WINACTIE: Laatste dag voor de 120 Palette 2x!

Precies een maand geleden passeerde ik alweer de twintig, dat betekend dat het vandaag 20 mei 2013 is. De laatste dag waarop jij kunt meedoen aan de winactie van de waanzinnige 120 Palette. De palette met de unieke kleuren, de geweldige pigmentatie en natuurlijk de fantastische kleurkeuzes die jij kunt maken! Gaat het jou nog lukken om voor de deadline van 23:59 uur mee te doen?! Waag nog een kans en lees verder hoe jij kunt deelnemen!

40 120

Twee 120 palettes voor twee dames of heren. Man of vrouw, doe gewoon mee, want misschien wil jij er als man ook wel een keer mooi uitzien. Het is heel eenvoudig, ik ga er niet teveel omheen praten en kom meteen met de regels.

EDIT: De winnaressen zijn inmiddels gekozen en gemaild!

 


6 Comments

 • Emma

  20/05/2013

  I’m in, tenminste, ik hoop dat de email goed is verstuurd….. Oh en ik heb ‘mijn uiterste nest’ gedaan, kleine typo?, haha. Veel plezier met het bekijken van de inzendingen!

  Reply
 • martina

  20/05/2013

  ik sla over want ik draag zelf niet zo vaak gekleurde ooglooks :)
  daarom gun ik het iemand anders liever :)

  Reply
 • Guusje

  20/05/2013

  Als het goed is heb ik meegedaan :)

  Reply
 • Maaike

  20/05/2013

  Wat een leuke winactie.
  Zelf ben ik helaas niet zo creatief met het maken van een ooglook dus ik wens iedereen heel veel succes die mee gaat doen !!

  Reply
 • Xan

  20/05/2013

  Leuke winactie. Aan een ieder die meedoet veel succes.
  Love,

  Reply
 • evelien

  25/05/2013

  Hee Cynthia,
  Wanneer komt de uitslag?
  Liefs!

  Reply

Geef een reactie