Goddelijke momentjes in life II!

Voor vele is de toetsweek begonnen of zit die eraan te komen. Het levert niet alleen veel huiswerk op, maar ook a lot of stress. Gelukkig hebben we daarvoor het artikel met de goddelijke momentjes uit het alledaagse leven. Boter dat smelt op je brood, geld wat je vindt op de grond  of in de was. Tijd voor jouw dosis ontspanning!

1 GOD

Easy, vooral als je video’s van dikke vallende panda’s bekijkt om half vier ’s nachts waardoor je moet bulderen van het lachen. Helaas is dit niet mogelijk en moet je inhouden, waardoor je nog harder gaat lachen. Of als jij de grap wel snapt en nog wat special effects toevoegt met de stemmetjes in je hoofd.. HAHA!

2 GOD

Tegenwoordig is het heel normaal dat je gewoon door loopt, want niemand is meer zo beleefd. Dat is mijn mening, terwijl het een kleine moeite is om even te bedanken. Niet alleen jij voelt je goed, maar de stranger ook!

3 GOD

Vooral na lange slapeloze nachten – a lot of blogging! – is het heerlijk om even het bed in te kruipen en zoveel mogelijk uren bij te slapen. Een koud bed, een ijskoude kamer en een verfrissende omgeving.. lovely.

4 GOD

Laatst hadden mijn zus en ik het fotoboek van opa en oma te pakken, maar ook met alle tantes en ooms + een groot deel van de kleinkinderen die overal tussen waren geplekt. Wat was trouwens de kledingstijl anders en wat zie je veel dingen weer terugkomen!

5 GOD

Een fris gezicht – een masker gedaan + de poriën schoon getrokken – geen vette lokken, maar verfrissende haren en gladgeschoren benen die zijn ingesmeerd met een dikke body butter. Ze raken de schone lakens en dat gevoel is niet te omschrijven. GODDELIJK?!

6 GOD

Zoals ik al zei panda’s die uit de boom vallen, katten die een klapspellletje spelen en vervolgens elkaar in de haren vliegen op een bijdehante manier. Mensen die op de vuist gaan om een domme reden en hoe ze vechten, dat is gewoon lachwekkend. Zo erg, dat je bijna in je broek zeikt van het lachen, je buikpijn hebt en je make-up tot aan je knieën zit.

7 GOD

YES! Ik vind het leuk om e-mails te ontvangen, dat ik niet meteen reageer is omdat ik er de tijd voor wil nemen en niet binnen drie minuten maar vijf zinnen te hebben getypt. Mail je mij? Berg je dan maar!

8 GOD

Manicure, pedicure met wat snacks. Geen pedicure en snacks. Juk. Maar wel een spannende film, waardoor je die manicure eigenlijk ook wel kan vergeten. Bye bye nagels en hello korte stompjes vanwege de zenuwslopende scene!

9 GOD

Kleine testertjes, waardoor jij weer een nieuwe parfum ziet te ontdekken. Daarnaast is niet elke parfum even lekker om dagelijks te dragen, maar de meeste zijn waanzinnig!

10 GID

Wakker worden, douchen en dan het raam opengooien in je slaapkamer. Sowieso is frisse lucht belangrijk, maar na een dompende middag in een warm lokaal zitten heb je zin om naar buiten te gaan. Ondanks de sneeuw, regen en de ontiegelijk harde wind!

11 GOD

De eerste hap van mijn sushi of pizza is nooit zo lekker als de tiende die daarna komt. OH MY GOD.

12 GOD

Weet je nog die keer dat jij je kont liet zien aan de bouwvakkers? Of het moment dat je broek afzakte toen iedereen erbij was? Of weet je nog die ene keer dat je de grond weg kopte? Hilarisch.

13 GOD

SUSHI! Haha, het is mogelijk, maar andere snacks zijn meer dan welkom bij filmavonden. Misschien vind je het leuk om dit te organiseren – lees hier! – of juist om het voor jezelf in je eentje het te doen. Dat is ook mogelijk!

