Etos Max Volume 24H Mascara.

De hele dag door oogcontact met je crush, wie wilt dat nou niet! Maar stel je voor, je wimpers zijn zo damn light – like me! – dat hij het niet eens door heeft dat jij zwoel naar hem zit te lonken. Gelukkig komt de Etos met de Max Volume 24H Mascara die je wimpers voorziet van ellende lange haren en zonder klontjes. Dat belooft wat!

1 ETOS

2 ETOS

Bij het zien van de mascarahuls krijg ik een nostalgisch gevoel! Dit zijn namelijk de typische mascara’s van vroeger. Ik weet nog heel goed dat ik een rode mascara van mijn zus kaapte – even later kreeg ik hem, how sweet. – maar die was rood en ook van de Etos. Hij werkte goed, maar zat in een vergelijkbare verpakking. I like. Nu is het chic zwart met een paarsroze opdruk.

3 ETOS

4 ETOS

Met het revolutionaire siliconen borseltje breng je de mascara eenvoudig en effectief aan. Door de flexibiliteit van het borsteltje kun je gemakkelijk de kleinste haartjes bereiken en voorziet de textuur van de mascara je wimpers van een maximale volume. Sounds damn good.

5 ETOS

6 ETOS

7 ETOS

Kale, zielige wimpers! Gelukkig was dit nog voor mijn badlashperiode, want op dit moment hangen ze erbij als uitgedroogde zonnebloemen die wachten op de zomerse zon. Ja, vertaal die zin maar eens naar de realiteit eh.. Swatches dan maar?

8 ETOS

9 ETOS

10 ETOS

Goed zwart? Vanaf de wortel tot aan het uiteinde van mijn wimpers zeker! Pakt hij alle haartjes mee? Ja, maar ik loop ze altijd na, dus dat is geen probleem. Hij scheidt mijn wimpers prima, maar na meerdere laagjes gaat de mascara aan elkaar plakken. Kinda sad. Spreken wij over een maximale volume? JAP! Sky high babeh.

Komt de Etos Max Volume 24H Mascara zijn beloftes na? Ja, er zit meer volume in mijn wimpers, houdt dit gedurende dag redelijk vast, is pikzwart en kan ik met mijn wimpers op de kop van mijn buurman krabben. Kortom, missie geslaagd! De Etos Max Volume 24H Mascara is verkrijgbaar bij de Etos in twee kleuren zwart en bruin voor maar €5,99!

Heb jij de mascra van de Etos al? Of heb jij een andere mascara van het merk?


35 Comments

 • martina

  03/05/2013

  nog nooit mascara van de etos geprobeerd!

  Reply
 • Mariska

  03/05/2013

  Ben hier nog steeds wel benieuwd naar, verschillende goede reviews gelezen!

  Reply
 • Edith

  03/05/2013

  Ik heb eigenlijk nog nooit een mascara van Etos gekocht, maar deze lijkt me best wel fijn!

  Reply
 • Jody

  03/05/2013

  Wauw ziet er goed uit!

  Reply
 • Vera

  03/05/2013

  Deze lijkt mij best fijn :)

  Reply
 • Danielle

  03/05/2013

  Ik vind hem er leuk uitzien!

  Reply
 • Jorinde

  03/05/2013

  Nee, ik koop bijna altijd de max factor masterpiece max. Van Etos volgens mij nog nooit eentje geprobeerd. Hij geeft wel een mooi resultaat!

  Reply
 • Sofie

  03/05/2013

  Ik vind de mascara’s van de Etos over het algemeen niet zo fijn, maar deze ziet er heel goed uit zeg!

  Reply
 • femketje

  03/05/2013

  Ik heb deze zelf nog niet geprobeerd!

  Reply
 • Joséphine

  03/05/2013

  Ellende lange haren? haha leuk foutje :)

  Reply
 • Eva

  03/05/2013

  Wow, die ziet er goed uit! Het effect is echt prachtig:)

  Reply
 • Suzanne

  03/05/2013

  ‘vroeger’ had ik altijd mascara van de etos! Looking good

  Reply
 • Iris

  03/05/2013

  Ik heb zelf eigenlijk altijd mascara van Maybelinne of Max Factor, maar wie weet ga ik deze een keer uitproberen! Ik heb een tijdje terug wel een budgetproof exemplaar van Miss Sporty geprobeerd, maar achteraf was dat toch niet zo’n succesverhaal.

