MAC Eyeshadow Wedge.

Toen het metaal in zicht was, besefte ik dat de bodem was geraakt. De Too Faced Natural Eye Palette begon op te raken, misschien alleen twee oogschaduws + een highlighter. Maar hij was bijna op! Velvet Revolver voor mijn wenkbrauwen was op! Terend op een flinterdun randje werd het tijd om een nieuwe wenkbrauwpoeder te kiezen. Altijd moeilijk..

1 MAC

2 MAC

Mijn nood was hoog! Ik hoorde dat le sistah producten aan het uitzoeken was in de webshop van De Douglas en laat ik nou net die avond daarvoor op hebben gezocht naar een Velvet Revolver dupe. Eenmaal de naam te hebben doorgegeven, kwam enkele dagen later de oogschaduw binnen.

3 MAC

4 MAC

Mijn MAC collectie is helemaal niet groot – grotendeels is opgeraakt en nooit meer aangevuld vanwege de dierproeven, still shame on you MAC – en ook shame on me voor mij. Ik heb naar goedkopere merken gezocht, naar dure varianten, naar goede dupes, maar elke keer was het net te rood, net niet de kleur, behalve Wedge van MAC. Maar dit was ook meteen een nieuwe uitvoering van de oogschaduw! Althans, je kunt hem eruit wippen en vervolgens in een quad planten.

5 MAC

6 MAC

Een mooie matte finish, iets naar de rode kant toe, maar ligt heel nauw tegen Velvet Revolver aan. Zouden jullie een dupe-artikel willen zien? Dan schraap ik de restjes van de Revolver bodem! De juiste pigmentatie, makkelijk op te bouwen en gelukkig blend hij ook als een zonnetje. Blijft prima zitten met een oogschaduwbasis, kortom een perfecte mokka kleur.

7 MAC

Ik was kinda scared dat het niet zou matchen, maar god blessed me! Mijn wenkbrauwen zijn weer in de juiste kleur op het gezicht te vinden, daarnaast gebruik ik de oogschaduw ook voor in mijn arcadeboog en luchtige looks. Multifunctioneel! Zoals ik al eerder vermeldde is Wedge van MAC verkrijgbaar bij Douglas.nl voor €17. Volgens mij ook in de MAC Store!

Gebruik jij een oogschaduw als wenkbrauwpoeder? Of wenkbrauwpotloden?


39 Comments

 • Tessa

  24/04/2013

  Ziet er goed uit!, Ik vind de oogschaduw erg mooi.
  x

  Reply
 • Sofie

  24/04/2013

  Wat een prachtige tint! Over het algemeen vind ik de pigmentatie van MAC oogschaduws tegenvallen, maar dit ziet er goed uit :)

  Reply
 • Jody

  24/04/2013

  Wauw prachtig kleurtje!

  Reply
 • Charlotte

  24/04/2013

  Mooie oogschaduw! Altijd handig zo’n kleurtje.

  Reply
 • Edith

  24/04/2013

  Mooi kleurtje!

  Reply
 • femketje

  24/04/2013

  Deze wil ik ook ooit nog eens scoren!

  Reply
 • Annelie

  24/04/2013

  Mooie kleur! Ik vind je ooglook en haar zo pretty hihi

  Reply
 • Linda

  24/04/2013

  Wauw mooi! Ik vind velvet revolver ook heel mooi bij mijn wenkbrauwkleur staan, maar ik ben zo bang dat ie dan sneller op gaat. Heb wel een oogschaduw van Catrice op het oog die er op zou lijken (geen idee hoe die heet hoor..)

  Reply
 • Nicool

  24/04/2013

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Beautyjuf

  24/04/2013

  Wat een prachtige kleur :-) Helemaal ‘mijn’ kleur ;-)

  Reply
 • Joyce

  24/04/2013

  Mooie kleur! Ziet er goed uit.

  Reply
 • Michaela

  24/04/2013

  Dit is echt dé perfecte bruine matte crease oogschaduw. Door jouw looks ben ik steeds meer matte oogschaduws gaan gebruiken, al moet ik de techniek nog even te pakken krijgen! Wat vind je van het Urban Decay Naked Basics palette?

  Reply
 • ChantalAngel

  24/04/2013

  Ziet er heel mooi uit. Matched erg goed. Ik gebruik gewoon een Catrice eyebrow setje

  Reply
 • past heel mooi bij je natuurlijke kleur.. heb je goed uitgekozen!

  Reply
 • Charlotte

  24/04/2013

  Ik gebruik Wedge om mee te contouren/shapen, works like a charm.

