CHI Magnified Volume Duo Kit!

Problemen met het haar, wie kent het niet?! Rampzalige lokken die niet getemd willen worden, rare pieken en vooral het futloze gedoe wat naast je gezicht hangt in plaats van een volle kop met haar. Helaas houd je altijd het gevecht aan, althans je manen dan. Geen volume, niets, vettig, bah. De CHI Magnified Volume Duo Kit moet daar verandering inbrengen!

1 CHI

2 CHI

3 CHI

Een wit pakket waar beide fullsize paarse flacons in worden geleverd die maar liefst 350 ml aan groot haar bevatten! Niet letterlijk, het draait natuurlijk om het vloeibare stofje wat daarbinnen zit. Beide producten in de CHI Magnified Volume Duo kit – de shampoo en conditioner – zijn ook apart verkrijgbaar.

4 CHI

Geen gedoe met draaidoppen, zodat de helft naast je hand ligt, in plaats van op je hoofd belandt. Een druksysteem, waarmee je gemakkelijk het product kunt doseren. Zodra je de shampoo of conditioner opent komt er je een overheerlijke framboos/bananengeur tegemoet!

5 CHI

Tijdens mijn doucheroutine begin ik altijd met de shampoo, zodat de viezigheid – talg, vet, maar ook de overdosis aan haarproducten – loslaat en de schudden gaan openstaan. Hierdoor wordt de volume in je haar gecreëerd! Een kleine hoeveelheid, te grootte van een twee euro munt in mijn hand, verdelen over mijn handen, inmasseren op mijn hoofdhuid – daar wil ik het meeste volume! – en vervolgens in het haar. Dit laat ik zo’n twee tot drie minuten inwerken, uitspoelen en meteen merk je dat je lokken een stuk ruwer aanvoelen.

Ingrediënten in de CHI Magnified Volume Shampoo:
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Polyquaternium-87, Glycol Distearate, Steareth-4, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Cocamidopropyl Betaine, PG-Hydroxyethylcellulose Cocodimonium Chloride, Sodium PCA, Polyquaternium-11, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Polyquaternium-10, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Fragrance, Cinnamyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyl 2-Octynoate, Limonene, Benzyl Salicylate.

6 CHI

De CHI Magnified Volume Conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben weer sluiten, maar ook zodat het haar meer gaat glanzen en body krijgt. Drie euromunten op mijn hand, verdelen in de punten en niet op mijn hoofdhuid. Anders krijg je sneller vette lokken + bij sommige conditioners kun je juist slap en futloos haar krijgen. Drie tot vijf minuten laten intrekken, uitspoelen en zijdezachte lokken met toch wat weerstand.

7 CHI

Ingrediënten in de CHI Magnified Volume Conditioner:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-87, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Polyquaternium-11, Ethyl Macadamiate, Sodium PCA, PG-Hydroxyethylcellulose Cocodimonium Chloride, Phenyl Trimethicone, Polyquaternium-10, Citric Acid, Polyquaternium-37. Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycool, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Fragrance, Cinnamyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyl 2-Octynoate, Limonene, Benzyl Salicylate.

8 CHI
CHI Magnified Volume Shampoo rechts en aan de andere kant bevindt zich de Conditioner, meteen een stuk dikker van structuur. Beide ruiken zalig naar frambozen met een mengsel van bananen en de frisse geur van citroen.

Doordat ik begin met de shampoo, geen conditioner op min hoofdhuid aanbreng, merk ik meteen dat er ontzettend veel volume in mijn haar zit. Weet je wat mij ook op viel? Dat mijn haar nu nog sneller droogt, aangezien het een stuk lichter is. Alsof mijn haar het water niet meer vasthoudt, waardoor ik binnen één uur al bijna kurkdroog haar heb! Masterlijk!

9 CHI

Mijn mening over de CHI Magnified Volume Duo Kit is echt heel positief. Voorheen vertrouwde ik de volumeproducten niet zo, soms viel het zo hard tegen dat je er niet meer echt in geloofde, maar CHI heeft het beeld compleet veranderd. Ik ben verliefd op de kit en weet honderd procent zeker dat ik hem opnieuw aanschaf als mijne op zijn. Maaaaar, dat duurt nog een flinke tijd! De producten zijn enorm zuinig in gebruik, waardoor je er lekker lang mee doet.

De CHI Magnified Volume Duo Kit is verkrijgbaar voor €24,95 bij de webshop van Haarshop.nl, waar zij nog meer producten verkopen van o.a. Goldwell, Sebastian Professional en Schwarzkopf Igora!

Heb jij weleens bij Haarshop.nl besteld? En ook de producten van CHI uitgeprobeerd?


36 Comments

 • Wendy

  08/05/2013

  Dit klinkt als een goddelijk duo! Super fijn dat je haar sneller droog is en dat ze zuinig in gebruik zijn. Ik ga deze in mijn achterhoofd houden!

  Reply
 • Sofie

  08/05/2013

  Klinkt heel goed! Fijne review :)

  Reply
 • Jorinde

  08/05/2013

  De producten lijken me erg fijn!

  Reply
 • debby

  08/05/2013

  Klinkt goed zeg! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo bekend met met de verzorgende producten van Chi.

