FOTD: Take A Dive. + een soort winactie!

Natuurlijke looks omtoveren tot een ware magische onderwereld met blauwe ondertonen die eigenlijk niet geschikt zijn voor het daglicht, maar wel daarin verschijnen? I know right! Daredevilmodus is on. Met de bruintinten op de oogleden en de goldenblue touch onder het oog. Take a dive in the ocean.. kon dat maar..

1 TAKE

Met een pukkel en uitslag op mijn kin. Ik hoor jullie nog zeggen: “Cynth, wat een mooie skin!” Nou, well. It ain’t go over roses. Lekker Nederlands en Engels. Heerlijk. Maar de ooglook daar hadden we het over. Spot jij de oceaankleur onder het oog? Je kunt het namelijk niet missen, omdat mijn blauwe kijkers de boel domineren, maar Take a Dive van TEEEZ lijkt ook zeker wat op te eisen!

2 TAKE

Too Faced Shadow Insurance all over the place en het blendtrucje wat niet mag vergeten worden en al helemaal in als we meteen beginnen met het aanbrengen van Sexpresso in de arcadeboog. Alleen maar Too Faced producten? Omdat de kleur uit de Too Faced Natural Eye Palette komt. Gelukkig niet, want de crèmekleur die op het ooglid verschijnt en ondersteunt wordt in de binnenste ooghoeken door het Jumbo Pencil Milk van NYX is van Wet n Wild uit het Lust palletje.

3 TAKE

Sexpresso moest intens worden, waardoor ik Bark uit de Au Naturel Palette van Sleek gebruikte in de outer v en tot het middelste gedeelte onder het oog aangebracht, want Take A Dive van TEEEZ nam plaats in de binnen hoeken + de rest waar nog geen oogschaduw bevond. Cool Breeze van Essence op de waterlijn en bedekken met de oogschaduw van TEEEZdoe dit alleen als je geen gevoelige ogen hebt – voor het sprekende effect.

4 TAKE

Black Jack with Jack Black gelliner van Catrice op het ooglid, goed tegen de wimperrand aan en tightlinen met een zwart oogpotlood, natuurlijk gebruik ik de nieuwe favoriet Multiplay Deep Black 09 van Pupa. Mijn wimpers werden gekruld en voorzag ze van een laagje FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois. Niet te vergeten nog een vleugje Ultra Pearl Mania White van NYX.

5 TAKE

Een blush op de wangen, ongelooflijk maar waar. De Riviera Rose van Catrice maakte het helemaal compleet en nog een lipstain van The Balm genaamd Stainiac. Een rustige roze tint, die mijn lippen wat gepigmenteerder maakt, maar geen gekke dingen uithaalt. That’s it! Oh, laten we de bronzer + overdosis aan highlighter niet vergeten.

6 TAKE

Dit wordt een all time favorite! Merk ik nu al, niet alleen de Stainiac, maar ook de look. Misschien ga ik dit wel doen met le birthday en dan wat nepwimpers er bovenop + nog meer highlighter. Oké, misschien is dat iets over de top. Maar hey, op je verjaardag kan dat toch! Goddamn.. ik ben inspiratieloos als het om le birthday gaat, haha! Help mij uit de brand en verzin een look!

BAZINGA! Weet jij een leuke look voor mijn verjaardag? Post hem in de comments en misschien verras ik jou wel met de look op mijn verjaardag – dat ik je mail, ik kom niet langs hoor, no worriesen een leuk kleinigheidje! So, wat denk jij wat voor look ik moet dragen met mijn verjaardag? Roze moet erin zitten!


59 Comments

 • ielss

  08/04/2013

  It ain’t go over roses hahahahaha!

  Reply
 • martinaa89

  08/04/2013

  Wauw staat je super!

  Reply
 • pretty beauty land

  08/04/2013

  Ik vind roze met zwart altijd een prachtige combinatie. En véél glitters.. het is immers je bday!

  Reply
 • Kimberly

  08/04/2013

  Deze look vind ik echt geweldig!! Hmm en over je look.. Iets met paars!

