Het Cynthjes artikel PART TWO!

Feitjes, ze blijven voor vele van jullie zeer interessant. Hoe denkt Cynthje nou volgens jullie. Wat vindt zij nou precies leuk, of het boeit je geen ene moer. Joke, oh. Wat een taalgebruik, maar dat is feit nummer één!

tumblr_lypyxe903v1rngrxqo1_1280

Numbero uno. Ik heb een rare manier van praten. Mijn uitspraken zijn best diepzinnig + slaan negen van de tien keer nergens op. Daarnaast lach ik het er hardst om, omdat ik het stiekem geniaal vind. Ook ben ik een kei in het onzin praten, kijk maar naar mijn titels van artikelen. Ja, ik kan er niks aan doen! Vind je het niet hip? Dan geef je de pijp toch lekker aan Maarten bruh.

 

Ik houd van kaaspopcorn! Het is enorm uniek, want ze verkopen het niet in de winkels. Althans, bij ons niet + vele anderen niet. Mijn zoektochten leverde helaas niks op in het kleine kikkerlandje, maar vorig jaar – een week na de amandelkapper – vond ik een webshop met kaaspopcorn. Foodporn for sure. Natuurlijk had ik het besteld.. Ja, sorry hoor. Maar ik moest herenigd worden met een zakje kaaspopcorn, smaakte overigens hetzelfde. Mijn behoeftes zijn even bijgevuld.

1-OUTFIT

Kleding of kleuren combineren. Voeg geen spijkerjasjes met een zwarte spijkerbroek samen.. no. Bij andere dames ziet het er zo hip uit, stoer en classy, maar als ik het doe.. GET IT OF MAH! Dan krijg ik het serieus benauwd als ik iets combineer wat ik totaal niet vind passen. Colorblocking was voorheen ook niet mijn ding, inmiddels gaat het steeds beter. Diep van binnen gruwel ik nog steeds..

Ik slaap alleen in de nacht of ochtend, maar nooit overdag. Waarom niet? Dat vieze gevoel als je wakker wordt, make-up wat er nog op zit omdat je wegsukkelde, of dat je enorm warm aanvoelt alsof je koorts hebt. Gadverdamme, dan maar een slaapgebrek, maar overdag pitten komt niet in mijn vocabulair voor.

Nadat ik ben wezen sporten heb ik de komende uren geen honger. Superweird, maar als ik eten zie of ruik, dan ga ik zowat over mijn nek. Dat is heel krom, want ik drink wel gewoon smoothies na het hardlopen. Heb ik trouwens ook in de ochtend/middag, kooklucht als ik wakker word, vind ik niet prettig. Na een uurtje wel, dan kan ik eten, haha!

iphone 7

Ik ben een gadgetfreak! Iron Man is nog net niet mijn favo film, vanwege de hippe dingen die je in de movie te zien krijgt. Of bij Gamer dat je alles met je lichaam moet besturen, geen console meer wat in je hand ligt, maar een hele kamer. Zo ben ik ook nog steeds enorm blij met mijn iPhone en geniet ik er nog elke dag van, net zoals de camera, videocamera en gewoon .. alles!

Wat is nou typisch jou?


29 Comments

 • Natasja

  29/05/2013

  Wat een leuke feitjes weer! Ik kan overdag ook niet slapen, voel me altijd zo beroerd dan, bah.

  Reply
 • Tessa

  29/05/2013

  leuke feitjes zeg!

  xx

  Reply
 • Sofie

  29/05/2013

  Super leuk om te lezen!

  Reply
 • MySuperSweetLife

  29/05/2013

  Weer erg leuk geschreven, nu wil ik ook eens kaaspopcorn proberen!
  Liefs

  Reply
 • Kimberly

  29/05/2013

  Kaaspopcorn is mijn zus ook helemaal wild van, m’n opa nam het toen altijd mee uit de Makro haha! Leuk om weer te lezen! Wat typisch mij is.. Ik heb een sterke eigen mening waar je me niet zo snel vanaf slaat haha

  Reply
 • Jody

  29/05/2013

  Superleuk om te lezen! Ik heb echt nog nooit van kaaspopcorn gehoord, lijkt me wel lekker! Iets dat typisch voor mij is? Ik ben ontzettend koppig. Zelf wanneer ik weet dat ik geen gelijk heb blijf ik doorratelen tot de andere persoon toegeeft. Ik ben soms best wel irritant eigenlijk :)

  Reply
 • Beautydagboek

  29/05/2013

  Haha, leuk feitjes over je! Overdag slapen vind ik juist heerlijk! Gewoon make-up eraf halen en en er daarna maar weer opdoen :)

  Reply
 • debby

  29/05/2013

  Wat een leuke feitjes weer zeg! kaaspocorn ga ik zeker eens proberen nooit gehad nl.

