Canvassen, fotoboeken en een winactie!

Als ik mijn inloopkast binnenwandel, word ik gelukkig. Zodra ik weer een stap buiten de make-upwereld zet- – ik bedoel gewoon naar buitenloop, dan spot ik op mijn bureau een geweldige kalender. Meteen een goede motivatie boost. De Packers sieren al deels plekjes op mijn kamer. Goddelijke mannen in strakke pakjes, dankzij Pixum kon ik dit allemaal waar maken!

1 PIX

Het canvas zal ik niet snel vergeten – kan ook niet! – zodra je mijn kast binnenloopt, spot je Lambea Field meteen! Het felgroene veld met de geelgroene helm valt op boven mijn make-upkast. Niet te vergeten de gouden football die erbij ligt. Perfecte kwaliteit, waar ik nog steeds zeer blij mee ben!

Niet te vergeten de kalender waarmee ik de dagen kan afstrepen tot het footballseizoen in september. Eigenlijk in augustus al – YAY! – maar dat is het preseason. Officieel beginnen zij weer in september, maar ik kan het bijhouden!

2 PIX

Ook kun je bij Pixum prachtige fotoboeken samenstellen voor familie, vrienden of gewoon jezelf. Ook daar is de kwaliteit uitmuntend, waardoor je haarscherpe foto’s op papier kunt vastleggen. Niets is leuker om iets vast te houden tijdens het terugblikken van oude herinneringen!

3 PIX

Wil jij ook zo’n hippe canvas, natuurlijk in jouw smaak! Zolang je niet voor één van mijn vijanden kiest, just joking! Of ben jij meer geinteresseerd in een kalender? Of juist het fotoboek? Dan heb ik goed nieuws voor je, want dankzij Pixum mag ik een bon weggeven van maar liefst €40 aan shoptegoed op de website!

Wat moet je doen om het shoptegoed van €40 zien te veroveren?

 • Vertel wat jij zou doen met het shoptegoed.
 • Like de Facebookpagina van Pixum (hoeft niet, maar is wel leuk!)
 • En als jij al ervaring hebt met Pixum, deel ze in de comments!
 • De winactie duurt één week, dus je kunt meedoen tot en met donderdag 9 mei.
 • Succes!

Heb jij weleens bij Pixum besteld? En wat waren jouw ervaringen?


21 Comments

 • I scream beauty

  03/05/2013

  Wat een gave actie!! Ik zou er een mooi canvas doeken van laten drukken! Met een zelfgemaakte foto erop, dat lijkt me het uniekst! Ik heb de facebookpagina van Pixum geliked!

  Reply
 • Tessa

  03/05/2013

  Super gaaf!
  Ik heb geen ervaringen met Pixum! Ik ga ze zo wel volgen op facebook!
  Ik zou denk ik van het shop tegoed een klein fotoboek bestellen met foto’s van mij en mijn vriendinnen zodat ik hun nooit kan vergeten! Ook zou ik er een canvas bestellen met een foto van mij en mijn beste vriendin! Die kan ik dan op mijn kamer hangen!

  xx

  Reply
 • Joyce

  03/05/2013

  Leuke winactie! Ik zou er in ieder geval een canvas mee laten maken. Met wat ben ik nog niet helemaal over uit. Een foto met vrienden/familie of een van mijn eigen foto’s van mijn blog, lijkt me ook erg leuk!

  Reply
 • Leuke winactie! was al op zoek naar een winkel waar ik een mooi canvas zou kunnen laten maken.
  Ik ga binnenkort verhuizen, dus dan zou ik een mooi canvas bestellen met een foto van mij en mn vriend voor in de woonkamer :)
  heb Pixum nederland geliked!

  Reply
 • Charlotte

  03/05/2013

  Jaaa kan echt niet wachten tot het football seizoen weer begint!! Hier thuis ook Packers fans. Echt leuk dat je ze op canvas hebt. Haha.

  Reply
 • ChantalAngel

  03/05/2013

  Ik heb pas geleden nog 3 prachtige foto posters besteld bij Pixum. En ben er ook heel erg blij mee.

  Reply
 • SarahDiiamonds

  03/05/2013

  Ik heb nog geen ervaring met Pixum. Het lijkt me wel leuk ik doe mee :-)

  Reply
 • Martina

  03/05/2013

  Ik heb een mooie Canvas hangen van mijn vakantie op Curaçao !