  Reply
 • Mme Sophistique

  08/05/2013

  deze set lijkt me echt heeeerlijk

  Reply
 • Kimberly

  08/05/2013

  Lijken me hele fijne producten!

  Reply
 • femketje

  08/05/2013

  Klinkt super goed!

  Reply
 • Amanda

  08/05/2013

  Binnen een uur je haar al droog hebben met lang haar is uitzonderlijk. Bij mij duurt het vaak de hele nacht haha

  Reply
 • Beautyjuf

  08/05/2013

  Dit klinkt goddelijk :-) Het lijken mij hele fijne producten. Met name, omdat je haar er zo snel van lijkt te drogen.

  Reply
 • Beautydagboek

  08/05/2013

  Lijkt me een goed duo!

  Reply
 • Lotte

  08/05/2013

  Wow, dat klinkt heel goed! Ik heb nog nooit iets van CHI geprobeerd, maar wat ik hier en op andere blogs lees is wel veelbelovend. En volume producten zijn inderdaad tricky! Gelukkig doen deze echt wat ze moeten doen.

  Reply
 • ChantalAngel

  08/05/2013

  Dat klinkt echt heel positief! Lijkt me erg fijn met mijn haar. Alleen die prijzen zou ik wel evrn over nadenken.

  Reply
 • Wauw, ik had echt nog nooit gehoord van zo’n shampoo die dan ook nog eens goed werkt!
  De prijs is wel wat hoog, maar als het lang mee gaat… Misschien toch eens testen (:

  PS: bedankt voor je comment op m’n post van gisteren. ik voelde me vereerd haha (:

  Reply
 • Chi producten zijn fijn! je kunt deze conditioner trouwens best lang laten intrekken omdat er geen silliconen inzitten.. die maken je haar zwaar ( gaan om je haar vastzitten)

  Reply
 • Jill

  08/05/2013

  Klinkt goed! De prijs houdt me wel tegen, maar de producten klinken wel erg fijn.

  Reply
 • Evelien

  08/05/2013

  Die klinken erg goed! Vooral de frambozen/bananengeur, hihi. En fijn dat hij zuinig in gebruik is, van sommige producten moet je soms zoveel gebruiken, op de één of andere manier kan ik er niet tegen om een HEEL veel shampoo te moeten gebruiken :’)

  Reply
 • Charlotte

  08/05/2013

  Deze producten klinken zeker niet verkeerd!

  Reply
 • Liesbeth

  08/05/2013

  Nog nooit uitgeprobeerd maar zien er wel heel erg goed uit!

  Reply
 • Natasja

  08/05/2013

  Dat klinkt heel erg fijn! Het lijken me heel fijne producten. Jij hebt ook een flinke bos met haar dus als t al zo snel droogt zou t voor mij ook ideaal moeten werken. Ik houd het zeker in gedachten.

  Reply
 • Joyce

  08/05/2013

  Klinkt erg goed!

  Reply
 • Edith

  08/05/2013

  Lijken me erg fijne producten!

  Reply
 • Dit lijken me echt fijne producten! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe shampoo’s die me volume geven, en als mijn huidige shampoo op is, hou ik deze zeker in gedachten!

  Reply
 • Deb

  08/05/2013

  Hihi die geur lijkt me ook zalig.. hmmm! Fijn dat het ook z’n werk doet en je mooie blonde manen weer zo licht als een veertje zijn en dansen in de wind hihi.

  Reply
 • jasmijn

  08/05/2013

  Ziet er goed uit! Klinkt ook erg overtuigend!

  Reply
 • Jody

  08/05/2013

  Klinkt heel erg goed!

  Reply
 • Anne Solveig

  08/05/2013

  Klinkt fijn!

  Reply
 • martina

  08/05/2013

  ik ben heel benieuwd wat chi voor mijn lange haar zou doen!

  Reply
 • Sheela

  08/05/2013

  Lijkt me ook erg fijn! Ik wil zowieso een nieuwe stijltang van CHI

  Reply
 • SarahDiiamonds

  08/05/2013

  De geur lijkt me heerlijk, ik ben er benieuwd naar geworden! :-)

  Reply
 • ValleyDoll

  08/05/2013

  Hier was ik al eeeuwen naar benieuwd ! Leuk dat de review zo positief is uitgevallen. Mijn volgende bestelling wordt zeker dit duo !

  Reply
 • Nicool

  08/05/2013

  Wat een fijne review! En die geur klinkt wel super heerlijk, fruitmand in je haar mmmhh :) haha

  Reply
 • Jana

  08/05/2013

  Deze klinken erg fijn :D x

  Reply
 • Irma

  08/05/2013

  Die geur klinkt geweldig! En die conditioner ziet er lekker dik uit (:

  Reply
 • Tessa

  08/05/2013

  Klinkt erg fijn! Ben erg benieuwd hoe het mezelf zou gaan bevallen!
  x

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  08/05/2013

  Oee dit klinkt veelbelovend. Leuk! :) CHI heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, dus kan helaas niet zo goed meepraten. :) Liefss

  Reply
 • Josephine

  09/05/2013

  Weeew, dat klinkt goed! Ik hou zelf nu veel van volume, maar het gaat helaas erg moeilijk met mijn haar, mweh.

  Reply

Geef een reactie