14 GOD

Ja, dit heb ik zo ontzettend vaak, waardoor het net lijkt alsof ik de film nog niet heb gezien. Het is wel echt zo hoor! De echte leuke films bekijk ik wel een aantal keer, zoals Fight Club. Hihi.

15 GOD

Dik in de stress, terwijl dat niet nodig is. Ga er eens goed voor zitten en ram die opdrachten er doorheen. Afgelopen zondag rondde ik ook mijn eigen project voor school af, hierdoor was er een stukje in de hersenen gekalmeerd.. Het werkte serieus..

16 GOD

Do I need to say more?

17 GOD

Gokken vind ik amazing om te doen, maar vooral als je de weddenschap wint + een leuke traktatie krijgt. Met mijn zus lukt het altijd om te wedden, zij trapt er heel vaak in, aangezien ik goed ben in weddenschappen.

18 GOD

Je wordt wakker en wilt opstaan, maar je beseft ineens dat je vrij hebt! Alsof je op dat moment gewoon omhoog zweeft, omdat je heerlijk eens iets voor jezelf kunt gaan doen.

19 GOD

JIJ. JULLIE. MIJN BEZOEKERS! ONE LOVE BABY, ONE LOVE! Zodra iemand waardering toont in wat je doet of zegt of laat blijken dat hij/zij iets waardeert is echt the best feeling in the world.

20 GOD

Yeap, alsof je naar de conducteur hebt lopen wuiven. Misschien heb je dat wel gedaan, want voor jou geen rensessie, maar een chillsessie, waardoor je lekker op je eigen gemak het openbaar vervoer kunt instappen zonder geplet te worden. Wie herkent dit?!

Wat is voor jou een goddelijk moment?

Bron foto’s: Justlittlethings.net

34 Comments

 • martinaa89

  09/04/2013

  De meeste dingen zijn zo herkenbaar!! Leuk om te lezen :)

  Reply
 • Tessa

  09/04/2013

  Leuk om te lezen, ik ben maar klaar gaan zitten met mijn ontbijt ;)
  x

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/04/2013

  Erg leuk om te lezen ! Het zit ‘m echt in de kleine dingen hé :)

  Reply
 • Sofie

  09/04/2013

  Wat een leuk artikel! Sommige dingen zijn heel herkenbaar, echt om blij van te worden :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  09/04/2013

  Wat leuk om te lezen. Er zitten er een paar in die heel herkenbaar zijn zoals de treindeuren die recht voor je neus stoppen, ja dat maakt een zware schooldag altijd wel goed :)

  Reply
 • sabienwedman

  09/04/2013

  SUSHI. Heerlijk. Haha! Leuk om te lezen, erg herkenbaar! xoxo

  Reply
 • talsbeauty

  09/04/2013

  Wat een heerlijk artikel!

  Reply
 • Ayla

  09/04/2013

  Fijn artikel! Oude foto’s bekijken is inderdaad super leuk :) En zo hard lachen dat je buikpijn krijgt is niet alleen leuk, maar ook goed voor je hihi. Dat moeten we vaker doen!

  Reply
 • loislorinde.nl

  09/04/2013

  Wat een ontzettend leuk artikel! Ik herken het eigenlijk allemaal wel!

  Reply
 • beamingbeauty

  09/04/2013

  Leuk! Er zitten veel herkenbare dingen tussen haha

  Reply
 • Suzanne

  09/04/2013

  Dat zijn inderdaad hele mooie momentjes :) !

  Reply
 • Make Up For Women

  09/04/2013

  Tijd voor mezelf hebben, dat vind ik werkelijk hemels:D

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • charlotte

  09/04/2013

  Hahaha er zitten echt hele leuke en herkenbare dingen tussen!

