FOTD: Purple Daredevil with some.. PECH!

Herinneringen blijven prettig om ergens terug aan te denken, zolang het good old memories zijn is het prima, maar helaas gaan paars en ik niet door één deur. Gek genoeg probeer ik de kleur enorm vaak te combineren. Daredevil hé? De Wet N Wild Palette die inmiddels is overleden, straalde voor nog één keer op de ogen!

1 PURPLE

Een val van de make-uptafel en twee oogschaduws lagen aan diggelen, great! Mijn favoriet, de crème bovenin, maar ook de donkerpaars met de unieke glitters. Niet meer te redden, een goed excuus om opnieuw te gaan shoppen? Of een hint van Boven dat paars mij toch niet zo fabuleus staat?

2 PURPLE

De oogschaduw moest wel op zijn plek blijven zitten en gelukkig hebben we daarvoor de Too Faced Shadow Insurance en de crèmekleur onder mijn wenkbrauw. Jumbo Pencil van Milk op het ooglid en in de binnenste ooghoeken. Babyroze op het ooglid en crème in de binnenste hoeken. Le POP!

3 PUR)PLE

De tweede kleur uit de linkerkolom in de arcadeboog + onder het oog en een vleugje van Wedge van MAC, zodat de donkerpaars makkelijker over zou lopen in de outer v. Blenden als een baas + ook onder het oog en nog een kleine vleug van de crème in de ooghoeken voor het hoi-ik-ben-wakker-effect. De Catrice Black Jack with Jack Black gelliner was van de partij, net zoals het Pupa Multiplay 9 oogpotlood, All I want van Essence ook en natuurlijk de Clumpy Def van Max Factor!

4 PRUPLE

Een roze blush kon niet missen, daarom ging ik voor de Riviere Rose van Catrice en een nce, In the Nude! Een kleine touch aan het gezicht, een warm uiterlijk en nog niet eens zo heel verkeerd! Goddamn.. waarom moet Karma mij nou weer hebben? Bye Bye Gorgeous Palette!

Vallen er weleens oogschaduws of palettes kapot? En hoe herstel jij de boel?


39 Comments

 • Natasja

  07/06/2013

  Ik vind dit je echt heel erg goed staan juist hoor! Het is echt een prachtige look met een geweldige kleuren combinatie.

  Reply
 • Sofie

  07/06/2013

  Prachtige look zeg! En weer zo’n perfecte winged eyeliner.. *jaloers momentje*

  Reply
 • Vanessa

  07/06/2013

  Wat een mooie ooglook! Je hebt trouwens een hele mooie blazer aan ;)

  Reply
 • Kimberly

  07/06/2013

  Balen dat het palette is stukgevallen, hij is echt mooi! Je look is zoals altijd weer gorgeous! :D

  Reply
 • Silke

  07/06/2013

  Echt een prachtige ooglook! Ik laat regelmatig oogschaduws vallen, hahaha. Maar die “repareer” ik weer met alcohol. Of ik verkruimel het nog erger en maak er een loose eyeshadow van. ;)

  Reply
 • femketje

  07/06/2013

  ik liet laatst een sleek palette vallen :(
  een noodkreet was daarna te horen en met tranen in m’n ogen, een flesje pure alcohol, een tissue en een muntstuk zat ik de kleuren te pressen XD

  Reply
 • Beautydagboek

  07/06/2013

  Ooh wat een mooie look! Dat paars staat je zo mooi! Bij mij is gelukkig nog nooit iets kapot gevallen (even afkloppen, haha), dus ik heb geluk!

  Reply
 • XH

  07/06/2013

  Wauw! Ik heb net je site “ontdekt” en wat heb jij prachtige ooglooks zeg! Ik volg heel veel beautyblogs, maar ik vind jouw ooglooks wel echt de mooiste, nadat ik even een aantal oude posts heb zitten bekijken haha, heel mooi geblend en echt prachtige kleurencombinaties. Ik ga je zeker volgen op bloglovin! =D

  Reply
 • Paars vind ik zo moeilijk om mooi en subtiel aan te brengen zonder dat het marginaal wordt… Echt supermooi gedaan! :)

  Reply
 • Amanda

  07/06/2013

  Wauw, Cyn echt een hele mooie look weer. Zacht, toch weer hard, maar niet te. Perfect!

