Favoriete series op dit moment!

Nu the Vampire Diaries in Amerika officieel is afgelopen en zij buffelen aan seizoen vijf, moet ik het doen met de overige series. Ben ik weer addicted aan het worden? No, ik zoek ontspanning voor tijdens het schrijven van mijn artikelen. De beste combo ever! Sinds kort heb ik aardig wat programma’s weer opgetrommeld!

0-geordie-shore

Om te beginnen met een heel oud programma, shame on me! Voorheen had ik er een bloedhekel aan, maar toen ik het eenmaal op had staan, bleef ik kijken. Op de laptop, schuin kijkend naar de televisie en giechelend om Everybody Loves Raymond. “CYNTH. JA. NEE. OH MY GOD. I KNOW RIGHT!” Maar serieus, die oude tor is best funny.

everybody-loves-raymond_625x352

Een gezin, waar het voornamelijk om de ouders draait Raymond en zijn vrouw, maar met zijn moeder – die zich overal mee bemoeit – en vader – die alleen maar klaagt – aan de overkant. Dan heb je nog zijn oudere broer Ray en natuurlijk verloopt zijn leven niet zo succesvol als die van Raymond. Ondanks dat dat wel reuze meevalt, is dat de rode draad in de serie. Heel Amerikaans, maar zo leuk! Het is elke werkdag rond een uur of vijf op RTL5 te bewonderen.

article-1327324780968-0D70E9A300000578-73507_636x399

Geen vampieren op dit moment, maar alcoholische drankjes, fake tans en nepstukken in het haar. Geordie Shore is een favoriet! Vergelijkbaar met Jersey Shore, alleen dan in Engeland, waardoor je het heerlijke accent naar boven hoort komen tijdens de ruzies. Ja, die zijn hier ook weer van de partij! De huisgenoten, zo’n vier jongens met vijf meiden die Newcastle of een andere stad op stelten zetten!

greys-x_9

Geloof het of niet, maar maandag hing ik ook alweer voor de televisie met mijn laptop op schooteigenlijkachterhetbureau en spotte ik Grey’s Anatomy! Wel met drie hoofdpersonen minder, MORSDOOD, maar de ziekenhuisserie draait na negen seizoenen nog steeds! Mind is blown, ik wist niet eens dat zij nog afleveringen maakte. Wat gedesoriënteerd keek ik mee, maar die gaat weer op de watchlist!

Daarnaast heb ik nog wat dingen gekeken, maar daar zit niet een patroon in. Behalve enkele films, maar daar krijgen jullie binnenkort meer lucht van. Hierdoor kun je weer nieuwe make-uplooks oppikken of juist je woordenschat vergroten. Ook al is het beter dat je dan een boek gaat lezen, maar soms is een serie/film leuker!

Welke serie kijk jij graag? En welke is/was jouw favoriet?

Bron foto’s: Google.com

42 Comments

 • MySuperSweetLife

  24/05/2013

  Leuke series, ik volg helemaal niks op dit moment… Zelfs GTST niet eens meer!
  Liefs

  Reply
 • Kimberly

  24/05/2013

  gery’s anatomy wil ik ooit nog eens gaan kijken haha! Ik volg op dit moment TVD, Awkward, Gossip Girl, New Girl, en binnenkort begin ik aan revenge, Game of thrones en 24 haha

  Reply
 • Sofie

  24/05/2013

  Ik volg deze series (nog) niet, maar ze klinken leuk!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/05/2013

  Ik ben helemaal into Game of Thrones de laatste tijd !

  Reply
 • Martina

  24/05/2013

  Ik ben een grote greys anatomy fan

  Reply
 • Beautydagboek

  24/05/2013

  Ja everybody loves raymond is geweldig! Al een oude serie, maar erg leuk! Ik hou ook erg van Modern Family, lachen in een stuip!

