Hip Moederdagcadeau: Sabon Dear Mom Shower Pakket!

Verjaardagen, kerstcadeaus en de speciale dagen zoals moederdag laten je hersenen goed kraken. Moeders zijn moeilijk! Oké, de zelfgemaakte spaghetti-kettingen vallen nog steeds in de smaak, maar na je achttiende ben je daar niet zo handig meer mee. Tijd om eens op zoek te gaan naar een echt moederdagcadeau. Sabon babeh!

1 MOM

2 MOM

Zondag 12 mei is het weer zover, een dag voor de moeders! Laten we eerlijk zijn dat een moeder liever de parfum overslaat, zodat jij iets krijgt. Ze verwennen ons, staan altijd voor ons klaar en zorgen ervoor dat we niets vergeten. Daar moet iets terug voor worden gedaan met een goddelijk cadeau. Afwasborstels zijn niet hip om te geven, maar een moederdagpakket van Sabon wel!

4 MOM

5 MOM

6 MOM

Versierd met een prachtige strik speciaal voor Mamma – gevuld met een goddelijke Shower Oil. Verder zit er nog een Foot Cream in + een Hand Cream voor het vele afwassen, ondanks de vaatwasser of de helpende handjes in huis.

7 MOM

8 MOM

9 MOM

10 MOM

Hoe kun je moeders vaak herkennen? Door droge handen die aanvoelen als schuurpapier, tenzij ze handschoenen gebruiken, maar negen van de tien keer is dat teveel gedoe. Daarvoor hebben we de Hand Cream die rijk is aan shea butter en aloe vera! De ingrediënten voeden de huid met gemak, zorgen ervoor dat het weer soepel aanvoelt en kalmeert de boel.

11 MOM

12 MOM

13 MOM

Rechts bevindt zich de Hand Cream dun van structuur en makkelijk om uit te smeren. Door de luchtige formule heb je weinig nodig, voedt het de huid prima en neemt het snel op. Je smeert je handen in, wacht hooguit een minuut en de crème is verdwenen! Geen vettig laagje, maar een soft skin die ruikt naar goddelijke bloemen. Rozen!

14 MOM

15 MOM

16 MOM

17 MOM

Hobbitvoeten komen niet voor met de dikke Foot Cream van Sabon! Je kunt duidelijk merken dat de structuur wat voller is, maar niet moeilijker smeert. Het duurt iets langs om de pepermunt ruikende creme in te laten trekken, maar je voeten zullen aanvoelen als zijdezachte babypootjes. Tip: Smeer je voeten in, voordat je gaat slapen en de volgende dag kun je volop genieten van een zachte huid!

18 MOM

19 MOM

De waanzinnige Shower Oil in de geur Delicate Jasmine bevat geen parabenen en ook geen SLS, maar toch schuimt hij als de neten! Ontzettend zuinig in gebruik, zodat je één drupje gebruikt voor in de puff, dan heb je genoeg voor één douchebeurt. De Shower Oil die maar liefst vier natuurlijke oliën, wat je ook zeker merkt!

20 MOM

Na het douchen moet ik mij royaal insmeren met een body butter, maar na het gebruiken van de Shower Oil heb ik hier geen last van. WHUT?! Tijdens het douchen wordt mijn huid al verzorgd, afdrogen en you’re ready to go! Vergeet de Foot Cream niet in de avond en overdag de Hand Cream!

Het Dear Mom Shower Pakket is speciaal afgeprijsd vanwege moederdag! Eigenlijk was het €23,80 en nu maar liefst €14,95! Hiermee kan moeders lekker ontspannen onder de douche, heeft zij weer zachte handen en geldt dat ook voor de voeten. Het Dear Mom Shower Pakket is zowel in de winkel als in de webshop van Sabon verkrijgbaar!

Heb jij weleens bij Sabon gewinkeld? En wat belandde er toen in jouw winkelmandje?


33 Comments

 • Belllezza

  06/05/2013

  Oeeh dit is nog een goed idee! Ik heb nog niks, haha.

  Reply
 • Suzanne

  06/05/2013

  Ik vind het heerlijke producten.

  Reply
 • Sofie

  06/05/2013

  Wat een leuk pakket zeg! Thanks voor de tip :D

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  06/05/2013

  Jaa Sabon is heeeell lekker. Super fijn idee voor Moederdag! De showoil lijkt me zoo lekker! Denk echt dat hij helemaal top voor mij is ;)

  Reply
 • Jorinde

  06/05/2013

  I love Sabon. Deze producten zijn heerlijk :-)

  Reply
 • Joyce

  06/05/2013

  Heerlijke producten om te geven!

