Make-uppen, ontspanning en online games!

De toetsweek komt er weer aan! In ieder geval bij mij wel. De grote hoeveelheden bladzijdes vliegen om mijn oren, stapelen zich op tot aan het plafond en aan de opdrachten die ik nog moet afronden lijkt geen einde te komen. Het is elke keer weer een heleboel werk dat heel wat stress oplevert. Ontspanning?! Waar ben je?! Waarom is het zo moeilijk om dan iets te vinden om je mind van iets af te houden? Gelukkig hebben we daar Speeleiland.nl voor!

1

Call me crazy, maar ook ik speel wel eens de spelletjes waar je de wenkbrauwen van iemand moet harsen of de benen moet epileren. Haar knippen en vervolgens verven en stylen? Ik kan dat echt urenlang doen op deze spelletjes website! Of nagels lakken in allerlei kleuren en dan een soort van Konad uitvoeren op de ultralange nepnagels van mijn “klant”. Oh, of een eigen salon.. dat is echt een droom.

Oké, niet iedereen wilt een salon beginnen of iemand zijn beenhaar plukken, maar je kunt ook denkspelletjes doen op deze website. Hiermee ben je toch aan het ontspannen, maar kun je ook je denkveld vergroten en misschien wel je IQ opkrikken! Twee vliegen in één klas dus.

3

Niet iedereen wilt de nieuwe Einstein worden of misschien wel een kapsalon openen. Maar misschien vind je het wel leuk om een styliste te worden! Daar zijn de aankleed spelletjes zeer geschikt voor. Op speeleiland.nl hebben ze heel veel verschillende aankleed spelletjes  waarbij het lijkt alsof je een bekende styliste bent. Aankleed spelletjes, here I come! Heerlijk om even te ontspannen en eens een keer niet kleding voor mijzelf uit te zoeken, maar voor een ander. Speeleiland.nl maakt het voor iedereen mogelijk, leef je uit en wordt de nieuwe styliste!

Ken jij Speeleiland.nl al? En bezoek jij de website weleens?

Bron foto’s: Speeleiland.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Speeleiland.nl.


27 Comments

 • pixelsbyemilia

  11/04/2013

  Ahhh dit soort spelletjes heb ik zó vaak gespeeld, wat een jeugdsentiment haha. Ik ga meteen weer even wat herinneringen opdoen op die site (oftewel: uren lang poppetjes aankleden en kappertje spelen haha).

  Reply
 • sarahdiiamonds

  11/04/2013

  Haha vroeger speelde ik hier ook wel eens op, lang geleden. Nu heb ik op mijn IPhone een hoop van die ‘girly’ spelletjes staan zoals Hello Kitty Beauty Salon, of een spelletje waar je hamburgers moet maken. Zo onozel maar toch wel eens leuk om te doen haha!

  Reply
 • femketje

  11/04/2013

  omg super cute allemaal XD ik speelde vroeger ook wel eens van die opmaak en aankleed spelletjes ;D

  Reply
 • martinaa89

  11/04/2013

  haha grappig!
  ik mag van mezelf niet nog meer nutteloos tijd verspillen op het internet ;) hahaha ik heb zoveel dingen die ik zeg maar moet doen voor mijn vervolgopleiding, werk en alle andere verplichtingen dat ik me alleen mag vermaken op bloglovin en youtube….en facebook!… en daar ben ik al suuuuper veel tijd aan kwijt,,.. meer mensen met dit probleem? haha

  Reply
 • makemydayalovely

  11/04/2013

  Oooh echt van vroeger! Tegenwoordig eigenlijk niet echt tijd mee voor..

  Reply
 • proudbeautywd

  11/04/2013

  haha wat leuk ! Eerder deed ik inderdaad ook veel van die spelletjes!

