Gespot: Gekleurde wenkbrauwen!

De haarpunten zijn nog steeds aan het bijkomen van de intense turkoois kleur. Goddelijke en kleurrijke lokken die nauwelijks zijn beschadigd, maar tegenwoordig houdt men het niet meer bij de manen die geverfd moeten worden. Wenkbrauwen zijn een dagelijkse kost geworden voor vele Make Up Artist. I know right.. Let’s check this awesome thing out!

1 BROWS

Of het een opkomende trend is, daar twijfel ik nog aan, alhoewel de gekleurde wenkbrauwen mij steeds vaker gaan opvallen. Geef eerlijk toe, zoiets gaat ook niet aan je voorbij! De catwalks sieren er langzaam mee, maar de MUA’s gaan er ook mee aan de slag + veel andere beautyguru’s!

2 BROWS

Kleur of geen kleur, maar deze vorm wenkbrauwen hoog op het voorhoofd, gelift like hell en dik aangezet + strak omlijnt met een concealer is en blijft mijn favoriet! Helaas kan ik zelf het effect niet nabootsen, dan moet ik met de scheermes aan de gang, but it looks incredible! Helemaal in kleur.

3 BROWS

4 BROWS

5 BROWS

6 BROS

Als eerst spotte ik de wenkbrauwen bij Queenofblending, op Instagram verschenen de foto’s en natuurlijk ook op Tumblr. Ik dacht dat het om een look ging voor iets, maar toen zij er steeds vaker mee werd gesignaleerd merkte ik het pas echt op. This is AWESOME.

7 BROWS

Google, research, zoektochtje naar de wenkbrauwen en meerdere mensen droegen een gekleurde oogschaduw in de wenkbrauwen. Best uniek, je zal het niet vaak zien, maar de vraag is nu wie gaat het allemaal dragen? Of meer voor de shows en commercials?

8 BROWS

De 120 Palette komt hier zeker van pas of de extreme oogschaduwtinten in jouw make-upstash! Een goede basis daaronder is natuurlijk een must have, denk hierbij aan enkele Jumbo Pencils van NYX of andere kleuren, zolang hij maar muurvast blijft zitten! Goed deppen + blenden de oogschaduwkleur aanbrengen. TADA!

9 BROWS

Zou ik het zelf doen? Jap, ik ben wel zo gek om met gekleurde wenkbrauwen te lopen, eigenlijk heb ik het al gedaan. Roze en rood waren de kleuren van de brows enkele jaren geleden in verband met mijn geverfde haar. En weet je wat? Binnenkort verschijn ik met colored brows on Beauty Koning! So stay tuned.

Wat vind jij van de gekleurde wenkbrauwen? En zou jij het durven?

Bron foto’s: Instagram.com + Weheartit.com

49 Comments

 • Sofie

  17/05/2013

  Wel tof, alleen ik zou er niet over straat mee durven haha.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  17/05/2013

  Ik ben een paar jaar geleden op straat een hoogbejaard dametje tegengekomen met blauwe wenkbrauwen. Volgens mij had ze zich vergist van potlood :)

  Reply
 • Lotte

  17/05/2013

  Wow, heftig!

  Reply
 • Beautydagboek

  17/05/2013

  Dit is wat mij betreft meer iets voor de catwalk, maar als je lekker op wilt vallen moet je het zeker doen :). Ik hou het geloof ik bij mijn simpele zwarte wenkbrauwen, haha! Ben wel benieuwd hoe jij je gekleurde wenkbrauwen gaat rocken Cynthia! Jij kunt bijna alles hebben ;)

  Reply
 • debby

  17/05/2013

  Ik vind het prachtig, maar voor het dagelijkse leven iets teveel van het goede.

  Reply
 • Martina

  17/05/2013

  Niet mijn ding ;)

  Reply
 • Amanda

  17/05/2013

  Ik zou het zelf niet doen, wel 1x voor een look ofzo. Dat vind ik wel leuk om te doen, maar voor vast… nee. Ik denk dat mijn werkgever me direct weer naar huis zal sturen haha

  Reply
 • femketje

  17/05/2013

  ik vind het wel erg gaaf :D doe het zelf ook wel eens XD

  Reply
 • Kaylani

  17/05/2013

  Ik denk dat ik het alleen zou doen voor looks, ermee over straat? Het zou me lukken, per ongeluk haha!

  Reply
 • LaraLaurentia

  17/05/2013

  Heel erg gaaf! Maar dus niets voor mij xD

  Reply
 • Helemaal niets voor mij, maar ben benieuwd hoe het eruit ziet bij jou! (:

  Reply
 • Jill

  17/05/2013

  Ik vind het heel erg tof! Shrinkle van Sugarpill doet het ook al jaren volgens mij. Ik zie mezelf er niet echt mee lopen, maar ik ben benieuwd naar de looks die jij er mee gaat creëren :D

  Reply
 • Joyce

  17/05/2013

  Ik heb vroegah (toen ik nog als gottikje door het leven ging) ook mijn wenkbrauwen altijd gekleurd gehad. Lag er maar net aan welke kleur mijn dreads waren :p het wisselde heel erg tussen blauw, roze en paars :p Ik vind het gaaf :D

  Reply
 • Beautydiamonds

  17/05/2013

  Nah niet helemaal mijn ding, al vind ik het wel iets tof’s hebben haha. Ik ben heel benieuwd naar jouw brows! Ik denk dat in combi met jouw blauwe haar het wél tof zou staan!

  Reply
 • Lies

  17/05/2013

  Ik vind het wel erg leuk staan, maar niet om dagelijks te dragen. Ik zou zelf ook niet zo snel mijn wenkbrauwen kleuren. De bruine wenkbrauwen die ik nu heb ben ik meer dan tevreden over haha.

