Moederdagcadeau tips!

Moeders bewaren alles, vandaar dat zij nog deels omkomen in de moederdagcadeaus die jij in jaren ’90 hebt gemaakt. Of misschien wel in 2000 zelf, of nog in de jaren ’80, ’70 of wel de ’60. Believe me, bij mij hangen de kaarten van groep acht nog steeds aan de muur. Maar hoe ouder je wordt, hoe serieuzer je gaat nadenken. Mam wilt geen zelfgekleide asbak meer – ondanks dat zij niet rookt – of een ander in elkaar gezet cadeau. Oké, dat willen ze wel, maar het wordt tijd om het wat groter aan te pakken. Kijk je mee?

1 MOM

Zelfgemaakte tekeningen vallen bij mijn moeder altijd in de smaak, inmiddels teken ik geen leuke draadpoppetjes meer, maar typostuff is meer mijn ding. Stickeren, I like. Maar dat is mijn ding, dit gaat om moeders. Op zoek naar cadeautjes voor je moeder is moeilijk, maar denk eens goed na. Waar houdt zij van? Gelukkig hebben we Cadeau.nl met de speciale Moederdag categorie!

2 MOM

Is het kokkerellen? Zo ja? Laat het mij weten, dan breng ik de komende tijd bij jouw thuis ook door! Mijn moeder is een godin in de keuken, maakt lekkere maaltijden en vindt het prettig om nieuwe dingetjes uit te proberen. Een koekjesstempel misschien!?

3 MOM

Gezelligheid in huis! Ook in de zomer gaan de kaarsjes hier aan, maar om je moeder alleen waxinelichtjes cadeau te doen is niet echt charmant. Een mooie houder erbij, inclusief de kaarsjes of geurkaarsen zodat je het cosy kunt combineren.

4 MOM

Een wekker met een notitieveld, zodat je kunt opschrijven wat je de volgende dag moet doen. Moet Mam niets vergeten? Schrijf het op haar nachtkastje, zodat je zeker weet dat zij het leest! Of als je weg bent, een lief berichtje, maar ook natuurlijk belangrijke afspraken!

5 MOM

Op de muur of ergens gewoon in de keuken, handig om je boodschappenlijstjes, oude recepten van grootmoeder of foto’s op te hangen. Geen onhandige plakkers met de Gripet of magneten die kwijtraken, maar door middel van zware ijzeren balletjes houdt het de papieren vast! Works like a charm in mah room!

6 MOM

Lezen is niet ouderwets, tegenwoordig pakt men liever er een boek bij dan een serie op de televisie. Leesbrillen raken snel kwijt, vallen kapot bij het opstaan of je gaat erop zitten, nadat je je plek hebt geinstalleerd. Gelukkig kan dat nu niet meer gebeuren met Reading Lust!

Zo ben je inmiddels zes ideëen verder en kun je gemakkelijk keuze maken! Voor iedere moeder is er een waanzinnig cadeau te geven, wat je toch met liefde hebt uitgezocht. Je maakt het persoonlijk door lekker de Moederdag categorie door te spitten op Cadeau.nl. Daarnaast leveren zij – als je voor 17:30 uur besteld – meteen de volgende dag het cadeau, ingepakt en wel + een gratis verzending. HUURRAAY!

Heb jij weleens bij Cadeau.nl besteld? En wat was jouw ervaring?

Bron foto’s: 2, 3, 4, 5, 6

29 Comments

 • LaraLaurentia

  07/05/2013

  Ah Cynth wat heb je leuke ideeen bedacht! Ik ben zondag ‘helaas’ in Berlijn, dus dit jaar alleen een lieve groet en een dikke kus bij thuiskomst voor mijn moeder. Wie weet vind ik nog wel wat in berlijn :D

  Reply
 • Sofie

  07/05/2013

  Wat een leuke cadeau ideeën! Ik heb al zoveel leuks gezien dat ik nu niet meer weet wat ik voor mijn moeder zou moeten kopen, haha :)

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  07/05/2013

  Cadeau.nl vind ik een mega leuke webshop, heleeee apart dingen. Wel leuk!

