Zomerse tradities a la Cynth!

Voel jij dat ook? Niet? Ben je al buiten geweest? Ruik je het? Nee, het is niet de regen waar ik het over heb, maar wel de stralende zon die op dit moment schijnt! Je kunt het al aan de temperaturen merken dat het eraan zit te komen. Ondanks dat er hier en daar wat druppels naar beneden komen, gaat de temperatuur niet naar het vriespunt. Tijd om de zomerpictures onder de loep te nemen. Wat is jouw traditie voor in de zomer?

1 SUMMER

Zodra de zonnestralen in Nederland doorbreken, gaan bij mij de slijmvliezen werken. Het snot komt met golven naar beneden, maar hey! Ik heb goed nieuws voor de zomerliefhebbers, want het is eindelijk zo ver! De tissues zijn bijna niet meer aan te slepen en binnenkort staat de remix van het neus ophalen en snuiten online!

2 SUMMER

Naast mijn hooikoorts was vorig jaar het hardlopen mijn ding. Dat wil ik weer gaan oppakken zodra het warmer wordt, anders vriezen mah legs eraf. Ga ik rennen, zit ik vastgevroren aan de grond. Bob. Languit. Daarnaast is het te koud. Zeg ik gewoon. Ik heb geen zin in kou en dan sporten. Nothxbye.

3 SUMMER

Smoothies, cocktails en ijsblokjes! Versgeperste sinaasappelsap met bevroren fruit, goddelijke combo voor in de zomer. Cocktails, sex on the beach is mijn favoriet. De fruitige smaak met een kleine alcohol touch of alcoholvrij, het is en blijft een lekker drankje. Je drinken afdunnen met wat ijsblokjes is ook niet verkeerd, ook leuk om hier fruit in te verbergen.

4 SUMMER

Zonnen, zonnen en nog eens zonnen! Heerlijk aan het water of op het water met een rubberbootje. Dit is trouwens een waanzinnige combinatie, want je moet natuurlijk roeien aka bodybuilder worden als je dikke stroming hebt – LIKE ALWAYS! – en een mooi kleurtje krijgen. Pas op, wel goed insmeren!

5 SUMMER

Fruit is ook smakelijker in de zomer, dan in de winter. Ik weet niet of het aan de seizoenen ligt qua fruitsoort, maar het hoort bij de zonnige dagen. Huppelend met een appel door de tuin. Denk aan je eigen veiligheid, stik niet in een stuk en let op een wespenattack. Those bastards are watching you!

6 SUMMER

TROMGEROFFEL! Tuuu duuu dum.. dum dum.. Graffiti. Projecten. Schilderen. Veel do-it-yourself projecten. Op één of andere manier ben ik in de zomer creatiever dan in de winter, misschien omdat je nauwelijks wat kunt zien in een donkere kamer en ik bijna negen van de tien keer buiten bezig ben met mijn kunsten.

Daarnaast is het altijd prettig om je highlighters te laten weerkaatsen in de zonnestralen, is het weer fijn om een zonnebril op je neus te hebben en de korte shorts die je hebt afgeknipt. Zonnebrand op en gaan met die banaan! Op je fietsie naar school, wat kan dat toch soms goed voelen.. zelfs als je naar school moet. Ja, ik ben ook confused na mijn uitspraak.

Wat is jouw zomerse traditie?


32 Comments

 • ChantalAngel

  15/04/2013

  Elke avond met buren op het balkon hangen, dat is onze traditie haha. En giga bang zijn voor wespen :p En ja moet eigenlijk wel meer bewegen.

  Reply
 • themakeuphotspot

  15/04/2013

  Bootjevaren op de friese meren is mijn traditie :D

  Reply
 • Jorinde

  15/04/2013

  BBq in de tuin :D

  Reply
 • pixelsbyemilia

  15/04/2013

  Hahaha, wat schrijf je toch hilarisch. Ik kan ook echt niet wachten tot we weer uuuuren kunnen bakken in de warme zon met een ijskoude smoothie erbij. Wel heel vervelend dat je zo’n last van hooikoorts heb, maar gelukkig zitten er verder vooral voordelen aan de zomer! :)

  Reply
 • charlotte

  15/04/2013

  Oeeh heerlijk! Hier word ik spontaan blij van! Mijn zomerse traditie is lekker veel BBQ’en (gisteren al begonnen) en gewoon sowieso lekker fruit en andere dingetjes eten!

  Reply
 • Tedje

  15/04/2013

  Die foto’s!!!

  Reply
 • martinaa89

  15/04/2013

  woaaah die eerste foto’s !!

  Reply
 • beautiesatwork

  15/04/2013

  picknicken :D wel jammer van de bijen, wespen, hommels…

  Reply
 • fashionyourlove

  15/04/2013

  Meh nu kan ik echt niet meer wachten

  Reply
 • beamingbeauty

  15/04/2013

  Heerlijk artikel! Lekker bbqen, cocktails, naar het strand, jurkjes, i love it!