  Reply
 • Edith

  06/05/2013

  Wat een leuk pakket, hier ga ik zeker even naar kijken!

  Reply
 • Linda

  06/05/2013

  Wat een super pakket! En een fijn prijsje ook nog eens :)
  Ik heb weleens de handcreme gekocht. Wat een super spulletje!!!

  Reply
 • Beautyjuf

  06/05/2013

  Wat een prachtig pakket :-) Ik vind Sabon een heerlijk merk :-) Ehh, moederdag?! Neuh, misschien dat ik deze voor mezelf koop ;-)

  Reply
 • Chantal

  06/05/2013

  Wat een mooie producten zitten er in

  Reply
 • Charlotte

  06/05/2013

  Sabon heeft altijd van die heerlijke producten!

  Reply
 • femketje

  06/05/2013

  mooie set :D

  Reply
 • Jody

  06/05/2013

  Wat een mooie producten!

  Reply
 • martina

  06/05/2013

  ontzettend leuk cadeau!

  Reply
 • ChantalAngel

  06/05/2013

  Klinken heel fijn. vooral die foot cream na een lange warme dag lijkt me heerlijk

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/05/2013

  Waauw, mooie producten! Ik ben wel eens bij Sabon binnengeweest maar heb er nog nooit iets gekocht.

  Reply
 • Silke

  06/05/2013

  Wat een mooi pakket! En voor sabon vind ik het eigenlijk best goedkoop. Leuk! :D

  Reply
 • Ooh wat een inspiratie heb je me gegeven :) Sabon, natuuuurlijk! Dat wordt shoppen deze week hahah

  Reply
 • Irma

  06/05/2013

  Ah, dit vindt mijn moeder vast leuk!
  Beetje jammer dat er geen Sabonwinkel in de buurt zit.

  Reply
 • Sheela

  06/05/2013

  Lijken me hele fijne producten, helaas ook geen Sabon bij mij in de buurt

  Reply
 • Amanda

  06/05/2013

  Ik had deze al meteen gespot haha, ben ingeschreven op de nieuwsbrief. Ik vind het een leuke deal, met een fijn prijsje waarbij je toch iets super leuks kunt kopen voor je moeder en die geur is echt zooo lekker. Wil die showeroil nog steeds ooit eens kopen :D

  Reply
 • Jana

  06/05/2013

  Heerlijke producten, leuk pakket :D x

  Reply
 • Liliane

  06/05/2013

  Mooi cadeau, ook de verpakking!
  Ik vind vaderdag nog veel moeilijker hoor ;) Moeders weten vaak veel beter wat ze willen hebben en zijn al snel blij geloof ik. Vaders komen regelmatig met onbereikbare cadeau’s haha. Ik denk niet dat ik mijn vader een Sabon shower pakket kan aansmeren ;)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  06/05/2013

  Ziet er goed uit ! Wij vieren moederdag pas in augustus :)

  Reply
 • Evelien

  06/05/2013

  Hmmmm die handcrème, die zou ik zelf ook wel willen! Ik heb nog nooit iets gekocht bij Sabon, maar ik ben er wel steeds nieuwsgieriger naar. De verpakking zijn zo damn cute! :O

  Reply
 • Sanne

  06/05/2013

  Leuk idee!

  Reply
 • Sanne

  07/05/2013

  Hij klinkt echt super fijn! En ook helemaal niet zo duur voor zo’n lekker verwen pakket van Sabon! :) Als ik nog geen moederdag cadeautje had had ik hem waarschijnlijk wel voor haar gekocht :)

  Reply
 • Nicool

  07/05/2013

  Oooh dat ziet er echt heel cute uit!

  Reply
 • Judith

  07/05/2013

  Klinkt wel goed!

  Reply
 • heel leuk pakketje :) Ik heb een bak en kook pakketje gemaakt voor mijn moeder:) ze is nu helemaal fan van jamie’s 15 minuten koken

  Reply
 • SarahDiiamonds

  07/05/2013

  Sabon heeft altijd z’on mooie verpakkingen!

  Reply
 • Deb

  08/05/2013

  Sabon heeft heerlijke spullen! Dit lijkt me een heerlijk verwen pakket waarmee alle moeders blij zullen zijn (including myself ;-) ) Ik weet niet of ik er nog aan toe ga komen voor dit pakket te kijken (bestellen wordt nu wel kort dag) maar als ik eraan toe kom naar Utrecht te gaan (staat wel op mijn lijstje) dan ga ik hier zeker voor kijken gezien de very nice price!!

  Reply
 • Au pair

  10/05/2013

  Heerlijke producten. Super leuk cadeau!

  Reply

Geef een reactie