  Reply
 • Joyce

  07/05/2013

  Zitten leuke ideeën tussen! Zelf weet ik nog niet helemaal wat ik ga kopen

  Reply
 • femketje

  07/05/2013

  leuke ideetjes :D

  Reply
 • Beautydagboek

  07/05/2013

  Wat ontzettend tof zo’n koekjesstempel. Die wil ik zelf wel hebben, haha!

  Reply
 • Nicool

  07/05/2013

  Leuke ideeën, de homemade stempels wil ik zelf wel hebben haha! Ik heb nog geen ervaring met cadeau.nl :)

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  07/05/2013

  Leuke ideeën! Die cookiestamper vind ik echt heel tof. :-)

  Reply
 • Joyce

  07/05/2013

  Super leuke ideeën! Ik vind mijn moeders huis wat kaal dus heb een mooie lijst gekocht en daar een mooie tekst in gedaan die ik even in photoshop heb gemaakt. Past bij de kleuren in haar huis en het is nog lief ook. Denkt ze, ondanks dat ik niet vaak thuis kom, toch nog een beetje aan mij als ze het ziet :p

  Reply
 • Gerrianne

  07/05/2013

  Er zitten érg leuke ideeën bij! Ik zit zelf te denken aan kaarsjes, of aan een bos bloemen. Nog maar eventjes kijken! :)

  Reply
 • Liesbeth

  07/05/2013

  Leuke ideeën, heb er zelf nog nooit besteld!

  Reply
 • Charlotte

  07/05/2013

  Leuke ideeën. Ik heb eigenlijk nog nooit iets besteld via Cadeau.nl

  Reply
 • Beautyjuf

  07/05/2013

  Leuke ideeen! :-) Ik doe alleen niet mee aan moederdag. Ik vind het té commercieel. Ik geef mijn moeder liever wat tussendoor.

  Reply
 • ChantalAngel

  07/05/2013

  Ik vind het nog best lastig. Mijn mams weet zelf nooit wat ze wil en verandert daar dus ook regelmatig in haha.

  Reply
 • De home made stempel is echt leuk! (:

  Reply
 • die stempel is echt superleuk!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  07/05/2013

  Er zitten leuke dingen tussen, ik ga voor mijn moeder een paar mooie oorbellen halen bij de juwelier :-)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/05/2013

  Leuke ideetjes! Ik zie mijn moeder pas de week na moederdag, maar ze mag haar verwachten aan een lekker gevuld beauty pakketje :-)

  Reply
 • Jody

  07/05/2013

  Ah die kaarsenhouders vind ik leuk! Fijne ideetjes!

  Reply
 • Irma

  07/05/2013

  Oh, ik begin nou toch lichtelijk te stressen, ik weet echt niet wat ik moet kopen. Zoveel keus!

  Reply
 • Natasja

  07/05/2013

  Erg leuke cadeau tips! Ik vind het altijd zo moeilijk. Mijn moeder wilt nooit geen cadeautjes maar ik kan het niet laten, haha. Het maakt het er alleen niet makkelijker op.

  Reply
 • martina

  07/05/2013

  leuke dingen, maar ik heb al wat leuks gekocht ;)

  Reply
 • Amanda

  07/05/2013

  Ik heb iets voor onder de douche gekocht met rozen en dit keer niet van de tuinen zoals bij jou haha voordat je dat dacht dat ik dat altijd aan iedereen geef haha en ik ga met haar een Lush pampersessie doen! Mag ze in Haarlem nog wat leuks gaan uitzoeken :)

  Reply
 • Anne Solveig

  07/05/2013

  Wat een leuke ideeën!

  Reply
 • debby

  07/05/2013

  Om eerlijk te zijn doen wij niet echt aan cadeaus, maar nemen wij onze (l)moeders mee uiteten of eten ze bij ons thuis.

  Reply
 • Mme Sophistique

  07/05/2013

  wat een goede tips! love de nieuwe site lady! looking classy en fabulous net als jij ;)

  Reply
 • pretty beauty land

  07/05/2013

  wat een leuke ideeèn!

  Reply
 • Jasmine

  08/05/2013

  Oke zo’n cookie stamper wil ik zelf wel =], wacht focus op moederdag. Zelfs nog nooit gehoord van cadeau.nl, maar leuke spullen.

  Reply
 • Natasja

  08/05/2013

  Die koekjes stempel is echt geweldig! :D Die zou ik zelf nog wel willen, haha.

  Reply

Geef een reactie