FOTD: Blurple.

Bloody hell, ondanks dat de zon niet aanwezig was, moest ik de heldere blauwe lucht teruglaten komen in mijn look. Waarom? Misschien kon ik hiermee het goddelijke warme ding te voren lokken. Nee heb je en en ja kan je krijgen! BAM. En zo is dat, want de zon scheen de laatste dagen goed in hartje Nederland! Inmiddels zie ik mensen vellen pellen, maar beginnen bij mij de zomerse oogschaduws te kriebelen.. Of zou het de hooikoorts zijn?

1 BLAW

Hurraay voor Karel die weer aanwezig was op mijn kin – inmiddels is de inwoner weer vertrokken – maar de blauwe ogen zijn de bliksemafleiders. Thank god, anders doet het je de hele tijd denken aan je wintersportvakantie. Skien van een pukkel .. ehm berg! Blauwe oogschaduw met een paarse touch. Living on the edge baby, living on the edge.

2 BLAW

3 BLAW

4 BLAW

Wil je de look namaken? Pak dan pen en papier erbij, want I’m on a rollll! Too Faced Shadow Insurance all over the place, Jumbo Pencil Milk van NYX op het ooglid, blenden tot de crease en de blenddtrick. Even snel de twee blauwe oogschaduws mengen die afkomstig zijn uit de Caribbean Collection Curacao van Sleek op het ooglid aanbrengen +  uit de 120 Palette de ijzige blauw aan de linkerkant uit de tweede rij blenden in de arcadeboog.

5 BLAUW

6 BLAW

INGLOT AMC Shine Eyeshadow 24 in de ooghoeken en de blauwe tinten vielen in de herhaling onder het oog. En dan nog even de budgettopper van de Bart Smit erbij, namelijk de Technic Electric palette. Neonpaars in de outer v en natuurlijk langs de onderste wimperrand. Black Jack with Jack Black als eyeliner – die niet zo lekker pakte, haat! – thighlining met het Pupa Multiplay Pencil Deep Black en nog een wit oogpotlood van de Etos op de waterlijn. Wimpers krullen,  Studio Lash Incrediball Mascara van Miss Sporty. DONE.

7 BLAW

Soms heb ik van die mijn-lippen-bevatten-enorm-veel-pigment-dagen en vandaag was zo’n dag! Tijd om ze iets op te poetsen met een blauwe lipgloss 686 van MNY. Highlightertje hier en een bronzertje daar, klaar voor vandaag!

Is blauw jouw kleur? Of ga jij liever voor paars? Of allebei?


49 Comments

 • femketje

  17/04/2013

  oeh weer zo gorgeous gemaakt :D love it!

  Reply
 • naelisa

  17/04/2013

  Very very nice! Ik ben zo jaloers op hoe goed jij kan blenden..

  Reply
 • cellamaassen

  17/04/2013

  dat sleek palette hebiknog nooit gezien, ik wil m ooook!
  hele mooie combi met de kleur van je ogen :)

  Reply
 • Just a Girl ...

  17/04/2013

  You are such a pretty LAAADDDDIEEEEE !!!
  Love je look !! Echt helemaal geweldig !!

  Reply
 • Deb

  17/04/2013

  Geweldige look, can’t get enough of the blue eyes!!

  Reply
 • Laura

  17/04/2013

  Oehh awesome! En jou ogen… manmanman, ik blijf ze echt prachtig vinden <3

  Reply
 • makemydayalovely

  17/04/2013

  In looooove met de turquoise kleur die je aan de binnenkant van je oog hebt! Prachtig :)

  Reply
 • Amanda

  17/04/2013

  Wat ben je toch een beauty <3

  Reply
 • Sofie

  17/04/2013

  Heel mooi blauw! Love it :)

  Reply
 • martinaa89

  17/04/2013

  Wauw heftig maar wel erg mooi! Ik draag eigenlijk nooit dit soort kleuren !

  Reply
 • theBlondBeauty

  17/04/2013

  heel mooi!

  Reply
 • charlotte

  17/04/2013

  Hele mooie look! Ik ga dit ook eens een keer proberen na te maken!

  Reply
 • Ayla

  17/04/2013

  Als je niks had gezegd, had ik Karel niet eens gezien ;) Hele mooie look!

  Reply
 • Evelien

  17/04/2013

  Wowowow, wat mooi! Heel geslaagd met dat paars erbij.

  Reply
 • Josephine

  17/04/2013

  BLurple, hahaha hoe kom je er toch bij? Ik vind het zo leuk klinken, blurple blurple blurple. Mooie look, ik had paars nog niet gezien, maar nu zie ik het wel in de look :D

  Reply
 • beamingbeauty

  17/04/2013

  Wow wat een look weer zeg! Mooi!

  Reply
 • edithmeijer

  17/04/2013

  Wauw prachtige look weer!!

  Reply
 • Anne Solveig

  17/04/2013

  Wauw, echt geweldig!

  Reply
 • themakeuphotspot

  17/04/2013

  Paars for sure! maar dat komt omdat het mooier staat bij mijn groene ogen dan blauw, bij jou vind ik blauw wel heel leuk!

