Swaggerglasses, zonnebrillen en een bril.

Brillen, ik begon er laatst al over. Mijn ogen lijken steeds slechter te worden of het is inderdaad het slaapgebrek waar ik aan lijd, maar dat terzijde. Brillen, waarom zie je nog steeds mannen en vrouwen rondlopen met een bril waar een dinosaurier jaloers op is? Jap, sommige stammen nog echt uit de jaren … geen jaar. Onbekend, een echte swaggerglasses, daar zit je ook niet op te wachten. Tijd om de bril eens onder de loep te nemen.

IMG_6672

Ondanks dat ik mijn ogen nog steeds niet heb laten testen onder het mom van: “Dat komt wel!”  Wat eigenlijk betekend dat ik het nooit ga doen, omdat ik geen bril wil, maar toen ik aan het rondkijken was op Brillen24, spotte ik wel hele leuke monturen. Dat is weer eens wat anders dan saaie eendjes op je bril, of de hippe Harry Potter glasses die je al jarenlang in bezit hebt.

Schermafbeelding 2013-05-26 om 20.56.12

Een montuur wat je nauwelijks ziet, dat lijkt mij wel hip. Zodra men jou nadert weten zij niet eens dat je een ijzer met glazen draagt, totdat zij dichtbij komen. Surprise! Een bril, had je niet verwacht hé! Of juist een groot montuur met wel wat zichtbaar metaal, maar juist heel fijntjes.

Schermafbeelding 2013-05-26 om 20.58.55

Mijn voorkeur ging uit bij de website, dat jij je eigen foto kunt uploaden en zo kan je zien of het wel bij jou staat. Zorg ervoor dat je een duidelijke foto hebt, maar ook eentje die van voren is gemaakt. Dan spreek ik niet om de uitgaansfoto’s, we weten allemaal hoe prachtig – kuch – die kunnen zijn! Dit is trouwens ook het montuur van hierboven.

Schermafbeelding 2013-05-26 om 21.11.03

Gelukkig is de website ook voor niet-brildragers, want zonnebrillen kun je er ook gewoon vinden! HURRAAAY! Ik houd van zonnebrillen en koop er per zomer zeker zo’n drie bij. Laten we Lowlands niet vergeten, want daar sla ik ook altijd mijn slag. Je kunt de glazen aanpassen aan de kleur die jij wilt, zoals groen, grijs of een andere tint. Awesomeness.

Kortom een ideale site waar je met een gemak een bril voor een goede prijs kunt bestellen. Brillen24 levert binnen 8 tot 12 dagen jouw uitgekozen glasses met maar een verzendkosten van €5! Ook de Belgische dames en heren kunnen gerust ademhalen, want zij leveren ook aan België en andere landen!

Kon jij de website van Brillen24 al? En wil jij deze zomer nog een zonnebril scoren?

Gesponsorde post.

Bron foto’s: Brillen24.nl

17 Comments

 • martina

  27/05/2013

  grappig dat je ze zo kunt testen met je eigen foto!

  Reply
 • Suzanne

  27/05/2013

  Best slecht maar ik heb mijn bril echt nooit op! Hihi

  Reply
 • Kimberly

  27/05/2013

  Ik heb echt totaal geen brillenhoofd hahaha

  Reply
 • Chantalangel

  27/05/2013

  Ik kende het al. Ik heb zowel lensen als een bril, maar draag beiden maar af en toe

  Reply
 • Jody

  27/05/2013

  Hier maak je mij gelukkig mee! Ik heb echt nood aan een nieuwe montuur en omdat ik het niet fijn vind om brillen te passen stel ik dit altijd uit. Ik ga straks even testen met mijn foto :)

  Reply
 • Beautydagboek

  27/05/2013

  Ik vind brillen via internet kopen wel heel lastig! Ik ga toch liever naar een echte winkel.

  Reply
 • Ik had er nog nooit van gehoord!

  Reply
 • Dionne

  27/05/2013

  wat grappig!

  Reply
 • Maaike

  27/05/2013

  Ik had wel gehoord van deze site, maar ik pas ze toch echt liever in de winkel. Ik heb wel eens eerst een bril uitgezocht op internet en daarna dat montuur gepast in de winkel, maar dat pakt toch heel erg anders uit. Ik zou nog wel heel erg graag een Ray Ban zonnebril willen hebben, maar vind die toch wel heel erg prijzig. Ik hoef mijn bril alleen tijdens het tv kijken, achter de computer en tijdens het autorijden op en dan heb ik ook een zonnebril op sterkte.

  Reply
 • Natasja

  27/05/2013

  Het is altijd zo lastig om een goede bril te vinden die goed bij je staat. Gelukkig heb ik er al één, nu moet ik ‘m alleen nog wat vaker gaan dragen… shame on me!

  Reply
 • Nicool

  27/05/2013

  Ik kende de site nog niet, elk jaar koop ik weer teveel zonnebrillen.. maar elk jaar sneuvelen er ook wel een paar :) Tot nu toe heb ik nog amper een zonnebril nodig gehad helaas! :o

  Reply
 • hmm weet niet of dat heel goed gaat via zon foto, kloppen de maten dan wel:P
  Ik zou iig naar de winkel zelf gaan om te passen.

  Reply
 • Miranda

  27/05/2013

  Ik heb het ook wel eens geprobeerd. Ik had een bril gevonden ,maar toen ik hem in de winkel toch eens ging passen zag het er echt niet uit. De bril paste totaal niet bij mijn hoofdvorm. De bril was namelijk veelte groot voor mijn gezicht , haha.

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  27/05/2013

  Je staat goed met die bril :-)

  Reply
 • Irma

  27/05/2013

  Nice! In mijn familie heeft iedereen een bril, behalve ik en voor zo ver ik weet, heb ik er ook nog geen nodig (:

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  27/05/2013

  Leuk om te zien dat je zelf brillen kunt passen!
  Ik ben zelf opticien en wil je aanraden om gewoon eens je ogen op te laten meten, liefst in de ochtend, als je nog niet achter de computer hebt gezeten. Dan zijn je ogen nog niet vermoeid en is het beste om een meting te verrichten. Gewoon doen meid! Wat is er nou fijner dan weer goed scherp te kunnen zien? :-)

  Reply
 • ValleyDoll

  28/05/2013

  Oelaa, looking fab with those glasses !

  Reply

Geef een reactie