  Reply
 • Jody

  24/05/2013

  Vroeger heb ik grey’s anatomy even gevolgd. Op dit moment kijk ik Akward, How I met your mother en (voor de duizendste keer) Friends.

  Reply
 • True Blood all the way (voor Alexander Skarsgard uiteraard)! Al gekeken?

  Reply
 • Emilia

  24/05/2013

  Thank you Cynth! Ik volg bijna geen series meer en ik wilde weer wat nieuwe gaan kijken, dus dit komt heeel goed uit! Deze series heb ik serieus allemaal nog nooit gezien, whooops.

  Reply
 • Amanda

  24/05/2013

  Bovenstaande zijn niet mijn series. True Blood kijk ik momenteel en Teen Wolf ga ik van de zomer weer kijken!

  Reply
 • femketje

  24/05/2013

  American horror story en 666 park avenue :D

  Reply
 • Emma

  24/05/2013

  Awww yeah, geordie shore ft! (Ik moet altijd zooooo hard lachen als ik dat aan het kijken ben :’) ) Ik volgde new girl, once upon a time, glee, pretty little liars & gossip girl. Maar gossip girl is gestopt, new girl, ouat en glee hebben net de seizoensfinale gehad en pretty little liars is nog niet weer begonnen. Daarom ben ik maar breaking bad gaan kijken (BRILJANT!!!!!)

  Reply
  • Emma

   24/05/2013

   *ftw natuurlijk :’)

   Reply
 • Monique

  24/05/2013

  Wij kijken Game of Thrones, Hannibal, Elementery, en The Following op dit moment, maar de meeste zijn bijna aan het einde van het seizoen.. Maar gelukkig begint Dexter bijna weer en ow zo veel series die we graag kijken.. hihi
  Zelf kijk ik nog Revenge, op dit moment.

  Reply
 • beauties

  24/05/2013

  ik volg niks :)

  Reply
 • Charlotte

  24/05/2013

  Ik volg Grey’s Anatomy al sinds het begin en nu nog altijd. Haha. Everbody loves Raymond en Geordie Shore is ook leuk om te kijken.

  Reply
 • AnnaSophia

  24/05/2013

  The Following! Must see!

  Reply
 • ken je beauty & the beast, ook heel leuk!

  Reply
 • iris

  24/05/2013

  ik volg op dit moment arrow, once upon a time, doctor who, sherlock (van de bbc, nieuwe seisone komt pas in november). En verder kijk ik ook heel graag naar supernatural en white collar

  Reply
 • ChantalAngel

  24/05/2013

  Everybody love’s Raymond… geweldig!! Hoe vaak mijn vriend en ik elkaar veel betekenend aankijken haha zulke herkenbare dingen.

  Reply
 • Joyce

  24/05/2013

  Grey’s anatomy is heerlijk, de rest ken ik niet! Ik kijk zelf nog Revenge, Hart Of Dixie, Pretty Little Liars en Private Practice

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  24/05/2013

  Ik heb een paar aflevering van Geordie Shore gezien, jeezes zeg, en ik die dacht dat Jersey Shore al erg was :-O

  Reply
 • Ilse

  24/05/2013

  I LOVE Geordie Shore! Jersey Shore vind ik ook wel leuk maar sinds GS vind ik JS eigenlijk heel braaf haha. Snooki & Jwoww vind ik ook echt hilarisch, ik moet altijd zo hard lachen om alle domme dingen die Snooki zegt haha.

  Verder ben ik fan van Pretty Little Liars en One Tree hill, heerlijke series!

  Reply
 • Jorinde

  24/05/2013

  Ik volg alleen gtst :-)

  Reply
 • Liliane

  24/05/2013

  Geordie shore is ook in Amsterdam geweest, dat belooft wat ;)

  Grey’s kijk ik ook en heb vandaag een aflevering van ‘Save me’ gezien, ben benieuwd of dat wat wordt, want ja, alles is met vakantie!

