VIDEO HOW TO: Makeuplook with a POP of color!

Kan iemand mij uitleggen waarom roze zo een moeilijke kleur is? Een roze oogschaduw is fantastisch in combinatie met blauw, maar de rode ondertonen in de huid willen niet meewerken. Ondanks de kleurrijke blazerstash bezit ik ook enkel roze varianten, the pink color. Zolang het maar niet op het gezicht verschijnt. Living on the edge met het the pink line underneath the eyes!

5-pow

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– NYX Jumbo Pencil Milk
– INGLOT Eyeshadow
– Make Up Store Microshadow White
– Wet N Wild Lust palette
– MAC eyeshadow Wedge
– Sleek Au Naturel Palette
– Kleancolor longlasting pencil Fuchsia
– Pupa Multiplay pencil Deep Black
– Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara
– Estee Lauder Sumptuous Extreme Volume Mascara

De laatste weken ben ik helemaal in to the kleurrijke looks. Helaas kan het gekleurde hart er niets aandoen, want de POP OF COLAAH duikt vaker op dan je denkt. Of gaat vaker opduiken. Ja, dit is een subtiele hint. Bruin combineren met een tint die er totaal niet bij past, dat is een spectaculaire combinatie!

Maak jij gebruik van felle oogschaduws? En hoe ga jij te werk?


29 Comments

 • Kimberly

  26/05/2013

  Oh my dat kleurtje vind ik echt geweldig!! Staat je echt heel mooi! Ik wil dat potloodje ook haha. Ik vind het een mooie look, i like :D

  Reply
 • Beautydagboek

  26/05/2013

  Ik had een paar dagen geleden een ooglook met daarin bordeauxrood onder mijn ogen. Helaas pakt dat dan een beetje heroine-chic uit..alsof ik een nacht heb doorgehaald met bloeddoorlopen ogen :(. Dus ik doe het niet meer. Gisteren had ik blauwgroene oogpotlood op. Ik ben dus de laatste tijd meer en meer aan het experimenteren met minder naturelle kleuren. Dat bevalt me wel! Out of the box denken :). Jouw look is ook weer super!

  Reply
 • Anne Solveig

  26/05/2013

  Hier word ik heel blij van! Bijna jaloersmakend!

  Reply
 • beauties

  26/05/2013

  ik gebruik meestal bruintinten :) ‘saaie’ kleuren dus ;)

  Reply
 • Sofie

  26/05/2013

  Mooie subtiele look en fijne tutorial!

  Reply
 • Lotte

  26/05/2013

  Wat een heerlijke look weer! Die roze pop of color in de waterlijn is echt super gaaf, ik vind het je heel mooi staan! En wat kan jij toch perfect blenden, wejeuuuu. Sumptuous spreek je trouwens uit als “samp-tjoe-us”, haha.

  Reply
 • Tessa

  26/05/2013

  ik ben nog steeds geen held in oogmake-up, ik draag daarom ook bijna nooit oogschaduw! Ik vind echt dat jij dit super goed kan cynthia! Erg knap van je!

  xx

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  26/05/2013

  Wauw, mooie look!
  Ik heb volgens mij geen eens roze make-up?! ;-)

  Reply
 • femketje

  26/05/2013

  Gorgeous :D love it!

  Reply
 • Bo

  26/05/2013

  Ik word gewoon vrolijk als ik er alleen al naar kijk, hahaha. Supermooie kleur trouwens, die staat je heel goed!

  Reply
 • ChantalAngel

  26/05/2013

  Geweldig dit vind ik de laatste tijd ook erg gaaf, Of alleen een knal kleur in de ooghoeken. Jep ik ben gek op kleur en draag het ook als ik boodschappen doe :P

  Reply
 • Mooi gedaan! (:

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  26/05/2013

  Het staat je (alweer, duuuh) geweldig, Cynthia! :-)

  Reply
 • Joyce

  26/05/2013

  Mooie look! En leuk filmpje

  Reply
 • Miranda

  26/05/2013

  Wauw wat een prachtige look heb je toch weer gemaakt! :D

  Reply
 • Dionne

  26/05/2013

  Erg leuk

  Reply
 • ValleyDoll

  26/05/2013

  Die paarse kleur zo op je waterlijn is prachtig !

  Reply
 • Sheela

  26/05/2013

  Prachtige ooglook!

  Reply
 • Laura

  26/05/2013

  Wauw echt een super mooie look!
  De muziek onder het filmpje vond ik wel erg overheersend op bepaalde momenten.

  Reply
 • Jody

  26/05/2013

  Ah wat een vrolijke look! Heel erg mooi.

  Reply
 • Jorinde

  26/05/2013

  Ik ben gek op neutrale oogschaduw kleuren met een fel gekleurd lijntje onder het oog. Ik gebruik vaak paars :-)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  26/05/2013

  Mooie look en een leuke manier om toch wat kleur toe te voegen !

  Reply
 • Amanda

  26/05/2013

  Wat een geweldig potlood cyn. Waar kan ik die kopen? Haha ziet er zo goed uit.

  Reply
 • Roxanne

  26/05/2013

  Wat een mooie look! De kleur van ’t oogpotlood is echt stoer! Ik moet wel zeggen dat ik je soms wat slecht verstond door de muziek.

  Reply
 • Maxime

  26/05/2013

  Echt heel mooi!

  XO

  Reply
 • SarahDiiamonds

  26/05/2013

  Oh wow je maakt me echt benieuwd naar dat oogpotlood, de kleur is echt prachtig! Zelf doe ik dit ook best wel vaak, om af te wisselen breng ik het nu wel eens een felle kleur aan als ‘eyeliner’ of gewoon heel zachtjes met de oogschaduw zelf een lijntje trekken, soms al dan niet met een matchend oogpotlood eronder! :D

  Reply
 • Nicool

  27/05/2013

  Haha, you so funny! Sowieso zie je er niet uit als een junky! Het is weer prachtig. En elke keer ben ik jaloers op je mooie krullen :o

  Reply
 • die kwast van sigma! wow wat n cutie! mijn 2 favo kleuren ever!

  mooie look, ik hou er wel van om op mijn onderste wimperrand een kleurtje te dragen!

  Reply
 • Laura

  27/05/2013

  huh is er nou klassieke muziek op de achtergrond?

  Reply

Geef een reactie