Maak kans op een Yves Rocher Beauty Party!

Lavenloos lig je op de bank met de komkommers op je ogen, half opgegeten, want die ben je namelijk ook aan het dippen in een goddelijke saus. Giebelend als Johnny Depp in beeld komt en bulderen om de roddels die er worden verspreid. Een beautyavondje kan altijd! Maar stel je eens voor, je wilt het groter aanpakken? Doe dan mee aan de Beauty Party van Yves Rocher!

1

Hoe ga je te werk? En wat kun je nou precies winnen? In april zijn er bij Yves Rocher maar liefst 3 Beauty Party’s te winnen. Wat kun je hiervan verwachten? Je nodigt je beste vriendinnen uit, waarmee je zeker weet dat het een gezellige boel wordt en bereidt de avond voor met lekkere hapjes en drankjes. Van te voren kies jij een datum uit met overleg van het Yves Rocher team en zij zullen dan bij jou op de stoep staan! Bij de avond – die van 19:00 tot 21:00 duurt – de nieuwste beautytips, de laatste make-uptrends voor de zomer en nog een persoonlijk schoonheidsadvies! Laten we niet de goedgevulde goodiebag op het einde vergeten.

2

Wat moet je doen om kans te maken op één van de Beauty Party’s? Like de Facebookpagina van Yves Rocher Nederland. Schrijf je vervolgens in voor de game Beauty Party en stel daar je eigen team samen die bestaat uit 3 tot 5 Facebookvriendinnen, waarmee je de party zou willen houden. En dan gaat de wedstrijd van start, zorg ervoor dat jij van andere Facebookvrienden zoveel mogelijk stemmen krijgt. De 2 teams die de meeste stemmen hebben gekregen winnen een Beauty Party, maar daarnaast kan er ook nog iemand winnen die op de meest originele manier stemmen heeft gekregen! Denk hierbij aan het maken van creatieve YouTube filmpje!

En dan is het wachten geblazen, word jij uitgekozen? En zit jij binnenkort op de bank met een hapje en een drankje om de allernieuwste make-uptips te ontvangen? Zodat jij die avond er stunning uitziet om vervolgens de mannen of vrouwen te verleiden! Begin dan nu en stel je eigen team samen. Good luck! Misschien ook nog leuk om te weten, Yves Rocher heeft op dit moment waanzinnige sales! Neem hier een kijkje.

Heb jij je al opgegeven voor een fantastische Yves Rocher Beauty Party?

In samenwerking geschreven.


11 Comments

 • Sarah

  16/04/2013

  Wat leuk! Maar ik neem aan dat dit alleen voor Nederlandse damens is? :-)

  Reply
 • charlotte

  16/04/2013

  Wat leuk dat ze zoiets doen!

  Reply
 • beautyshades

  16/04/2013

  Ik heb me al aangemeld, helaas krijgen we niet zoveel stemmen binnen..

  Reply
 • Larissa

  16/04/2013

  Leuk!
  xo

  Reply
 • Tessa

  16/04/2013

  Ik vond het leuk! maar mijn beste vriendin heeft geen facebook!
  xx

  Reply
 • Irma

  16/04/2013

  Oeh, I love Yves Rocher!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/04/2013

  Superleuk, succes iedereen!

  Reply
 • pretty beauty land

  16/04/2013

  leuk idee van yves rocher!

  Reply
 • cellamaassen

  17/04/2013

  lijkt me leuk om eens te doen met een hele groep meiden!

  Reply
 • Evelien

  17/04/2013

  Wat leuk, ik ga eens kijken :D

  Reply
 • Just a Girl ...

  17/04/2013

  Yeehh !! Ik heb me aangemeld !! Nu met spanning afwachten !!

  Reply

Geef een reactie