  Reply
 • Kimberly

  09/04/2013

  Allemaal is het zo heerlijk!!! Vooral die nieuwe proefjes van parfum, HMM!

  Reply
 • pretty beauty land

  09/04/2013

  haha heerlijk! zo herkenbaar!

  Reply
 • Jasmine

  09/04/2013

  Vandaag zat al vol goddelijke momentjes! Vanochtend tegen elke wandelaar goeiemorgen gezegd en heerlijk door het weiland gefietst, jeweetwel als die net wat vochtig is door de licht regen. Meerder mogen er zeker komen.

  Reply
 • cellamaassen

  09/04/2013

  herkenbaar, vooral het instappen bij metro / treindeuren.. dan is mn dag echt weer goed:)

  Reply
 • ChantalAngel

  09/04/2013

  Lekkere positeve dingen. Als je examen stress hebt en dit leest zet het je weer even met beide benen op de grond.

  Reply
 • beautyshades

  09/04/2013

  Haha leuke post!
  Vandaag heb ik nog een weddenshap gewonnen.
  Een weddenschap met een jongen op school, wie het hoogste cijfer voor engels zou halen. Dik gewonnen met een 8,2 voor Engels!
  Mijn prijs; een blikje energy en een firkandelbroodje hahah

  Reply
 • Josephine

  09/04/2013

  Ik kan wel een hele lange comment plaatsen met dat ik bij elke plaatje zeg dat ik dat ook op mij toe kan passen, maar ik kan dat ook net zo goed in een keer zeggen: HERKENBAAR!

  Reply
 • Wendy

  09/04/2013

  Veel dingen zijn echt heel erg herkenbaar! Soms is het ook wel goed om de positieve dingen op te schrijven dan pas herken je meestal zo’n geluksmomentje! Leuk artikel meid.

  Liefs

  Reply
 • Irma

  09/04/2013

  Woo, echt allemaal! Ik vind het ook heel leuk om een complimentje te krijgen van mensen die ik niet heel goed ken.
  Of onbekenden die zomaar een praatje met je maken, ook al zo leuk (:

  Reply
 • Judith

  09/04/2013

  Erg herkenbaar allemaal!
  Leuk om te lezen ook :)

  Reply
 • rosita

  09/04/2013

  De meeste dingen zijn herkenbaar. Hoe jij dingen omschrijft geweldig gewoon :)

  Reply
 • Amanda

  09/04/2013

  Haha klopt die mails van jou zijn altijd lang! Ik ben altijd een beetje vergeetachtig met terugmailen. In mijn hoofd heb ik al een hele mail terug gestuurd, en dan besef ik dat ik dat nog moet doen.. zelfde geld voor smsjes haha

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/04/2013

  Jaaaaa, herkenbaar :-) Op frisgewassen lakens slapen vind ik ook heerlijk.

  Reply
 • Marie Beauty

  09/04/2013

  Leuk artikel!
  Heel erg herkenbaar allemaal! :)

  Reply
 • Jana

  09/04/2013

  Leuk! En herkenbaar :D x

  Reply
 • Liz

  09/04/2013

  Oooohh, die gladgeschoren benen tegen de lakens herken ik <3_<3… Lovely.

  Reply
 • Sophia

  09/04/2013

  Super herkenbaar! Heerlijk feel-good artikel :):)

  Reply
 • Estrella

  09/04/2013

  Leuk artikel en ja dat zijn mooie momentjes!

  Reply
 • makemydayalovely

  10/04/2013

  De Memories <3 Zeker feel-good!

  Reply
 • ValleyDoll

  10/04/2013

  So true allemaal ! Echt leuk zo’n post :) !

  Reply
 • Evelien

  11/04/2013

  Jaaaaaa, vooral #33 en #135! <3 En 856 heb ik altijd met serie's, als m'n vriend en ik dan later de aflevering samen gaan kijken, zie ik altijd weer andere dingen en snap ik grapjes opeens wel hahah :P

  Reply

Geef een reactie