Pinterest look with a personal touch Meets Cynthia!

Aardetinten blijven fantastisch, maar soms moet er een frisse wind door de make-up looks heen. Gelukkig hebben we daarvoor de inspiratiebuien, de Packers, maar ook de Social Media. Tumblr en Weheartit zijn mijn favoriet, maar Pinterest is toch mijn baby! Mijn Amerikaanse baby waar de uniekste looks voorbij razen. Pinterest look with le personal touch Meets Cynthia?

1 SMOKEY

Het rokerige effect van de uitgewingde oogschaduw komt heel klassiek naar voren, helaas bevond zich er geen heel gezicht bij de tutorial, dus besloot ik mijn eigen draai eraan te geven. Donker opgemaakte ogen die sexy moeten lonken in combinatie met een mysterieuze lipstick. Fascinating..

3 SMOKEY

Too Faced Shadow Insurance all over the place en een kleine hoeveelheid van de Wet n Wild Lust Palette op het ooglid. Onder mijn wenkbrauw een matwitte highlighter White van de Make Up Store en voor het oogpotlood gebruikte ik een grijs oogpotlood van de Etos.

4 SMOKEY

Smudgen met de matgrijze oogschaduw van Sleek uit de Au Naturel paletten en de gitzwart! Met een pencilbrush naar buiten vervagen en het potlood langs de onderste wimperrand halen. Herhaal het proces en blend het opnieuw tot een mooi geheel!

Op mijn wimpers gebruikte ik de Max Factor Clumpy Defy in Black – één van mijn favorieten mascara’s tot nu toe, review volgt. En op de waterlijn gebruikte ik een huidkleurig potlood All I Want van Essence. Nepwimpers over de verse mascara en nog een laagje toevoegen, zodat de lashes zich beter gingen mengen. DONE.

5 SMOKEY

Op de wangen gebruikte ik nog een blush, om toch de kleur naar boven te halen, aangezien ik de kleur met foundation uit het geizcht had laten verdwijnen. Hiervoor gebruikte ik de Riviera Rose van Catrice en de bronzer Taupe van NYX. Don’t mind the mess underneath the eyes, ik probeerde een concealer uit.

6 SMOKEY

Er komen veel reviews aan, want ook de goddelijke donkerpaarse kleur van Revlon verschijnt binnenkort op Beauty Koning. Backstage is vrij intens, paste goed bij de look en Lady Danger van MAC gebruikte ik al eerder. WHOOPS, SPOILERALERT.

7 SMOKEY

Bedankt voor de nieuwe ontdekking Pinterest, want de vervaagde wing gemaakt van oogschaduw en een beetje potlood voeg ik toe aan mijn dagelijkse looks. Het voelt best aangenaam om nieuwe make-up looks te maken, zodat jij je weer verder kunt gaan ontwikkelen. I LOVE IT.

Wat vind jij van de vervaagde wing? Iets voor jou?


39 Comments

 • Kimberly

  25/05/2013

  Dit moet je vaker doen!! Er staan er zoveel op pinterest hihi! Mooi die vervaagde wing, ik heb het een hele tijd terug ook geprobeerd maar toen lukte het niet haha, hopen dat het nu wel lukt :D

  Reply
 • Sofie

  25/05/2013

  Heel mooi! Mij lukt het jammer genoeg niet om zo’n mooie wing te maken, je moet me echt een keer leren hoe je dat toch allemaal doet haha :)

  Reply
 • MySuperSweetLife

  25/05/2013

  Wat een mooie look, om verliefd op te worden ;)
  liefs

  Reply
 • Beautydagboek

  25/05/2013

  Ik vind het echt stunning! Die lipstick kleur, daar ben ik nou echt benieuwd naar!

  Reply
 • debby

  25/05/2013

  Oehlalal lady! Wat zie er weer drop dead gorgeous uit!

  Reply
 • Ayla

  25/05/2013

  Super mooie look! En je laatste foto is super leuk, pretty lady!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  25/05/2013

  Prachtig die smokey liner, die ga ik ook eens proberen. En girl, jouw wimpers ! :)

  Reply
 • Miranda

  25/05/2013

  Wat een geweldige look :D

  Reply
 • Amanda

  25/05/2013

  Het staat je heel erg goed. Moooi!

  Reply
 • Britt

  25/05/2013

  Wauw, ziet er supermooi uit, mooie kleur lippenstift ook!

  Reply
 • Eline

  25/05/2013

  Heel mooi dit wil ik zeker een keer proberen, en deze look staat je heel chique!

  Reply
 • Michaela

  25/05/2013

  Zo’n lichte smokey eye staat je goed! Ik probeer het ook altijd, alleen ben niet zo een blend held met oogpotlood haha :)

  Reply
 • Jody

  25/05/2013

  Ah wauw wat zie je er prachtig uit! Heel erg mooie look

  Reply
 • Charlotte

  25/05/2013

  Hele mooie look!

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  25/05/2013

  Gaaf! Heel mooi, staat je goed!

  Reply
 • robin

  25/05/2013

  het viel mij al op bij de eerste foto hoe mooi smokey de buitenste randen waren! vind het echt heel mooi staan bij je <3

  Reply
 • Suzanne

  25/05/2013

  Super mooie look meid! Je bent ook zo’n knapperd!

  Reply
 • femketje

  25/05/2013

  awesome vampy look :D

  Reply
 • Eline

  25/05/2013

  Erg mooie look!

  Reply
 • Charlotte

  25/05/2013

  Wauw! Prachtig!
  Ik vind je lippen ook echt pretty <3

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  25/05/2013

  De ooglook is echt fantastisch, head over heels in love!

  Reply
 • Jill

  25/05/2013

  Heel erg mooi!

  Reply
 • Xan

  25/05/2013

  Nice work. Looks good. Nee ik moet het maken van vleugeltjes nog onder de knie krijgen. Dus vervagen moet bij mij nog ff wachten =P
  Love,

  Reply
 • Joyce

  25/05/2013

  Hele mooie look weer!

  Reply
 • Bo

  25/05/2013

  Wauw, deze is SUPERmooi! Trouwens, ik vind je dipdye ook nog steeds geweldig!

  Reply
 • Angelique

  25/05/2013

  You pretty girl<3 mooie look heb je gemaakt en je rockt met je blauwe haar, me likes<3

  Reply
 • Irma

  25/05/2013

  Staat je echt super! En die lipkleur is to die for! <3

  Reply
 • Jana

  25/05/2013

  Hele mooi glamour look vind ik dit =D xx

  Reply
 • Anne Solveig

  25/05/2013

  Waaaauw, wat mooi, hele mooie look!

  Reply
 • Chantalangel

  25/05/2013

  Heel mooi. Ik gebruik pinterest ook vaak voor inspiratie. Maar ook beauty apps op mijn telefoon… heel handig.

  Reply
 • shirley

  25/05/2013

  Mooie look en de laatste foto is trouwens gorgeous!

  Reply
 • Natasja

  26/05/2013

  Heel erg mooi! De ooglook is weer eens wat anders en de lippenstift past er echt perfect bij!

  Reply
 • Emma

  26/05/2013

  LUVVVV THIS! Toevallig (of niet zo toevallig) had ik dit gisteren maar als look gedaan (nouja, ik kon mijn fluid eyeliner niet vinden en wilde toch een wing, haha) en ddarrrnnnnn, die lipstick is perfection <3 Smoked to perfection is deze look, for sure!!

  Reply
 • ValleyDoll

  26/05/2013

  Oh wauw, supermooie tutorial ! dat probeer ik zeker ook eens. En die rode lippen staan je prachtig !

  Reply
 • Wauw, ziet er echt prachtig uit!

  Reply
 • Liesbeth

  26/05/2013

  Ziet er heel mooi uit!

  Reply
 • wow, su-per gaaf! dit is ook een leuke variatie op de eyeliner wing die ik elke dag heb!

  Reply
 • Gerrianne

  29/05/2013

  Vervaagde wing, it’s amazing! Ik doe het zo af en toe als ik haast heb, maar ’t ziet er altijd zo tof uit! Je lipstick kleur trouwens, damn it, looks perfect!

  Reply
 • Josephine

  29/05/2013

  wow wow wow! Een van mijn favoriete looks, geweldig!

  Reply

Geef een reactie