Côte d’Or verdubbelt jouw geluk!

Cacao in lichaamsproducten, om van te kwijlen! Mijn speekselklieren maken dan overuren, maar zodra ik een chocoladereep in het echt zie, smelt ik niet. Nope, niets gebeurt er. Geen hersencel die er naar kraait, totdat ik een “speciale” reep zie. Bij sommige chocolademerken bloei je op! Niet alleen vanwege de prachtige reclames, de topkwaliteit, maar gewoon omdat het zo ontzettend goed smaakt. Alles is in evenwicht.

Ja, Côte d’Or is daar één van! Het goddelijke merk doet mij altijd denken aan kerstmis, misschien omdat de reep tijdens de dagen is verschenen, maar de grijze massa – yuk – legt daar de link mee! En olifanten, maar die komen standaard in de reclames voor.

Goed nieuws, want de reep heeft er dubbel wat stukjes bij. NIET?! Jap, Côte d’Or vond dat wij mochten genieten en voegde meerdere stukjes aan één chocoladereep toe. Zij vinden dat je het geluk moet verdubbelen. Als er hier iemand wat begrijpt, is dat Côte d’Or wel. AMEN!

Verdubbelt Côte d’Or ook jouw geluk?

In samenwerking geschreven.


11 Comments

 • Beautydagboek

  28/04/2013

  Ja, chocolade is zo lekker! Hmm..

  Reply
 • Rosie

  28/04/2013

  Nou dat is zeker fijn dat ze meer chocolade in een verpakking doen! Ik ben zelf niet zo heel weg van dit merk omdat ik niet zo hou van al die chocolade ‘variaties’. Doe mij maar gewoon een stukje melk of wit :)!

  Liefs van Rosie

  Reply
 • Irma

  28/04/2013

  Awh, ik werd echt gelukkig van dat filmpje, echt leuk.
  En die chocolade… NOM!

  Reply
 • choco overdosis dus :) vooral die met eierlikeur erin Yummm

  Reply
  • CynthiaKoning

   01/05/2013

   Oh my god, sounds so good!

   Reply
 • Malou

  28/04/2013

  Ik hou van chocola!

  Reply
 • Jasmine

  28/04/2013

  Olifanten en chocolade lopen hand in hand met elkaar, logisch toch =] Cote d’or is wel echt lekker. Een klasgenoot van mij eet er elke dag een mini tabletje van, pure bliss (volgens haar).

  Reply
 • Hafsah

  28/04/2013

  wat een leuk filmpje! ik vind witte chocola alleen lekker haha! xx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/04/2013

  Ik ben echt dooool op chocolade. Ik eet het elke dag… En elke keer voel ik me dan weer even helemaal happy ja :-)

  Reply
 • Michaela

  28/04/2013

  Jaa Cote Dor zou zeker mijn geluk verdubellen! Echt chocolade is het enige waar ik niet zonder kan, ik zou het dag en nacht kunnen eten haha :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   01/05/2013

   Hahaha, damn guuurl!

   Reply

Geef een reactie