Inspiratiebron ARod, wie is die van jou?

Inspiratiebronnen, we hebben er altijd wel eentje! Zodra je diegene ziet, hoort of daarmee in aanraking komt, worden ineens de fantastische ideëen in je hoofd wakker en krijg je impulsieve gedachtes! Of ben ik de enige? Zodra Aaron Rodgers op het beeld verschijnt, aangezien meneer niet in Nederland woont en ik het nog steeds met videobeelden moet doen, raak ik altijd gefascineerd. Hoe eh.. I WANNA MARRY HIM.

1 AARONRODGERS

Oké, neem dat trouwen met een korreltje zout – of doe dat niet. De quarterback van de Green Bay Packers werd in het begin van mijn blogjaren mijn heuse inspiratiebron. Gespot tijdens de SuperBowl met de Packers tegen de Steelers, waarin hij zijn carrière pas echt begon. Na de SuperBowl werd hij ook nog eens SuperBowl MVP, vervolgens één van de belangrijke spelers in de NFL en nu is hij de meest betaalde speler in de NFL. Kortom, zijn salaris, daar zeg je U tegen.

Super Bowl FootballDe winnende SuperBowl van the Green Bay Packers in 2011.

Het kwam hem namelijk niet aanwaaien, maar met grote bochels in de weg en heel wat diepe dalen behaalde Aaron de top. Op het moment dat hij – en nog steeds – één van de geliefde spelers is – oké, volgens mij staat hij ook op de hitlist – maar je zou nooit kunnen zeggen dat ARod arrogant is.

3 AARONRODGERS

Rodgers mag nummer één zijn qua scores, maar gedraagt zich nog steeds als een normale jongeman. Iedereen in Amerika kent hem, maar toch blijft hij zich voorstellen als hij een nieuw persoon ontmoet. Ondanks zijn succesvolle carrière probeert ARod zijn eigen prestatie te verbeteren, is en blijft hij kritisch en zal het voor hemzelf nooit genoeg zijn. GOTTA LOVE THIS MAN. Handsome fella.

4 AARONRODGERS

Football spelers in Amerika zijn vaak ook betrokken bij goede doelen, zo steunt hijzelf MACC Fund – Midwest Athletes Against Childhood Cancer – en bezoekt de knaap ook nog eens de kinderen die de ziekte hebben overwonnen!

5 AARONRODGERS

Maar waarom een inspiratie? Omdat Rodgers zich vanaf onderaan heeft opgewerkt naar de top, ondanks alle haat vanwege Brett Favre en natuurlijk de oude Packerfans. Aaron Rodgers heeft zich bewezen en hoe! Daarnaast is het een “gewoon mens” gebleven, ontzettend charismatisch, is zijn humor hilarisch en een echte goodguy. Did I already mentioned that he is incredibly handsome?! En zijn concentratie, om jaloers op te worden. Keep up the good work love.

Heb jij een inspiratiebron? En waarom juist die persoon?

Bron foto’s: Tumblr.com

13 Comments

 • Sofie

  23/05/2013

  Zo, dit is zeker een handsome man! Woah, ik kende hem nog helemaal niet, shame on me!

  Reply
 • Lotte

  23/05/2013

  Ah, dus dát is jouw grote liefde! Je hebt het zo vaak over Rodgers, maar ik had geen idee hoe deze vent er eigenlijk uit zag. Handsome is ‘ie zeker, hubba hubba! *kwijlt*

  Reply
  • martina

   23/05/2013

   haha jaaaa leuk om er een gezicht bij te zien ;)

   Reply
 • ValleyDoll

  23/05/2013

  Wat.een.hottie ! Oh my ! Ik zou kunnen blijven kijken naar de foto’s :d !

  Reply
 • Kimberly

  23/05/2013

  Wat een lekkerding!

  Reply
 • Hmm, lekker ding! (:

  Reply
 • Ilse

  23/05/2013

  Haaaaaaiiiiiiii.

  Reply
 • beauties

  23/05/2013

  jaja ^^

  Reply
 • Charlotte

  23/05/2013

  Jaaaa hier nog een fan!! Ik houd ervan om football te kijken!

  Reply
 • leuk om hem eens te zien, je droomman.
  wat goed dat hij zich bezig houd met goede doelen!

  Reply
 • Nicool

  23/05/2013

  Definitely handsome, damn! Mooi verhaal heb je over hem geschreven!

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  23/05/2013

  Well hello there… :-)

  Reply
 • Irma

  23/05/2013

  Haha, he is so gorgeous!
  Ik moer zeggen dat ik sinds een tijdje ook wel into Rodgers ben, maar vooruit, you can have him.
  Ik zoek wel een andere quaterback (:

  Reply

Geef een reactie