  Reply
  • Liliane

   24/05/2013

   Oh en revenge is een gave serie! (en nog een hoop meer, maar ook allemaal hiatus ;) )

   Reply
 • debby

  24/05/2013

  nee everybody loves kan ik echt niet naar kijken. Ik kijk zelf graag naar True Blood, american horror story en greys.

  Reply
 • Ik volg ook Vampire Diaries en moet nu tot oktober wachten op t nieuwe seizoen :( Verder volg ik ook Dexter en Revenge.

  Reply
 • Irma

  24/05/2013

  Ik kijk momenteel Grey’s Anatomy, Revenge, The Walking Dead, Geordie Shore en 666 Park Avenue. Vooral Grey’s en The Walking Dead zijn superleuk!

  Reply
 • Nathalie

  24/05/2013

  Haha heel herkenbaar! Ik ben sinds een half jaar bezig met Buffy: The Vampire Slayer! Ik ben nu bij eind seizoen 6 van de 7. Vroeger had ik het nooit gezien, toch besloot ik eens te kijken. Heb meteen alle afleveringen erdoor heen gejast, zo leuk!

  Reply
 • Nicool

  24/05/2013

  OH MY! Ik kan je zo naast mijn vriend op de bank zetten haha, die kijkt ook altijd dat Everybody loves Raymond & Geordie Shore, hahaha! Wel heerlijke programma’s waarbij je brein gewoon op nul kan :)

  Reply
 • ValleyDoll

  24/05/2013

  Grey’s Anatomy is een van mijn favoriete series ever !

  Reply
 • Deb

  24/05/2013

  Grey’s Anatomy heb ik in geen eeuwen gekeken.. beetje afgeschreven, misschien moet ik weer eens proberen…
  Zelf kijk ik nu naar Walking Dead, The Borgias, Game of Thrones, binnenkort weer lekker aan de True blood.. hell yeah!

  Reply
 • Bo

  24/05/2013

  Me loves Geordie Shore!

  Reply
 • Xan

  25/05/2013

  Scandal it is (OMG verslaafd) en ik wacht op Pretty Little Liars. Nu ook op Scandal wachten. Dus ff New Girl weer bijhouden.
  Love,

  Reply
 • Kaylani

  25/05/2013

  Toevallig heb ik laatst heel veel Married With Children gekeken, vroeg me eigenlijk af waarom ik dat vroeger zo leuk vond. Totdat ik erachter kwam dat ik er zojuist een marathon van gekeken had. Oeps!

  Reply
 • Lotte

  26/05/2013

  Jaaaa, Everybody Loves Raymond! Ik vind dat ook echt een awesome serie, ik hou van elk personage, van de heerlijk chagrijnige vader tot de sarcastische sukkelige broer en natuurlijk Raymonds domme acties, haha. Geordie Shore vind ik ook tof, al ben ik na een paar seizoenen gestopt met kijken. Misschien moet ik het maar weer eens oppakken!

  Reply
 • Tessabd

  26/05/2013

  Ik hou ook van de Goardie’s :d kei grappig

  Reply
 • Louise

  26/05/2013

  Op tv kijk ik veel series op MTV.
  Via de computer kijk ik altijd:
  Pretty Little Liars & The Carrie Diaries.
  Echt mijn favoriete series.

  Reply
 • Mariska

  27/05/2013

  Geordie Shore haha, dat is echt lachen!

  Reply
 • Robin Louisa

  30/05/2013

  My fav serie is once upon a time. Echt ik hou van die serie. Echt een aanrader, maaaar je moet er wel van houden. Daarnaast natuurlijk pretty little liars en gossip girl. Wat ik recent ook leuk vind is underemployed en The LA complex.

  Reply
 • Linda

  30/05/2013

  Grey’s Anatomy! Love it. Iedere maandag weer… Helaas komt de zomerstop eraan :( Een serie waar ik nu helemaal fan van ben is Hollywood Heights… Lekker verstand op 0 en een serie kijken haha

  Reply

Geef een reactie