Hippe iPhones cases + WINACTIE!

Smartphones, ik kan mijn iPhone niet meer uit mijn leven wegdenken! De gadget verschijnt overal, wordt ingezet als camera + videocamera, waardoor ik veel kan vastleggen. Daarnaast is het ideaal voor le blog, vanwege de vele apps, maar ook voor de mail + statistieken. Maar niets is leuker om de boel op te pimpen door middel van een hippe case!

1 MOBIELBEREIKBAAR

Tegenwoordig zijn de telefoons niet meer zo sterk als vroeger. Je kon je Nokia gerust op het dak van je auto laten liggen, ermee ronddraaien, keihard remmen en zelfs de klap die hij vervolgens maakt is een fluitje van een cent. Je apparaat – ja, dat waren koelkasten! – mankeerde niets. Zodra je iPhone valt, breekt er een stuk van je telefoon af, tenzij je een case gebruikt!

2 MOBIELBEREIKBAAR

3 MOBIELBEREIKBAAR

Je hebt net je iPhone nieuw, om hem meteen te sieren met een gekleurde variant is niet wat je wilt. Toentertijd wilde ik dat ook niet, maar een doorzichtige variant is daarom wel handig! Toch bescherming, maar je kunt wel zien wat voor een telefoon het is.

4 MOBIELBEREIKBAAR

5 MOBIELBEREIKBAAR

6 MOBIELBEREIKBAAR

Na mate je hem langer hebt wordt de witte of zwarte achterkant saai. Tijd om op rooftocht te gaan voor je case. Wil je geen hardcover, maar juist eentje die van rubber is? Goed beschermd + er leuk girly uitziet? De schattige bloemenprint roept je naam!

Beide rubberen cases zijn voor de iPhone 4 + 4S, maar heb jij die niet? Wees maar gerust, want klik hier en je zal nog veel meer cases + hoesjes voor je smartphone vinden, zoals de HTC One hoesjes. Van Samsung tot aan LG, maar ook BlackBerry, Motorola en de Nokia zijn er te vinden. Daarnaast hebben zij nog handige HTC One accessoires, zoals beschermfolie, laders, usb sticks enzovoort.

Jij kunt één van de twee cases iPhone 4 + 4S van Mobielbereikbaar.nl winnen! Wat moet je doen voor de winactie?

 • Laat weten in de comments welk hoesje jij wilt winnen en waarom.
 • Like de Facebookpagina van Mobielbereikbaar.nl (hoeft niet, maar is wel leuk!)
 • De winactie duurt één week, dus tot 7 mei 2013 heb je de tijd! De winactie is gesloten.

Heb jij weleens bij MobielBereikbaar.nl besteld? En wat kocht jij toentertijd?


23 Comments

 • martina

  29/04/2013

  leuk! maar ik sla over want ik heb een Iphone5

  Reply
 • ChantalAngel

  29/04/2013

  Leuke actie! voor mijn samsung note 2 heb ik een flipcover. ik ben altijd zo bang dat hij valt haha

  Reply
 • Mayara Esther

  29/04/2013

  Wauw, super leuk! Ik zou heel graag de variant met roze willen winnen omdat mijn hoesjes de laatste tijden heel de tijd uit elkaar vallen of kapot gaan en daardoor heb ik nu geen hoesje die ook echt beschermt.

  Succes iedereen hihi. :)

  Reply
 • Melle

  29/04/2013

  Leuk! Ik word helemaal vrolijk van het hoesje met bloemetjes!

  Reply
 • Tessa

  29/04/2013

  Leuke actie,
  jammer genoeg heb ik geen iphone! En mijn mobiel is ook niet te vinden op de website :(
  x

  Reply
 • Karin

  29/04/2013

  Oeh leuke winactie!!

  Wat een keuze op de website! Ik vond de Valenta Pocket Pouch 01 Croco Black, de Case-Mate Glam Snap-On Cover Gold en de Valenta Click-On Case Matte Pink mooi!!

  Als ik moest kiezen, waar ik heel slecht in ben, haha, zou ik gaan voor de Case-Mate Glam Snap-On Cover Gold!!

  xx

  Reply
  • Karin

   29/04/2013

   Oeps, ik dacht een hoesje van de website! Ik vind die met bloemetjes ontzettend leuk!!

   xx

   Reply
 • Britt

  29/04/2013

  Leuk Ik doe mee :)
  Ik ga voor de bloemetjes hihi

  Liefs,
  Britt

  Reply
 • SarahDiiamonds

  29/04/2013

  Ik heb een IPhone5 dus ik sla deze over, super leuke hoesjes zijn het!

  Reply
 • Edith

  29/04/2013

  Leuke hoesjes, helaas heb ik geen Iphone dus ik doe niet mee.

  Reply
 • Michaela

  29/04/2013

  Baal ik even dat ik een Blackberry heb, zelf bestel ik al mijn hoesjes op eBay! Al is de verzendtijd wel heel lang :(

  Reply
 • Linda Harkink

  29/04/2013

  Hey ik doe mee en ik heb alles gedaan! Ik wil graag de bloemetjescase winnen! Xx

  Reply
 • Liesbeth

  29/04/2013

  Super leuke winactie, ik doe graag mee. Zelf ga ik voor het doorzicht hoesje omdat ik al 10 tallen hoesjes heb met versiering en ik wil er eigenlijk ook wel eentje waar je het uiterlijk van mijn iphone kan doorzien! Ik heb de fb pagina geliked!

  Liefs xx

  Reply
 • Mijn case is net een stukje afgebroken! Die bloemencase zou fantastisch leuk zijn om mogen te winnen! (:

  Ik doe dus mee! Ik heb de facebookpagina geliked en ik hoop op goed nieuws!

  xxx

  Reply
 • Jasmine

  29/04/2013

  Aangezien ik nog een van de weinige mensen ben zonder de smartphone (snik) gun ik het zeker een ander. Zo’n doorzichtig hoesje is wel echt gaaf. Kun je er altijd wel een gekleurd papier tussen steken of je eigen creatie, voor de artiesten.

  Reply
  • CynthiaKoning

   01/05/2013

   Oh guuuurl, ya smart! Dat is inderdaad een perfect idee.

   Reply
 • Eline

  29/04/2013

  Leuke hoes! ik doe niet mee aan de winactie want heb een paar dagen terug al een nieuw hoesje besteld toevallig :P

  Reply
 • Suzanne

  29/04/2013

  Ahh jammer, ik heb ook een iPhone 5 :( !

  Reply
 • Femke

  29/04/2013

  Oeh, leuk! Haha dat verhaal over de Nokia op het dak van de auto klopt wel ja, die dingen zijn wel heel stevig! Ik doe mee en zou graag het hoesje met de bloemetjes willen hebben (ik heb een iPhone 4 trouwens)

  Reply
 • Irma

  30/04/2013

  Nice! Ik heb ook een mobielhoesje, maar voor mijn Androidtoestel (:

  Reply
 • Marjolein

  30/04/2013

  Oeh!! Die met bloemetjes is super leuk! Ik doe mee!
  Liefs x

  Reply
 • Gaia

  04/05/2013

  Ik heb (jammer genoeg) geen Iphone, maar ik zou het doorzichtige hoesje willen winnen voor een vriendin van mij omdat ze zou onhandig kan zijn. ;)

  Reply
 • Nadine

  05/05/2013

  Ik wil graag de doorzichtige case winnen. Voor mij hoeft het allemaal niet zo op te vallen!

  Ik volg mobielbereikbaar via facebook.

  Reply

Geef een reactie