Geen held met de zwarte lak? Opties + tips!

Donkere tinten verschijnen niet snel op mijn nagels en al helemaal niet in de zomerse periode. Misschien wel sneller in de lichtere fase, maar absoluut niet in de winter. Sowieso lijken mijn nagels nog korter dan dat ze werkelijk zijn. Zwart is voor mij een no go, altijd al geweest. Misschien omdat ik het niet weet te combineren, hebben meerdere dames en heren hier last van? Tijd voor wat Pinterest ideeën!

1 ZWART

Basecoat, zwarte nagellak, nog een extra laagje en dan komt de drama opzetten. De donkere bende ziet er niet zo vrolijk uit. Korte stompjes en een trieste bedoening, maar zodra ik het bij een ander spot, kijk ik mijn ogen uit. Ik moet er iets mee doen, want een gradient variant vrolijkt de nails al op!

2 ZWART

3 ZWART

Zwarte nagellak in combinatie met een glitterende onderkant. Je kunt na het lakken van de kleurlak je vingertoppen in de glitters dopen, of met behulp van een glitternagellak het erop deppen. Ook is het mogelijk om het met een sponsje het erop te bouncen voor een egaler effect. Tada, dan heb je de glitter gradient nails!

SANYO DIGITAL CAMERA

Andersom is het ook mogelijk! Ditmaal door met het kwastje de glitters bovenaan de nagel te plaatsen en rustig naar beneden te strijken. Pas op dat je niet de grove glitters meeneemt, maar juist de fijne reflecterende deeltjes.

5 ZWART

6 ZWART

7 ZWART

8 ZWART

Nagels in de glanzende lak en dankzij een matte topcoat kun je ze omtoveren tot een vlakkere variant. Meteen is het een ander gezicht, helemaal als je er figuren of vormen in gaat maken. Nagellak + flakies en daaroverheen een matte topcoat, gorgeous.

10 ZWART

12 ZWART

14 ZWART

15 ZWART

Met behulp van tape kun je er een kleurlak eronder aanbrengen, de tape verwijderen en je ziet kleurrijke strepen door de nagellak die zo zwart als de nacht is. Of je verwerkt stukjes tape op de nagels zelf om het contrast te breken.

16 ZWART

17 ZWART

Zwarte nagels met één accent nagel er tussen! Vrolijke kleurtjes, bijvoorbeeld roze of gifgroen, maar glitters zijn ook van harte welkom. Een heerlijke neontint die afsteekt van de rest, mooier kan het niet!

18 ZWART

19 ZWART

20 ZWART

Niet één nagel, maar allemaal en dan niet alleen de tip of juist de bovenkant, maar all over the place. Een waanzinnige glittertopcoat over de zwarte lak, dat maakt de glitters nog levender, waardoor ze beter tot hun recht komen.

21 ZWART

22 ZWART

23 ZWART

Nailart! Zwarte nagellak kun je met gemak verwerken in een watermarble, of juist met studs! Stipjes, dots, polkadotjes, het kan allemaal. Met behulp van satéprikkers, kun je snel kleine stipjes zetten, maar ook de nagellak mixen in het water!

92a8c3a6dacfa0a7521585f96dd00d46

En ben je niet zo handig met de zwarte nagellak, glitters, matte varianten of de nailarts? Gelukkig hebben we dan nog de nagellakstickers. Je plakt ze met gemak op, even passen en meten, hopen dat ze langer dan één uur blijven zitten en je hebt prachtige verzorgde nagels mét een zwarte lak! Eh sticker. In ieder geval a lot of options die wij nog kunnen uitproberen!

Hoe combineer jij een zwarte nagellak?

Bron foto’s: Pinterest.com

33 Comments

 • Belllezza

  29/04/2013

  INSPIRATIE! Prachtige foto’s, heb meteen zin om zwart uit de kast te trekken.

  Reply
 • Sofie

  29/04/2013

  Fijne tips! Ik draag zelf nooit zwart op mijn nagels, maar op de foto’s ziet het er heel leuk uit :D

  Reply
 • Kimberly

  29/04/2013

  Die flakies en matte topcoat vind ik zoooo gaaf!! :D

  Reply
 • Natasja

  29/04/2013

  Hele mooie inspiratie foto’s! Vroeger droeg ik bijna non stop zwarte nagellak. Die fase ben ik (gelukkig) ontgroeit maar eerlijk is eerlijk, ik blijf er een zwak voor houden. Vooral voor mat zwarte nagels! Prachtig!