  Reply
 • beautyjuf

  17/04/2013

  Wat een mooie felblauwe kleuren! Staat erg mooi bij je ogen.

  Reply
 • talsbeauty

  17/04/2013

  Prachtige look!

  Reply
 • beautyshades

  17/04/2013

  Weer een mooie look!
  Jij maakt echt prachtige looks ^__^

  Reply
 • Suzanne

  17/04/2013

  Prachtig, hoe doe je het toch, je moet het me toch echt eens leren ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  17/04/2013

  Ik val in herhaling eh, maar wat een geweldige look alweer. No one does drama like you, girl! :-)

  Reply
 • ChantalAngel

  17/04/2013

  Wauw wat kan jij dat soort dingen toch goed hebben heel gaaf! Tijd om de NYX Milk pencil aan te schaffen.

  Reply
 • Jorinde

  17/04/2013

  Paars is meer mijn kleur. Wat heb je dit weer prachtig gedaan lady. als ik dit bij mezelf doe, zou het er eerder uitzien alsof ik een vuist tegen mijn ogen heb gekregen :D

  Reply
 • Kimberly

  17/04/2013

  Je blijft me verrassen! I luvvv it!

  Reply
 • Eline

  17/04/2013

  wauw, dit staat je fantastisch! En je haar is ook zo mooi!

  Reply
 • Liesbeth

  17/04/2013

  Prachtige look!

  Reply
 • Jewelyz

  17/04/2013

  Oh wow, wat een fantastische look, wat een mooie kleuren; top! :-)

  Reply
 • Irma

  17/04/2013

  Zo zo dat is wel in mah face, ghehe (:
  Nee, ziet er weer tof uit, Cynth!

  Reply
 • Bo

  17/04/2013

  Wauuuuwie! Echt prachtig weer, ik vind je haar hier trouwens erg mooi gedaan!

  Reply
 • Jasmine

  17/04/2013

  Lache, Karel ik noem ze gewoon puistzilla =] Zeker paars, best friends forever. Prachtige knallook weer, hopelijk is er nu toch wel een zonnetje komen schijnen!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  17/04/2013

  Blauw staat jou echt prachtig ! Doe voor mij maar paars ! :)

  Reply
 • Joliefie

  17/04/2013

  Ik kan het niet genoeg zeggen, maar jouw ooglooks ‘woaw’. Niemand, nee echt niemand doet dit jou na!! Echt super bij de kleur van jouw ogen ook :-) Doe je deze echt ‘op’ om naar school ed te gaan? Zou ik nl nooit durven, alhoewel dat ik hem fantastisch vind! :)

  Liefs,
  joliefie

  Reply
 • Joliefie

  17/04/2013

  Ik kan het niet genoeg zeggen, maar jouw ooglooks ‘woaw’. Niemand, nee echt niemand doet dit jou na!! Echt super bij de kleur van jouw ogen ook :-) Doe je deze echt ‘op’ om naar school ed te gaan? Zou ik nl nooit durven, alhoewel dat ik hem fantastisch vind! :)

  Liefs,
  joliefie

  Reply
 • KNALLEND! Again :p Super leuk!
  Blauw en paars zijn allebei mijn favoriete kleuren :)

  Reply
 • KNALLEND! Again :p Super leuk!
  Blauw en paars zijn allebei mijn favoriete kleuren :)

  Reply
 • Jeanine

  18/04/2013

  WOW lekker opvallende look! Het staat je weer super en die kleur is gewoon geweldig!

  Xxx

  Reply
 • Jeanine

  18/04/2013

  WOW lekker opvallende look! Het staat je weer super en die kleur is gewoon geweldig!

  Xxx

  Reply
 • sarahdiiamonds

  18/04/2013

  Ik blijf het zeggen maar je staat echt geweldig met blauw! Ik gebruik de laatste tijd vaak rode tinten dat accentueert mijn groene ogen goed. Ook paars vind ik wel eens leuk!

  Reply
 • sarahdiiamonds

  18/04/2013

  Ik blijf het zeggen maar je staat echt geweldig met blauw! Ik gebruik de laatste tijd vaak rode tinten dat accentueert mijn groene ogen goed. Ook paars vind ik wel eens leuk!

  Reply
 • Lisa

  19/04/2013

  Wat maak je toch geweldige looks. En blauw staat jou zo goed!

  Reply
 • Lisa

  19/04/2013

  Wat maak je toch geweldige looks. En blauw staat jou zo goed!

  Reply
 • Petit Trois

  20/04/2013

  Heel heftig maar super vet!

  Reply
 • Petit Trois

  20/04/2013

  Heel heftig maar super vet!

  Reply
 • fascinatingnails

  21/04/2013

  Wauw; dit vind ik echt een super leuke ooglook! :p

  Reply
 • fascinatingnails

  21/04/2013

  Wauw; dit vind ik echt een super leuke ooglook! :p

  Reply
 • Sophia

  05/05/2013

  Wauw, wat heb je er weer een mooie look van gemaakt, love it!

  Reply

Geef een reactie