  Reply
 • Martina

  29/05/2013

  Leuk in te lezen!! :)

  Reply
 • Silke

  29/05/2013

  Leuke feitjes! Zo komen we toch wat meer over je te weten. En kaas popcorn klinkt heerlijk! Ik ga er eens naar op zoek.

  Reply
 • Amanda

  29/05/2013

  Haha je hebt zeker een aparte manier van praten, het is uniek. Ik ken niemand die praat zoals jij dat doet haha

  Reply
 • femketje

  29/05/2013

  super leuk om te lezen :D

  Reply
 • Allissa

  29/05/2013

  ahhbah kaaspopcorn haha, rare verslaving hoor! Wel leuk om te lezen haha

  Reply
 • Haha, ik kan me volledig vinden in een deel van je facts! (: Dat van die gadgets heb ik ook zo hard! Soms vraag ik me af of ik wel een meisje ben haha ;-)

  Reply
 • ChantalAngel

  29/05/2013

  Ik vind je taal gebruik heel gaaf! De eerste keer dat ik op je blog kwam heb ik je post drie keer gelezen om het te leren haha. Ik heb ook even gedacht dat je Amerikaanse was, maar kon geen accent terug vinden in je filmpjes..

  Reply
 • Joyce

  29/05/2013

  Leuk om te lezen!

  Reply
 • ik vind het echt superleuk hoe je praat en typt, dat maakt je ook lekker anders en leuk om je filmpjes te bekijiken.
  typisch cella food is de daim chocolade en likzout!

  Reply
 • Maxime

  29/05/2013

  Hihi leuk artikel!

  XO

  Reply
 • pretty beauty land

  29/05/2013

  i love your haiiiirrr!!!!

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  29/05/2013

  Leuke post! En wat is nu typisch mij? Heb je een uurtje? ;-)

  Reply
 • Mandy

  29/05/2013

  Leuke weetjes! Die ‘rare manier van praten’ zoals je zelf zegt, dat merk je ook wel een beetje in je artikelen. Je hebt grappige verwoordingen soms, een unieke schrijfstijl! :)
  En van dat overdag slapen ben ik het totaal niet mee eens. Ik vind het heeerlijk om smiddags een dutje te doen

  Reply
 • Irma

  29/05/2013

  Haha, ik zie een paar overeenkomsten: ik slaap ook nooit overdag, want ik kan het gewoon niet en voel me daarna nog duffer.
  Ook spreek ik heel raar en doe ik soms uitspraken die niemand snapt, behalve ik (:

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  29/05/2013

  Oh wat heerlijk om te lezen, ik heb gelachen ;-) Geef de brul aan Maarten!

  Reply
 • Nicool

  30/05/2013

  Heerlijke feiten. Ik vind het fantastisch dat je zo kan ‘lullen’. En je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar kaaspopcorn!

  Reply
 • Yak Man

  01/06/2013

  hihi, overdag slapen heb ik wel een paar keer per ongeluk gedaan xD. -tijdens het leren-
  Ik ben heel erv benieuwd hoe kaaspopcorn smaakt :o

  Reply
 • rosita

  01/06/2013

  Kaaspopcorn die kende ik nog niet! lijkt me best lekker.

  Reply
 • Renate

  02/06/2013

  Ik herken vooral dat niet slapen overdag. Ik ben altijd vermoeid, maar al val ik bijna in slaap.. ga ik alsnog proberen wakker te blijven, want dat gevoel vind ik ook echt VRESELIJK! en de gadget verslaving, hier is er nog eentje! Ik wil altijd alle gadgets hebben <3.

  Reply
 • Emma

  02/06/2013

  Rare manier van praten: high fiveeeeee. Ik heb ook dat ik als ik ben iemand een gesprek heb, ik van de hak op de tak spring en halverwege mijn zinnen niet meer weet wat ik wilde zeggen, haha. En op le interwebz praat ik ook veel met smileys en uitroeptekens enzo, om maar mijn gezichtsuitdrukking duidelijk te maken :’)
  Oh en na het sporten geen honger?!?!?! HERKENBAAR!!!! Ik dacht dat ik de enige was die dat heel sterk had. Voor mijn ouders is dat trouwens vet vervelend, ik dans vaak en dat doe ik dan vlak voor etenstijd. En als ik dan terugkom staat het eten mij gewoon tegen. Echt naar. Want je moet toch avondeten. Anyhow, firstworldproblems much, haha.

  Reply
 • Kjoetness

  17/06/2013

  Als je zelf al niet om je eigen mopjes mag lachen wie moet er dan wel om lachen niewaar???
  En dan met zoon vette heksenlach die je 4 verdiepingen ver nog kan horen…

  Gelijkenis: ik slaap enkel en alleen in bed, ik val nooit te nimmer op een bank in slaap en al zeker niet in de buurt van vreemden (vliegtuig, trein, etc)
  En hier ook een gadgetflipper. :)

  Reply

Geef een reactie