  Reply
 • Joliefie

  11/04/2013

  Haha ik ben echt verslaafd aan van die kinderlijke games, echt erg als 22jarige :d! Maar je moet je ontspannen op de manier die jezelf wilt, toch? :D

  Trouwens, je site is er echt op een korte tijd op vooruit gegaan. Leuk om te zien en te merken. Ook je filmpjes vind ik echt top! Ik blijf je trouw volgen ;)

  Liefs,
  Joliefie

  Reply
 • Nena

  11/04/2013

  HAHA ik speel ook altijd van dit soort idiote spelletjes :) dat eerste met dat chineesje is echt leuk hè, soms geef ik haar superlelijk haar hihi :)

  Reply
 • Angelique

  11/04/2013

  Zelf ben ik verslaafd aan spelletjes like diner dash en dergelijke of inderdaad een eigen salon kan ik ook dagen mee bezig zijn haha

  Reply
 • Make Up For Womenm

  11/04/2013

  Ik ben niet echt een spelletjesfreak maar dit lijkt we wel leuk:p

  Reply
 • Kimberly

  11/04/2013

  haahha dat eerste spel deed ik eerst ook altijd! Ik vind het altijd wel grappig om te doen als ik me verveel!

  Reply
 • Nina

  11/04/2013

  Leuk artikel! Tegenwoordig speel ik niet veel spelletjes. Dat eerste spel deed ik ook altijd, haha!

  Reply
 • charlotte

  11/04/2013

  Haha heel erg leuk en ook wel een beetje jeugdsentiment!

  Reply
 • Jasmine

  11/04/2013

  Oh vroeger was ik er niet weg te slaan, vooral serveerspelletjes en outfits samenstellen vond ik geweldig!

  Reply
 • Jana

  11/04/2013

  Vroeger speelde ik er vaak op! :) x

  Reply
 • edithmeijer

  11/04/2013

  Ik speel eigenlijk nooit meer spelletjes. Succes met leren!

  Reply
 • Yasmin

  11/04/2013

  Hahaha lol nee ik kende het nog niet maar ik ga wel eens een kijkje nemen :-D

  Reply
 • Lidewij

  11/04/2013

  Haha, ik heb dit soort dingetjes vroeger veel gedaan maar nu mag ik het niet meer van mezelf ;) app-spelletjes doe ik soms nog wel eens maar het állerliefst lees ik gewoon lekker veel blogs ter ontspanning, heerlijk :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  11/04/2013

  Nog nooit van gehoord. Niet zo mijn ding ook denk ik. Ben niet zo voor van die online spelletjes.

  Reply
 • Leonie K

  11/04/2013

  Zo stiekem eens een kookspelletje van zulke site’s doen is ook best wel leuk! :P

  Reply
 • cellamaassen

  12/04/2013

  haha, leuk geschreven! heel veel succes met je toetsweek!
  ik speel altijd sallys salon.. beetje hetzelfde als die wat jij doet denk ik, kapsels maken, nagels en spraytan:P

  Reply
 • beautyshades

  12/04/2013

  Haha jaa, dat deed ik vroeger altijd. Nostalgie!
  Heel soms speel ik het nog even (a)

  Reply
 • robin

  12/04/2013

  jaaaa vroeger vermaakte ik me er uren haha!!

  Reply
 • Deb

  12/04/2013

  Haha geweldig. Geen idee dat dit bestond. Ik speel het zelf niet en ik denk ook niet dat ik er ooit de tijd voor zal vinden ;-)

  Reply
 • rosita

  12/04/2013

  Ik ken deze website wel was verslaafd aan het spelen van farm frenzy

  Reply
 • Evelien

  12/04/2013

  Die aankleedspelletjes vind ik het leukste om te doen! Dat deed ik vroeger al, Dollzmaker heette dat. Ge-wel-dig. Ik mis het! Even kijken of zij een look-a-like ervan hebben :D

  Reply
 • Judith

  13/04/2013

  Haha het spelletje van de bovenste foto herken ik nog!
  Ik speel vroeger ook superveel aankleed- en kookspelletjes op dat soort sites, dus wat grappig om daar weer een keer aan herinnert te worden :)

  Reply

Geef een reactie