  Reply
 • Justine

  03/05/2013

  ik zou er een supermooi fotoboek mee maken met foto’s van mijn mams en ik doorheen de jaren. Waarom? Omdat het bijna Moederdag is en ik dit zowiezo zal doen!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/05/2013

  Leuk, succes iedereen :-)

  Reply
 • Irma

  03/05/2013

  Ik heb even op de site gekeken en je hebt al een canvas van 20 x 30cm voor €17,99!
  Ik zou er dan twee van bestellen, 1 met vrienden en 1 met mijn familie (:
  Heel leuk voor op mijn kamer.
  Ik heb nog geen ervaring met Pixum, maar het ziet er echt geweldig uit!

  Reply
 • Nadia

  03/05/2013

  Ik doe ook mee Cynth! Ik heb al eens een fotoboekje gemaakt van alle leuke, mooie, gekke momenten met mijn paard toen die was overleden.
  Nu zou ik er een mooie make-up foto van op canvas laten zetten denk ik, en mocht ik geld over hebben een fotoboekje met mijn vrienden en vriendinnen.

  Reply
 • Kaylani

  03/05/2013

  Oeh, leuk! Facebook like? Check! Ik heb er ook al ervaring mee, heb er een kalender gekocht voor mijn vriend zodat hij alle verjaardagen niet zou vergeten, hij is namelijk slecht met datums ;)
  Wat ik er zelf mee zou kopen? Ik denk dat ik mijn blognaam is plakfolie zou bestellen! En een fotoboek waar ik al mijn tattoo ontwerpen in zou zetten :)

  Reply
 • Gamze

  03/05/2013

  Ik ken pixium niet maar supergaaf! Ik zou gaan voor een canvasdoek met erop mijn allerliefste familie, ik heb nog een hele leuke foto van mijn diplomauitreiking :)

  Reply
 • Deb

  04/05/2013

  Leuke winactie! Ik heb zelf hele goede ervaringen met Pixum, succes aan alle deelnemers!!

  Reply
 • Anita H.

  04/05/2013

  Oh, gave actie zeg. Ik zou wel graag een mooie foto van mezelf willen hebben op canvas. Dus ik denk dat ik daar het tegoed voor zou inzetten. En ik heb nog geen ervaring met Pixum.

  Reply
 • Myra

  05/05/2013

  Wat een passende actie! Dit jaar heb ik tien maanden vrijwilligerswerk gedaan in Polen.
  Ik werk in een Centrum met geestelijk gehandicapte kinderen, en ben ontzettend gehecht geraakt aan mijn mede-vrijwilligers, mijn Poolse ‘mama en papa’ en alle kinderen en collega’s in het Centrum. Het wordt ontzettend lastig om dit over twee maand achter me te laten, en ik zou het ontzettend leuk vinden hen te vereeuwigen in een mooi fotoboek! Ik heb geen ervaringen met Pixum, maar het ziet er uit als een professionele site, heb het geliked.

  Reply
 • Nadine

  05/05/2013

  Ik heb nog geen ervaring met Pixum. Wel heb ik de facebook geliked.

  Ik zou gaan voor een mooi schilderij van de foto.

  Ik doe dus graag mee!!

  Reply
 • Evelien

  06/05/2013

  Oehh gave winactie! ^_^ Ik wil al een tijdje een foto van onze hond Bram op een cavasdoek, voor boven de eettafel. En dan het liefst een foto van toen hij nog pup was, iehhh ^_^ Ik heb verder nog geen ervaring met Pixum! Heb wel ff de FB pagina geliked! ^^

  Reply
 • Marieke

  07/05/2013

  Wauw hardstikke leuk! Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede kalender, maar kan er nergens een vinden. Nu ik veel meer aan het bloggen ben, moet ik een hoop gaan plannen, vooruitschrijven, nieuwe producten, diversiteit, enzovoorts! En daar kan een kalender mij zeker mee helpen :)

  Reply
 • Jessica

  07/05/2013

  Leuke actie!
  Ik denk dat ik foto’s laat bedrukken op mooie canvas doeken, of ik laat een kalender maken.
  Ik heb geen Facebook, helaas. Ook heb ik nog geen ervaringen met Pixum :(
  Xx

  Reply

Geef een reactie