  Reply
 • themakeuphotspot

  08/04/2013

  Leuke look, kleurrijk met niet te overdone dus kan best overdag :)
  Wat dacht je van deze look met roze en blauw? http://www.beautylish.com/f/jwrxyv/eyeshadow-

  Reply
 • Mariska

  08/04/2013

  Vind het een mooie look zo te zien :) mooi dat blauwe randje!

  Reply
 • Monique

  08/04/2013

  Prachtige look! echt heel mooi gedaan. Misschien moet ik toch ook maar het natural palette kopen, maar twijfel tussen die, naked eye of het nieuwste palette van too faced.. kan niet kiezen ;) maar jou looks met het natural palette zijn altijd zo mooi!
  Glitter, roze en naturel bruine kleuren zou je kunnen doen?

  Reply
 • Ayla

  08/04/2013

  Heel mooi! En ik vind deze look zeker geschikt als dagelijkse look hoor, het is toch subtiel en toch POW! Hoe kan dat, geen idee, maar jij kan dat ;)

  Reply
 • Tedje

  08/04/2013

  Wat een creatief mens ben je toch, staat je prachtig!

  Reply
 • beautyjuf

  08/04/2013

  Pukkel, waar?! Ik zie echt niets..! :-) Wat een prachtige look:-) Het is iedere keer weer genieten als ik jouw blog een bezoekje breng :-)

  Reply
 • talsbeauty

  08/04/2013

  Prachtige look!

  Reply
 • DennaMichelle

  08/04/2013

  Wow wat een schitterende look! Ik ben echt jaloers op hoe jij oogschaduw aanbrengt en je gebruik van kleur. Echt geweldig!

  Ik heb twee looks waarbij ik aan jou moest denken, deze. Een lekkere mooie wing en geel met roze, best een unieke combinatie maar zo mooi!
  http://denna-michelle.tumblr.com/post/47449612368

  Of dit, lekker peachy met blauw. Doet me een beetje denken aan de look die je vandaag hebt gemaakt.
  http://denna-michelle.tumblr.com/post/47449610940

  Reply
 • Vera

  08/04/2013

  Wow, wat een prachtige look weer!

  Reply
 • Sofie

  08/04/2013

  Wat een gorgeous look <3

  Reply
 • Miranda

  08/04/2013

  Wat een prachtige look , heel erg mooi :D

  Reply
 • jlovesbeauty

  08/04/2013

  Dat staat je geweldig! Prachtige look!!

  Reply
 • Deb

  08/04/2013

  Oooh prachtig die blauwe tint onder je ogen, staat heel fris.. ik krijg echt zin in een duik in een helderblauwe oceaan. Voor je B-Day look, lijkt me een suikerspin zoete (waarbij het glazuur van je tanden springt hihi) me wel iets voor jou. Je haar doet uiteraard ook mee… grote strik eromheen en lekker knallen met die blauwe kijkers waar je naast mooie roze tinten ook goud en brons in verwerkt. Afgewerkt met glitters en valse wimpers waar je U tegen zegt voor het NYC Sky Scraper effect. Helemaal fantastisch zou ik het natuurlijk vinden als je speciaal voor mij ;-) (en eventuele andere turquoise-a-holics) een turquoise effect aanbrengt in de look. Ik hoop dat je er iets mee kunt.

  Reply
 • Suzanne

  08/04/2013

  Wat ben je toch ook een mooie meid!

  Reply
 • Evelien

  08/04/2013

  Aaah damn, wat een heerlijke look Cynthia! Dat blauwe – perfecte blauw btw! – op je waterlijn is zó pretty! :D Super geslaagd! Ik weet helaas even geen look voor je, ik heb lang niet zoveel inspiratie als jij, dus daar kan ik je helaaaas niet mee helpen! :(

  Reply
 • Britt

  08/04/2013

  Wauw, mooie look! ik vind dat je echt uit moet pakken, dus roze (natuurlijk, daar zijn wij meisjes voor), paars, blauw en groen, een mooie wing en een lipgloss met een overload aan glitter! Glitter, uitpakken en eyeliner, klinkt als een perfecte verjaardag toch? :)

  Reply
 • naelisa

  08/04/2013

  Prachtig Cynthia! Echt heel erg mooi weer. Dat blauwe in de look geeft het echt net dat beetje extra!

