Musthave: Portable iPhone 4S Charger!

Donkere beeldschermen, met je trut op het glas, omdat je het niet kunt zien. Batterij besparen van je smartphone, het gaat je niet in de koude kleren zitten. Althans, bij mij niet hoor! Ik doe er namelijk als voor om met een vers geladen batterij door de straten te wandelen. Geen batterij, geen iPhone, geen iPhone, geen Cynth, geen Cynth, nooit aangekomen op bestemming.. Maar daar is nu een oplossing voor, namelijk de portable oplader!

1 IPHONE4S

Een oplader die je met je mee kunt dragen, zodat de boel tijdens je wandeling wordt opgeladen of op het moment dat jij hem wilt opladen. Heb je nog maar één streepje of één procent? Lader erin en dan kun je nog veilig een telefoontje plegen!

2 IPHONE4S

Ik spotte de oplader bij verschillende merken, maar had geen zin om mijn ribbenkast te moeten verkopen, voordat je het weet vergeet je hem weer ergens. Ja, dat zou zo maar kunnen gebeuren! Op eBay vond ik een simpele iPhone Portable Charger voor mijn iPhone 4S!

3 IPHONE4S

4 IPHONE4S

5 IPHONE4S

Een simpel vierkantje van hooguit vier centimeter hoog en maar één centimeter in de breedte, wat betekend dat hij inderdaad gemakkelijk mee kunt. Voordat je de oplader gaat gebruiken moet je hem even goed opladen, zelf liet ik hem zo’n drie tot vier uur aan de oplader zitten. Je eigen iPhone snoeropladerding aansluiten en dan verschijnen er blauwe lampjes!

6 IPHONE4S

Tada, zodra hij vol is – tot aan de bovenste rij gevuld is met licht – dan kun je hem meenemen in je tas. Onderweg koppel je iPhone gewoon vast aan de draagbare oplader en de minuten die hij bijvult kan ik niet vertellen, maar wel de percentage en dat is zeker zo’n 20 tot 30% aangezien mijn iPhone vol in gebruik is tijdens het laden zal het wel wat meer zijn. Maar HURRAY!

7 IPHONE4S

Op de foto hierboven zie je de charger in actie en damn gurl, je merkt het niet eens! Zodra je telefoon bijgetankt is en de oplader leeg is, gaat hij van zelf uit. Koppel hem los, gooi hem in je tas en thuis laad je hem weer op! En dat maar voor $4,03 wat omgerekend €3,11 is! Ik kocht de iPhone 4S Portale Charger bij deze verkoper, let wel op de verzendkosten want die moet je nu wel ineens betalen.

Heb jij een portable oplader voor je smartphone?


27 Comments

 • Mariska

  14/05/2013

  Altijd erg handig zo een mobiele oplader :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  14/05/2013

  Erg handig voor onderweg ! Niets erger dan een lege batterij wanneer je je telefoon nodig hebt.

  Reply
 • Martina

  14/05/2013

  Ontzettend handig :)

  Reply
 • Sofie

  14/05/2013

  Wat handig en het lijkt me ook heel fijn in gebruik!

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  14/05/2013

  Jeetje wat handig!! :) Wat verzinnen ze allemaal wel niet. Ik doe het nog steeds met een heeeeeeeeeel oud model haha!!

  Reply
 • ChantalAngel

  14/05/2013

  Heel handig en een stuk goedkoper. Ik heb geen I phone maar je zult ze op ebay vast wel voor mijn foon hebben

  Reply
 • Deb

  14/05/2013

  Wat super handig!! Had hier nog nooit van gehoord!

  Reply
 • Kimberly

  14/05/2013

  Die moet ik hebben!! Mijn iPhone gaat zo snel leeg altijd haha

  Reply
 • Joyce

  14/05/2013

  Super handig! Eens zien of er voor HTC One X ook zoiets bestaat :D

  Reply
 • Superleuke tip!

  Reply
 • Nicool

  14/05/2013

  Wooow, dit zou ik zo handig vinden om te hebben! Mijn telefoon loopt te kloten als een malle en gaat spontaan van 50% naar OUT. En altijd een gigantische oplader meesjouwen is t ook niet helemaal. Goede tip!

  Reply
 • femketje

  14/05/2013

  altijd handig zo’n ding! :D

  Reply
 • Charlotte

  14/05/2013

  Wow wat een onwijs handig ding!

  Reply
 • Joyce

  14/05/2013

  Ziet er erg handig uit!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  14/05/2013

  Muchos handigos!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  14/05/2013

  Zo handig, ik krijg echt een soort van paniekaanval als ik ergens ben en mijn IPhone is bijna leeg, dit is een geweldige oplossing!

  Reply
 • Judith

  14/05/2013

  Wat handig!

  Reply
 • Irma

  14/05/2013

  Oeh, klinkt geweldig! Ik heb er geen, maar ik kan ook altijd precies 1 dag met mijn batterij doen en dan laad ik hem ’s nachts op.

  Reply
 • Jody

  14/05/2013

  Lijkt me heel erg handig!

  Reply
 • Jana

  14/05/2013

  Altijd heel handig :) x

  Reply
 • Maria Antoinette

  14/05/2013

  Ja, lijkt me ook wel handig idd, heb alleen geen Iphone, dus als ze zo iets voor een samsung uitbrengen sta ik voor aan in de rij :D

  Liefs,

  Maria Antoinette

  Reply
 • Velaija

  14/05/2013

  Kijk, dát is nou echt handig :D Ik ga ‘m maar snel even bestellen, want ik merk altijd te laat dat mijn telefoon bijna leeg is… En dan moet ik áltijd weg en dan is ‘ie de hele dag 10% batterij en kan ik niks doen omdat ik bang ben dat ‘ie leeg raakt!

  Reply
 • Mieke

  14/05/2013

  Onmisbaar he, zo’n batterij! Ik heb ook zoiets, maar dan van de Action, met een snoertje. Die laadt zelfs op tot 100%, en dan kan ik mijn iPad ook nog voor 30% laden!

  Reply
 • Maxime

  15/05/2013

  Ik heb er ook een, heel goedkoop bij Xenos gevonden; draag m elke dag bij me. Just in case ;)

  XO

  Reply
 • handig, mijn 3 is ook supersnel leeg, zelfs na een nieuwe accu…

  Reply
 • Evelien

  16/05/2013

  Damn, dat had ik eerder moeten weten! Ik kocht laatst zo’n eentje bij de Action, voor €15,95. Ik kan echt niet meer zonder deze opladers, mijn iPhone heeft nog wel eens de neiging om bij 50% uit te vallen. Eventjes deze portable oplader erin en ik kan weer verder! :D Ik ga deze er trouwens wel bijkopen, hij is maar 3 euro ofzo en dan heb ik nog een backup, my god wat erg eigenlijk :”)

  Reply
 • Marco

  06/06/2014

  Wow, dat is gaaf!

  Reply

Geef een reactie