  Reply
 • ChantalAngel

  03/05/2013

  Ziet er heel goed uit. Ik heb eigenlijk heel weinig ervaring met Etos makeup. Toch eens wat vaker de Etos in vliegen :p

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  03/05/2013

  He klinkt goed meid! :) Ben sowieso best gek op de mascara’s van de Etos! :) Fijn merk.

  Reply
 • Nicool

  03/05/2013

  Nice, sieht gut ausss!

  Reply
 • Mariska

  03/05/2013

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • ValleyDoll

  03/05/2013

  Geeft een mooi effect !

  Reply
 • Deb

  03/05/2013

  Klinkt erg goed!! Resultaten liegen er niet om.. yep ik ben overtuigd dat ik deze mascara uit moet proberen!

  Reply
 • pretty beauty land

  03/05/2013

  ziet er goed uit hoor!

  Reply
 • Ayla

  03/05/2013

  ziet er heel goed uit zeg!

  Reply
 • Alette

  03/05/2013

  Ah, geen slechte resultaten zo te zien! Ook ik krijg nostalgische gevoelens bij het zien van deze mascara. Vroeger kocht ik altijd een mascara van de Etos. Nu eigenlijk nooit mee, op de een of andere manier trekt het me niet zo

  Reply
 • Chantal

  03/05/2013

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Jasmine

  03/05/2013

  Heerlijk pikzwart is ie en zo lekker budget! Als ik het geldboompje had, zou ik zo het hele assortiment van Etos opkopen. Al was het maar om alles te testen. Vooral naar hun long lasting liptinten kan ik wel uren naar kijken. De mascara van nu moet nog geopend worden. Heb nog een MaxFactor mascara klaarliggen, maar met de examens dichtbij weet ik dat hij eerder slecht wordt dan gebruikt.

  Reply
 • Linda

  03/05/2013

  Je hebt al zo’n verschrikkelijk mooie grote ogen en nu helemaal! Pretty woman you!

  Reply
 • ik heb de waterproof van de Etos, in zon blauwe huls, ook erg fijn!

  Reply
 • Joyce

  04/05/2013

  Ik heb nog nooit mascara van de Etos gehad maar deze ziet er behoorlijk goed uit :D Misschien ook iets voor mijn zielige wimpertjes :p

  Reply
 • Joyce

  04/05/2013

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Liesbeth

  04/05/2013

  Hem deze zelf no nooit geprobeerd maat ziet er zeker goed uit!

  Reply
 • Irma

  04/05/2013

  Ah, klinkt goed! Ik had vroeger ook een Etos mascara, een die waterproof was. Wat een nostalgie (:

  Reply
 • Beautyjuf

  04/05/2013

  Het effect is amazing :-) Wat een mooie, pikzwarte mascara én wat een volume!!

  Reply
 • Amanda

  04/05/2013

  Hij geeft zeker Volume. Ik kan me jouw wimpers eigenlijk ook niet voorstellen zonder killer lashes like a real lady ;)

  Reply
 • Evelien

  06/05/2013

  Jammer dat hij kleeft na meerdere laagjes, maar behalve dat ziet hij er idd erg goed uit! <3

  Reply
 • Lotte

  06/05/2013

  Wow, looking gooood! Je wimpers worden er echt intens zwart van, precies zoals ik de mijne ook graag heb. En met dat volume zit het inderdaad ook wel goed. Wel echt een nadeel dat ‘ie gaat kleven na meerdere laagjes, dat is mijn probleem ook altijd met volume mascara’s.

  Reply
 • Leonie K

  07/05/2013

  Ziet er goed uit.
  Ik zweer echt bij mijn Gosh mascara maar misschien wordt het tijd om een keer af te wisselen van mascara!

  Reply

Geef een reactie