Viva la Las Vegas Case bij EGOSketch!

Mijn obsessie voor Las Vegas lijkt misschien wat uit de hand te lopen, want gokken, drinken en the Hangover-leven naspelen doe ik maar al te graag. Een ticket naar LV is niet iets wat je bij de boodschappen koopt, daarvoor moet je sparen. Ik mag dan niet naar Las Vegas kunnen, maar ik kan Vegas wel naar mij toe halen door middel van EGOsketch!

1 EGOSKETCH

Bij EGOsketch kan jij je eigen smartphone case ontwerpen of een hippe sleeve voor je tablet, en zelfs ook je MacBook! Hippe stuff, want bij EGOsketch draait het erom dat jij je smartphone in jouw smaak kunt ontwerpen. EGOsketch staat voor Ik Ontwerp. I like, een iPhone case in mijn smaak.. geen Rodgers om dit keer naar te kwijlen, maar wel het goddelijke viva la LAS VEGAS BABY!

2 EGOSKETCH

3 EGOSKETCH

4 EGOSKETCH

Tijdens mijn rotsessie op Tumblr kwam de foto in mijn vizier, sloeg hem op, stelde hem enkele keren in als achtergrond, maar nu heb ik hem om mijn iPhone. Perfecte kwaliteit, op de foto’s lijkt hij iets waziger, maar in real pakken de kleuren nog mooier uit + is hij iets scherper.

5 EGOSKETCH

De case is niet vierkant, maar rond afgewerkt. Voorheen waren mijn cases hoekig en puntig en deze.. oh my god! Hij ligt goddelijk in de hand, klikt zich makkelijk om je smartphone heen, maar is ook met een handomdraai weer los te krijgen.

6 EGOSKETCH

Ondanks dat de case nog maar een korte tijd om mijn telefoon heen zit, krijg ik enorm veel complimenten! Men wilt allemaal weten waar hij vandaan is, eh bro, gewoon EGOsketch.nl! Met een enkele kliks kun jij ook je telefoonhoesje ontwerpen, voor maar €25 (gratis verzending binnen Europa, YAY!) en ook gewoon beschikbaar voor de Belgische bezoekers! Het duurt zo’n 1 tot 2 dagen voordat het proces in gang wordt gezet en binnen en binnen een week heb je het al in huis! TOPSERVICE.

Heb jij al een ontwerp laten maken voor je smartphone bij EGOsketch?


28 Comments

 • Kimberly

  10/05/2013

  Die is echt gaaf!! :D Leuk ook dat je hem zelf kon ontwerpen, ik ga ook eens kijken :D

  Reply
 • Martina

  10/05/2013

  Toffe afbeelding heb je gekozen!

  Reply
 • Sofie

  10/05/2013

  Wat een hip hoesje, heel mooie afbeelding!

  Reply
 • Natasja

  10/05/2013

  Wat een super gaaf hoesje! En wat handig dat je het zelf kan maken. Zou ik ook eens moeten doen. De pinguin die nu om mijn telefoon heen zit word ik een beetje zat, haha!

  Reply
 • Mariska

  10/05/2013

  Dat hoesje is echt heel erg leuk!

  Reply
 • Leuk gedaan! (:

  Reply
 • Chantal

  10/05/2013

  Erg leuk hoesje!

  Reply
 • Germa

  10/05/2013

  Nice!

  Reply
 • femketje

  10/05/2013

  gaaf hoesje :D

  Reply
 • Joyce

  10/05/2013

  Hip hoesje!

  Reply
 • Judith

  10/05/2013

  Oeh wat een gaaf hoesje!

  Reply
 • Charlotte

  10/05/2013

  Super leuk hoesje!

  Reply
 • ChantalAngel

  10/05/2013

  Hij is heel gaaf. Ik zou zo graag een keer naar Vegas gaan. Maar dit is ook een manier haha

  Reply
 • wat een gaaf idee, ziet er mooi uit!

  Reply
 • Amanda

  10/05/2013

  Ik vind m erg cool!

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  10/05/2013

  Nice hoesje. zelf heb ik er nog steeds geen een nodig, omdat ik geen ‘hippe’ telefoon heb haha!!

  Reply
 • Diana

  10/05/2013

  Leuk hoesje! Maar uhm, tegenwoordig is naar Vegas gaan niet zo “duur”. Volgende maand ga ik zelf voor 512 euro (vliegen, transfer en accommodatie). Je betaald ongeveer hetzelfde als voor een andere vakantie binnen de EU. Dat allemaal bij Arke! Gewoon alle aanbiedingen goed in de gaten houden, haha.

  Reply
 • SarahDiiamonds

  10/05/2013

  Wat gaaf, ik ga ook eens kijken! :-)

  Reply
 • Tessa

  10/05/2013

  Mooi hoesje!
  Mijn mobiel staat er helaas niet bij:( Dat gaat dus niet lukken:(
  x

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/05/2013

  Mooi!

  Reply
 • Uniquelifepassion

  10/05/2013

  Dat is echt onwijs leuk zeg, heel mooi geworden!
  x lonneke

  Reply
 • Danique

  10/05/2013

  Hij is echt heel tof!

  Reply
 • Hafsah

  10/05/2013

  hij is echt leuk! xx

  Reply
 • Jasmine

  10/05/2013

  Dit is gewoon het prachtige beeld dat je van Las Vegas krijgt als lichtstad! Verbaast me niks dat iedereen wilt weten waar je zo een hoesje vandaan hebt!

  Reply
 • Irma

  10/05/2013

  Oh wauw, die foto!
  Zo’n telefoonhoesje wil ik ook wel, toch wat leuker dan mijn saaie witte.

  Reply
 • Jana

  10/05/2013

  Heel erg leuk hoesje :D x

  Reply
 • Anne Solveig

  10/05/2013

  Aaaah cool hoesje!

  Reply
 • Nicool

  11/05/2013

  Waaauw, wil ik oooook

  Reply

Geef een reactie