  Reply
 • Roos

  17/05/2013

  Ik zag het ook al steeds vaker voorbij komen, ik vind het er mooi uit zien als de wenkies super strak zijn! Al denk ik niet dat ik er zelf mee rond zou lopen, maar thuis zou ik het wel stiekem uitproberen als niemand me ziet.. ;p

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  17/05/2013

  Wowwww, nee. Niet mijn ding, so sorry ! hihi

  Reply
 • Charlotte

  17/05/2013

  Voor een look vind ik het wel leuk om te doen maar voor over straat niet.

  Reply
 • ChantalAngel

  17/05/2013

  Ik vind het geweldig! Niet voor buiten maar toch het heeft iets

  Reply
 • Maxime

  17/05/2013

  Niet heel normaal bij sommigen staat het bizar goed

  XO

  Reply
 • sofie

  17/05/2013

  ik vind het wel mooi, op voorwaarde dat de rest van de make-up rustig is gehouden.

  Reply
 • Jody

  17/05/2013

  Voor een look vind ik het geweldig, maar verder is het niet mijn ding.

  Reply
 • Miranda

  17/05/2013

  Voor een fotoshoot etc. ziet het er wel gaaf uit. Maar om er nou mee over straat te lopen.. Nee het is niet wat voor mij.

  Reply
 • Maaike

  17/05/2013

  Zolang de wenkbrauwen er maar zitten, maakt de kleur mij niet uit! Ik wil ook blauwe brauwennnn

  Reply
 • Tessa

  17/05/2013

  Wel vet! Maar echt niet iets voor mij :D
  x

  Reply
 • ValleyDoll

  17/05/2013

  Ziet er leuk uit maar ik ga het toch zelf niet proberen :d !

  Reply
 • Gerrianne

  17/05/2013

  Damn, amazing! Dat ziet er zó gaaf uit. Eigenlijk zouden we met zijn allen een dag met gekleurde wenkbrauwen moeten lopen, haha! Gorgeous, that’s it. :D

  Reply
 • Laura

  17/05/2013

  Ik vind heel veel van bovenstaande looks eerlijk gezegd een beetje asociaal (A)
  maar blenden kunnen ze wel hahaha!

  Reply
 • Natasja

  17/05/2013

  Ik vind dit echt heel erg gaaf. Al vind ik het zelf wel het mooist als het word aangepast op de haarkleur (als dit ook een “onnatuurlijke” kleur is) of met de rest van de make up.

  Reply
 • Jorinde

  17/05/2013

  Ik ben benieuwd naar jou gekleurde wenkbrauwen :-)

  Reply
 • Beautytalk

  17/05/2013

  No, no, no.. ik vind het iets té! :)
  Eefje

  Reply
 • Beautyjuf

  17/05/2013

  In één woord: gaaf!! Al zie ik mezelf er niet snel mee rondhuppelen ;-)

  Reply
 • Menina

  17/05/2013

  Ik zou er niet mee over straat durven denk ik… maar het is wel echt super cool!
  Maar daaamnn wat kijkt die tweede chick chagrijnig! ai!

  Reply
  • Menina

   17/05/2013

   oeps, ik bedoel dus die derde!

   Reply
 • Sheela

  17/05/2013

  Wow, best wel apart. Maar ik vind het wel iets hebben. En het is zeer gedurfd x

  Reply
 • Eline

  17/05/2013

  Hmm nee ik vind het ordinair :P

  Reply
 • Jana

  17/05/2013

  Ziet er wel erg tof uit :D x

  Reply
 • Nicool

  17/05/2013

  Eigenlijk ziet het er best heel tof uit! Ik ben benieuwd naar jouw colored brows ;)

  Reply
 • Lisanne

  17/05/2013

  Stiekem best gaaf, maar voor mij echt too much! Vind het wel echt wat voor jou, ben heel erg benieuwd!

  Reply
 • Irma

  17/05/2013

  Het ziet er echt tof uit, hoewel ik er waarschijnlijk niet mee naar school zou gaan (:

  Reply
 • pretty beauty land

  18/05/2013

  ik vind het super cool!

  Reply
 • Sherr

  18/05/2013

  Het ziet er wel erg awesome uit! Maar ik denk niet dat ik zo op straat zou durven haha

  Reply
 • Emilia

  18/05/2013

  Best gaaf! Ik zou het zelf niet durven, maar op deze foto’s vind ik het niet eens extreem shockerend haha. Ik ben dus ook heeeel benieuwd naar jouw look met gekleurde wenkbrauwen, volgens mij kun jij het namelijk nog gewoon hebben ook!

  Reply
 • Nena

  18/05/2013

  Ik vind dit eerlijk nogal raar en lelijk :)

  Reply
 • Judith

  18/05/2013

  Het ziet er best gaaf uit, maar zelf zou ik dit niet snel dragen haha :’)
  Ik ben wel erg benieuwd naar jou colored brows trouwens!

  Reply
 • Anne vdh

  19/05/2013

  Ik vind dit echt ZO gaaf! Maar ik denk dat het niet voor mij is weggelegd, misschien met uitgaan of een feestje, maar ik zie dit mijzelf niet zo snel naarmijn werk dragen haha!

  Reply
 • Lisa

  19/05/2013

  Mij viel het ook al op. en ik vind het erg leuk!

  Reply
 • Ok voor een thema feest of een shoot vind ik het geslaagd..maar ik denk dat de mensen gaan lopen als ze me zo overdag zouden zien!

  Reply
 • Deb

  21/05/2013

  hihi hier moet je wel lef voor hebben.. mijn daredevil gehalte is niet zo groot dus ik durf dit never nooit aan ;-) ik ga nog liever bungee jumpen.. haha

  Reply

Geef een reactie