  Reply
 • Beautytalk

  29/04/2013

  Prachtige foto’s! ik ben gek op zwarte nagellak!!
  Eefje

  Reply
 • Jody

  29/04/2013

  Geweldige foto’s! Ik vind zwart op mijn nagels geweldig, vooral in combinatie met flakies of een leuke topcoat.

  Reply
 • Ingeborg

  29/04/2013

  Prachige foto’s ! En wat een handige tips! Het ziet er echt supermooi uit!!

  Reply
 • Nena

  29/04/2013

  Handige tips! Ik heb zelf eigenlijk geen zwarte nagellak maar ge het wel eens kopen denk ik! xx

  Reply
 • martina

  29/04/2013

  wauw die essie dotted! heeeeeeeeel gaaf!

  Reply
 • ChantalAngel

  29/04/2013

  Ik vind mat zwart met een werkje van glanzende topcoat zo gaaf. Heb ik ook een keer gemaakt maar niemand zag het :P

  Reply
 • Josephine

  29/04/2013

  Omg, matte en met regenboog en flakies en alles is zo mooi!

  Reply
 • femketje

  29/04/2013

  love zwarte nagellak :D

  Reply
 • Laura

  29/04/2013

  Zeker de eerste paar (met glitters) vind ik heel gaaf :)

  Reply
 • Joyce

  29/04/2013

  Echt heel mooi! Ik heb nog geen zwart maar zo te zien moet ik die toch eens gaan aanschaffen!

  Reply
 • Vera

  29/04/2013

  Wat een geweldige ideeën!

  Reply
 • Charlotte

  29/04/2013

  Wat een prachtige nail-arts zitten er tussen zeg! Echt pure kunst!

  Reply
 • Edith

  29/04/2013

  Wauw wat een mooie inspiratie foto’s!

  Reply
 • Beautyshades

  29/04/2013

  Ik ben ook geen zwart fan maar het ziet er allemaal echt heel mooi uit vooral die matte!

  Reply
 • Kaylani

  29/04/2013

  Ohmy daar zitten echt enorm mooie foto’s tussen!

  Reply
 • die zwarte met glitters vind ik echt supervet! lijkt op mijn NYC rock muse lakje <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  29/04/2013

  Ik ben dol op zwart! Gewoon op zich, maar met een extraatje zoals glitter of een patroontje is het natuurlijk ook heel leuk.

  Reply
 • nikita

  29/04/2013

  ik gebruik altijd zwarte lak en dan een leuke topcoat, zo valt de topcoat altijd meer op !

  Reply
 • Tessa

  29/04/2013

  wauw hele mooie inspiratie !
  xx

  Reply
 • Bo

  29/04/2013

  Alles is zo moooooi, en dan kom ik aan met m’n stompjes.. Wel een mooie inspiratie + motivatie om te stoppen met nagelbijten!

  Reply
 • Wat een prachtige foto’s zitten er tussen! Ik krijg hier genoeg inspiratie door :)

  Reply
 • Wij hebben een limited edition DS3 van Citroën als wagen, wat wil zeggen dat ie matzwart is met wit dak en spiegels. Ik heb al vaak m’n nagels mat zwart gedaan, staat erg leuk! (:

  Reply
 • Eline

  29/04/2013

  Mooie inspi vooral die matte zwart gelakte nagels vind ik erg mooi en chique! En ik heb laatst een matte topcoat gekocht dus dat ga ik deze week ook proberen :)

  Reply
 • Nicool

  29/04/2013

  Wat een toffe inspiratie! Ik vind het altijd heel mooi, maar als ik mijn eigen nagels dan zo donker lak vind ik het zo opvallend, kan er maar moeilijk aan wennen ;)

  Reply
 • Liesbeth

  29/04/2013

  Super leuk artikel, wat een prachtige creaties staan ertussen!

  Reply
 • Irma

  30/04/2013

  Ah tof! Ik vind het bij mezelf altijd zo gothic staan, maar met glitters en flakies is het wel cool

  Reply
 • Olga

  30/04/2013

  Krijg nu echt wel zin om enkele van deze te proberen!!

  Reply
 • Deb

  30/04/2013

  geweldige creaties zitten hier tussen! De combinatie tussen mat en glans vind ik ook erg mooi.

  Reply
 • Evelien

  06/05/2013

  Wowowow, er zitten een aantal prachtige bij! :O Vooral zwart matte, damn zo mooi! Die gecheckerde matte/glanzend is ook tofff <3 Of met een vrolijk, fel kleurtje als accent.. yeah I love ittt!

  Reply

Geef een reactie