  Reply
 • Esmay

  24/04/2013

  Hij is moohooi! Echt zo’n oogschaduw die je overal mee kan combineren :)

  Reply
 • ValleyDoll

  24/04/2013

  Ooh wat een zalige kleur ! Die moet ik gauw aan mn stash toevoegen !

  Reply
 • Amanda

  24/04/2013

  Ik ben erg benieuwd in hoeverre hij op Velvet Revolver lijkt. Ik heb zo’n vermoeden dat jij binnen een jaar deze oogschaduw op hebt gemaakt haha. Of heb ik het nu mis? Je hebt dan sowieso dan pan geraakt haha

  Reply
 • Eva

  24/04/2013

  Wauw mooi kleurtje! Ben al een tijd op zoek naar zo’n neutrale kleur, misschien maar eens een kijkje nemen:)

  Reply
 • Jana

  24/04/2013

  Mooi en handig kleurtje :D x

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/04/2013

  Ziet er goed uit. Zo’n subtiele normale kleur, dat zijn we niet van je gewend, Cynthia! :-)

  Reply
 • Liesbeth

  24/04/2013

  Ziet er heel goed uit! :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/04/2013

  Die kleur staat je mooi ! Ik wissel af tussen poeder en potlood.

  Reply
 • Xaviera

  24/04/2013

  Wat een mooie kleur, ziet er heel goed uit! Ik gebruik momenteel alleen een wenkbrauw gel van de Hema :)

  Reply
 • robin

  24/04/2013

  OMG JE HAAR, VETTTTT! had het nog niet gezien :o wauw <3 en je wenkbrauwen zijn moooooi! ik heb deze kleur denk ik ook nodig nu ik mijn haar lichter heb.

  Reply
 • pretty beauty land

  24/04/2013

  super mooi meis! ik zou weleens een tutorial willen zien van deze look!

  Reply
 • Leonie K

  24/04/2013

  Looking good!

  Reply
 • LifeOfBun

  24/04/2013

  Zooo mooi weer!! Alles past altijd perfect in het plaatje bij jou.

  Reply
 • Irma

  24/04/2013

  Ziet er mooi uit! Ik ben zelf altijd meer van de potloodjes, werkt net wat sneller (:
  Zou het misschien een leuk idee zijn om van alle oogschaduws uit het TFNEP een dupe te zoeken en daar een artikel over te maken?
  Misschien heel veel werk, maar het leek me wel interessant (:

  Reply
 • SarahDiiamonds

  24/04/2013

  Looks good girl! Velvet revolver vind ikzelf een fijne kleur voor in de crease. Wedge viel me ook al op. Hij is echt perfect voor je brows. :D

  Reply
 • Lotte

  25/04/2013

  Mooi is ‘ie he! As you know heb ik ‘m zelf ook een tijdje geleden gekocht, ik ben er nog altijd heel blij mee. Fijn zeg, dat het voor jou de perfecte kleur is voor je wenkbrauwen!

  Reply
 • Deb

  25/04/2013

  Ziet er goed uit op je brows! Zelf gebruikte ik MAC charcoal brown (is inmiddels op) e/s voor het inkleuren van mijn brows, maar nu even wat anders omdat ik dat een keer gekregen heb voor een review en het eerst eens wil opmaken. Maar ik zal zeker charcoal brown opnieuw kopen die is toch wat zachter van kleur en past beter bij me dan wat ik nu gebruik. gelukkig zie ik de bodem al van het oogschaduw poedertje.. bijna tijd voor een nieuwe charcoal brown!

  Reply
 • Mme Sophistique

  25/04/2013

  echt een fantastische kleur die je voor zoveel kan gebruiken!

  Reply
 • Mattania

  25/04/2013

  Mooi kleurtje!! Ik hou van bruine oogschaduw

  Reply
 • Je hebt erg mooie wenkbrauwen (:

  Reply
 • Josephine

  27/04/2013

  Die heb ik ook! Mijn favoriet, een dupe voor de matte lichte kleur uit het Storm palette van sleek. Grappig om te zien dat het bij jou een bruine kleur is en bij mij eerder een nude kleur :D En trouwens OMG je nieuwe site, awesome! Ook fijn met het commenten dus nu kun je eindelijk mahhh face zien links haha.

  Reply
  • CynthiaKoning

   01/05/2013

   OH YEA! Show me ya faaaace gurl. :) Dankjewel!

   Reply
 • stacey

  27/04/2013

  ziet er heel mooi uit :)

  Reply
 • Anne-Flore

  16/05/2013

  Wauw, leuke blog! Zoals ze bij Calvin Klein zeiden: The best thing is to look natural, but it takes makeup to look natural :) Ik heb zelf ook een make up blog, maar die is nog lang niet zo uitgebreid als die van jou… Ik blijf je volgen voor wat extra inspiratie!

  Reply

Geef een reactie