  Reply
 • Yasmin

  08/04/2013

  Wat een prachtige look! (as always!) Wat ik zelf vaak doe is een ooglook maken met zachte roze kleuren die niet eens zo crazy gek opvalt of eruitziet. Ik gebruik yoghurt en Jest van Mac en met een vleugje paars Fig2 van Mac in de arcadeboog. Oja en dan wel als basis Wedge ook weer van Mac. Meestal maak ik het af met een grijzige zachte oogpotlood die ik smudge en als de look voor ’s avonds is gebruik ik of een donkerbruin oogpotlood (staat mooi bij roze) en een likje satin taupe erbij (ook weer van Mac :D) en onder mijn oog een subtiel paars randje.

  Reply
 • Linda

  08/04/2013

  Doe wat je zelf leuk vind (: Misschien een leuk met het Too Faced Natural Eye palette en dan een knal roze eyeliner?

  Reply
 • charlotte

  08/04/2013

  Hele prachtige look! Zoiets draag ik zelf ook wel eens! Voor je verjaardag: Ik zeg lichtroze op je ooglid met midden/donkerbruin in je crease en mijn favoriete highlighter silk teddy op je wenkbrauwbot! Ik houd van de combinatie roze met bruin. Zal jou ook echt prachtig staan!

  Reply
 • Make Up For Women

  08/04/2013

  Prachtige look heb je gemaakt seg! Lovely!

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • Jasmine

  08/04/2013

  Lekker de aandacht opvragen met je knalblauwe waterlijn, geweldig! De Bday look mag vast wel nog grootser: met knallende kleuren waaronder felroze over het gehele oog en wat zachter taupe om het toch wat menselijker te maken. Natuurlijk een wing a la cynthia en uhm zover kwam ik.

  Reply
 • Sarah

  08/04/2013

  Ik spice mijn natuurlijke look tegenwoordig ook altijd op met een fellere kleur onder mijn oog, heerlijk vind ik dat de laatste keer gebruikte ik diep paars dat paste echt goed bij mijn groene ogen :-)

  Reply
 • theBlondBeauty

  08/04/2013

  Een soort roze ombre look. Baby roze in je ooghoek wat langzaam ombre word naar donker roze.

  Nog een ander ombre idee: naturelle ooglook met een ombre roze eyeliner. (snap je?) xx

  Reply
 • beamingbeauty

  08/04/2013

  Wat een mooie look heb je toch weer gemaakt! Staat je heel goed, met dat blauw.

  Reply
 • beautyandblond

  08/04/2013

  Echt heeel mooi!
  Als look voor je verjaardag:

  Smokeyeyes, met roze aan de buitenkant: zo dus ongeveer: http://3.bp.blogspot.com/-8deX1CCROjg/Ted2PmSAfwI/AAAAAAAAAG8/oynETZYHaIM/s1600/IMG_6054wtmk.JPG

  afmaken met mooie roze rouge en licht roze lippen.
  Lijkt me een top idee!

  Alvast Happy B-Day natuurlijk! :)

  Reply
 • Amy

  08/04/2013

  Prachtige look weer, zoals we van jou gewend zijn! En wat ik persoonlijk zou doen is roze combineren met een kleur zoals MAC Melon. Dat doe ik bijna iedere dag tegenwoordig. Dan neem ik zo’n oranje/beige/peachy kleur en breng ik hem aan aan de binnenste helft van mijn ooglid, en een roze kleur aan de buitenste helft. Wat gouden glitters over het geheel et voila. Vergeet ook geen falsies! :D

  Reply
 • Amanda

  08/04/2013

  Beautifull Cyn. echt waar. Blauw staat jou zo ontzettend goed. Mij een stuk minder. Komt door je mooie lokken denk ik ;)

  Reply
 • Lisanne

  08/04/2013

  Wauw, die blauwe kleur! Staat je prachtig!

  Reply
 • Josephine

  08/04/2013

  OMG, de blauwe kleur erbij is geweldig! Pfft, ik durf dus echt niks te bedenken, het is immers jouw verjaardag! :O

  Reply
 • ChantalAngel

  08/04/2013

  Wauw heel gaaf. Vooral de kleur doortrekken op je waterlijn . Lijkt me wel droog voelen. Maar toch eens proberen.

  Reply
 • Esmay

  08/04/2013

  Love it! Die teal kleur is echt gooorgeous!

  Reply
 • femketje

  08/04/2013

  love het blauwe op de waterlijn :D

  qua bday look zou ik voor een donkerroze in de crease en een shimmery babyroze op het bewegend ooglid en daarbij ofcourse, een awesome mooi gezette zwarte winged liner :D en onder de onderste wimperrand zou ik iets met paars doen.. en glittertjes!

  Reply
 • Anne Solveig

  08/04/2013

  Ohhhh je bent echt zo mooi! <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/04/2013

  Ziet er alweer schitterend uit, meid!

  Reply
 • ChellesBlog

  08/04/2013

  Wauw wat een mooie look heb je weer gemaakt! Ik blijf het echt amazing vinden hoe je dat doet. Echt prachtig. -xx

  Reply
 • Liesbeth

  08/04/2013

  Wauw! Echt een prachtige look en het blauwe past er ook perfect bij! Staat je super goed. :)

  Liefs xx

  Reply
 • staceykuiper

  08/04/2013

  wauw heel erg mooi gedaan :)

  Voor je verjaardag zou ik roze en Groen combineren :)

  Reply
 • Jana

  08/04/2013

  Wat mooi met dat blauw onderaan :D x

  Reply
 • LifeOfBun

  08/04/2013

  Hebben ze Cool Breeze nog? If so ga ik m halen. Dat blauw staat ZO mooi op jouw ogen! o_o Ik hou ervan hoe vlot en droog jij schrijft ook trouwens haha. ;D

  Reply
 • ValleyDoll

  08/04/2013

  Mindblowing ! Echt prachtig !

  Reply
 • rosita

  08/04/2013

  Een mooie smokey eye met knalroze lippen ofzo?

  Reply
 • bibibianca

  08/04/2013

  het blauwe onder je oog doet het hem! zo mooi!

  Reply
 • proudbeautywd

  08/04/2013

  Meid wat weer een ontzettend mooie look! Je ogen komen zo echt heel mooi uit!

  Reply
 • makemydayalovely

  08/04/2013

  Deze look vind ik echt heeeel mooi! Echt 1 van de mooiste die ik (sinds ik je volg) voorbij heb zien komen!

  Reply
 • qtplace

  08/04/2013

  Hele mooie ooglook! staat je goed

  Reply
 • Irma

  08/04/2013

  Ik heb misschien een leuke ooglook met roze gevonden:
  http://howdoilovetheestyle.blogspot.nl/2010/02/pink.html?m=1
  De derde close up van een oog vond ik wel heel mooi, waarbij het roze overloopt in een soort paars, maar wat er absoluut niet Barbie-achtig uitziet.
  Jij hebt wel een iets andere vorm ogen, maar misschien is het een leuke inspiratie (:

  leukeinspiratiettp://howdoilovetheestyle.blogspot.nl/2010/02/pink.html?m=1

  Reply
 • ellis1993

  08/04/2013

  Kind, wat ben je toch weer mooi!

  Reply
 • Danielle Springer

  09/04/2013

  Dat blauwe potloodje maakt de look heel mooi! <3

  Reply
 • beautyshades

  09/04/2013

  Wauw echt een mooie look!
  Dat blauwe komt echt mooi uit bij je ogen!

  Reply
 • Beautydiamonds

  09/04/2013

  Prachtig! Jou ogen knallen eruit! Ehhm misschien roze en iets met glitters? :)

  Reply
 • Lotte

  10/04/2013

  Oeh, LOVE sexpresso in de arcadeboog! En natuurlijk de blauwe kleur van Teeez, die past er echt perfect bij. Supermooie kleur, hij neigt ook zo mooi naar petrol. En voor je verjaardag? Hm, ik zou voor knalroze (a la Nicki Minaj) lipstick gaan en een mooie smokey eye erbij maken. Jaaa, dat zou ik doen. Ik ben benieuwd wat ’t gaat worden, honey!

  Reply
 • BeautyFrique

  11/04/2013

  Oh waauuwwwsie, weer een mooie look! Het zeegroene/blauw matcht ontzettend goed!

  Reply
 • Ayla

  15/04/2013

  aaah Cynthia ik kom je make-up skills stelen haha :D you’re looking goood! <3

  Reply

Geef een reactie