Tanden bleken op een natuurlijke manier bij Clean White!

Een wittere glimlach. Het stond hoog op mijn bucketlist, helemaal na het behalen van het beugelleed. Ergens bleef ik twijfelen, zou ik het wel doen? Pijnlijke tanden en ongewenste chemicaliën? Gelukkig is dat alweer een jaar of drie geleden en is de technologie extreem veranderd. Het is nu mogelijk om je eigen tanden te bleken met natuurlijke stoffen. Ja, je leest het goed. Natuurlijk en pijnloos. Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat?

1 TANDEN

Make-up photoshoppen, daar doe ik niet aan, maar ik gaf eerlijk toe dat mijn tanden een tintje witter werden geverfd door verschillende Photoshop-technieken. Niemand wilt naar een stoplicht kijken, waar de kleuren van rood naar oranje springen. Yuk.

2 TANDE

Op naar Tilburg waar de salon Clean White van Phylicia zich bevond, maar een klein stukje met de benenwagen – was zo te vinden! – om mijn tanden op een natuurlijke manier te bleken. Eenmaal binnen na een warm ontvangst, bevond ik mij in de salon. Salon? Wat? De stoel zat goddelijk, de omgeving was geruststellend en geen tandartsen in witte jassen. I’m so confused! Eigenlijk niet, want dit stelde mij al aardig op mij gemak. Ik trok nog net niet mijn schoenen uit en opende de knoop mijn van broek.

3 TANDEN

Het is een nieuw concept, waarbij er vooral aan het huishoudelijke wordt gedacht, zodat je geen angst ontwikkelt voor het bleken van je tanden. Daarnaast duurt de behandeling in totaal maar twintig minuten, bij elkaar zo’n 30 minuten en zijn de producten op een natuurlijke basis. Hierboven zie je het apparaat wat je op je tanden gericht krijgt, hierin zit een lamp die bij het bleekproces helpt.

4 TANDEN

Als eerst moet je een formulier invullen, zodat je kunt bepalen hoe licht jouw tanden worden. Vervolgens poets jij je tanden zelf met een pad, waarop tandpasta in een foam wordt opgespoten. Poetsen, boenen en doorslikken! Zoals ik al zei, zijn de ingrediënten op een natuurlijke basis, zelfs de tandpasta!

5 TANDEN

6 TANDEN

Op naar de keuken, waar in natuurlijk daglicht wordt gekeken naar de tinten van jouw tanden, hierbij wordt gemeten welke kleur je op dit moment hebt en waar je naar toe zou kunnen gaan. Mijn hoektanden waren een stuk donkerder – dat is normaal, thank god – en de rest was vrij neutraal. Mijn hoektanden kwamen op de S28 uit en de rest was zo’n S14, kortom 14 tinten verschil. WAUW. Een S6 zouden ze kunnen worden.

6 TANDENN

Vervolgens krijg je een bitje in, hierbij wordt een gel met een pepermuntsmaak uit het doorzichtige tasje op één van de foto’s hierboven gebruikt. Je moet er rustig druk op houden en dan krijg je de lamp op je tanden gericht. Een hippe bril op en geen klem op de mond, ideaal! 20 minuten met je mond half open zitten, gekanteld met je hoofd – voor het speeksel – en genieten van een film!

7 TANDEN

8 TANDENDit is het resultaat voor de behandeling.

9 TANDEN

10 TANDENEen dag na de behandeling.

BAM, parelwitte tanden! Oké, Hollywoodwit zijn ze niet, maar guuurl I don’t mind! Het is heel natuurlijk om te zien, alsof mijn tanden echt zo wit zijn van zichzelf. Daarnaast zat ik trots op de S6, wat betekend dat ik tien tinten lichter ben geworden! Binnen de vierentwintig uur loopt het nog terug en verdwijnen de witte vlekjes – als daar sprake van is.

12 TANDENVijf dagen na het bleken.

13 TANDENAnderhalve week na de behandeling.

11 ANDENDeze foto maakte ik gisteren, inmiddels twee weken na de behandeling.

Je hebt hier zeker drie tot zes maanden plezier van! Poets je goed en drink je ook weinig koffie en thee, dan met gemak vijf tot acht maanden. MAAR, daar komt de maar, met een whitening pen kun je het verlengen met maar liefst twee volle maanden!

Mijn ervaring tot nu toe? Mind-blowing! Ik merk dat ik mijn tanden veel vaker bloot lach dan voorheen, meestal was het een glimlachje, maar dat is verleden tijd. Het resultaat heeft zo ontzettend goed uitgepakt, beter had ik niet kunnen wensen! Daarnaast is het beter voor je tanden, natuurlijke producten, krijg je geen gaatjes vanwege de formule, worden ze niet gevoelig – and believe me, mijn tanden zijn sensitive, nergens last van! – en het is goedkoper dan bleken met chemicaliën.

Je kunt bij de Clean White salon terecht in Tilburg voor het natuurlijk bleken van je tanden voor maar €99! Als je vermeldt dat je via mij – Beauty Koning – komt dan krijg je de Whitening Pen cadeau. Hoe amazing?!

Heb jij je tanden al laten bleken bij Clean White? Of wil jij het nog gaan doen?


