Een multifunctionele kruk van Home24!

Bloggen gebeurt niet vanuit bed, althans niet vanuit mijn kant. Daarvoor heb ik een groot bureau, it’s huuuuuge, maar ook ik kom soms ruimte tekort. Producten stapelen zich op, persberichten puilen uit en mijn schoolwerk ligt all over the place. Mijn videocamera moet nog ergens staan, maar hij is op mijn hoogte afgestemd. Killer legs, maar last van mijn nek. How come? Eén woord.. bureaustoel..

1 HOME

Met mijn 1,75 ben ik langer dan een gemiddeld mens, terwijl dat reuze meevalt! Maar goddamn, zodra je niet eens je benen over elkaar kunt krijgen, omdat de tafel te laag is, begint mijn bloed te koken. Een verhoogd bureau en een te lage bureaustoel, gevolg is nekklachten. Oh and believe me, ik was niet de enige die erover klaagde. Visagiemodellen hadden last van verkrampte nekspieren en liepen aan het eind van de dag met een sjaal om.. Oké, dat ook weer net niet.

2 HOME

Opzoek naar een hippe bureaustoel, modern en strak, perfecto voor in le room van le Cynth. Tijdens mijn zoektocht in de winkel slaagde ik niet, maar eenmaal in de webwinkel van Home24 was het raak! Mijn droombarkruk – jawel! – veroverde meteen mijn hart. Daarnaast paste hij perfect in de witte omgeving.

3 HOME

Een hoge barkruk Fitzgerald die met gemak mij op niveau brengt, zodat de armspieren zich kunnen ontspannen, gevolg dat de nekspieren meedoen, waardoor ik niet in elkaar zit, maar rechtop. Modern, matzwart en past precies in de witte kamer! De barkruk die dient als bureaustoel zit als gegoten en hij ondersteunt je onderrug. JAP!

4 HOME

5 HOME

De barkruk van Fitzgerald in het matzwart, gestikt in verschillende vakjes wat speciaal voor het comfort dient, verstelbaar op eigen hoogte en er zit een voetensteun op. Binnen een anderhalve week was de kruk van Home24 geleverd, makkelijk in elkaar te zetten – did it all by myself met de gebruiksaanwijzingen die Mom op zei! – en hij was nog eens in de sale! Van maar liefst €129, naar €69,99! Een gratis verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden over je aankopen. Geweldige website van Home24, uitstekende service en een makkelijk systeem om te bestellen. Kortom, missie geslaagd!

Heb jij weleens bij Home24 besteld?


29 Comments

 • Eline

  23/05/2013

  Wauw mooie barkruk! en hij ziet er ook heel comfortabel uit :)

  Reply
 • ChantalAngel

  23/05/2013

  Gave kruk/stoel. zoo belangrijk een goede houding. Ik ken de webshop nog niet, maar zeker 1 om te onthouden.

  Reply
 • Mariska

  23/05/2013

  Die lijkt me zo fijn zitten!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  23/05/2013

  Ziet er goed uit ! Ik heb hetzelfde probleem op mijn werk: mijn tafel is te laag waardoor ik mijn stoel lager moet zetten en bijna constant rugpijn heb. Erg vervelend.

  Reply
 • Jody

  23/05/2013

  Wat een mooie kruk! Lijkt me heerlijk om op te zitten!

  Reply
 • Martina

  23/05/2013

  Handige stoel, zelf heb ik daar nog nooit iets besteld!

  Reply
 • Dionne

  23/05/2013

  Mooie stoel!

  Reply
 • Karin

  23/05/2013

  Super stoel en super timing, thanks!!
  We hebben net een nieuwe keuken gekocht met kookeiland waar je ook aan kunt zitten.
  Waren nog opzoek naar in hoogte verstelbare krukken en deze worden het denk ik!
  Twijfel nog tussen zwart, crème of antiek bruin, ze zijn zo mooi!!
  xx

  Reply
 • Mieke

  23/05/2013

  Oe, die is mooi zeg!

  Reply
 • Laura

  23/05/2013

  Hij is echt mooi ! x

  Reply
 • Sheela

  23/05/2013

  Hij ziet er heel goed uit x

  Reply
 • Kimberly

  23/05/2013

  Die ziet er echt mooi uit! Lijkt me ook heerlijk zitten

  Reply
 • Irma

  23/05/2013

  Oeh, pretty.
  I know your feeling, ik ben iets langer dan jij en dat is niet altijd handig.
  Ik vind je kruk echt supermooi (:

  Reply
 • Jorinde

  23/05/2013

  Ziet er uit als een fijn ding. Ik heb soms last van mijn arm achter het bureau. Ik ben klein en denk dat het eraan ligt dat ik mijn stoel niet op de juiste hoogte heb staan.

  Reply
 • Joyce

  23/05/2013

  Ziet er mooi uit!

  Reply
 • Menina

  23/05/2013

  Wat een prachtig ding! :D
  Ik haat het ook als ik mn benen niet over elkaar kan doen onder een tafel… AARGHHH!!

  Reply
 • Wendy

  23/05/2013

  mooie stoel handig ook!

  Reply
 • Wauw, ziet er mooi uit! (:

  Reply
 • Jana

  23/05/2013

  Superleuk en mooie stoel :D x

  Reply
 • Laura

  23/05/2013

  oeehh nice! ik ben juist heel klein, wat ook niet altijd handig is haha :)

  Reply
 • Monique

  23/05/2013

  Dat ziet er comfortabel uit en fijne oplossing zo!

  Reply
 • Anne Solveig

  23/05/2013

  Leeuk!

  Reply
 • Evelien

  23/05/2013

  Het zou voor mij niks zijn als bureaustoel, ik wil echt kunnen hangen erin haha. Maar omg, die ergenis van je benen niet over elkaar kunnen doen omdat het bureaublad te laag.. vreselijk!

  Reply
 • Denna

  23/05/2013

  Damn die is zo mooi! Echt het is de chaneltas onder de krukken zo te zijn. Echt geweldig, ik zag me al zitten aan een mooi wit glanzend bureau met die killer stoel. En zo herkenbaar, ik ben ook 1.75 en die benen krijg ik gewoon bijna niet weg onder mijn laag bureautje.

  Reply
 • Nicool

  23/05/2013

  Wat een goeie deal! Zeker een super mooie bureaustoel en alssie dan ook nog eens lekker zit!

  Reply
 • Maxime

  24/05/2013

  Wat een leuke!
  Ik heb ook vier barstoelen, aan de eettafel. Maar ik kan daar geen hele dag op zitten. Ga ik hangen en zo. Maar multifunctioneel it iz

  XO

  Reply
 • ik kon in disney niet eens mn benen over elkaar doen bij de ontbijttafel.. en ik ben 1m56.. das toch echt belachelijk… deze stoel ziet er gaaf uit joh!

  Reply
 • Mariel

  24/05/2013

  Gave stoel!

  Reply
 • Anna Roos Zijlstra

  21/08/2013

  Wow! Echt een te gek krukje zeg. Lekker comfortabel met die rugleuning!

  Reply

Geef een reactie