VIDEO: Primark Shoplog #2!

Zoals ik jullie al op de hoogte had gebracht van een drukke maand april, moest er ook eind van de maand maart worden geshopt voor de belangrijke dag uit april. Yes, voor een avondje uit eten. JOKE, maaah birthday. Je moet er namelijk fancy uitzien, fresh with some new clothes. Wil jij weten of ik slaagde bij de Primark? Bekijk dan mijn shoplog!

1-primark

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, dat ik mij niet heb ingehouden, kan ik ook niets aan doen. Tegenwoordig heb ik een vip paskamer en word ik op handen naar binnengedragen. Oh, gekke medewerkers daar! Mijn aankopen zijn zeer geslaagd, een clutch rijker + twee haardonuts en misschien huppel ik nu wel 24/7 rond op mijn high heels en heb ik bevroren tenen opgelopen! Oh ja, ik heb ook mijn verjaardagsoutfit bij elkaar geraapt. HURRAY!

Ben jij nog bij de Primark geweest? En heb jij nog wat veroverd?


53 Comments

 • Olga

  07/04/2013

  Toch veel mooie blasers gevonden!!

  Reply
 • LifeOfBun

  07/04/2013

  You’re making me want to shoooop hehe :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  07/04/2013

  leuke shoplog!!

  Reply
 • sabienwedman

  07/04/2013

  Leuke dingen heb je geshopt! Je kan nooit teveel blazers hebben, haha! xoxo

  Reply
 • Lois Lorinde

  07/04/2013

  Oehh, leeeuk! Ik wil ook weer lekker gaan shoppen, hihi :)

  Reply
 • Sofie

  07/04/2013

  Wat een mooie aankopen!

  Reply
 • Jorinde

  07/04/2013

  Leuk filmpje Cynth. De blazers vind ik erg mooi. Ik moet ook maar weer eens naar de primark. Wel jammer dat ze de prijzen hebben verhoogd, want de kwaliteit van de spullen daar is niet altijd even goed in mijn beleving.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Ja, dat klopt. Maar daarom was het juist fijn dat het goedkoop was, want ja.. het was toch goedkoop! xD Daar heb je een punt Jo!

   Reply
 • martinaa89

  07/04/2013

  Neeee primark! Niet je prijzen ophogen!
  Mooi liedje trouwens op de achtergrond!

  Reply
 • Tineke

  07/04/2013

  OOOH liedje, die roze blazer wil ik ook! Die dingetjes voor in de schoenen heb ik ook! Ze werken wel goed!
  Liefs

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/04/2013

  Die clutch is heel leuk ! Ik ben al een tijdje niet meer geweest naar Primark.

  Reply
 • Judith

  07/04/2013

  Erg leuke aankopen!
  Misschien moet ik toch maar weer eens naar de Primark toe ;)

  Reply
 • femketje

  07/04/2013

  leuke aankopen allemaal :D

  Reply
 • leuke aankopen! Blazertjes zat hihihi

  Reply
 • Make Up For Women

  07/04/2013

  Die roze clutch is zooo mooi! Leuke aankoopjes!

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • edithmeijer

  07/04/2013

  Leuke aankopen, vind de clutch erg mooi. En ja blazertjes ik heb precies hetzelfde ik blijf maar kopen hihi

  Reply
 • Amanda

  07/04/2013

  Ik moet ook hoognodig naar de Primark, maar deze maand is er zo’n honderd euro naar de Lush gegaan. Ai Ai haha. De blazer vind ik cool! Cyn hoe heet die nummer?! Ik vind m geweldig!!

  Reply
 • Beautydiamonds

  07/04/2013

  Ik hou van jou filmpjes! Die blazers oh god! Mooi!! Ik ben gister naar de Primark geweest:D

  Reply
 • beamingbeauty

  07/04/2013

  Grappig dat je toch nog 3 blazers hebt gekocht haha! Die roze is echt heel mooi

  Reply
 • Tessa

  07/04/2013

  haha, 3 blazers! Ik pas de blazers niet van de primark ik heb denk ik een andere verhouding ofzo wat ik erg jammer vindt! Maar ik hoop zo dat ik de roze blazer wel pas, haha want die vind ik zooooo leuk!
  xx

  Reply
 • Kimberly

  07/04/2013

  Haha volgensmij kun jij nooit genoeg blazers hebben xD Ik vind die roze echt tof!! Die roze clutch trouwens ook

  Reply
 • Linda

  07/04/2013

  Die clutch is echt super leuk!

  Reply
 • Lotte

  07/04/2013

  Hahaha, jij en je blazers! Maar hé, ze zijn ook gewoon heel tof. Ik heb er zelf ook vier (jij vast veel meer, haha) en ze zijn zo makkelijk te combineren + geven je outfit gewoon net wat meer stijl. Leuke aankopen heb je gedaan! En je haar zit zo leuk hier.