  Reply
 • ChantalAngel

  07/06/2013

  Het zal wel een hint zijn om te shoppen haha. Want het staat je goed! ;)

  Reply
 • Charlotte

  07/06/2013

  Prachtige look!

  Reply
 • martina

  07/06/2013

  waaaaauw wat een mooi kleurverloop zit er in je ooglook, prachtig!!!

  Reply
 • Esmay

  07/06/2013

  Oeh dit staat je pretty!

  Reply
 • Tessa

  07/06/2013

  Wauuwww hele mooie look!

  x

  Reply
 • Mariska

  07/06/2013

  Staat je erg mooi :)

  Reply
 • Moniek

  07/06/2013

  Prachtig!

  Reply
 • Eline

  07/06/2013

  Wat jammer zeg hopelijk kun je de boel nog fixen, wel mooi look heb je gemaakt!

  Reply
 • Gerrianne

  07/06/2013

  Kleurt goed bij je blazer, dat ten eerste. Ten tweede staat de loook je weer amazing! <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/06/2013

  Mooie look hoor meid :-)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  07/06/2013

  Mooie look ! Ik heb eergisteren mijn MSF laten vallen. Ben er nog triestig van :'(

  Reply
 • Beautyjuf

  07/06/2013

  Oh no..! Gebroken?! Damn..! Ik vind de paarse kleuren je erg goed staan! Misschien toch maar een nieuwe palette kopen? ;-)

  Reply
 • Irma

  07/06/2013

  Awh, zonde van je palette.
  Die ooglook staat je echt mooi ,maar ik denk dat het bij mij lijkt alsof ik een klap in mijn gezicht heb gehad… :’)

  Reply
 • Jana

  07/06/2013

  Prachtige look :) x

  Reply
 • Britt

  07/06/2013

  Wauw, hele mooie look! Jij kan echt zulke mooie oogschaduwlooks bedenken! Paars staat je echt heel goed hoor!

  Reply
 • Anne Solveig

  07/06/2013

  Die kleuren staan je erg goed!

  Reply
 • beauties

  07/06/2013

  kon ik dat ook maar :)

  Reply
 • Allissa

  07/06/2013

  Waaaaauw. Ik vind het zo gaaf dat het in principe gewoon lijkt op een hele naturelle ooglook, maar dat er opeens een paarse gloed over zit. Ik vind het tof. Sucks dat het palette dan weer kapot is. Excuus om weer iets nieuws te zoeken right!? :D

  Reply
 • Primrose beauty

  07/06/2013

  Hele mooie look! :)

  Reply
 • Bianca

  07/06/2013

  wauw heel erg mooie look Cynthia!

  Reply
 • Nicool

  07/06/2013

  Ik vind het (weer) supermooi! Zo een zachte uitstraling, pretty!

  Reply
 • Joyce

  08/06/2013

  Hele mooie look weer!

  Reply
 • ValleyDoll

  08/06/2013

  Mooie classy look :-) !

  Reply
 • Sherr

  08/06/2013

  Echt een mooie look Cynthia zeg maar naturel maar toch niet !

  Reply
 • Just a Girls Weblog

  08/06/2013

  Wauw !! Hele mooie look Cynthia !!
  En hij staat je ook fantastisch.
  Dit is zeker een look die ik zelf ook snel zou dragen.
  Ik vind hem mooi tijdens een etentje bijvoorbeeld, maar eigenlijk ook gewoon overdag.
  Erg mooi !!
  Liefs xoxo

  Reply
 • Danielle

  10/06/2013

  Prachtige ooglook!

  Reply
 • Mooie look! De kleur staat je zeker goed hoor! Dus dat wordt shoppen ;)

  Reply
 • Sharon

  10/06/2013

  Kleuren staan je echt heel mooi, je looks zijn prachtig!

  Reply
 • Kjoetness

  17/06/2013

  Paars zorgt ervoor dat je er “ernstiger” uitziet “volwassener” en minder vrolijk dan de knalkleuren.
  Maar op zich wel mooi.
  Anders.
  O nee dingen laten vallen sucks! Ik heb gisteren een hele grote doos met pikante pinda’s laten vallen…boehoe…

  Reply

Geef een reactie