  Reply
 • naelisa

  15/04/2013

  Klinkt als een leuke zomer, haha! Ik ben benieuwd naar je graffiti en tekeningen, zou er graag eens wat van zien!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  15/04/2013

  Heerlijk artikel, ookal is het nu hier aan het regenen ik voel de echte lente/zomer komen baby! Zowiezo ben ik ook benieuwd naar je graffiti projecten! Share it with us darling! :D <3

  Reply
 • makemydayalovely

  15/04/2013

  Heerlijke wijntjes drinken op mijn balkon, BBQ en tapaaaaas & zomerse salades! ZIN IN!

  Reply
 • uniquelifepassion

  15/04/2013

  Heerlijk artikel, wordt er helemaal vrolijk van!
  Zomer is gewoon zo, zo ontzettend heerlijk!
  Lekker cocktails en inderdaad fruit, mhhh!

  Reply
 • shelingkamkes

  15/04/2013

  yay for smoothies! ^^

  Reply
 • beautyjuf

  15/04/2013

  Smoothies, jammie..! :-) Ik wil graag mijn melkwitte huid ‘inruilen’ voor een mooi, bruin kleurtje en avonden op het balkon hangen met een rosé in mijn handen en genieten van de ondergaande zon.

  Reply
 • edithmeijer

  15/04/2013

  OHMY die foto´s! Zomerjurkjes, bbq, wijntjes en strand, ik kan niet wachten!

  Reply
 • pretty beauty land

  15/04/2013

  nu wil ik vakantie… thanks :P hahaha! Ik wil iedere dag in de tuin liggen met een wijntje :)

  Reply
 • Josephine

  15/04/2013

  Wat tof om te horen! Ik heb met jou hetzelfde: zonnen zonnen zonnen, lekkere drankjes en helaas ook hooikoorts. Een traditie bij mij is ook lekker veel shoppen haha!

  Reply
 • Beautydiamonds

  15/04/2013

  Nice! Ik wil dat er weer lekkere aardbeien komen! En rode watermeloen!!

  Reply
 • Jasmine

  15/04/2013

  Ben erg benieuwd naar al je uitlevingen met de graffiti, weer koninklijke hoogstandjes! I’m with you, voor school moeten we nog de 4 kilometer looptest doen dus wat oefenen en sporten kan geen kwaad. Hopelijk krijg je deze zomer minder last van hooikoorts!

  Reply
 • Liesbeth

  15/04/2013

  Ik hou écht van je schrijfstijl, haha! Wat bij mij echt een traditie is, is zonnen, zonnen en nog méér zonnen en ’s avonds een buitenzitten met een kop fruit! Super toffe foto’s trouwens :)

  Reply
 • beautyshades

  15/04/2013

  Hardlopen, vorig jaar gedaan toen het warmer werd.
  Nu wil ik het ook weer oppakken!
  Leuk artikel ^___^

  Reply
 • Joliefie

  15/04/2013

  Zo een artikeltje vind ik ook eens leuk! Het is eens iets anders :d Mm lente, ik wil ZONZONZONZON :D

  Liefs

  Reply
 • Evelien

  15/04/2013

  Aaaaah, door dit artikel heb ik nu onwijze trek in smoothies :’) Ik vind ze zo lekker! En zomerfruit! Ik kan niet wachten op een broodje geprakte aardbeien met suiker naar binnen te werken <3 Oh, en wat dacht je van lang op het terras zitten? Dus met blote armen, om 23:00 nog buiten kunnen zitten.. heerlijk :D

  Reply
 • Anne Solveig

  15/04/2013

  Fijne kiekjes!

  Reply
 • peggy timmermans

  16/04/2013

  Ik kijk er enorm naar uit, kan niet wachten om weer met blote benen rond te lopen, de zon te voelen en vooral heel vrolijk te worden!

  Reply
 • cellamaassen

  16/04/2013

  lekker op mn flipflops met gekleurde teennagels op een terassje zitten met mijn vriendinnen of mijn zusje:)

  Reply
 • Jill

  16/04/2013

  Snotteren hoort er voor mij ook bij.. het is niet te houden op het moment. Mijn zomerse traditie is lekker met een boekje in de tuin genieten van het zonnetje.. maar wel in de schaduw ;)

  Reply
 • Irma

  16/04/2013

  Hmm, ja dit is zo herkenbaar! Ik word echt heel erg gelukkig als de zon schijnt, maakt niet uit wat ik doe. Lekker naar het strand of een terrasje pakken (:

  Reply
 • Petit Trois

  16/04/2013

  Ik word echt blij van al die plaatjes! Leuk gedaan zo.

  Reply
 • Gerrianne

  17/04/2013

  Ohhh, ik krijg zo’ damn zin om met graffiti bezig te gaan. Ik moet het echt deze zomer eens gaan doen… really. En die heerlijke temperaturen nu al hé, heerlijk! Ik wordt meteen vrolijk van de afbeelden en die smoothies …. goddelijk!

  Reply

Geef een reactie