor je blog?

  Reply
 • femketje

  05/04/2013

  <3! gorgeous :D

  Reply
 • beamingbeauty

  05/04/2013

  Mooie look, zoals gewoonlijk!;)

  Reply
 • Jessica

  05/04/2013

  Perfecte combinatie, die diepte vind ik ook erg leuk! (Zoals gewoonlijk, haha.)

  Reply
 • edithmeijer

  05/04/2013

  Wauw prachtige look weer!

  Reply
 • charlotte

  05/04/2013

  Jaaa prachtige look! Ik ben juist wel super fan van zilver/grijs! Heel mooi weer.

  Reply
 • Lotte

  05/04/2013

  Ik draag eigenlijk nooit zilver/grijs, ik heb liever warme tinten. Maar natuurlijk staat het jou weer fantastisch, haha! Jij kan ook alles hebben op de oogleden, hè.

  Reply
 • ChantalAngel

  05/04/2013

  Wauw mooie look staat je heel goed. Ik ben ook niet zo’n zilver fanaat maar zo is het errug mooi.

  Reply
 • Liesbeth

  05/04/2013

  Wauw echt mooi gedan gedaan! staat je heel goed :)

  Reply
 • joliefie

  05/04/2013

  Woaw echt gave looks die je maakt! Ik lees bij de bovenstaande reacties, dat je deze ook draagt om naar school te gaan. Daar moet je lef voor hebben! Maar wss zijn ze dit al allemaal gewoon van jou? Want mocht ik dit dragen, zouden de meesten raar opkijken denkik :D

  Liefs,
  Joliefie

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Dit was één van mijn dagelijkse looks nog voor het hebben van mijn blog en dan droeg ik hem eigenlijk nog veel intens en helemaal niet zo smooth. Best een daredevil was ik. :’) Tegenwoordig alles wel normaal geworden. Eigenlijk is dat niet zo goed – voor mij wel hoor! – maar ik merk dat ik heel luchtig met rood en roze omga terwijl anderen juist in paniek raken bij paars. Dankjewel Joliefie!

   Reply
 • Kimberly

  05/04/2013

  Ik wil ook zoals jou kunnen contouren, wauw he!

  Reply
 • Miranda

  05/04/2013

  Pretty! :D :D

  Reply
 • Mary Josie

  05/04/2013

  Ik vind het op de foto’s heel mooi. En wat heb jij mooie wenkbrauwen :)

  Reply
 • Fashiable

  05/04/2013

  Deze kleur staat je heel goed, zeker bij de kleur van je ogen!

  Reply
 • Angelique

  05/04/2013

  wauw prachtige look weer meis! Had ook niet anders verwacht van jou hihi

  Reply
 • Estrella

  05/04/2013

  Mooi!!

  Reply
 • Staat je super hoor deze look, moet je wel dragen!

  Reply
 • theBlondBeauty

  05/04/2013

  heel erg mooi!

  Reply
 • Vintagirie

  05/04/2013

  Wauw deze ooglook vind ik echt prachtig!!

  Reply
 • Jana

  05/04/2013

  Prachtige ooglook heb je gemaakt :D xx

  Reply
 • Lidewij

  05/04/2013

  Wow, wat heb je altijd prachtige looks! Ik voel me altijd zo’n ukkie als ik jouw looks zie ;) maar dat is goed, want dan kan ik van je leren! En je eyeliner ziet er goed uit hoor, niks geen horror ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Negen van de tien keer gebeurt dat wel! Ik heb hem zelfs ook een tijdje zonder eyeliner gedragen. Dankjewel Lidewij!

   Reply
 • Jasmine

  05/04/2013

  Echt net diamanten op je ogen, wat een glans en een heldere shine! Gelukkig ging het deze keer wel goed met de gel eyeliner. En ooglooks met rood vind ik echt geweldig maar zelf ben ik te schijterig om eraan te beginnen want het verknallen gaat zo makkelijk.

  Reply
 • Lisanne

  05/04/2013

  Je ogen ‘poppen’ letterlijk naar voren, wauw! Je contour werk is ook prachtig…

  Reply
 • Linda

  05/04/2013

  De koele kleuren staan je erg goed! Past leuk bij je trui ook hihi
  Ik heb vroeger mijn eerste make-up in het zilver/grijs gekocht en daarna nooit meer gedragen (trauma nadat ik de foto’s terugzag?!)
  Maar als ik het zo bij jou zie is het toch wel erg stijlvol! Misschien toch maar weer eens uit de veilige zone treden… Zonder weer een trauma op te lopen haha

  Reply
 • wow mooi gedaan!! bij mij lukt het nooit, en als het is gelukt blijft het maar een uurtje mooi zitten :(

  Reply
 • Irma

  06/04/2013

  Oh wauw, dit staat je goed! Ik heb zelf niet zoveel met zilver, maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het niet zo vaak probeer (:

  Reply
 • bonjourSophie

  06/04/2013

  Prachtige look, die zilveren oogschaduw springt er helemaal uit! Volgens mij staan koele kleuren oogschaduw heel mooi bij jou. Hoewel.. Jij kan eigenlijk wel een heleboel kleuren hebben. Alle oogschaduw is een feestje op je ogen! :)

  Reply
 • Deb

  06/04/2013

  Heel erg mooi!! Ik moet ook mijn zilver en grijstinten weer eens uit de mottenballen halen zie ik! Staat je gorgeous!

  Reply
 • BeautyFrique

  06/04/2013

  Zilver staat je prachtig!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  06/04/2013

  Zo mooi, dit staat je zo goed!
  Damn ik ben gek op nepwimpers maar durf ze nooit naar buiten dragen haha, soms loop ik er binnen mee rond haha! xD

  Reply
 • cellamaassen

  08/04/2013

  I love silver:) leuke trui!

  Reply
 • Evelien

  08/04/2013

  Wow, zeker vaker gedragen.. ik vind zilver je echt heel mooi staan! En die laatste foto is mooooi, je bronzer en highlighter komen zeker heel mooi uit!

  Reply
 • Danielle Springer

  09/04/2013

  Oh Wauw!

  Reply

Geef een reactie