Ben Nye Nose & Scar Wax. (+Shocking pics!)

De gigantische haakneus was niet van mijzelf. De pop Billy van Saw had een enorme neus, ik zag hem al jaloers kijken en volgens mij is hij nu zijn moordplannen aan het voorbereiden.. als  er geen artikel meer online komt you know why.. Niemand stompte mij even een opgezwollen oog en als ik het van de looks moet hebben, zou ik nu zo’n drie keer mijn neus hebben gebroken. Kortom, de huidwax van Ben Nye is mijn redder in een bloederige nood!

1 WAX

2 WAX

Op eBay kocht ik ooit twee kleine sample pakketjes van een onbekend merk met huidwax, of je hebt nou een geslaagde missie kunt noemen, vraag ik mij nog steeds af. Daarom besloot ik het eens hoger op te zoeken en toen bleek dat Ben Nye één van de beste scar wax in bezit had. Tijd om een grote volle pot met nephuid te bestellen!

3 MAX

4 WAX

Een hele emmer aan menselijke resten. JUK. Nee, dit is op basis van latex en Spirit Gum. Dat kan best kloppen, want je ruikt de latex zeker en het blijft goed op de huid plakken. De pot Nose and Scar Wax bevat zo’n 226 gr. Dat is enorm veel, je kunt hier een tijdje mee vooruit!

5 WAX

6 WAX

Je moet aardig graven in de wax, maar als je eenmaal een beginnetje hebt gemaakt, kun je het gemakkelijk eruit halen en tussen je vingers opwarmen. Niet te lang, want dan gaat het helemaal plakken. Zorg ervoor dat je ook wat Nivea of een andere bodylotion in de buurt heb, hiermee kun je er beter mee omgaan.

7 WAX

8 WAX

Ik adem helaas wat moeilijker, omdat ik enkele ribben mis, maar het heeft zijn vruchten zeker afgeworpen. De beste wax tot nu toe en zeer eenvoudig om te gebruiken. Ik kocht de Ben Nye Nose & Scar Wax op eBay voor $16 – omgerekend €12,35 – en daar kwam een verzendkosten van $11,60 bij, wat weer €8,96 is, wat totaal €21,31. Helaas is de verkoper gestopt met het verkopen van het product, maar vind je het nog steeds op eBay. Een dure aankoop, maar als je verder wilt in de special effects, kan ik je dit zeker aanraden!

 Heb jij weleens van het Ben Nye merk gehoord? En heb jij er ook een product van in bezit?


41 Comments

 • Redhotjillypeppers

  30/05/2013

  Ik ken het merk niet maar je kan er zo te zien wel knappe dingen mee maken.

  Reply
 • Martina

  30/05/2013

  Woooooow ja neus op die foto! Haha ernstig! Wel knap gedaan!

  Reply
 • Emilia

  30/05/2013

  Gaaaf! Dit spul gebruikten we ook altijd als we wonden gingen schminken bij EHBO, voor oefeningen met de brandweer enzo. Echt heel tof om te zien hoe jij het voor je looks/grime gebruikt!

  Reply
  • Lola

   25/04/2015

   Ja echt he maar waar koop je het wel in de winkel en niet online

   Reply
 • Beautydagboek

  30/05/2013

  Grappig zeg wat je er allemaal mee kunt! Ik heb me inderdaad afgevraagd hoe jij zulke extreme verwondingen en neuzen maakte. Now I know! :D

  Reply
 • Jody

  30/05/2013

  Haha die titel, geweldig! Ik ben helemaal niet vertrouwd met dit soort wax maar het lijkt me echt super om er wat mee te experimenten! Vooral na het zien wat een gave dingen jij ermee gemaakt hebt!

  Reply
 • Kimberly

  30/05/2013

  HAhaha ik schrok me dood hihi

  Reply
 • Amanda

  30/05/2013

  Het is misschien prijzig, maar als je kijkt hoe lang je hier mee kunt doen (ik denk wel jaren) valt het best mee. Ik heb het ook nog ergens in de kast liggen geloof ik… haha

  Reply
  • janita

   31/05/2013

   je kan er helaas niet zo lang mee doen. Er zit latex in en dat bederft erg snel…. ik denk dat het na een jaar echt niet goed meer is….

   Reply
 • Sherr

  30/05/2013

  Oh wat stoer zeg! Ik ken Ben Nye alleen van die banana powder haha

  Reply
 • beauties

  30/05/2013

  die saw foto is creepy :D

  Reply
 • Josephine

  30/05/2013

  Oooh ik vind het zo gaaf wat je allemaal kan met dat spul! De bloedende neus look vind ik nog steeds creepy haha, maar amazing.

  Reply
 • femketje

  30/05/2013

  dat spul moet echt amazing zijn, hoor er zoveel goeds over ;D

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  30/05/2013

  Schrik me elke keeer weer rot haha!!

  Reply
 • ChantalAngel

  30/05/2013

  Nog nooit van gehoord. Ik zat me al af te vragen wat je ervoor gebruikte.

  Reply
 • oh supercool! dacht op de een of andere manier dat dat alleen in reepjes te krijgen was…

  Reply
 • Wauw, altijd toch een beetje eng om te zien ;-)

  Reply
 • Nicool

  30/05/2013

  Haha ik blijf dit echt geniaal vinden, ik ken ook echt niemand die dit doet. Zo knap!

  Reply
 • Michaela

  30/05/2013

  Wat een geweldige wax voor geweldadige looks! Wauw!

  Reply
 • Delphine

  30/05/2013

  Fijn product om mee te experimenteren!

  Reply
 • Tessa

  30/05/2013

  Leuk product, maar echt niks voor mij…

  x

  Reply
 • Esmay

  30/05/2013

  Echt gaaf spul is dat joh, vooral als je zo goed kan grimen like you :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  30/05/2013

  Oh…mah gawd! Geweldig Cynthia! Kleine meisjes spelen met play-doh, grote (lichtjes gekke) meisjes spelen met deze wax ;-)

  Reply
 • Oohh creapy! Op een gave manier dan :p Echt indrukwekkend wat je ermee kunt.

  Reply
 • SarahDiiamonds

  30/05/2013

  Ik kende Ben Nye al van de welbekende banana powder die door amerikaanse beautyguru’s zo geliefd is voor het afpoederen van hun ‘under eye concealer’. Z’on wax lijkt me zo leuk om mee te experimenteren gewoon even lekker crazy doen en je zelf wat wonden opdoen! Love je creaties je bent echt geweldig in dit soort dingen!

  Reply
 • Maxime

  30/05/2013

  Bleeehhh! hahaha nog nooit van gehoord, maar heb ’t ook niet nodig hihi

  XO

  Reply
 • Yak Man

  30/05/2013

  oe, je hebt een nieuwe layout :o!

  En wow, dat ziet er best wel shocking uit, haha! Wel heel erg slim om het in de titel te zetten!

  Reply
 • Irma

  30/05/2013

  Tof! Ik zeg: gebruik het vooral vaker, want ik ben dol op je grime-looks!

  Reply
 • Paulina

  30/05/2013

  Ben Nye is amazing! Their Banana Powder is my holy grail!

  Reply
 • ValleyDoll

  30/05/2013

  Zot ! zo cool !

  Reply
 • Sheela

  30/05/2013

  Ik ken niemand die beter met nepbloed kan werken dan jij x

  Reply
 • Natasja

  30/05/2013

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van gehoord had maar ik ben ook niet echt heel erg bezig met grime (al vind ik het wel echt geweldig!) en ik moet zeggen dat jouw creaties ook echt heel erg gaaf zijn! Ben benieuwd naar de volgende grime creatie van je!

  Reply
 • Jana

  30/05/2013

  Wat leuk en handig zo ’n wax :D x

  Reply
 • Mieke

  30/05/2013

  Gaaf spul zeg! :D

  Reply
 • Beautyjuf

  30/05/2013

  Scary Movie deel 4?! ;-) Gaaf!!

  Reply
 • Marloes

  30/05/2013

  Haha supergrappig die foto met die haakneus! Looking gooddddd! Ik kende het nog niet, maar je kunt er volgens mij erg leuke dingen mee doen!

  Reply
 • Lotte

  31/05/2013

  Woah, awesome! Ik ken dit product van Youtube, zie het mensen als iwanted2c1video en goldiestarling weleens gebruiken. Heel erg gaaf, vind het ook echt wat voor jou!

  Reply
 • janita

  31/05/2013

  Dit is in Nederland ook wel te koop. grimas is daarbij wel een goed merk. (en wat voordeliger)

  Ik doe dit als mijn werk en weet niet of jij bekend bent met vloeibare latex maar daar kan je ook erg mooie wonden mee maken. Dat smeer je op je huid kan je zo veel lagen over elkaar doen als je zelf wilt, en zelfs met keukenpapier er over zodat het echt op je huid komt te liggen. vervolgens als het goed droog ik “scheur” je het open en lijkt het net of je een wond hebt waarbij je vel loslaat. Ik weet ook niet welke schmink je hebt gebruikt want je witte lijkt zo op de foto goed te dekken maar de witte schmink van de Wolf Brothers is erg goed!

  maar goed erg leuke artikelen zulke!!

  Reply
 • CosmoCalista

  07/06/2013

  Wow je bent weer creatief bezig schat.Lijkt mij ook erg leuk.. moet maar eens langs backstage na mijn vakantie. x

  Reply
 • Lola

  25/04/2015

  in welke winkel koop je dit weet iemand dat
  het is wel gaaf spul die leuke wondes die je er mee kan maken de max

  Reply
 • Pingback: Ben Nye Nose and Scar Wax. – BEAUTY KONING

Geef een reactie