  Reply
 • charlotte

  07/04/2013

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vond het eigenlijk heel prettig dat je in het begin een rustig liedje eronder had gezet. Werkt erg relaxing!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Haha, ik had hem eronder gezet, maar was vergeten om hem tot het einde te uploaden! xD Oeps. Dankjewel, ik ga even kijken of dat vaker mogelijk is. :)

   Reply
 • dewi

  07/04/2013

  hele leuke aankoopjes! die clutch is echt zoo mooi! ♥

  Reply
 • Marieke

  07/04/2013

  Ah wat koop je altijd leuke dingen! Weer heel leuk om te zien, de Primark-kriebels komen alweer boven :D

  Reply
 • Jewelyz

  07/04/2013

  Leuke koopjes! Vind die roze blazer echt géweldig!!

  Reply
 • ielss

  07/04/2013

  Ik kan echt niet wachten om weer naar de Primark te gaan om blazers in te slaan, ik kan er geen genoeg van krijgen haha. Vind vooral de witte blazer erg mooi!

  Reply
 • Josephine

  07/04/2013

  HOERA VOOR DE PRIMARK! Ik ben er begin maart nog geweest, daarna niet meer haha. Omg die pyjamabroek vind ik zo leuk met die kleurtjes, hou ik van :D De plakkertjes voor in de hakken lijken mij ideaal. OMG show uw jouw blazerstash haha! De clutch is geweldig, mooie kleur! Toffe spullen heb je geshopt ^^

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Joos, alsjeblieft. Houd op met die GOEDE ideeën! OH MY GOD. Dat ga ik even opschrijven en ooit zal ik ze laten zien, je weet hoe dat gaat hé. :’) Duurt eventjes, haha! Ook ga ik mijn toetsweek in, dus ik schrijf het op het lijstje. Thanks lady!

   Reply
 • Jeanine

  07/04/2013

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht! Die blazers zijn echt super tof! Ik vind vooral die roze en die witte erg mooi. Dat blousje is ook SUPER cute en ik ben verliefd op je clutch! * Lang Leve Primark * Moeten ze alleen stoppen met het verhogen van de prijzen :-(

  Komt er nog een OOTD online met je verjaardag???

  Xxx

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Yaaaaaah, lang leve de Primark! Ja, ik vond dat zo jammer, want je komt daar eigenlijk vanwege de cheapass prijzen, zodat je lekker veel kunt uitgeven. Goedkoop is duurkoop! Jaaaa, of course! Ik ga ook nog een birthday look maken of nouja op de dag zelf en zal die gewoon fotograferen. :) Als het allemaal lukt natuurlijk!

   Reply
 • SarahDiiamonds

  07/04/2013

  LOVE DE BLAZERS!
  En die clutch ik wou dat ik nu in de Primark zat.
  Ik hoop dat je een OOTD maakt, ben zo benieuwd :-)

  Reply
 • Estrella

  07/04/2013

  Leuke shoplog

  Reply
 • naelisa

  07/04/2013

  Je bent in ieder geval goed geslaagd! En je hebt er weer een paar prachtige blazers bij ;) haha!

  Reply
 • Jasmine

  07/04/2013

  Yep je voornemen is echt grandioos niet geslaagd =] Ben wel erg benieuwd naar die hielbeschermers, want die liggen hier ook vaak open. Lekker geshopt, nu ga je er zeker fantastisch uitzien 20 april!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/04/2013

   Ja, ik ook! Helaas heb ik ze nog niet kunnen uitproberen, vanwege het weer. Ik ga ze zeker uitproberen om te reviewen. Aaaaah, how sweet. :) Dankejwel Jasmine!

   Reply
 • Leonie K

  07/04/2013

  erg leuke shoplog!

  Reply
 • Jana

  07/04/2013

  Superleuke aankopen, Leuk al die blazers hihi :D Morgen staat er bij mij een Primark shoplog online ^^ xx

  Reply
 • Evelien

  08/04/2013

  Aaaah, die pyjamabroeken! How cute :D En toen vertelde dat je eigenlijk geen blazers meer mocht kopen, wist ik gewoon dat je er eentje ging laten zien :D! Haha, zo herkenbaar! Die roze is trouwens ook suuuupermooi!

  Reply
 • Lisanne

  08/04/2013

  Leuke dingen heb je geshopt! Toffe blazers! Die roze heb ik ook, ben er zo blij mee.. Hij wordt helaas wel minder na vaker dragen. Maar wat wil je voor de prijs. :)

  Reply
 • Keytothefuture

  09/04/2013

  Ik wil ook shoppennnn

  Reply
 • makemydayalovely

  09/04/2013

  Hahah fantastisch, je clutch past bij je haar ;) Leuke spullen geshopt, ik vind je clutch echt heel mooi!

  Reply
 • Lisa

  18/04/2013

  Haha al die blazers! Maar ze zijn inderdaad erg leuk. Ik heb vandaag nog even een bezoekje gebracht aan de Primark :)

  Reply
 • Lisa

  18/04/2013

  Haha al die blazers! Maar ze zijn inderdaad erg leuk. Ik heb vandaag nog even een bezoekje gebracht aan de Primark :)

  Reply

Geef een reactie