FOTD: Summer Danger!

Zomerse dagen komen eraan – ze vertrekken ook binnenkort weer – maar dat weerhoudt mij niet om de eerste beste zomerlipstick uit de stash te trekken. De zonnige dagen waarbij je nog net niet wegsmelt, maar perfecto kunt stralen met de intense hete kleuren op je lippen. Ja, ik zei heet. Heet. Hot. Hot stuff. Hot Mess. Gewoon Lady Dangerrrrrr!

1 LadyDanger

Danger, want de neonkleurige lipstick van MAC staat in brand op mijn lippen. Gelukkig kan ik blussen als een baas, want anders hadden wij weer last van heidebrandjes. De intensiviteit van Lady Danger doet trouwens mijn camera de das om.

2 Ladydanger.

Het doel was om een luchtige zomerse look met een donkere touch te maken, vanwege de regenbuien. Jap, maar omdat we de gehele dag de oogschaduw op zijn plek willen houden, bracht ik de Too Faced Shadow Insurance aan, depte het Jumbo Pencil Milk van NYX in mijn binnenste ooghoeken en fixeerde die meteen met de créme uit de Wet N Wild Lust Palette. Vergeet de blendtruc niet!

3 Ladydanger

Gisteren verscheen de review van de Kleancolor All About Me en vandaag een hippe ooglook met de nude tinten. De zalmkleur op het ooglid, netjes samenblenden met de binnenste ooghoeken, taupe in de arcadeboog en voor net dat extra schaduwtje de middelste bruine tint in de outer v. Voor de juiste diepte, gebruikte ik een vleugje zwart. Vergeet hier niet om je onderste wimperrand mee te nemen, dit deed ik met alle donkere oogschaduws.

IMG_5405

All I Want van Essence op de waterlijn en aan de bovenkant een dunne winged eyeliner, die ik creëerde met de TEEEZ Eyeliner pen. Even thighlinen met het Pupa Multiplay Pencil in de kleur Deep Black en een nieuw favoriet de Max Factor Clumpy Def Mascara.

http://picasion.com/i/1TJzy/
Met trots draag ik weer Lady Danger van MAC, een blush van Catrice, Riviere Rose en nog wat ondersteunende Taupe Bronzer van NYX. Eigenlijk mis ik de highlighter.. Aho.. It’s  not on mah face?! Heerlijk om weer in de zomerse sferen te komen.

Wat is jouw zomerse lipstick/lipgloss?

41 thoughts on “FOTD: Summer Danger!

  1. Heel gaaf, mooi look. Deze zou ik best wel willen namaken! Ik vind wel altijd lastig om tekst om te zetten naar de praktijk. haha. Ik ben te visueel ingesteld, dus vind dat altijd lastig hahah!

  2. Hahaha, dat gifje. Prachtige look weer, damn girl, je bent echt goed! De combinatie van de ooglook en de knallende lippen is prachtig. En yay, je hebt weer blush gebruikt :D Staat je goeeeed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *