Lauren Conrad Meets Cynthia!

Voor vele is de dame een ware fashion icoon, schrijft én blogt zij over beauty, maar niets is minder waar, want madame is ook nog eens een kei in acteren. De Hills klinkt bekend in de oren, subtiele make-uplooks die daar prachtig in shinen. Vrouw Conrad is ook nog eens een model, maar vandaag ontmoet Lauren Conrad Meets Cynthia!

1 LAUREN

Op de red carpet spot ik LC vaak met de sunkissed skin, een goede highlighter op de jukbeenderen die het licht weerkaatsen als diamanten en een gekleurde lip. Blonde lokken met een ombre effect en hippe maxi dresses.

Een luchtige zomerse look, met gewoon een pop of colour. Het is net voldoende en niet over de top. Gelukkig kon ik het combineren met the huge eyes, maar voordat ik door ging naar de oogschaduw, bracht ik eerst de Too Faced Shadow Insurance aan. Blendtrucje met de Wet N Wild Lust Palette en, depte de créme kleur op het ooglid zelf.

3 LAUREN

Wedge van MAC heel licht in de arcadeboog, de overige oogschaduw veegde ik op de achterkant van mijn hand af. Blende het de crease in en ging over naar een oogschaduw van Max Factor die diende als highlighter. Pale Pebble bracht ik met roterende bewegingen aan in mijn binnenste ooghoeken + op het wenkbrauwbot. Voor de goddelijke winged eyeliner gebruikte ik de Eyestudio Lasting Drama gel Liner van Maybelline in Black. Mijn wimpers werden omgetoverd naar nachtzwarte lashes door middel van de Clump Def van Max Factor.

4 LAUREN

Bronzer onder de jukbeenderen, een awesome blush van de Etos op de wangen, namelijk de Blush Powder 01. Gewoon de Pale Pebble van Max Factor als highlighter on tha cheeks and I’m ready to go!

5 lAUREN
Lauren zelf draag een enorm unieke kleur, heel apart om te zien, maar zo ontzettend mooi! In mijn stash groef ik naar enkele exemplaren, maar de Be Bold van Rimmel knalde er letterlijk uit! In combinatie met de Effect 3D Lipgloss van Bourjois daaroverheen. De Rose Polemic was in a happy mood! Love de blauwe ondertoon die erin zit.

6 LAUREN

Verfrissend, zeer geschikt voor als je te laat bent, maar ook zeker op de enorm warme dagen die wij hopelijk nog tegemoet gaan! Sowieso is de pin up look in mijn ogen oké, maar voeg er een andere lipkleur aan toe en het is een compleet nieuw ding!

Combineer jij ook weleens een lipstick samen met een lipgloss?


40 Comments

 • martina

  01/06/2013

  mooie frisse look!

  Reply
 • Kimberly

  01/06/2013

  Ik ben echt jaloers op hou jij wings kunt maken! Ik wil dat ook zo kunnen hihi! Ik vind het een mooie look :D

  Reply
 • Natasja

  01/06/2013

  Heel erg mooi en subtiel!

  Reply
 • Jody

  01/06/2013

  Ik blijf dit soort frisse looks echt prachtig vinden. Het staat je ook super!

  Reply
 • Sofie

  01/06/2013

  Erg mooie look die niet al te moeilijk is. Roze lipstick staat je heel mooi :)

  Reply
 • Charlotte

  01/06/2013

  Weeral een prachtige look Cynthia! Mag ik jou misschien eens vragen hoe jij zo’n mooie foto’s in close up van jouw ogen maakt?

  Reply
 • LaraLaurentia

  01/06/2013

  Prachtig en weer een perfecte eyeliner, hoe doe je dat toch xD

  Reply
 • Shit zeg! Ik ben echt megajaloers op je eyeliner. Hoe in godsnaam krijg je hem zo strak!? ^^

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  01/06/2013

  Mooie look ! Lauren Conrad ziet er altijd zo polished uit.

  Reply
 • Wendy

  01/06/2013

  Wat een mooie look weer! Jouw eyeliner is echt perfect! <3

  Reply
 • Beautyjuf

  01/06/2013

  OMG wat een strakke winged eyeliner! De combi aan kleuren op je lippen vind ik erg mooi. Staat je goed!

  Reply
 • femketje

  01/06/2013

  gorgeous as ever :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  01/06/2013

  Mooie wing!

  Reply
 • Joyce

  01/06/2013

  Mooie look! En wat een mooie wings maak je, ik ben jaloers haha

  Reply
 • Allissa

  01/06/2013

  Love it! Lekker simpel en toch prachtig (: staat je ook steengoed trouwens.

  Reply
 • Tessa

  01/06/2013

  Mooie look cynthia!

  xx

  Reply
 • Yak Man

  01/06/2013

  Jouw wimpers zijn gewoon tha bomb hahaha, zo mooi lang :o!

  Reply
 • Eline

  01/06/2013

  Staat je goed!

  Reply
 • Amanda

  01/06/2013

  Mooie lippies :D

  Reply
 • SarahDiiamonds

  01/06/2013

  Hele mooie look, echt super fris. Ik ben echt benieuwd geworden naar de ‘wedge’ oogschaduw van Mac!

  Reply
 • Sophie

  01/06/2013

  Lauren Conrad is een van mijn stijliconen, love her!

  Erg mooie & draagbare look :)

  Reply
 • Anne Solveig

  01/06/2013

  Schitterend! Ik ben echt dol op Sophie!

  Reply
 • Irma

  01/06/2013

  Wauw, Lauren Conrad ziet er echt altijd mooi uit!
  Toch vind ik jouw make-up stiekem wel wat mooier zitten (:

  Reply
 • Marloes

  01/06/2013

  Wat een prachtige look weer!

  Reply
 • ValleyDoll

  01/06/2013

  Prachtige look ! Die knalroze lippen zijn gorgeous !

  Reply
 • Anouk

  01/06/2013

  Ik hou van de make-up van Lauren Conrad!

  Reply
 • Elvie

  01/06/2013

  Wow mooie look! Ik ben fan van LC ze is zoo leuk.

  Reply
 • Nicool

  01/06/2013

  Soooo fresh! Mooooi <3

  Reply
 • Jana

  01/06/2013

  Hele mooie look en mooie wing :) x

  Reply
 • Xan

  01/06/2013

  Mooie look. Ik combineer nooit lipstick met lipgloss. Ben ook geen lipgloss fan. Mayb daarom.
  Love,

  Reply
 • Maxime

  01/06/2013

  Mooie Cynthia look als je ’t mij vraagt ;-)

  XO

  Reply
 • Tess

  01/06/2013

  Wauw, wat maak je dat goed na! Leuke blog!

  Reply
 • Olga

  02/06/2013

  Jaloers hoe jij altijd prachtig gemaquilleerd bent

  Reply
 • Gerrianne

  02/06/2013

  Lauren meeets Cynthia, hoe geweldig is dat? :D Je make-up zit geweldig!

  Reply
 • ChantalAngel

  02/06/2013

  Hele mooie look! Raar eigenlijk maar ik combineer nooit lipstick met gloss of een andere kleur lipstick.

  Reply
 • Miranda

  02/06/2013

  Wat een prachtige look ,je winged eyeliner is goed gelukt ;D

  Reply
 • Evelien

  04/06/2013

  Stiekem vind ik jouw versie toch veel mooier dan haar eigen versie! :’) Hoe jij nude op je oogleden gebruikt, ah-ma-zing! Precies goed EN het is precies de definitie van nude, sommige meiden zeggen dat ze een nude look hebben gemaakt en dan zie je alsnog 78924 tinten bruin en goud en tja.. niet echt nude :’) Maar bij jou = écht nude en heel mooi ook! (En ik ga nog ff door: ik blijf je haar zo tof vinden hé! <3)

  Reply
 • Sanne

  04/06/2013

  Mooi gedaan zeg!

  Reply
 • Josephine

  05/06/2013

  De. lipkleur. AAAAH GEWELDIG! Bij elke look kijk ik vooral naar de lipkleur haha, I love lipproducts <3

  Reply
 • Renate

  08/06/2013

  Mooie look, het staat je ook heel mooi! Ik vind sowieso altijd dat Lauren Conrad er geweldig uit ziet, leuk dat je haar look een keer nagemaakt hebt! En de lip kleur is ook pretty!

  Reply

Geef een reactie