31 Comments

 • Roos

  02/05/2013

  Ziet er mooi uit, ik heb het ook gedaan en het was bij mij echt prodent wit geworden alleen liep het wel vrij snel terug naar mijn oude kleur..

  Reply
 • Kimberly

  02/05/2013

  Ziet er heeeeel goed uit Cynth! Nu wil ik het ook haha!

  Reply
 • ValleyDoll

  02/05/2013

  Altijd fijn he als je tanden wat witter zijn. Ik voel me dan altijd wat zelfverzekerder. Moet er gauw nog eens aan beginnen.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  02/05/2013

  Mooi resultaat ! En erg fijn dat het betaalbaar blijft.

  Reply
 • Chantal

  02/05/2013

  Ziet er erg goed uit

  Reply
 • Amanda

  02/05/2013

  De prijs valt reuze mee in vergelijking met voorgaande jaren waarbij het zo 300 euro was. Het effect vind ik hartstikke mooi en ik zie duidelijk verschil!

  Reply
 • Joyce

  02/05/2013

  Oh wauw! Ik zit ook al een tijdje te overwegen om te laten bleken, wel fijn nu ik gestopt ben met roken alleen ben zo bang voor tandarts-achtige-praktijken (en ik ben me toch BANG voor de tandarts). Dit ziet er in elk geval een stuk fijner uit, misschien maar eens zien hoe of wat :D

  Reply
 • femketje

  02/05/2013

  Toch een mooi resultaat!

  Reply
 • Martina

  02/05/2013

  Goede prijs! Ik heb mijn tanden ook eens laten bleken, was ik ook erg blij mee! Nu is het door thee en wijn toch weer wat verkleurd!

  Reply
 • Nicool

  02/05/2013

  Waauw, looking goood gurrl!

  Reply
 • wauw, wat een mooi resultaat! en dat zo snel! lekker veel lachen dus ;)

  Reply
 • Josephine

  02/05/2013

  Wauw, wat een groot verschil, heel mooi Cynth! Ik vind mensen die lachen altijd het mooist :D

  Reply
 • Uniquelifepassion

  02/05/2013

  Wauwie echt heel erg moooi! Je hebt ook een hele mooie lach :D

  Reply
 • ChantalAngel

  02/05/2013

  Wauw ziet er heel mooi uit!

  Reply
 • Lotte

  02/05/2013

  Wauw, dat ziet er goed uit! Ik vind het mooi dat het niet tandpasta-colgate-reclame-wit is, maar nog wel natuurlijk! Het is net een tintje lichter gewoon, net even wat mooier. Tof dat je dat hebt laten doen!

  Reply
 • Silke

  02/05/2013

  WAUW! Prachtig witte tandjes. <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/05/2013

  Deze post komt als geroepen, Cynthia! Ik was vanmorgen nog info aan het googlen over tanden bleken. Dankjewel dus, meid! En je tanden zien er schitterend uit, ik kan er amper naar kijken, zooo sparkly white! ;-) Oké, ik overdrijf, maar serieus, het resultaat is super.

  Reply
 • Xaviera

  02/05/2013

  Wat een mooi resultaat! Heel fijn dat het allemaal natuurlijk is en dat het in zo’n fijne omgeving gebeurt! :)

  Reply
 • Irma

  02/05/2013

  Mooi, ik denk al een tijd na over het bleken van mijn tanden, maar ik vind mezelf toch nog een beetje jong ervoor (:

  Reply
 • Jody

  02/05/2013

  Wauw wat een mooi resultaat! Je hebt trouwens een prachtige lach!

  Reply
 • Jana

  02/05/2013

  Wat een mooi resultaat :D x

  Reply
 • Nena

  02/05/2013

  Wow heel mooi resultaat! x

  Reply
 • Ayla

  02/05/2013

  wat een mooi resultaat! xx

  Reply
 • Raya

  02/05/2013

  Het ziet er heel mooi uit! Je had al een prachtige lach (echt, ik ben jaloers op je mooi gebit) maar nu zelfs nog meer. Ja, echt een geweldig resultaat!

  Reply
 • Denise

  03/05/2013

  ziet er mooit uit!

  Reply
 • beauties

  03/05/2013

  mooi resultaat :)

  Reply
 • stacey

  03/05/2013

  ziet er goed uit! Ik wil ook een keer mijn tanden laten bleken

  Reply
 • Deb

  04/05/2013

  heel eerlijk gezegd vond ik je al dat je mooie witte tanden had ;-) maar ze zijn nu nog wel een tikkie witter geworden.. het verschil is vooral goed op de laatste foto (in vergelijking met de eerste) te zien. Leuk dat je zo’n behandeling mocht ondergaan!

  Reply
 • Bo

  06/05/2013

  Mooie resultaat, ziet er goed uit! Ik ben ook heel tevreden over Clean White!

  Reply
 • Evelien

  06/05/2013

  Dat zou ik nog heel graag willen! :D Ik heb er alleen de centjes nu niet voor, maar ooit op een dag.. BAM spierwitte tanden voor mij!

  Reply
 • bigforcenetwork

  19/05/2013

  dat ziet er goed uit!

  Reply

Geef een reactie