NOTD: Fancy Platinum.

De lente is gepasseerd en de zomerse temperaturen komen eraan! Aankomende woensdag wordt het maar liefst rond de achttien graden en donderdag volgt met een temp. Van twintig. Laat de fleurige kleuren maar verschijnen! Soms komt het hebben make-up + nagellakverslavingen van pas! Waarom? Well, de neonroze nagellak roofde ik tijdens mijn agenda-zoektocht, maar wel gecombineerd met een aparte China Glaze variant.

1 NEON

2 NEON

3 NEON

De Orly Bonder als basecoat, hierdoor blijft Platinum Silver van China Glaze beter zitten. Sowieso chipt hij sneller dan andere nagellakken, maar is hij zeker de moeite waard! Volledige dekking bij twee laagjes, maar drie is netter. Unieke finish, spiegeleffect!

4 NEON

Zomer, warm en veel kleur, vandaar de roze ringvinger. Mede dankzij de Hema met het geweldige nummer wat er is afgesleten – thank god for beautyblogs! – want ik kon het nummer op le site terugvinden, namelijk 802! Geen topcoat, waarom niet? Lazyness + de hoogglanslaag zat al uitstekend.

5 NEON

Een gekleurde nagel breekt ook lekker halverwege, daarnaast versiert het de rest en lijkt het, het contrast te versterken. Perfecto voor drie dagen genieten van mooie verzorgde nagels voordat de hel losbreekt! You know what I mean.

Lak jij ook weleens één nagel in een andere kleur? En wat is jouw favoriete nagellak?

39 thoughts on “NOTD: Fancy Platinum.

 1. Heeee, nieuwe lay-out! Ziet er netjes uit hoor, lekker strak en licht. En wauw, de nagellakkleuren zijn ook mooi, ik hou zelf ook van zo’n pop of color op de ringvinger. Leuke NOTD!

 2. Leuk je nieuwe lay-out, ik moest even twee keer kijken of ik wel op de juiste site beland ben.
  Ik ben niet zo van de ‘shinning’ finish maar wel mooie kleuren.

 3. IK DACHT DAT IK OP DE VERKEERDE BLOG WAS! hahahaha ik dacht huhh ik was echt je oude layout gewend hahah! hij is moooooi! ik heb meestal een accent nagel in glitter kleur, dit vind ik ook wel leuk <3

 4. Coole lay-out! :D
  Ik lak mijn ringvinger ook wel eens anders dan de rest.
  Ik vind het vooral leuk om alleen glitters op die vinger te doen!

 5. Jahoee…! Een nieuw achtergrondje, andere opmaak, … Ziet er strak uit! Tof! Ehh, dan ga ik nu over op de nagellak ;-) Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van zilver, vind ik het wel een hele toffe combi :-)

 6. Dat roze kleurtje van de Hema is zo mooi en zomers! Maak zelf ook vaak gebruik van de techniek ; alle nagels in 1 kleur en mijn ringvinger een andere kleur. Of in combinatie met nagelstickers :D

 7. Mooie kleuren! Die roze nagel springt er ook echt uit! Misschien was het ook leuk geweest om alle nagels 1 kleur te doen en dan glitters op de ringvinger!

 8. Love de accent nagel. Het fleurt echt de boel op, als ik mijn nagels laat doen gebeurt het ook vaak dat mijn ringvinger een ander kleurtje heeft het contrast vind ik altijd leuk! :-)

 9. De roze kleur is mooi! I like it. Ik doe het eigenlijk vooral in de zomer één nagel een ander kleurtje, vindt het er zo leuk uit zien. Oh en wat is je nieuwe lay-out tof geworden, Cynth! Echt geweldig om te zien. En…. typisch jou! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *